176876
banner
  • deep
    Van PAL(EU,AU), NTSC(US,JP) régiójú játék. Többnyire nem megy az egyik a másikon:) De van ami régiófüggetlen.
  • deep
    Az jövőre jön. Én a Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix-ről beszélek...
  • eNorti
    Hi!
    Kérdésem a következő:
    - mit jelent, hogy PAL-os játék?
    - hogy-hogy bizonyos XBOX360 játékok nem futnak egyes XBOX360-okon, vagyis mi az, hogy régió függő játékok.

2 hete vettem XBOX360 permiumot, starter edition. Az FAQ nem működik!!! Ott ezek biztos le lennének írva.
  • DarkSector
    Elhiszem...
    csak aszittem hogy 2-nek nézte valaki.
  • theone91
    Mint szinte az összesnek... :D
  • GP2100
    Jókor van vége az underworld demónak...
  • theone91
    "...IV (4)"

Hidd el tudunk számonli római négyig... :D
    Aki meg nem, az megjegyezte a GTA-tól... :)

• DarkSector
    Jah THX...
    Amúgy telje smértékben egyetértek, nem látom hogy ez akár az anniversary, vagy akár a Legend-nél szebb lenne, sőtt a sötét részeket kurvára rühellem, ezért alapból -1 pont!
  • theone91
    FAIL! :D
  • DarkSector
    Jó az street fighter IV (4)-nek is.
    De erre én is kíváncsi lennék.
  • DanielT
    Senki nem tudja. A legpontosabb amit hallani lehetett: még az idén.
  • deep
    Nemtuggyátok mikorjön az SF2HD?
  • Istencsászár
    Tomb Réder ánderwörld demo

Valahogy még most is azt érzem hogy grafikában ez még nem az igazi... szép szép, de mégse, nincs az a nextgen feeling, persze suhan röccenés nélkül, nagy terület meg minden de... persze nem csúnya, sőt tetszetős, csak nekem ez kevés nextgen szinten.

Irányítás borzalmas, vagyis túl gyors, ezért sokszor hülyén reagál valamire... nem értem miért kell lara babának ugy fordulnia , meg mozognia mint egy gyorsított felvétel... miért nem lehet reálisra megcsinálni? csak a sebességeket kellett volna kicsit visszavenni ( meg 1-2 animációra jobban odafigyelni )... amugy a kontrollerrel való irányítása nekem szenvedés volt ezen demo alapján, szarul lett megcsinálva.

Nálam továbbra is az Anniversary a nyerő.

ma került fel a demo...
  • DarkSector
    Mielőtt félreértés lenne, amúgy a TR: Underworld-re gondolok most.
  • DarkSector
    Én nem láttam.
    asszonyák csak 11órátol, de még pc verzió nincs fent.
    és tegnap már feltették x360-ast?

az durva!!!!
    És faxa? próbálta már valaki?
  • Istencsászár
    Igen és már tölthető is.
  • DöflingR
    szted?:p
  • DarkSector
    ez akkor egy igen?
  • DöflingR
    nyugodtan vegyél, akkor tolhatjuk multiban:D
  • theone91
    Ezaz. 20-ért veszek egy akusztikust, and? Azzal nem tudok képernyő előtt, felém gördülő ritmusokat masholni... Pedig ez célom.

Lehet, hogy veszek egy GH-gitárt, és kiállok az M7-es budaörsi gyalogos felüljárójához. Szerintetek?

• Istencsászár
    360
  • DarkSector
    X360-ra is jön holnap tomb raider demo?
    vagy csak pc-re???
  • DöflingR
    np:D
  • DöflingR
    biztosan:S
  • rastaman
    btw lakótársam mondta h hívtál gta4be tegnap, de csak ma reggel jöttem fel és azóta is csak dead space... sry
  • rastaman
    miért?! annyira nem is vészes... biztos rosszul van bedugva a fülesed azért hallod olyan gáznak
  • trogerzsiger
    postakocsi, hey joe, gyöngyhajú börtönablakában stb..

• Ray Z
    30 000-ért érdemes használt akusztikus gitárt venni. Ha elektromosat akarsz, akkor érdemes egy Fender Squier-t venni,de ugye ahhoz erősítő is kell, ha rendesen akarsz rajta játszani (+tok+kábel+heveder). Én a boxos vagy pc-s gitározást inkább kihagyom, minek az, mikor itt van tőlem fél méterre a három szeretett gitárom?
  • Minstrel
    Viszont gitár hiróval nyomulhatsz a rózsaszin felsős haverokkal :D
  • DöflingR
    És miket szoktál tolni? Csak mert ha azt amit beszoktál mutatni gta közbe akkor nemtudom elképzelni,hogy jönnek a népek este:D
  • Sir Quno Jedi
    Nem de egy gitár a tábortűz mellett nagyon jól jön (mármint a nemelektronyos). Volt/van egy barátom, az mindig Metallicát, meg Gunsot nyekergetett a meghittebb éjszakákon és totál sikere volt (mondjuk jól is tolta). Szamurájkard, iaido, klasszik gitár kombó... :D
  • trogerzsiger
    jajjj ember... tudod sütögetés, olyan szűklátókőrű vagy, továbbá szimpla
    kiülünk vhova, és jönnek a népek este..
  • DöflingR
    Te mindíg ezzel a dumával jösz? Aki játékra veszi a gh-t az valószínű játszani veszi és nem rendesen gitározni.. Hány csajt is szereztél a gitárral? Egyébként hogy csinálod, diszkóba gitárral mész vagy mi?
  • detoxic
    Thx
  • trogerzsiger
    igen az elektromos egy bmi volt, amiről nem sok jót hallottam.. de én 16-ért vettem a klasszikusom és húsz körül már lehet kapni jó gitárt, ami bejön a csajoknak
  • theone91
  • Kaplan
    Feltűnési viszketekséged van? Miért kell édes kedves drága barátom neked mindenkinek beszólni? :)
  • Ragnar360
    vak vagy ?
  • Zsolcz
    22ezerből igencsak szar gitárt lehet venni... talán akusztikusat
  • Istencsászár
    csak pécére