176876
banner
  • Zsolcz
    70 neked sok 1 Hd tv-ér? ami most 70 az 2 éve még 120 volt.. sztem mostanában megéri HD tv-t venni
  • tom235
    A minap érdekes jelenséggel találkoztam, a táp ledje narancs helyett pirosan világított (a konzol nem ment), ez mit jelenthet?
  • Bendsy004
    köszi az nem sok :D köszi még 1x csácsá :D THXTHX
  • DanielT
    Kemény 3-4 ezer Ft.
  • Bendsy004
    köszönöm a válaszodat csak vga kábal kell hozzá ugy és az mennyibe fájna nekem ?? :)
  • DanielT
    Jó hozzá.
  • Bendsy004
    sziasztok szeretném megkérdezni hogy: ha van 1 xbox360-am és nem akarok venni hozzá méreg drága HDTV-T akkor Monitor is jó hozzá ugye ?, és még azt hogy nem lesz rosszabb a minösége(grafikája) a játékoknak monitoron(Monitorom:ASUS VW195D)mint HDTV-n? válaszotokat elöre és köszi !! ÜDV:)
  • benkoszabi
    basszus a legolcsóbb lcd tv is 70 ropi, mellé a box, ami 50...basszus, kicsit drága 120...
  • Minstrel
    neeem, Ő rakta oda
  • deep
    Talán még Széchenyi találta meg:DDD
  • Freedy
    Paks-on nincs véletlenül?:D
    Amúgy hol lehet megnézni ezeket a koordinátákat?
  • deep
    100 éve.
  • bubu13
    Hello!
    Mit kell csinálni a farcry2-ben a kocsival az elején mert megjavítom és semmit se lehet vele utána csinálni?
    előre is kössz a segítséget
  • rastaman
    most akkor a lánchíd alattit már megtalálták, vagy még nem?!
  • Ray Z
    "Ps3-ra egy merő szopás programozni a buzeráns processzora miatt." :D:D:D:D

Nah kicserélték a gépet és MŰŰŰKÖDIK!:):)

Köszi mindenkinek a segítséget!
  • deep
    Mert hasonló az architektúra. Directx környezet, stb. Ps3-ra egy merő szopás programozni a buzeráns processzora miatt.
  • benkoszabi
    miért mindig az x360-as játékokat portolják pc-re? (pes2009, nba 2k9, mass effect, Dead Space, Pure, GoW...) miért nem ps3-ról? azért mert a boxról könyebb a portolás, vagy mert eleve szebb a játékok kinézete box-on, és ezért pc-re is ugyanazt az élményt tudják nyujtani?
  • FireGrenade
    Szevasztok

össze szeretném kötni a boxomat a monitorommal egy vga kábellel és szeretném megkérdezni h akkor a hangot hogyan tudnám/mivel tudnám megoldani h rátudjam kötni a hangfalat???
  • Ragnar360
    a 2. fázis ma már elvileg tuti jön...csak volt egy kis hiba a mátrixban
  • Ragnar360
    ja, az a 4 + ezzel együtt már elvileg 6, mert valszeg ezt a 2 secretet is belveszik a 11-be...
  • Mozes13
    A többi Cog Tag-nek mi a koordinátája? Én lemaradtam ott, hogy 4nek kiadták a koordinátáit és kész, közben meg van vagy 11? Meg lehet tudni, hogy eddig mennyi van meg?
  • Ragnar360
    Na meglett meginnt egy COG Tag

Alex Menrich & xl Ragnar lx
  • arty
    1 igen
    2 nagyjából
  • Soldiers
    tripla igen
  • Tujm
    corába a wireless racing wheel igszbogszhoz , 19.990.-
  • trogerzsiger
    igen.
  • Krisztofer45
    Hi két kérdesem lenne
    1, XBOX 360 Premium pack 60GB ( HDMI )ezek már 175W tápegységgel látták el?
    2, úgy hallotam hogy ezeknek már kijavították az alaplapi problémákat igaz ez?
  • arty
    na, ERRE nagyon kiváncsi vagyok! asszem a goldos időlimit miatt torrentezni fogom, de ez nagyon érdekel :) (ergo tuti csalódás)
  • tyrant71
    Banjo Kazooie: N&B demo fent van a live-on
  • Ray Z
    Viszem már viszem :D.
  • Ragnar360
    Vigyed már vissza a gépet!
  • Ray Z
    Kipróbáltam, úgy előbb írja ki hogy tisztítsam meg a lemezt. Viszont találtam a lemezen egy ilyen ázásfolt szerűséget, de ilyet már más DVD-n is láttam, és nem volt semmi baja.
  • james69holden
    Fallout 3 Gametrailers Review!
  • BuktaXbox360
    Vedd le a vinyót, próbáld ki úgy is a lemezt.
  • rastaman
    nekem a naruto játéknál volt az mindig hogy lefagyott amikor beleugrottam a himbálózó faágakba. (ekkor mindig ki akart rajzolni egy robbanást) és ez lehet hogy túlságosan leterhelte a gépet, vagy nem tudom mit csinált vele de a lényeg hogy másnál nem fordult elő és a lemez sem karcos. ez van, nem lehet vele mit csinálni. vidd vissza a gépet, lehet cserélik, vagy mondanak valami okosat
  • Ray Z
    És a játék miért fagy le? Mert a lemez az tiszta, semmi baja. Egyébként mindíg a töltős résznél fagyott le, amikor az új pályarészt töltötte be(mármint hogy nem jött föl töltőképernyő, csak gondolom akkor akart tölteni).
  • rastaman
    nem biztos h a gép hibás. nekem is volt fenn tdu demó alapból amikor megvettem és nálam is lefagyott 1x, szóval töröltem is nyomban. szerintem a demóval van valami gebasz
  • Ragnar360
    utube minoseg:
  • Kaplan
    Van egy rossz hírem, nem üt agyon mindent. De ez abszolút szubjektív meglátás, számomra a RE5 üt mindent. Remélem nem tapostam bele a te szubjektív élet felfogásod lelkébe :)
  • Ragnar360
    Az utolsó Gears of War 2 trailer!

Ilyen durvára még énse számítottam (najó mégis:D) -

Totti: erre mond, ha mered, hogy nem üt agyon mindent!

Nem semmi amit az Epic művelt!

"Gears 2 Epic best work yet"
    "This project is a lifetime for a lot of us!"