176876

-
Télleg.
Igazad van.
ha meg több bolt nyílik, akkor több vásárló is lesz, és több pénzük...
Ez mind csak feltételezés.
Mutass már nekem egy grafikont, vagy valamit amiről biztossan kijelenthető.
Vagy arra gondolsz, hogy 10000-ren sírnak hogy mikor jön már törés meg krekk???
Vajon mitgondolsz ilyenkor miért van több warezos?
Mert a nem warez-hoz eleve nem kell krekk.. -
nézd már hány warez site van és torrent... ha nem lenne rá igény akkor nem lenn ennyi.. -
Ez 100%... -
Bizonyítsd be. -
Igen de azok nem ide járnak gondolom.
Mint ahhogy a szóváltásból is kiderül a gyerek nem általánosságba beszélt, hanem azokról akik ide írkálnak, hogy álszentek..
Hát nem hinném. kivételek vannak, de minek írná valaki, hogy nem warezol, ha közbe igen.
Nem látom értelmét, miért hazudnának.
szerintem ebben nincs semmi gáz dolog.
én se tagadom, hogy warezolok. de pc-re.
x-re nem. -
tom235 #53023 Magyarországon a warezosok egész biztos nagyobb arányban vannak a nem warezosokkal szemben mind konzolon mind pc-n. -
Meg konzolon is van aki warezol. Ez tény. Kár nyomni a kamu dumát, hogy konzolra senki nem warezol. De az igaz, hogy konzolon kevesebb a warez. -
Igen warezolt/warezol.
pc-n... -
bounty88 #53020 szóval az uj xbox, a 60gigás már uj meghajtóval és javitott alaplappal érkezik, ami azt jelenti, hogy megbizhatóbb, tehát a korábbi problémák már nem fognak jelentkezni..igen ám, de az uj meghajtó miatt nem "hackelhető"? vagyis ha iylen gépet vennék most 50ért, akkor csak eredeti játékokkal tudnék játszani? hát akkor marad a pc vagy egy régebbi kiadásu box.... -
NEM KEZDÜNK EL WAREZ TÉMÁT!!!!!!!!
-
Grizzly4x4 #53018 Ebbe a flash nem flash dologba ne menjünk bele, de annyit hozzátennék hogy nekem a mai napig vannak warez játékjaim bár az igazán jó címek mind eredetiek, de érdekes mód nálam a live még mindig működik pedig agépem már több mint 1 éves és amikor az ingyen live lehetőségeimet kihasználtam akkor még végig warezzal nyomtam és még mindig bennt vagyok. A másik meg hogy nem kell álszenteskedni mindegyikünk jól tudja hogy az itt jelen lévő diszes társaság legalább fele warezol vagy warezolt régebben. részemről ennyi és kitartóan várom a Gow2-t
-
tom235 #53017 sem "becsippelni" sem flesselni nem lehet az új lite-on os gépeket. -
Ragnar360 #53016 Semmi olyan nem volt a kérdésébe amin poénkodni lehetne, ilyenkor oly idiot vagy :DDDDDD -
Az jó ötlet, mert legalább nem lesz garid és így nagy eséllyel rosszabbul jársz, mintha eredetit vennél :) Nameg ugye így live sem lesz, nem tudsz demokat letölteni / neten játszani, szóval NAGYON megéri a warez
-
De. Többen panaszkodtak rá, hogy köpőlegyek szálltak rá a gépükre és beköpték. Rögtön az áramszünet után. De ahogy visszajött a villany a körtébe, hipp-hopp, a köpőlegyek is elillantak.
Szóval csak óvatosan az áramszünettel!
Nem lesz baja. -
Bendsy004 #53013 mért télleg jó bele ? vagy azért mondod hogy xar lex töle ? -
Helyes! Adj neki. Csak a legújabbat vedd, abban jó csak igazán a csip!
-
1 kérdés ha játszom a boxal és áramszünet lesz akkor az nem okoz gondot a boxnak?? -
Bendsy004 #53010 akkor veszek ujjat azt becsipeltetem :D:D thx az infokat még sztem lex majd kérdésem :D csá -
Nem, mert átkúrás, fél éve még nem volt 60 gigás gép. Valszeg egy régi hibás szarra rárakták a nagyobb vinyót és azt akarják így elsózni.
-
Bendsy004 #53008 és ezt megérné megvenni? http://www.expressz.hu/jatek/konzol/xbox/showAdvert11267198.html
nézd meg pls
-
van tft monitorod? játsz azon, lehet! -
Ragnar360 #53006
Ma vagy holnap lesz cikk is, több képpel stb... -
Bendsy004 #53005 jovan faszom hát még hülye vok ehez most akarok xboxot venni basszus!!!
-
Lol... :D -
En meg mindig röhögök :DD -
peter31 #53002 Tyű vazze nem semmi a srác 2x átolvastam mert nem hittem el, hogy jól értem mit akar...
-
CSAK új 60 gigás gépet vegyél. Hiába olcsóbb a használt, átkúrnak és hoppon maradsz, mert megdöglik alattad a gép.
A gépet meg nem tudod fejleszteni, mert ez nem arra van kitalálva. -
tom235 #53000 thx -
OMG hány éves vagy?:D
-
Hehe, 230ért vettem 3 éve, bótba 360 vót... -
Ez konzol, nem PC, NEM lehet fejleszteni. Gondolkodj, annak mi értelme lenne, ha kiadnának egy PC konfigurációt konzol néven? A konzol kifejezetten játékra van kitalálva ezért külön EGYEDI alkatrészekből rakják össze. Monitort tudsz hozzá kötni VGA kábellel (ezt is külön kell venni).
Használt gépet meg NE vegyél, főleg apróhirdetésekből ne. 45-50k körül van egy új és a pofátlan eladók használtan is kb ennyit kérnek érte. -
Imádom az idióta pc-seket...
-
MS Súgó és Támogatás
Google 22 mp.... -
Bendsy004 #52994 DanielT: szerinted az enm baj ha használt xbox360-at veszek ???? (pld.express.hu -ról)?????
jah és akkor a monitorom jó és azon a 265 mb os vga-n 8ami xbo360 ban van ) azon javithatok ugy hogy beteszem a gépemből a 512 est ? azt meg tudom csinálni jó bele a gép video kártya ? -
FAQ!!!!! -
Vegyél 40ért 22es wide monitort és kész... -
Zsolcz #52991 Jólvan, ezt énis tudom:) de sokkal lentebb már úgysem fog menni -
Én 90-ért vettem Xbox-ot szóval nyugi! Azokról pedig ne is beszéljünk akik 120 meg 140-ért vettek megjelenéskor!!! -
Ami meg két éve 120 volt, az 4 éve 400 :) Mindig olcsóbb lesz. Én kicsivel több, mint egy éve vettem a tévémet, ugyanazért az árért ma már 8 inch-csel nagyobb képátlójút kapnék.