176876

-
Megtiszteltetés...
[meghajlikamonitorelőtt) -
Pedig isten király :) must have cucc ^^ akkor is szerzek valahonnan :) a kérdés h mennyiért sikerül majd. -
Nehéz lesz szerezni, nem egy tömegjáték:) -
jó de ez most jött ki 20án :D tuti nem akciós
-
3200 forintért tudtam volna venni multkor nhl2k7et szal.. van benne vmi :D -
deep: néztem de sajnos nincs még fent :(
trogerzsiger: az beszarás lenne :D -
és mivan ha a tescoban az épp akciós?:D -
jatekaim.hu -
Ok, de nem szándékozok 16-17 ezeré venni egy játékot. Attól hogy ugyanaz az a 6-7 ezer ft kölömbség kurvasok. Lehet nem írtam de a "jó hely" alatt tesco-t nem hiszem hogy fel lehet fogni :). Akkor most írom hogy, olyan hely, ahol elég olcsón hozzá juthatok. Van ilyen? -
1. Azt nem írtad, hogy a legolcsóbb helyet kéred
2. A Tesco-ban ugyanazt kapod amit máshol, nem a budiban gyártják le a Tesco-nak szánt lemezeket. -
Azért mert ha ilyen hülye lennék hogy tesco-ban vennék xbox játékot akkor nem lennék fórumon és nem kérdeztem volna meg hogy hol lehet most legolcsóbban venni játékot!Nekem nem a monopoly társasjáték kell, hanem az a monopoly ami xbox360-ra jött. -
Mert? Szerintem nem viccelt. -
Marha szellemes vagy. -
Teszkó? -
arra könyebb, az házilag is megy... -
Sziasztok! Tudtok mondani egy jó helyet ahol a most megjelent Monopoly játékot tudnám megvenni? Előre is köszönöm
-
Meg aztán lehet PSP-re kevésbé bajos a warez... -
lehet h kell telepitened, oprencertől függ. ms-től leszedheted! -
benkoszabi #53090 az x360 controllerét a pc-re csak rádugom ,és kész? nem kell drivert letölteni mint más gamepad-ok esetében? vagy mivel ez microsoft termék, igy az xp és a vista alapból kezeli? -
Teves gondolat. Nekem is pl vannak idoszakaim amikor be sem kapcsolom a boxot mert peldaul DS-re vagy PSP van valami szórakoztatóbb.
Lehet gyerek rajott, hogy PSP van par cim amit jatszana, es akkoriban boxra nem volt semmi erdekes neki...
Ki tudgya. -
de nem úgy gondoltam, na :D szvsz az xbox360-nal többet tud kezdeni, mint egy nyomorék psp-vel :D -
Ooo? Játszik vele? -
ez hülye :DDDD mit kezd a psp-vel vazz?
-
Egy gyerek konkrétan 35.000 Ft adta el aproneten az alig használt Premium boxat azért, mert neki kellet sürgősen PSP. A gép ez év januári volt.
Ilyeneket kell keresni :D Néha talál is az ember. Remek vétel vala. -
ja hogy az nincs rá? -
peter31 #53083 Alkatrésznek megveszem. 
-
a "garancia" :) -
Te hogy veszel ennyiért?:D én 40-ért vettem szintén 2006os februárit:D -
Ezúttal valami új szériásat vegyél ne valami ezerszer javitott szart. -
Zsolcz #53079 10k??? bazzeg, 1 játék drágább:D -
A garancia meg van oldva, az előző gépnél sem volt vele probléma.
Most sem lesz.
MFR Date: 2006-02-04
Szóval érthető a dolog.
Mindegy igazából nem baszom fel magam rajta különösebben. Azzal hogy nem boltban vettem vállaltam, hogy ez akár mikor bekövetkezhet. De így legalább occób
Na igen, ebből harmadik gép lesz. Csak majd megbeszélem a fickóval, hogy az már új gép legyen, HDMI-s, ne valami 2006-os modell. és persze minimális pénzért. Ez a gépem is csak 10k-ba fájt... -
Zsolcz #53077 azmiaz? -
Zozo76 #53076 Ugye most jol jonne a garancia a 3 ledre. Hanyan, de hanyan fognak meg beszivattyuzni mire eljutnak odaig hogy... :) -
mikor gyártású?
van még rajta garancia? -
Akkor irány a bót a harmadik gépedért.
-
Jól érzed
-
Verbatim szagot érzek
-
Jelentem meghalt a kurva XBOX-om! 
Tegnap előtt Fable közben eltorzul a kép, szétesik kockákra, meg mellé egy csikorgó hang társult. Kikapcsoltam a boxot, kivettem a DVD-t majd újra bekapcsoltam. Még mielőtt a dasboard bejött volna, megint megcsinálta ugyan ezt. Jó, mondom akkor mára ennyi.
Tegnap ekindult a cucc, de fél óra Far Cry után megint előjött ez a hiba. Kikapcsoltam.
Ma próbálkozok, elindul. Dasboardon átraktam 1080p-re eltűnt a kép.
Átkapcsoltam azt a kis pöcköt hátul HDTV-ról TV-re, indítom a boxot, van kép, erre megint előjön ez a szétesős csikorgós hiba, majd elkezd villogni a 3 piros led.
Na mondom anyád...
Még pászor megpróbáltam elindítani, de a piros led-en kívül semmi életjel nem tapasztalható.
Tipp? Megoldás? :D
Ez már a második xboxom... Ez már egy éve hibátlanul működött, egszer sem fagyott le, sosem volt semmi baj, erre tessék...
-
Hi!
Ugyan ezt a TV-t használom, kipróbáltam mind VGA, mind Component-tel(vagy Componens, mindig keverem kettőt, légyeg, hogy a három színű hülyeséggel :S), és nekem tökéletes megy. Szóval csak ajánlani tudom ;). Mellesleg ott virít rajta a PS3 három felirat :D. -
nono 

azt a szmájlit nem kellett volna pupesz. most jól lebuktunk