176876
banner
  • Gyureszka
    szóval az egyenlőre fölösleges nekem :P köszííí, maradok a prémiumnál, Daniel egy személyes kérdés, neked milyen típus van birtokodban? o.O x)
  • DanielT
    Arra jó, hogy a HDMI kábelen menjen a kép és mellette optikain a hang az erősítőbe.
  • Gyureszka
    akár imádod akár nem, azért vagyok itt hogy kérdezzek és várjam h hátha valaki szívesen válaszol, nem.. á mind1 azérrt kösz az info-t..
  • Gyureszka
    ahogy nézem egyedül 'AV, optikai adapter' nincs a prémiumban és a merevlemez fele annyi. Ha ennyi a különbség akkor tényleg bőven elég a Prémium. Valaki elmondaná mi az az adapter (rákerestem nemtaláltam) köszíí
  • DanielT
    Egy CRT tv a 17 colos monitor szintje alatt van.

• Display
    New Xbox Experience Hands-On @ GameSpot

• Gideon Wieth
    ezt úgy imádom. 70 cm 100 hz tv de azért tudom majd rajta élvezni a játékokat ... Én 1 évig tökéletesen elvolt egy 17" lcd monitorral amíg nem vettem egy Hdtv-t nyári keresetből. Bármin lehet élvezni a játékokat ami egy lcd monitor szintjén vagy afölött áll
  • Cápafogxy
    Én is ezt választottam.

Mellesleg szerintem új videó az új dashboardról:
    Link
  • DanielT
    Igen, az.
  • Gideon Wieth
    ebben a pillanatban nyomtam végig a GTA IV-et :) Még megy a stáblista. Lenne egy kérdésem. Több befejezés is van ?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem az volt hogy Roman-t kinyírja Dimitri az esküvőn én meg bosszúhadjáratot indítok ellene és az a vége, hogy megölöm Dimitrit és jön Jacob :)
  • Gyureszka
    köszi válaszod, és a merevlemez a fő különbség, ami mérvadó?
  • sztenli
    A franc vinné el, még hogy az új gépek nem lesznek 3 ledesek. :( És még csak 1 évig se bírta.
  • Zsolcz
    Szerintem a prémiumot vegyed, mert már azon is 60 giga hely van, és sima tévén is szépek a játékok
  • Sland
    Nekem is ugyan így kezdődött...
  • Gyureszka
    Sziasztok!
    Szeretnék érdeklődni melyik konzol megvásárlása a hasznosabb otthoni játékra. A prémium vagy a elite. Nem a pénz a kérdés. Szerintetek megéri-e megvenni az elite-t vagy felesleges? HD tv-m egyenlőre nincs, viszont van helyette egy 100 herz-es 70 cm-es panasonic tv-m van :) egyáltalán élvezhető lesz a játék ezen a tv-n? :)
    Várom a tanácsaitokat. előre is köszike!
  • Alwares
    Nem tenném ha nem lenne alapja, láttál te már PC-ben meghalni videokártyát? Az pont ilyen sajna... :S
  • Zsolcz
    ne fesd az ördögöt a falra
  • Alwares
    Ez bizony a 3 led előjele...
  • deep
    Melyikre gondolsz? Nekem mind átment. Épp most vagyok túl egy ilyen procedúrán.
  • vili 27
    Sziasztok !

Bizonyára sokan lcd vagy plazmán nyomjátok a game-et. Az nyilvánvaló hogy az xbox360 játék közben mesés a kép, de mi a tapasztalatotok mondjuk ha divixes filmet, vagy simán digi-tv-t néztek rajta ?

A full HD és HD ready között nagy különbség van játék közben ?

Köszi mindenkinek !
  • arty
    memkártyával jopár játék mentéseit nemtod átmásolni :) ahoz transzfer kit kell, h mindened átkerüljön gond nélkül!

de tényleg ebayről éri meg legjobban winyot venni :)
  • Ragnar360

Ha amerikába lennék talán megis lehetne, de itt lószart se... am jóak az elképzelés, talán fellehetne használni vmihez, hasonlóan v nemtom :)
  • deep
    Akkor hívd a Microsoft Xbox ügyfélszolgálatot.
  • trogerzsiger
    ja vágom :D ez poén:D faterral beszélek:D
  • trogerzsiger
    tehát mi van?:D annyit értek fater lenyulta a kölyök boxát me tróger volt, erre felült a bicajára és vmi régi sínekhez hajtott, és most 25 ezer dolsi jár annak aki megtalálja és a microsoft sajnálja? vagy mi?:D
  • sztenli
    Nem.
  • theone91
    Flesselt?
  • sztenli
    Elnézést az előző képért, rosszat töltöttem fel.
  • Sephi
    Ehh ez lol.

Így akkor én is fogom és elküldöm a fiamat falura, ahol a franc se keresi, és besírok a TV-nek hogy mivan, majd megegyezek valakivel, hogy hozza haza és beperkáljukk a pénzt.

PFF
  • sztenli
    Üdv.
    Azt szeretném kérdezni hogy valaki találkozott e már ilyen hibával, tavaly decemberi Arcade gép és 175W-os. Kezdenek hibásodni az Arcade gépek? :D
  • Ragnar360
    Sry, azt akkor benéztem, na mind1 - nem az a lényeg :DDD - CANADA se sokkal különb emberi mentalitás téren, bár szinte már mindenkinek jobb az a ....-je mint nekunk magyaroknak :) hehe
  • Ragnar360
    Microsoft offers reward for missing Xbox gamer !!!!
    ez kimaradt!
  • deep
    Namost az eset Kanadában történt...
  • deep
    Írják, hogy az árban benne van a másolás. Amúgy pofátlanul drágák. Vegyél külföldről, vagy máshonnan vinyót és másold át a cuccokat egy memóriakártyával.
  • Sland
    úristen bmeg... erre nem tudok mit mondani :D
  • Ragnar360
    AZTAKURVA! - Amerika végtelen lehetőségek hazája, ilyen is csak ott történik meg, bár azért durva,

Figyeljétek a dátumot, OKTÓBER 13. - óta, GECCI :DDD

US software behemoth Microsoft has doubled a cash reward for information on the whereabouts of a Canadian boy who ran away from home after his father took away his Xbox game console, it said Tuesday.

Brandon Crisp, 15, took off on his bicycle from his Barrie, Ontario home on October 13 -- Canada's Thanksgiving holiday -- and rode east along an old rail line.

He has not been seen since.

His father told local media he had removed Brandon's Xbox, built by Microsoft, after noticing changes in behavior since Brandon started playing "Call of Duty 4: Modern Warfare" online.

The boy started skipping school, stealing money and ignoring his studies, his father said.

A local newspaper, the family's Internet service provider and Child Find offered a 25,000-dollar (19,500-dollar US) reward for information leading to his return.

Microsoft topped it up with another 25,000 dollars, the company said Tuesday in an email to AFP, "hoping for his swift return."

"Like everyone, we are deeply worried about the disappearance of Brandon Crisp," the company said.

Exhaustive searches have not turned up a single clue beyond the boy's bicycle, found last week with a flat tire.

Police are said to be examining who Brandon played with online. "Law enforcement has contacted Microsoft about this matter and we are cooperating fully with them," said Microsoft.

On Sunday, 1,600 volunteer searchers packed up their reflective vests and ended their efforts to find him, while police stopped their air and water search.

In an interview with the daily Globe and Mail, the boy's father, Steve Crisp, said he had not known how important the gaming system was to his son and how he would react when it was taken away

Experts commented that gamers may form bonds with fellow online players.

"This had become his identity, and I didn't realize how in-depth this was until I took his Xbox away," Steve Crisp told the Globe and Mail. "That's like cutting his legs off."

"This is such an issue that hits every parent out there, with video games that are starting to control our kids' lives," he said.

"I just took away his identity, so I can understand why he got so mad and took off. Before, I couldn't understand why he was taking off for taking his game away."

Now, Brandon's father says he just wants his son to come home.

Copyright (c) 2008 Agence France-Presse. All rights reserved. The information contained in the AFP report may not be published, broadcast, rewritten or redistributed without the prior written authority of AFP.
  • Sland
    Ha Wadarrnál lesz megint 120gb-os vinyó akció, és beadom a 20gigásomat, azt meg lehet valahogy oldali, hogy átmásoljanak mindent az új vinyóra?
    Semmi kedvem nincs minden játékot újrakezdeni... :S
  • kwalker
    Érdekelne van e valakinek eladó Gears Of War.
  • butyokanime
    Próbáld ki :) semmi köze a pc-s monopoly játékokhoz. 12 board van benne kb, gyönyörű és órákig elvagyunk vele. Azt meg mindenki döntse el szerintem maga miért jó neki egy játék :)
  • arty
    mi olyan jo benne? pécére annyi monopoly játék van, mint a szem@t - fillérekért vagy ingyen :)

komolyan kérdezem!