176876

-
Miért kaptad a büntipontot? Megint nagy volt az arcod? -
Hi all!
Lenne egy olyan kérdésem,h ha csatlakoztatok az xboxhoz egy usb-t,akkor a rajta lévő filmeket miért nem ismeri fel??? Csak a képeket tudom vele megnézni,de a filmeket miért nem?
Előre is thx a választ! -
HDready 82cm LCD 100e alatt dunát lehet rekeszteni. Samsung, Toshiba most is van tecsóban corában meg MMben is 100 alatt -
hol láttál te 80-90 ezerért hdtv-t ? mert akkor rohanok és veszek egyet ... Hdtv min 140-160. de még HD Ready tv-t se láttam nagyon 100 000 alatt ami nem dugojancsiméret -
Ragnar360 #53224 btw aki korán kel Far Cry 2-t lel :D
OFF
btw2, gecifáradt vagyok, cirka hajnali 2 ig nyomtuk a gowot, de aztán még... szal gyk. 3 kor feküdtem le, nem is igazan aludtam :S
délutanig valo alvas lesz ebböl ugyérzem
ON -
Ragnar360 #53223
Talán nemis a tv típusa, minösége miatt írtam be, anál inkább, hogy csupa por minden a képen, szal ez igy összejött rendesen - nem lehetett kihagyni :D
-
eNorti #53222 Ne türelmetlenkedj :) -
színét se látom még... -
nem ugy volt h ma lesz mirror's Edge demo ? -
ME - Demo trailer
Valszeg a demó nagy részét tutorial teszi ki... -
:D Figyeld meg gamer365-ön megint belém fog kötni az új háttérkép miatt amit kitettem.. -
taps -
Mivan Ragu, unatkozol? :| -
Valaki nem tudja nekem megmondani hogy a Samsung 206BW monitor az Xboxos képet széthúzza, vagy csíkokkal kitölti a szélét? (XP alatt széthúzza, Vista alatt nem) -
A jövő a pólokban akárki akármit is mond :D -
igazatok van Ragnar egy nagy paraszt amugy. amugy van munkám kiszállító vok (pizza) -
Én elmentem most suli mellett picit munkálkodni is. Ragnar ügyben meg nem szólok semmit mert nem veszi észre magát, ha meg helyre rakja az ember akkor üldözési mániája van és mindenki direkt pikkel rá.. -
Legtöbben akkor még iskolába járnak, de ez az én véleményem.
nem pártolni akartam. -
Torry #53210 Először is ugyan miért ne lehetne neki?
2. Ragnar egy ritka paraszt ember, nem csodálom, hogy felkúrta az agyát Soldiers-nek. -
Ezzel jól lejárattad magad, mellesleg 14-18 év közöttinek nem igen van fizetése ... -
Háát tény hogxy nem a legkorszerűbb.
és még ha nem is vesz 80-90ezerért valaki HDTV-t.
De használtan már 5-10ezerért is lehet ettől ápoltabbat.
És ez sokunknak nem egy havi fizetés, pedig nem keresünk valami sokat! -
Persze, de ettől még nem kellene azt hangoztatni másnak, hogy "ctr tv-n is szép"
A nagy lófaszt!!!
Nem szép...sőt ronda.
Ezért max "megteszi, ha nincs más" kategória.
Ne akarjanak senkit átbaszni, ilyen idióta szövegekkel. (mármint nem te, hanem akik ezt hangoztatják)
-
Nem te volnál ha ezt kihagytad volna.. -
megbaszlak anyad hátán én nem vok olyan kurva kocka kis fasz mint te hogy pl egész fizetésemet box-ra meg a jobb játékért adjak ki tv-re -
Tujm #53204 hééj, én is puttonyos tévén nyomom :DD szerintem ezen is élvezhető :) befekszek az ágyba és játszok :) -
222=22" -
Nekem 222-os van, de akkor nkább közelebb ülnék a székemmel, mintsem tv-n játszak. -
Ha van RGB... A kép alapján nem néz ki vmi nagyon komolynak a tv, azért mondtam. Persze lehet, hogy fogad RGB-t
-
Neee!!!!!!!!!!!!!! Ha már van RGB bemenet (scart, manualt/feliratot elolvasni h fogad-e RGB-t is) akkor azt kell használni, nem a kompozitot!!!!!!!!!!!!!!! (sárga rca)
KIJELZŐFAQ AZ ISTENÉRT EMBEREK !!!!!!!!! -
kijelzőfaq linkje a banner alatt ...
Gyureszka: hol irtam h kevés a 60g? azt mondtam ossz és szorozz, h hány 8gigás játékot tudsz felinstallálni a 60 ill a 120 gigás winyora. és kérdezd meg magadtol, h megér-e neked X forintot, h több játék lesz installva egyszerre. ennyi. minden másban kb. azonos a gép. egy hdmi kábel 2-3ezer, de lehet h a Te megjelenitődre a VGA kábel jobb. (kijelzőfaq!) -
Ragnar360 #53198 LOÁL MIJJJJEZZ A CSÖVESS TÉVÉ ???? 
-
előfordulhat csak sokan szedték plusz seedelték de mostanra már törölték az oldalról :) -
Fake! -
A multiplayer beta van kint... Xbox-ra már kb. 2 hete kijött. -
kijött a Cod world at war pc-re... ilyet se láttam még hogy egy játék hamarabb legyen fennt pc-re a neten.... tudom senkit nem érdekel de én is most láttam gondoltam megosztom veletek. -
sajnos nincs tft monitorom de kössz -
A boxhoz adnak rca-scart átalakítót, azzal bedugod és kész. Ha van tft monitorod, akkor vegyél vga kábelt és kösd rá arra, mert sokkal jobb. -
"Most ha lesz dashboard frissites, szerintetek alternativa lenne egy nagy mondjuk 24" monitor a HDTV elleneben? Megiscsak elerheto lenne a full-hd felbontas es olcsobb mint egy ugyanilyen felbontasu TV. Persze tudom hogy nem kell feltetlenul a BOXhoz full-hd de megis szebb kepet eredmenyez a nagyobb felbontasu kijelzo, plane hogy a BOX fogja felskalazni a kepet."
Egy monitornak soha nem lesz olyan képe mint egy Tv-nek, mert nem arra tervezik. A kontraszt a színek, a fényerő terén porba tiporja szinte bármelyik monitort bármelyik tv. Arról nem is beszélve, hogy a felbontás és a képarány sem stimmel a monitoroknál, még az update után sem lesz 1920x1200-as felbontás amit a nagy monitorok preferálnak
-
tv-ből
digi-be
erről beszélek hogy csak egy kimenet van vagy hogy mondjam -
Zozo76 #53189 "TV-n is szép a képe a nextgen-eknek??? LOL
nagy kutyafaszt szép. Egy monitor vagy HDTV messze fényévekkel szebb.
Sima tv-n szar. bárki bármit mond!!!"
Kicsit sarkos a megfogalmazas. Jelenleg en is hagyomanyos 82-es Thomson szelesvasznun nyomom, HDTV hianyaban, meg van itthon 19" TFT monitor, hat tenyleg szebb rajta meg a felbontas sem PALban megy, de szerintem moncsin nyomni rosszabb, marmint a meret miatt eleg lehangolo. Mintha PCn nyomnad. Sokat veszt a konzolos feeling. Persze ez csak maganvelemeny. Mikor megvettem a gepet csak a gyari video kabelt tudtam hasznalni (mivel akkor meg nem vettem RGB-kabelt), azzal meg ugye egy hagyomanyos TV-re csak kompozittal csatlakozhatsz (az atlag katodsugarcsoves TVken legalabbis nincs mas), de megis jobbnak ereztem a kepet mint az XBOX1-el RGBvel. Szebbek voltak a szinek. Az RGB kabel meg szebb kepet eredmenyezett. Mostmar inkabb azon vacilalok hogy megvarom mig lejjebb megy az ara a FULL HDnek es inkabb azt veszek ha mar cserelni leszek kenytelen a TVt.
Most ha lesz dashboard frissites, szerintetek alternativa lenne egy nagy mondjuk 24" monitor a HDTV elleneben? Megiscsak elerheto lenne a full-hd felbontas es olcsobb mint egy ugyanilyen felbontasu TV. Persze tudom hogy nem kell feltetlenul a BOXhoz full-hd de megis szebb kepet eredmenyez a nagyobb felbontasu kijelzo, plane hogy a BOX fogja felskalazni a kepet.