Zozo76#53189
"TV-n is szép a képe a nextgen-eknek??? LOL
nagy kutyafaszt szép. Egy monitor vagy HDTV messze fényévekkel szebb.
Sima tv-n szar. bárki bármit mond!!!"
Kicsit sarkos a megfogalmazas. Jelenleg en is hagyomanyos 82-es Thomson szelesvasznun nyomom, HDTV hianyaban, meg van itthon 19" TFT monitor, hat tenyleg szebb rajta meg a felbontas sem PALban megy, de szerintem moncsin nyomni rosszabb, marmint a meret miatt eleg lehangolo. Mintha PCn nyomnad. Sokat veszt a konzolos feeling. Persze ez csak maganvelemeny. Mikor megvettem a gepet csak a gyari video kabelt tudtam hasznalni (mivel akkor meg nem vettem RGB-kabelt), azzal meg ugye egy hagyomanyos TV-re csak kompozittal csatlakozhatsz (az atlag katodsugarcsoves TVken legalabbis nincs mas), de megis jobbnak ereztem a kepet mint az XBOX1-el RGBvel. Szebbek voltak a szinek. Az RGB kabel meg szebb kepet eredmenyezett. Mostmar inkabb azon vacilalok hogy megvarom mig lejjebb megy az ara a FULL HDnek es inkabb azt veszek ha mar cserelni leszek kenytelen a TVt.
Most ha lesz dashboard frissites, szerintetek alternativa lenne egy nagy mondjuk 24" monitor a HDTV elleneben? Megiscsak elerheto lenne a full-hd felbontas es olcsobb mint egy ugyanilyen felbontasu TV. Persze tudom hogy nem kell feltetlenul a BOXhoz full-hd de megis szebb kepet eredmenyez a nagyobb felbontasu kijelzo, plane hogy a BOX fogja felskalazni a kepet.