176876

-
benkoszabi #53308 nem másért kérdeztem, hogy melyek a legmegbizhatóbb tipusok, mert ha veszek boxot, akkor a következő szempontoknak feleljen meg:
- legyen megbizható - tehát akkor lehet mind a 4 tipus, feltéve ha ujak ugyebár...
- és legyen flashelhető
namármost szép és jó dolog az uj 60gigás prémium, de utóbbi feltételemnek nem hinném hogy megfelel az egyenlőre feltörhetetlen olvasója miatt...
tehát marad a korábbi 3...vagyis az arcade vinyó nélkül, a régebbi prémium 20gigás vinyóval, és a fekete elite 120gigás vinyóval és minden jóval.... -
Jah és kibaszott szép is, de ez csak hab a tortán. -
srácok..!
Lee a kalappal! Ez a MIRROR'S EDGE kibaszott jó lett. alapon 5-6x végignyomtam a demo-t...és kegyetlen jóra sikerült.
Én nagyon örülök, hogy valaki volt ilyen bátor, és újjított a játékmeneten.
És ez részemről bejön nagyon, úgyhogy grat a fejlesztőknek!!!
És még ha a story része nem is lesz olyan mély, én a folyamat ugrabugrálással is napokig ellennék.
DURVA...
még több ilyen egyedi ötlet kellene.
NAGYON DURVA!!!

-
Ok, überelted a kompozitot :D -
Zozo76 #53304 Arty: Te mint nagy "TV csatlakoztatas szakerto", mekkora kulombseg lehet egy S-VIDEO es egy RGB video jel kozott a kepminosegre nezve ha a mosorforras egyezik (mondjuk az XBOX360 legyen)? -
Szarból nem lehet várat épiteni. Hiába viszed scarton be a képet, a kompozit az kompozit marad és az igénytelenség netovábbja a 80as évek közepe óta. Ma pedig 2008-at irunk: svideo/rgb vagy SEMMI! Kompoziton NEM játszunk 'next-gen' konzollal. -
Hol? Gugli nem látja. -
Zozo76 #53301 KATT -
Zozo76 #53300 Amugy nem is a Composite a legrosszabb kepet eredmenyezo mod, hanem az RF csatlakozas (radio Frequency), hogy kozerthetobb legyen, az TV antenna bemenetes keresztuli csatlakoztatas. Gondolom valahol az UHF savon lehet megtalalni a BOX kepet es hangjat. Aki addig okadott a Composite videojeltol utana mar imadni fogja. :)
-
Kicsomagolod, Content mappát kiirod egy dvd-re, beteszed box-ba, menj a games library-be és játssz. -
Igaz. -
csak pécén -
Ez így nem teljesen igaz ááám :D Pontosítva lövés nélkül viheted végig, mert elkerülhetetlen lesz néha a bunyó és akkor lehet hogy a gombnyomásra elveszi az ürge fegyverét :P -
Hello!
Tudja vki esetleg,hogy a Fallout 3 konzolra is magyar nyelven fog-e megjelenni decemberben? Vagy csak pc-n lesz magyar nyelv? -
Az agyad amúgy kenhető? Uramisten, ilyen jót régen röhögtem, plusz pont kolléga.
-
Ragnar360 #53293 -.- -
Azert lesz jo jatek, mert ugye mindenki elvezi azilyen rohangalos spontanos reflexes dolgokat... aki meg nem majd az is fogja. Sajnos kontent-ben nem tudom mennyire lesz izgalmas... de hamarosan kioderul :) -
Még mindig nov 19. -
Fennvan neten mirrors edge demo.
Gondolom ki lehet írni sima dvd-rw-re is.
Hogy kell kiírne demot? -
És végigviheted anélkül is, hogy lenne fegyver a kezedben... -
Nincs tovább...
Az agyad amúgy könnyen kenhető? :D -
A Mirror's Edge 12-14 órát játékidővel rendelkezik majd.
Nade a játék szerintem nagyon jó lesz ott van hangulatilag és grafikailag is. Az irányítással se volt gondom, a harc bár nem könnyű de elő lehet hozni igencsak finom mozdulatokat is.
Jó játék lesz én mondom. -
Ragnar360 #53286 Ja, és ? -
11 órára becsülik. -
Csak egy tutorial és egy bemelegítő pálya az egész. Jó hogy egy párperces demó. -
Ragnar360 #53283 Mirrors edge demó cirka 8 perc alatt végignyomható ? DT kolléga tesztelte :D
full verzsön kb 4 óra ? :DDD
Mindjárt leszedem énis... -
"Nagy konzolos mindenki és senki nemtud választ adni a 2 kérdésemre?"
Ez elég taplón hangzik, ergó gyökér vagy. -
Értem én csak leszarom... -
mikor lesz az a jövőre? -
Gyureszka #53279 köszönöm :P -
Teljesen egyforma a belsejük, mind1iknek Falconos. Jövőre lesznek a Jasperes boxok, ezek már esetleg slimesek lesznek vagy beépített tápjuk lesz, de még nem biztos. -
Igen, minden más ugyanaz. -
Gyureszka #53276 értem, köszi, tegnap már feszegettem a témát de még szeretnék visszakérdezni :$ a prémium-hoz mindent adnak amit a Elite-hez adnak? kivéve a hdmi-kábelt. /meg persze a winyó különbözik/ Tehát minden más ugyanaz? :P /design-t leszámítva/ bocsi, és köszi a választ -
Vinyót a srác mondta hogy inkább leveszi és ideadja. Ráírtam mindent, mondta a fickó h hú köszi szépen ez így tökéletes.
Azt mondta h nagyon sok gép van most náluk és kb 1hét míg kész lesz.
De legalább meglesz és jó lesz... -
Felesleges megvárni. Ha majd megérkezik(nov.17) ugyanúgy fel kell telepítened az aznap vett gépre, mint ahogy egy ma vásárolt gépre is fogod:) -
A videoknál nyomj egy "change source"-ot (asszem talán az x, de ha megnézed legalul, akkor ki is lesz írva) és válaszd a pendrive-ot. -
Gyureszka #53272 Srácok szerintetek várjam meg a New Xbox Experience-t vagy mind1 hogy ha most veszek mert független egymástól?! -
Nem, egyből nem kell hülyének nézni. Csak hülyeséget kérdeztél, még ha akaratlanul is. De kicsit követleződző is vagy, ami ha már szivességet, információt szeretnél, nem épp célravezető. Pláne nem újként. Azt meg még mindig nem közölted, hogy milyen adatot szeretnél felmásolni. Filmet? Játékot? Agrárgazdaságtan tételeket? -
még sehogy,majd a nov 19ei frissítéssel tudsz. -
Gordon88 #53269 másik kérdésem még mindig él...
Hogy lehet a lemezt felmásólni a konzol vinyojára?