176875

-
Ennyit a nagy új dashboardról meg a byebye flash-ről.
Kinnvan az új dashboard működő változata és nem "butítja" vissza a drive-ot eredetivé. (backup lemezek maradnak) Lehet felmásolni játékokokat minden működik.
Egyetlen hátránya hogy nem lehet vele live-ra menni a hivatalos megjelenésig.
(nem tettem fel, csak elolvastam 50 torrent hsz-t, mindenki mondja hogy megy PAL/NTSC egyaránt) -
0000000000000000
ennyi 0 van így szedtem le.
Contenct mappa van kiírva
Game libary-be keresem de nincs ott. -
Én már nem is tudom hányszor nyomtam végig a demót. Kár, hogy kevés ellenfél volt a pályán, kipróbáltam volna a falon futok fejre pörgőrugást többször is :) -
Nah végre, Hattalmas a mirror's edge lesz mit várni :) -
Gyureszka #53343 mert a gtaIV a winyó-ra cache-el és ezért gyorsabb lesz a játék (nem tölt annyit..stb) /én is most fogok venni és a arcade-t alapból elvetettem,/ -
Köszi,most már látom a videó fájlokat csak update-lni kellene,bocsi eléggé hülye kérdés,de vki leírná,h hogyan tudom frissíteni az xboxomat,h le tudja játszani a videókat usbről,eléggé új xbox és nem nagyon értek hozzá,szóval akinek van egy kis ideje segíthetne,előre is thx! -
francért nem jelenik meg:S -
demo mappában van.. Figyelni kell továbbá a 0 -ák számát -
Üdvözlet a Ke-12 műveleti zóna 48° 5'53.40"N 20°44'4.24"E kordinátájáról :D :D
-
És ebbe neked mi a jó?
Kiírtam a content mappát rw-re és nem látja az xbox a demot. -
heh torrenten fennt van a Novemberi dashboard bétája , a sok hülye meg leszedte felrakta azt most sírnak hogy elbaszták egy fake szarral a boxukat :D:P -
Miért ajánlott? -
Az de kemény. Kapott belőle részesedést, mert akkor már dugom is be:). -
Igen, felrobban. Világméretű katasztrófát fog okozni. De ha nem ez, akkor a hülyeséged:) -
Persze, a szomszéd is ilyesmit használt. Most már lakóparkot építettek a háza helyére. -
lehetőleg winyóst vegyél! (gta4-hez ajánlott) -
Nah szóval ezt sikerült összehoznom. A végére egy jack lesz elvileg, amit ki is próbálok, ha nem robban föl a konzol... felrobban ha ezt így bedugom?:)
-
igen.. AMikor időre futsz. Ezt csak akkor csinálhatod ha előrendeled. De érdekes kérdés, hogyha előrendeled megkapod a kódot és utána törlöd a rendelést mit cisnálnak ? :D:D -
Ragnar360 #53329 helyesebben az csak a speed race mód v mi a fene -
Ragnar360 #53328 Mirrors Edge bejövős... egyre nem számítottam, h az irányítás furcsa lesz, pedig enyhénszólva az, szokni kell és memorizálni :D
De jó, határozottan tettszik, csak lehet nem az én világom annyira, vagyis lehet nem kötne le v nemtudom, majd még végigtolom párszor a demot, eddig csak 1x volt meg
MÁS
AZÉRT AZ EA MÉG MINDIG SZÁNALOM, H CSAK AKKOR MULTIZHACC BENNE HA ELÖRENDELTED... mocskok :D pre-order, get the code, type it, play - anyád :D
-
Nagyon rosszul látod a dolgokat... egy hónap se kell és kijön a Geforce 999999999 GTX 120 000-ért, és amit most veszel, az semmit nem ér, a többi alkatrészről már ne is beszéljünk. Játékra szerintem konzol a legjobb. -
Akkor nyugodtan beruházhatok rá? PC-t akartam fejleszteni, de rájöttem, hogy 1 év múlva újra fejleszthetném, ezért akarok konzolra áttérni -
Ragnar360 #53325 letjobb -
Három napja vettem meg, és egy kicsit se bánom. -
Hali
Most készülök xbox360-at vásárolni GTA IV-vel, és az lenne a kérdésem, hogy kinek mi a véleménye xbox360-ról? -
Tudnátok segíteni (megint) ? Rá tudom kötni az Altec Lansing 251 5.1-es szettet boxra? Egyébként 3 jack-el lehet rákötni PC-re, és eddig nem sikerült rájönnöm hogy milyen átalakítóval tudnám megoldani a dolgot, már ha meglehet(remélem meg). Előre is köszi a segítséget! -
Semelyik új gép nem flashelehető és nem is lesz az, mert már nem RROM tesznek a meghajtó chipekbe, hanem ROMot. Innentpl kezdve a flash abból áll, hogy a gyári dvd olvasót kicserélik egy másikra ez olyan +30kval dobja meg a box árát és bukod a garit, 30kból veszel 10 játékot, nem bukod a garit, nincs para a liveal és hidd el, casual gamerként nem nagyon fogsz havi 1-2 játéknál többel játszani. -
WOW!! Köszi, nekem megy :) -
Ragnar360 #53319 btw, nem nagy dolog, de hátha vkit érdekel, szal közlöm, hogy van Far Cry 2-höz bonus codeom, amivel anlakkolni lehet egyszer 4, másikkal 6 küldit
4+6
Aki leupdételte annak nem biztos, h müködni fog, de egy próbát megér...
4 Bónusz küldetés kód :
6aPHuswe
6 bónusz küldetés kód :
sPEdru5r
Játékmenüben megtaláljátok hova kell beírni... -
Na meg ez a bullettime mód...állat! -
A kombókat illetően minden benne van az elején a tréningben.
Jah és valszeg tiszta hülyeséget mondok ezzel, de a csajszik, mindig a Need For Speed-es csajszikra emlékeztetnek, akik az autók mellett szoktak álldogálni.
Jah és a harc is éppen faxa lett. ki van egyensúlyozva, mert nem tudsz terminátor módjára kiirtani egy hadsereget, de ha egyedül támad egy katona, akkor az tutira pórul jár.
Azért egy gépfegyvert kipróbáltam volna a heli előtt, de az a csapat kommandós nem lehet kiütni...:P
-
Jah egyetértek.
-
És ha azt mondom, hogy a sztorija is kellően mély lesz. Már csak a háttér történet is baromi jó, no meg a világ. Az irányítás pedig nagyon innonatívra sikeredett, olyan kombókat is ki lehet hozni. De ezekre inkább jöjjetek rá magatoktól. Amit enged a gravitáció azt itt meg lehet csinálni (sőt egy kicsit többet is). Sok játék példát vehetne róla. Egy ilyen stílusú játékok bevállalni ilyenkor mikor halomra jönnek ki a tucat FPS-ek. És pont a Dice akik FPS-eken kívül eddig mást nem nagyon csináltak. És az EA a kiadó... Nagyot nőttek a szememben :) -
Tényleg nagyon jóra sikerült, én is ma próbáltam ki. Szerintem a sztori is nagyon jó lesz, legalábbis nekem nagyon tetszik az előzetes infók alapján, valamint a világ is nagyon bejön. A játékmenetben valóban újítás tapasztalhat, eddig ilyen formában még nem tapasztalhattuk.
Azt hiszem, megéri az árát. -
Jah akkor mondjam azt hogy ..."gyerünk warezolj orrba-szájba".
Hát te lehet ennek vagy a híve, de én nem.
kabbe -
NFS...lol szánalmas ahogy ment a srác a videóban a kocsival.
Hiába szebb egy kicsit mint a többi, de lószar lesz az irányítás, már a videóban látszik.
No Comment.
Cod 5 jó, de single része már rég nem érdekel, nem is fogok vele single-zni...
Egyszerűen át kell lassan majd állni a cod4-ről. Ennyi.
Mortal 9 faxa lesz, de nem hinném, hogy haver hiányában elfoglalna a single. annyira nem érdekessek manapság a fight-ok.
Mirror's EDGE??? Szerintem nehezen lesz megunható...persze nagy terület legyen majd és ez elég lesz. -
Ezaz, adj neki ilyen tanácsokat...
Achievement Unlocked
Being Idiot
150 G -
Most amiket veszel mind új, és 2féle képpen fleshelhető, bár én az utóbbit nem tenném. -
Állat nagyon ez a Mirror's Edge:)
Na akkor november nfs,mirror's edge,cod5,mortal vs dc:P
Lesz mivel elütni az időt. -
benkoszabi #53308 nem másért kérdeztem, hogy melyek a legmegbizhatóbb tipusok, mert ha veszek boxot, akkor a következő szempontoknak feleljen meg:
- legyen megbizható - tehát akkor lehet mind a 4 tipus, feltéve ha ujak ugyebár...
- és legyen flashelhető
namármost szép és jó dolog az uj 60gigás prémium, de utóbbi feltételemnek nem hinném hogy megfelel az egyenlőre feltörhetetlen olvasója miatt...
tehát marad a korábbi 3...vagyis az arcade vinyó nélkül, a régebbi prémium 20gigás vinyóval, és a fekete elite 120gigás vinyóval és minden jóval....