176874

-
terminator39 #53506 Hi all, nemtudja valaki hogy az igaz hogy csak eredeti játékokat enged bemásolni a vinyóra a box? -
Sam16 #53505 De tud valaki oldalt mondani honnan lehet letölteni vagy hogy keressek rá? -
szerintetek telefonra másolom az updatét ugyis jo? me elvileg aztis pendrivenak iosmeri fel :D -
Tom Clancy's EndWar - Pofonegyszerű hangvezérlés
-
Na ebben is van valami :D Szerintem inkább Premium-os xbox360-at veszek + hozzá gta IV-t -
Vinyos dologgal kapcsolatban irjátok páran, hogy feles a pár másodperces betöltés miatt....arra nem gondol senki hogyha vinyorol fut a játék akkor meghoszabitod a drive életét? vinyot könnyebb cserélni a boxban mint meghajtót :) -
Hellósztok!
Most tervezek venni egy XBOX 360 Arcade-t 43000HUF-ért 5 játékkal ajándékba. 256 MB-s memóriakártyát adnak hozzá. Azt szeretném megkérdezni, hogy a 256-os kárty az meddig elég mentésre, vagy venni kell újat? -
Sam16 #53499 Esetleg ha érdekel hogyan tudom megcsinálni?:P -
Sam16 #53498 Köszi Laci neked is azt hiszem akkor várok vele nov. 19-ig be vagyok sózva de azért a Liveon szoktam nézelődni töltögetni:) -
Én nem bírtam várni, kipróbáltam :)
És tetszik. De ezt mindenki saját maga döntse el. -
Sam16 #53496 Köszi szépen DanielT! a konkrét időpontot nemtudtam :) őőő valaki várjam még a dolgot? mert engem izgat hogy milyen lesz. -
November 19.-én -
arty: Igen, ez megfelelő érv.
PoisonChihuahua / Theone91: Ha sokat Xbox 360-ozonol, akkor lehet, hogy jó befektetés a HDD, ráadásul sokkal csendesebb a gép. Nekem ez tetszik leginkább a HDD-s megoldásban. Nah meg biztonságosabb. Nem karistolódik meg a lemez, ha véletlenül játékközben meglököd. :)
Sam16: Hivatalosan november 19-én, de ha jobban szétnézel itt, kipróbálhatod, csak a xbox live nem fog menni nov 19-ig. -
November 19. -
Sam16 #53492 Sziasztok lehet van egy hülye kérdésem és lehet le vagyok maradva de mikor jön az új Dashboard? mert sehol semmi hírfoszlány vagy csak én nem tájékozódom eléggé:S -
Továbbá ezt nem ellenségeskedésnek kell felfogni, én nem hiszem, hogy kampányolok, cikkeket pedig nem írok ilyenekről, továbbá csak az SG-n fórumozok néha.
Az, hogy megjátszom magam, hátha kapok valami kielégítő választ. Igen, ilyet megcsinálok néha... :/
Ez olyan, mint a Microsoft új otthoni operációs rendszerei. Nem biztos, hogy olyan rosszak lennének, nem tudni, hogy mit csináltak benne, de fikázom akkor is, ha annyi közöm van, mint tojótyúknak a turbónyomáshoz. Hiszen nagyon drága, fejleszteni kell a gépet, hogy jó legyen, OpenAL-os hangcucc kell bele, ecetera, ecetera.
Az, hogy a Live1 sokaknak nem tetszik... Ez saját próbálkozás, nekem így jó, én meg a Hírkeresőt tartom hülyeségnek. Akinek ez, akinek amaz. Ezzel semmi gond sincs.
Ami meg a 360 javítását illeti... amit leírtam, azt drágának, és a cikket sokszor pénzkeresés gyanúsnak találom. Főleg a vízhűtésest, és a HDD cserét. Ha maga a Microsoft csinálna ilyet, akkor magát a Microsoftot fikáznám. De esetleg jobban örülnék, ha amiket feltettem konkrétumokat, valaki ezt jól megcáfolná. -
Annyi bajom van vele, hogy nem érzem teljesen tisztának.
De szerintem teljesen leírtam itt a fórumban, hogy miért.
Újságírónak meg nem képzelem magam, és azt sem értem, hogy a Live1-nek miköze az Xbox 360-hoz.
Ami meg a kampányolást illeti. Nem vagyok egyik politika párt tagja sem... Egyszerű fórumozó vagyok, csak leírhatom a véleményemet erről-arról. -
Szia, ebben a topikban senki nem tud ilyesmiről. Aki mást mond, hazudik. -
liszike #53488 Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy mennyibe kerül egy xbox 360 arcade flash-elés és hütésmodositás?
És esetleg hol lehet Bp-Pm környékén ezt megcsináltatni?
aránylag olcson.
Köszönöm a választ!!! -
ki kell csomagolni és a $systemupdate könyvtárat kirakni egy pendrájvra vagy kiirni egy lemezre (akár ujrairhatora), a lényeg h a könyvtár a gyökérben legyen! lemezre irás esetén egy kikapcs/bekapcs kellhet, h elinduljon a frissités
---
wadarról én is csak jót tudok mondani. az árairól ... nos, senki sem kényszerít, h nála "vásárolj", az alap problémát sem értem :)
---
PoisonChihuahua / Theone91: tehát titeket nem zavar a dvdolvasó zaja? Pokoli irritáló. Volt. Plusz, ha ez segit a gyengébb dvdolvasóval rendelkezőkön, h ne popupoljon egy játék, szintén remek cucc. -
Lemaradt h gondolom azért csak indításhoz h megpróbálják kivédeni azt
hogy valaki megoldja a vinyóra rakom a játékot és kisekell írnom módszert... :) -
A systemupdate mappát kell pendrive-ra vagy cdre bármire kiírni. A lényeg h a gyökérkönyvtárba legyen.Aztán felrakja majd magától a többit :) -
Ő őszintén az Xbox töltési ideje nekem mindig is elfogadható volt. Viszont még az eredeti lemezek is olyan zajt csaptak az olvasóban, hogy néha azt vártam mikor jön ki onnan darabokban a lemez. Viszont alá támasztom én is az előttem szólókat. Ha felraktad a játékot onnantól kezdve a lemez meg se nyikkan a gépedben. Csak az indításhoz szükséges. -
pityu7 #53483 Hello
Hogy kell feltelepíteni a frissitést az xboxra?
-
nekem gyorsabban tölt far cry 2nél pont ezt teszteltem, és megszünt az is h előttem rajzolja ki a tájat. -
peter31 #53481 © TothLaci
Azt látom, hogy van valami bajod Wadarr-al csak nem értem, hogy mi. Nem akarod inkább ezt vele tisztázni? Vagy ha már újságírónak képzeled magad tényfeltáróan bizonyítani, hogy itt a video milyen szarul javítják a 3 led-et pedig ezt így kell. Személyesen ismerem tök korrekt gyerek, ha gondod van vele miért itt kampányolsz, miért nem keresed meg?
üdv
p
Mellesleg meg minek csinálsz olyan weboldalt amit a hirkereso.hu 1000x jobban csinál? Még koppintásnak is gyenge a tiéd!
-
tom235 #53480 Nem a másodpercekről van szó elsősorban, hanem a pop up-ról, ami az eredeti lemeznél is jelentkezik benq drive-nál. igaz nem annyira mint a backup lemeznél, de elég randa dolgokat művelt már eredetivel is. -
ami enegm ebből az egészből érdekel:
állítólag nem pörög a lemez, ez azért már elég kellemes változás -
Egyet értek. -
Ez a HDD install, megmondom őszintén engem nem nagyon izgat. Most komolyan, ennyire számít az a pár másodperc?
Oké, én is kipróbálom majd Nov. 19. után, mert kíváncsi vagyok rá, de az hogy mekkora "hisztéria" van körülötte, az rohadtul nevetséges. Bocs... -
Igen, azaz :)
De köszi, hogy leírtad :) -
A 20 giga az igazából csak 12 giga, a maradék a "rendszer"-nek van fönntartva... -
Western Digital 2.5" 1200BEVS 120gb (vagy 160gb, de azt is csak 120asnak látja majd a box) -
Gabe18 #53473 Dead Space,install 12 perc,pályabetöltés 19 másodperc lemezről,11 vinyóról.Na többet nem nézek.De jó dolog ez. -
Wadarr különben rendes srác, és ő bizony biztos ért azokhoz a dolgokhoz, amit én itt leírtam, mint a HDD klónozás.
Az, hogy nem teljesen tiszta, azalatt azt értem, hogy ő is pénzt akar, és mivel nem az övé a Console Corner, más emberek is profitálnak a javításából.
Vagyis a munkáltatója. Ebbe nem szólok bele, ezt azért írom, mert én nem Wadarr vagyok, és ezért megtehetem.
Természetes, hogy nem fog mindenre választ adni, mint pl. a beszerzés, ecetera, ecetera.
Az, hogy milyen HDD kell, és honnan, erre keresem a választ. A hajrát inkább ne, mert egy egyszerű, tök átlagos ember vagyok, akinek van egy MFR 2008 03 Xbox 360ja MFR 2006 09 külsővel. :P -
Gabe18 #53471 Nálam új Arcade gép,régi Premium-os 20-as vinyó.Fable 2 felrakása kb.13 perc.Ugyanarról a helyről indtva,és ugyanoda érkezve egy helyszín váltás betöltése lemezről 32 másodperc,vinyóról 26. -
Big thx...kicsit vázlatossan magyarul tudnál segítení? -
Sorry, ez nem 360. De ott vannak a külföldi nagy Xbox-hacker fórumok, rengeteg finomságok vannak a technikai dolgokról is. :) -
Baszom de piás vaok...osztani nem szorozni...bár ugyanaz.... -
Hátha segít...