176875

-
Most szedem a ME-demót, netről... (Y) -
29k a Konzolstúdióban, ergó alcsóbban nem túl sok helyen találsz, csak használtat, de azt még ritkább, mint az új... -
És amiért nem rohanok pendrive-ra pakolni, (a szerintem amúgy sem legális) mappát:
1, Nincs HDD-m és egy darabig még nem is lesz.
2, A "zajt" már megszoktam.
3, A három hetet mág fejenállva kibírom. Ugyan megnézném élőben az új Dash-t, de megvárom a legális updatelést... -
Scooby87 #53544 nem tud vki eladó 20-tól 120gigás winyót xbox360hoz? pmben kerresen pls. -
A nagyrészük láthatóan szebb, de a komolyabb címeket már megcsinálják úgy, hogy ha rosszabb is valamivel, az userek 85%-a nem látja (burnout paradise pl. jó példa, nagyítóval kell a különbségeket keresni). Oblivion-t meg láthatóan szebbre csinálták, állítólag most a Bioshock-on is turbósítottak valamit az x-eshez képest (ezt nem láttam még, azért állítólag).
Na da ezek már inkább leáldozott topicos beszélgetések. :) Offolunk. -
Pöppet ízléstelen volt, nem érzed? Nem kívánom, hogy bármely családtagod elmenjen az élők sorából.. Pusztulj meg, menj ikszbokszozni és nem egyszer élvezz el rá. -
Az a valaki gyalázott engem és az oldallal kapcsolatban, nem pedig az SG-vel. Az ilyen ember ne élvezze a munkám gyümölcsét.
"Ha 1 valakivel megtetted ezt előbb-utóbb mással is megfogod."
Addig állj fél lábon amíg ez megtörténik :) -
:))) Mondom oké, igazad van. :) X1-et fel tudtam volna gyújtani. :) -
igy vagy ugy szebb/jobb-e az átlag multiplatform játék xboxon? igen.
ezt van aki leszarja van aki meg nem: a ps3 tulajok tesznek rá, a box tulajok meg megnyugtatják vele magukat. fogadd el :) -
(Meg nekem kellett vele foglalkozni a multi tesztek miatt) -
Ne idegesíts fel János! Neked magyarázzam?! :DDDD -
Nem ferdítek, csak bassza a csőrömet, hogy nem tudtál felülemelkedni egy átlag forum useren és visszaéltél a hatalmaddal. Ha 1 valakivel megtetted ezt előbb-utóbb mással is megfogod. -
(Jó, én is ilyen voltam az xbox-al kapcsolatban 3 éve, de a 360-at már nem így kezelem.) -
De ha nincs ps3-mad csak néha 1-2 napra, utálod és gyűlölöd a szonival együtt, akkor minek foglalkozol vele...? Ez ilyen Rambo "Az én harcom"? :) -
Ferdítés és hazugság amit művelsz. Nem tudsz leakadni rólam látom.
Dzsonnal meg jópár éves múltunk van, nem kell bemutatni bennünket egymásnak. -
Figy, ne szólj be itt DanielT-nek, mert téged is bannol a jatekaim.hu-rol. -
A Sony folyamatosan táplálja, pl a leáldba linkelt 420 órás Resist2 játékidő szövegeivel. Irritál. -
ezt most úgy mondod mintha itt mindennapos lenne a PS3 szidása... -
nem
az 512mb ram az tetszőlegesen felhasználható system/video ram
az extra 10mb csak video ram, de jóval gyorsabb az 512mb-os ddr3-nál (ami egyébként 700mhz-en megy)
a CPU valoban 3 magos, de magonként 2 threadet kezel (aka P4 HyperThreading)
a gyakorlati tapasztalatok alapján az x360 az ideálisabb játékhardver (játékfejlesztői szempontból mindenképpen) - viszont ha valakinek van 5 éve egy játékot késziteni, az a ps3-ra szebbet tud alkotni.
ugye nem ez alapján fogsz választani a két hw között? :D -
X-esek, vegyetek boxot és örüljetek a játékoknak, nagyon jó gép az - de ettől ne érezzétek magatokat különbnek és ne kezdjetek el ócsárolni más gépeket, mert gamerből lesüllyedtek egy alsó szintre - a fanboyéra. -
Van benne valami. 
-
Egyébként komolyan nem értelek, mi ez a hadjárat részedről a ps3 ellen? -
Már itt is elkezdtél xbotkodni? Igaz x-eseknek lehet, ők nem látnak sok PS3 gamét, így elhiszik. Csak akkor égnek ha szembesítik őket valahol, hogy közel sem az x a megközelíthetetlen überkonzol :))))) -
Látja igen. Menteni nem tudsz rá, sem pedig letölteni. Ami rajta van azt tudod nézni, képek, videók, zenék. -
Az XBOX hogy van a külső Winchesterekkel? Van egy USB külső 512-esem, és érdekelne, hogy ha rádugom a dobozra, akkor látni fogja? -
Ezek nem csak hírek. A multiplatformok 98%-a jobban néz ki boxon, a maradék 2% meg mondjuk kb ugyanaz.
Rendszeresen hasonlítgatom össze őket és mindig a 360 nyer. Bőven. -
Jah és a PS3 magasabb órajele mellett a játékok rondák. EGy csomo olyan hír van hogy pl fallout 3 szebb Xbox360on Akkor Assassin's Creed bugos ps3on és mosottasabb aztán SW force Unleashed csúnyább... Viszont amiért megérheti Ps3at venni az az MGS 4 ///bár lehet h lesz xbox 360ra :)/// meg az ingyen multiplayer..De az xbox az sokkal jobb szerintem :D bár én ritkán multizok. Jobban tetszenek a Coop gamek . RS: Vegas Fable 2 Gowok stb...
-
My Box és megnyomod a Y-t -
LOLb+, most látom, hogy a Ps3 topikban is berakta a Ps3 ugyanezen paramétereit és össze fogja hasonlítani, ahol magasabbak a számok az nyer :DDDDD
benkoszabi: Vegyél PS3-at, ott magasabbak a számok!
-
Szerintem ez valami PC-s spekuláns....
Kíváncsi lennék én is az új Dash-ra, de nekem kell a Live a Halo 3 miatt, nem bírnám ki még két hétig... -
Szia ! Hogyan másoltad fel a játékokat ? -
Ragnar360 #53516 eriggyetek a temetöbe én meg megyek far cryozni :D -
És ebből most mire jutottál? :) -
hát kiprobáltam énis az uj dash-t!
Felmásoltam üres vinyora a Gow2-öt, meg a GTA4et....halkabb a gép, télleg csak egy pillanatra használja a lemezt....gyorsabban betöltenek ennyi..gta4ben kevesebb popup :) Lemezse kopik..jolesz ez :) -
igen -
benkoszabi #53512 üdv. kicsit utánajártam a dolgoknak, és szeretném megkérdezni hogy a következő értesüléseim helyesek-e?
Processzor mag: 3
Processzor órajel: 3.2GHz
Grafikus mag: ATI Xenos
GPU órajele: 500 MHz
Memória mérete: 512MB
V-ram: 10MB
-
Lol!
Nekem is kell ilyen papagáj :D -
olvass vissza itt a link lejjebb -
Sam16 #53509 KIller te honnan töltötted le az update-et? -
nem igaz.