176875
banner
  • theone91
    Most szedem a ME-demót, netről... (Y)
  • theone91
    29k a Konzolstúdióban, ergó alcsóbban nem túl sok helyen találsz, csak használtat, de azt még ritkább, mint az új...
  • theone91
    És amiért nem rohanok pendrive-ra pakolni, (a szerintem amúgy sem legális) mappát:

1, Nincs HDD-m és egy darabig még nem is lesz.
    2, A "zajt" már megszoktam.
    3, A három hetet mág fejenállva kibírom. Ugyan megnézném élőben az új Dash-t, de megvárom a legális updatelést...
  • Scooby87
    nem tud vki eladó 20-tól 120gigás winyót xbox360hoz? pmben kerresen pls.
  • Dzson
    A nagyrészük láthatóan szebb, de a komolyabb címeket már megcsinálják úgy, hogy ha rosszabb is valamivel, az userek 85%-a nem látja (burnout paradise pl. jó példa, nagyítóval kell a különbségeket keresni). Oblivion-t meg láthatóan szebbre csinálták, állítólag most a Bioshock-on is turbósítottak valamit az x-eshez képest (ezt nem láttam még, azért állítólag).

Na da ezek már inkább leáldozott topicos beszélgetések. :) Offolunk.
  • Kaplan
    Pöppet ízléstelen volt, nem érzed? Nem kívánom, hogy bármely családtagod elmenjen az élők sorából.. Pusztulj meg, menj ikszbokszozni és nem egyszer élvezz el rá.
  • DanielT
    Az a valaki gyalázott engem és az oldallal kapcsolatban, nem pedig az SG-vel. Az ilyen ember ne élvezze a munkám gyümölcsét.

"Ha 1 valakivel megtetted ezt előbb-utóbb mással is megfogod."

Addig állj fél lábon amíg ez megtörténik :)
  • Dzson
    :))) Mondom oké, igazad van. :) X1-et fel tudtam volna gyújtani. :)
  • arty
    igy vagy ugy szebb/jobb-e az átlag multiplatform játék xboxon? igen.

ezt van aki leszarja van aki meg nem: a ps3 tulajok tesznek rá, a box tulajok meg megnyugtatják vele magukat. fogadd el :)
  • Dzson
    (Meg nekem kellett vele foglalkozni a multi tesztek miatt)
  • DanielT
    Ne idegesíts fel János! Neked magyarázzam?! :DDDD
  • avengir
    Nem ferdítek, csak bassza a csőrömet, hogy nem tudtál felülemelkedni egy átlag forum useren és visszaéltél a hatalmaddal. Ha 1 valakivel megtetted ezt előbb-utóbb mással is megfogod.
  • Dzson
    (Jó, én is ilyen voltam az xbox-al kapcsolatban 3 éve, de a 360-at már nem így kezelem.)
  • Dzson
    De ha nincs ps3-mad csak néha 1-2 napra, utálod és gyűlölöd a szonival együtt, akkor minek foglalkozol vele...? Ez ilyen Rambo "Az én harcom"? :)
  • DanielT
    Ferdítés és hazugság amit művelsz. Nem tudsz leakadni rólam látom.

Dzsonnal meg jópár éves múltunk van, nem kell bemutatni bennünket egymásnak.
  • avengir
    Figy, ne szólj be itt DanielT-nek, mert téged is bannol a jatekaim.hu-rol.
  • DanielT
    A Sony folyamatosan táplálja, pl a leáldba linkelt 420 órás Resist2 játékidő szövegeivel. Irritál.
  • james69holden
    ezt most úgy mondod mintha itt mindennapos lenne a PS3 szidása...
  • arty
    nem

az 512mb ram az tetszőlegesen felhasználható system/video ram
    az extra 10mb csak video ram, de jóval gyorsabb az 512mb-os ddr3-nál (ami egyébként 700mhz-en megy)

a CPU valoban 3 magos, de magonként 2 threadet kezel (aka P4 HyperThreading)

a gyakorlati tapasztalatok alapján az x360 az ideálisabb játékhardver (játékfejlesztői szempontból mindenképpen) - viszont ha valakinek van 5 éve egy játékot késziteni, az a ps3-ra szebbet tud alkotni.

ugye nem ez alapján fogsz választani a két hw között? :D
  • Dzson
    X-esek, vegyetek boxot és örüljetek a játékoknak, nagyon jó gép az - de ettől ne érezzétek magatokat különbnek és ne kezdjetek el ócsárolni más gépeket, mert gamerből lesüllyedtek egy alsó szintre - a fanboyéra.
  • PoisonChihuahua
    Van benne valami.
  • Dzson
    Egyébként komolyan nem értelek, mi ez a hadjárat részedről a ps3 ellen?
  • Dzson
    Már itt is elkezdtél xbotkodni? Igaz x-eseknek lehet, ők nem látnak sok PS3 gamét, így elhiszik. Csak akkor égnek ha szembesítik őket valahol, hogy közel sem az x a megközelíthetetlen überkonzol :)))))
  • DanielT
    Látja igen. Menteni nem tudsz rá, sem pedig letölteni. Ami rajta van azt tudod nézni, képek, videók, zenék.
  • vki
    Az XBOX hogy van a külső Winchesterekkel? Van egy USB külső 512-esem, és érdekelne, hogy ha rádugom a dobozra, akkor látni fogja?
  • DanielT
    Ezek nem csak hírek. A multiplatformok 98%-a jobban néz ki boxon, a maradék 2% meg mondjuk kb ugyanaz.

Rendszeresen hasonlítgatom össze őket és mindig a 360 nyer. Bőven.
  • Gideon Wieth
    Jah és a PS3 magasabb órajele mellett a játékok rondák. EGy csomo olyan hír van hogy pl fallout 3 szebb Xbox360on Akkor Assassin's Creed bugos ps3on és mosottasabb aztán SW force Unleashed csúnyább... Viszont amiért megérheti Ps3at venni az az MGS 4 ///bár lehet h lesz xbox 360ra :)/// meg az ingyen multiplayer..De az xbox az sokkal jobb szerintem :D bár én ritkán multizok. Jobban tetszenek a Coop gamek . RS: Vegas Fable 2 Gowok stb...

• Soldiers
    My Box és megnyomod a Y-t
  • DanielT
    LOLb+, most látom, hogy a Ps3 topikban is berakta a Ps3 ugyanezen paramétereit és össze fogja hasonlítani, ahol magasabbak a számok az nyer :DDDDD

benkoszabi: Vegyél PS3-at, ott magasabbak a számok!
  • Alwares
    Szerintem ez valami PC-s spekuláns....
    Kíváncsi lennék én is az új Dash-ra, de nekem kell a Live a Halo 3 miatt, nem bírnám ki még két hétig...
  • MoLc
    Szia ! Hogyan másoltad fel a játékokat ?
  • Ragnar360
    eriggyetek a temetöbe én meg megyek far cryozni :D
  • DanielT
    És ebből most mire jutottál? :)
  • kill3r21
    hát kiprobáltam énis az uj dash-t!
    Felmásoltam üres vinyora a Gow2-öt, meg a GTA4et....halkabb a gép, télleg csak egy pillanatra használja a lemezt....gyorsabban betöltenek ennyi..gta4ben kevesebb popup :) Lemezse kopik..jolesz ez :)
  • james69holden
    igen
  • benkoszabi
    üdv. kicsit utánajártam a dolgoknak, és szeretném megkérdezni hogy a következő értesüléseim helyesek-e?

Processzor mag: 3
    Processzor órajel: 3.2GHz
    Grafikus mag: ATI Xenos
    GPU órajele: 500 MHz
    Memória mérete: 512MB
    V-ram: 10MB

• Cápafogxy
    Lol!
    Nekem is kell ilyen papagáj :D
  • kill3r21
    olvass vissza itt a link lejjebb
  • Sam16
    KIller te honnan töltötted le az update-et?
  • Gideon Wieth
    nem igaz.