176872

-
Olyat nem keresel, ahol neked fizetnek azonnal, hogy elvidd tőlük?! :D -
Huha, hát ez nehéz igen. De a www.gamestore.hu-n 53900 ft a premium. Gyűjts rá szerintem, mert 0%-ra nemigen kapsz sehol... -
Akkor már csak olyan helyet kéne találnom, ahol megtudom venni részletre 0%-os kamattal (Ez a nehezebb). :) -
Belátható időn belül nem lesz több árcsökkentés. -
Szerintetek most érdemes venni Box-ot vagy várjak még vele, hátha megy még le az ára? -
Pecsételt/bontatlan -
Eheh, de még ki is írja hogy lopott mi? Egyébként amire te gondolsz az a steal, mint lopás. A sealed, az bontatlant jelent. -
nemigazán -
Mit jelent az, hogy Sealed egy game-nél? Remélem nem azt, hogy lopott :D -
Én nem tapasztaltam. -
Üdv népek,nekiláttam Dead Space-nek,hát mit ne mondjak,eléggé ütős...
Aki játszik vele az tapasztalta már hogy amikor megállitod a játékot,Start gomb,majd return to game utána iszonyat hogy belassul 2 másodpercre kb,ez játék hiba vagy gép?Gyári mind2... -
Hali!
Azt meglehet oldani, hogy azok a játékok amik alapból 16:9 -esek, azokat normál 4:3-as módban jelenítsem meg. 19"-os monitort használok, 1280x1024-es felbontásban. -
PGR 4 jó lesz, elleszek velük egy ideig (remélem :D)
Kösz a tanácsodat -
Most nézek képeket a far cry 2-ről, a grafika nagyon jó, de az ilyen "csak lövöldözős" játékok nem tetszenek -
GTAIV jó választás lesz. Javasolnám mellé a Far Cry 2-t, bár mindkettő mászkálós. Burnout Paradise szép nagyon, de sztem annyira nem izgi. GTA-ban ugyan úgy lehet versenyezni, zúzni forgalomban, ugratni nagyokat, szal sztem legyen inkább PGR4 ha autós. Szép grafika, rengeteg kocsi, és nem eröltetten szimulátor szagú, hanem inkább szórakoztató. -
Hali
Most akarok venni xbox 360- premium-ot, 2 játékot választhatok hozzá egyik amit választok az a gta IV, viszont a másikhoz tanács kéne. Burnout Paradise-ra gondoltam, de nem tudom melyek a mai "legmenőbb" xbox 360-as játékok? -
Azt nem kellet volna felrakni... :( -
A fenne. Nem tudom, hogy hova regisztráltam a Free Month-t. Még jó, hogy felraktam a Dashboard frissítést :S. Nem baj, majd 19-én vagy hogy. -
8-9ért kapsz éveset! Megbízható, azonnal küldi a kódot. -
Az éves, vagy a havi? Mert most találtam 12.5-ért havi-t. Az évesen egyelőre meg még nem gondolkodok. Mindent szép sorjában. -
Ms-nél nem tudsz, mert nincs itthon hivatalos live, de itthon boltokban átlagba 15k. Ha ebayreől veszel akkor viszont 6-8k-ba fog kerülni. -
Remélem már utolsó kérdés (megfogalmazhattam volna egyben, de most shoppingolok, és mindig találok valami jót :D). Szóval mennyibe kerül 1 hónap XBOX Live Gold Membership ha az MS-nél veszem kártyával? -
Akkor nem fognak, elvileg. -
Akkor rendelek külföldről. Keresni kellene hozzá még 1 live-os gold kártyát is ott :D. Mellesleg ha bejön ez a Játékaim.hu, akkor lehet, hogy vissza kellene rakni az eredeti firmware-t a DVD olvasóba (tudom, nem szép, de örültem, hogy vehetek BOX-ot). Remélem nem fognak bannolni, ha eredetivel tolom, de flashelt meghajtóval :S.
Köszönöm a válaszokat. -
ITT megtalálod.
14e HUF. Kicsit borsos az ára. -
Jah, bocs
. Csak copy-ztam a Midnight Club Los Angeles topicból
. Szóval akkor erről lenne szó :D
-
Perzse, tuti meg lehet, amint meg mondod a "game" nevét, talán tudunk is segíteni. :) -
Hi!
Mo.-n meg lehet valahol venni a game-et? Ugyanis E-bay-en láttam 9000-ért postával együtt, viszont MO-n meg nem találtam (576, CD Galaxis, Játékaim.hu).
Előre is köszi a válaszokat! -
csoola #53676 amugy miért csak 50 vagy 60 Hzen müködik CRT-vel a box, ezt nem tudnák frissitésben kiküszöbölni? vagy hardver miatt lehet? habár az is fejlödik, nem hiszem el h ennyire LCD központu lett a világ :P -
Az nem rossz :D
Csak a szállítási költség is megdobja, de hát annyi, egyszer kell kifizetni. -
Persze, hogy mindegy. Nekem még valami annál is noname-ebb van (szép magyar szóval élve) és permészetesen semmi gond. Asszem anno 2k-ba került... -
Hát jah, ha nem premierkor veszel játékot az mindenképpen kifizetendő.
Én pl most vettem Eternal Sonatat- Dark Sectort és Fight Night 3-at. 3-3-3 ezer forintért. Újonnan. -
Szerintetek VGA kábelnél mindegy a márka? Mert a Dragon márkájú pl. feleannyiba kerül mint a gyári MS. -
Egyetértek!

-
Végre valaki gondolkodik, így kell ezt!
-
jóvanmá nem vagyok fasz csak figyelmetlen :D -
Elősször én is flashet Boxra gondoltam, de most már egyre inkább arra hajlok, hogy majd egy flasheletlent veszek. Nézegettem a jatekaim.hu-t és elég olcsón be lehet szerezni a játékokat. Meg aztán a sok meló miatt biztos nem is tudnék olyan sokat játszani, így havi 1-2 játék 5-6000-ért nem is olyan húzós, meg aztán cserélni is lehet. :D
Meg a másik, hogy fizet a halál 15ezerrel többet egy olyan gépért, ami nagy valószínűségel hamarabb halálozik el és még Live-ozni is rizikósabb vele.
Ha már egyszer több 10 ezret költök konzolra használjam ki minden funkcióját és ahogy olvasgattam flashel csak rosszabbúl járnék (kivéve játékok szempontjából). -
TFT mióta képcsöves? :D Max síkKÉPERNYŐS... -
hopsz azt észre se vettem:D -
Szerintem nem írt volna válaszidőt, ha nem tft lenne... :D Ja és nem a szoba másik végéből kell nézni, mert akkor tényleg nagyon kicsi.