176877

-
sztenli #53829 Hát igen, nekem kb. 1 hete lett 1. ledes a gépem (E 74)....és az enyém is tavaly decemberi volt, szal még 1 évet se bírt ki. ennyit az új gépekről. -
Nem hanem kiirja a képernyőre, hogy SZOPPPTÁÁÁL :D -
Ja bocs a gép gyártása tavaly szeptemberi , de decemberben vásároltam,micsoda szerencse :)
Valaki tudna adni felvilágosítást a garival kapcsolatba.
Igényeltem javítást ,beregiztem a boxomat a neten,és azt írja hogy hamarosan emailt kapok amiben a van egy címke azt kinyomtatni,és ezután mi van?Tényleg,saját dobozában visszaküldhetem?
-
mi lesz a kövi 1 led?:D -
Hát ennyit javítottak a Corehoz képest az Arcade-on. Már nem 3ledben halnak meg hanem 2ledben? :D -
huh az necces, a tejleskörű gari már lejárt.. -
Üdv!
Behalt a boxom ,de nem 3 ledes lett ,hanem csak 2.A bal oldali ledek villognak és elvileg túlmelegedést jelent,csak az a poén hogy a gépem sosem melegedett...
Bekapcsoláskor a ventillátorok úgy süvítenek egy pár másodpercig mint az állat aztán elhallgatnak.A gépem tavaly szeptemberi Arcade , és nincs módosítva.
Valakinek volt már hasonló problémája? -
Én 5800Ft-ért rendeltem egyet Hongkongból :] -
Nincs már sajna, kb. 1 hétig tartott az akció, mostmár 10990.
Hirdetési portálokon nézelődj, én anno találtam párat, de mivel éppen volt a MM-ban ez az akció, így inkább onnan vettem. -
Scooby87 #53820 jaja sztem is az már jó ár....,de van még a médiában 9k körül....?...tuskoban 8ért ment régen,de már egy darab sincs... -
Mi az a nagyon olcsó? Amúgy sajna hiába nézed ki vmi pesti konzolboltban olcsóbban, mire ideér kb. annyi mintha itt vennéd. Nemrég volt Media-ban 8990-ért, az sztem jó ár volt. -
Ugyanúgy jó hozzá a gh3-as gitár is. csak a wt kontrolleren új lehetőségek is vannak. És igen, szerencsére már joystik-al nem lehet nyomni :) -
Scooby87 #53817
nem tud vki egy linket ahonnan nagyon olcson lehet vezeték nélküli x360 kontrollert venni?
Eseteleg vkinek eladó debrecenben?....
valamint továbbra is keressek 20-120gigás winyót....
pmben ha lehet.
-
#53816 Helló érdekelne új vagy régi xbox 360 arcade vagy premium.
Cserélni tudnám küldjetek plz ajánlatokat privibe.
Cserében akármibe csak konzolban nem.
De tele vagyok játékal szoval privi -
NXE Dead Rising HDD & DVD load times test -
A régi gitár megy az újjal. -
és az új gitár müködik a régi guitar hero 3mal ? :) -
PGr4 jó, én nagyon szeretem, ráadásul igen szép is ;) -
Csak gitárral működik. -
tudnátok segíteni hogy hol tudnám megvenni az új guitar hero world tour-t a hozzá tartozó gitárral egyetemben ? Mindenhol csak a játékot találom, és ha jól tudom ennek már új gitár kell...
Tényleg igaz hogy Joystick-kal nem müködik már ? -
Most már értem. Köszi a választ neked is és deep-nek is. -
Emulálás végett kell a HDD, meg mint mondtam szinte minden játékhoz van frissítés. Nem másolja fel, de nem is kell mert a DVDt szinte hangtalanul pörgeti, X1es játékokhoz nem kell a 12szeres sebesség. -
Ők már mikor megkapják. Nem csak GoW-nál, mindeggyiknél. -
A régi boxban széria volt a vinyó. Mindenképp használták a játékok. Ergo a 360-ban is kell neki. -
Akkor az XBOX1-es játékokat már a régi dashboard-al is felmásolja? Vagy miért kell hozzá HDD?
Bocsi, de még elég sok dolgot nem vágok a 360-al kapcsolatban. -
HDD kell hozzá -
Király, akkor csak megveszem az XBOX1-es Max Payne 2-őt és már játszahatok is vele. :) (Amint meg lesz a 360. :D) -
Nem. Nem is tudsz rá telepíteni semmit. -
360-ra kell valami program, hogy lejátsza a sima XBox1-es játékokat? -
A konkrétum annyi, hogy egy irreális, árkád, casual szar lesz, mint minden amit a Codemasters csinál. -
Csak jelentenék már be végre a F1-et!
Me eddig csak megy a találgatás, hogy milyen lessz, mikor lessz stb.
Már valami konkrétumot jó lenne látni! -
Grizzly4x4 #53798 hát pedig f1-ért kár lenne főleg azt nézve hogy a ps3 verzió miatt majd megevett a féltékenység de xbox nekem jobban bejön -
Pedig ezt fogják, ugyan ilyen lesz csak F1es autókkal... Colin és a Dirt közt sincs semmi különbség, miért is lenne? egyik rally a másik pályaautó szinte ugyan az a két sportág
-
Grizzly4x4 #53796 Elsőre én is azt mondtam hogy szar de valamiért megszoktam és a multiplayer részt nagyon élveztem. Minden este nyomattuk a haverokkal online felváltva a pgr4-el. Nekem tetszett és megszoktam a béna irányítást is igaz forma 1-et ha csinálnak ne ezt a sémát használják fel mert a forma autokat irányítani a gridbe na az tényleg borzalmas volt. a többi része bejött -
Akkor PGR4. A Forzának egyszerűen annyi hibája van, hogy simán maradhat másodiknak. -
Gridbe kikapcsolsz mindent és elindulsz kipörgésgátló nélkül az olyan felemelően szar hogy leírhatatlan az élmény... -
Grizzly4x4 #53793 pgr4 nagyon komolya autós játék az irányítás király a graf is ott van de valahogy én a single részbe beleuntam pedig ennél a játéknál még a nehézségi szintek is faszán be vannak lőve. A single rész hamar megunható de én a három hónap ingyen goldomat a liveon szinte csak ezzel a játékkal töltöttem a csapatos verseny meg a bajnokság online nagyon komoly és hangulatos én az online részre nem bírtam ráunni. de ha újabbat szeretnél akkor ott a GRID. Ezt sokan fikázzák az irányítás miatt de azért ha ki van kapcsolva minden segítség akkor nagyon is élvezetes játék a pgr4 után ezzel nyomtam sokat multiba és szintén nem bírtam abbahagyni. a játék talán még szebb a pgr4-nél is a helyszínek mindenképp változatosabbak. -
Ok,még nem tudom,a héten veszek gépet,és egy autóst akarok hozzá,mindkettőt most nem tudom megvenni az tuti.... -
Ne ilyesszen el, hogy a PGR4 "árkád". Kurvára élvezetes és gyönyörű. -
Akkor Forza lesz,jobban szeretem a szimulátorokat....,de lehet bepróbálom a PGR-t is.:)