176867

-
Ha ingyenessé nem is teszik, de lehetne olyan, hogy az achievementek után kapnál x LIVE pontot. Amit elkölthetsz online játékra, vagy arcade cuccokra. Ez egy jó ötlet szerintem és inspirálná az embert, hogy játékot vegyen, játszon, hisz az után kapná az elkölthető pontokat. -
mintha ezt mondtam volna én is .. hogy ez a fizetős rendszer szemétség.... -
inkább arról beszéljenek már,hogy végre mikor lesznek hajlandóak megszüntetni ezt a szemétséget,hogy akkor tölthetsz demot a felrakás napján és még egy hétig,ha fizetsz azért,hogy un gold státuszú legyél és ez vonatkozik a multi mókákra is(ez utóbbi spec engem nem bánt, úgysem lenne rá annyi időm)
de ami ganéság az ganéság
tovább megyek m$-nek simán beleférne,hogy ha nem is mindent de az arcade játékok nagy részét is hálából-ugye nem is kell mondanom, miért kellene hálásnak lenniük a userek felé- ajiba adnák, amennyi igénytelen szemét szar van azokból is
kb 20-ból van 2,ami figyelemre méltó lenne -
Semmit nem jelent. 19én új dash, később jönnek amik kimaradtak. Ennyi. -
lefordítanátok mit jelent ez ? Én csak annyit fogtam fel hogy nem készült el minden amit bele akartak rakni és majd később patchelik ezt is de Nov 19én megjelenik a dash Nem ? -
Az lehet, hogy tele volt, de levehetik a plcokról a készlet 90%át, ás röhöghetnek:) -
luckyboi #53933 Na akkor indulok a megtakarított pénzemmel és a Vaterán találkozunk! 
-
Jelenleg a debrceni Media Markt tele van arcade gépekkel!! legalábbis amit én láttam belőle. Pont tegnap voltam bent csak akkor még nem volt akció. -
Így megy ez... -
Gabe18 #53930 Ps2 volt 19900-ért másfél éve,mert én is vettem egyet akkor.Csak az úgy ment hogy nyitásra odamentem,bementünk,aztán ilyen jól informált emberek,leginkább gondolom konzol bolt tulajdonosok,úgy vitték hogy amennyit egyszerre elbír.Volt aki 8-at egyszerre...Kint meg már várta a haverja,lerakta,ment vissza a következő adagért.Az se segitett mikor 10 perc után közölték hogy egy ember max 3-at,csak többet kellett fordulni.Láttam kb 3 embert aki egyet vett,az összes többit igy vitték el.Mire én végeztem a pénztárnál a raklapnyi gépből nem volt talán egy se... -
Ennyit az NXE-ről...
"Microsoft's Jerry Johnson said that the redesigned Xbox 360 dash isn't finished yet"
"Half the things we wanted to do [in NXE] we cut out of the service"

Múltkor a HDD install-al voltak problémák, most meg ez.
Valószínüleg ez a "Nyú Ikszboksz Ekszperiensz" is olyan lesz mint maga a konzol...
-
Zsolcz #53928 az engem is érdekelne:) -
EW országszerete "szórta" a PS2-őt 20-ért még kb. egy éve... Az is kamu volt. A versenyhivatal rá is koppontott az üzletlánc nózijára. -
luckyboi #53926 Szóval ennyit erről. Én értem piárt, odamész, nincs annyiért, de van drágábban, ha már ott vagy, akár meg is veszed. Mézes madzag gerillamarketing! 
-
Most néztem a Vaterát, már van is 2 debreceni egyén aki 40 ropiért árúlja újonnan szerzett Arcade gépeket. Mocskok. :D -
luckyboi #53924 Igen, itt szórták a flyert, de nyugodt szívvel mondhatom - saját tapasztalat- egy darab sem lesz a debreceniben sem. Anno az EW is u.ezt eljátszotta, nem hdmi-s lett volna , de egy darab sem volt, pedig még kapcsolatom is volt, h szóljon, de egy darabot nem hoztak az akciós héten. Én hülye ( mert a szlogennel ellentétben az vagyok) elmentem a Nyíregyházi EW-be is, de ott sem volt, csak Elite, 100k-ért. Ja persze azért játékot választhattam volna ingyen hozzá... egy kutya mind2 áruház. -
Lesz olyan buta aki jelentős távot utazni fog érte. Majd pofira esik... -
Visszavonom előző állításom. Csak és kizárólag a debreceni MM-be kapható akciósan az Arcade 360. Szóval bebuktam ezt is. :( -
LoL... Valaki írta fórumon, hogy látta a MM szórólap elején, egészoldalasban. -
Úgy érzem ez a 30e FT-os Arcade Media Markt-os akció, csak kacsa volt. Én legalább is nem találtam sehol infót róla. A holnapjuk is mélységesen hallgat róla. A tatabányai MM-be pedig nem is hallottak ilyenről.
Ha valaki mégis találkozott az akcióval akkor szóljon légyszi. -
havast #53919 hallo!lenne 1 kerdesem:az uj dasboardot lehet-e dvdrol,vagy flash driverol telepiteni?bar inkabb a dvd erdekel,a flash driveom most adta be:S thx elore is! -
a névből jön a félreértés köztetek: az elem nem tölthető. az akku tölthető. -
Grizzly4x4 #53917 akkor maradi vagyok én tölthetős elemet használok nekem az is jó a lényeg hogy működjön a tobbi engem nem érdekel -
birjon az elem,???????????????
manapság az akkumulátorok a menők mindenhol
a márkás nagy MAh-s
-
LittleBirdY #53915 Nem éppen a villogás a lényeg ezen a joyon, hanem, hogy cheatelni lehessen multiba. A G3 CoD-ban csak single fire-t tud, és ezzel a "megspécizett" joy-jal már akár full autoban is lehet vele lőni, ami nem kicsi előnyhöz juttatja a használót. -
Grizzly4x4 #53914 Ez már parasztvakítás eddig is jó volt a joy nincs vele semmi baj a legjobb controller amit valaha fogdostam, nekem nem hiányzok hogy ezzel a viloggással fele annyit birjon az elem, így is elég hamar merül ha az ember multizik és használja közben a mikrofont is -
Fasza ez a ledes joy,lehet ilyet kapni nálunk? -
-
Érdekes én nyomtam neten, és nekem nagyon is bejött.
coop móka az megvan. több nem is kell. -
Burnout.
régen faxa volt, de mostmár én sem vagyok vele nagyon el.
Túl unalmas, mert semmi újdonság nincs benne. -
Army of Two szerintem is valami nagy rakás... Csúnya is, hülyék is az ellenfelek, pályadesign egy hulladék... -
Na érdekesmód nagy nehézségek árán megszereztem a NINJA GAIDEN 2 Demo-t.
Méghozzá az a legfurcsább, hogy MarketPlace-ről ugye regio miatt nem engedi letölteni.
De így hogy leszedtem, és lemezről futtatom, már elindul...
Faxa. Jó tudni.
XD
Ha valaki tud olyan helyet, ahol hozzá lehet jutni a demok-hoz (pc-n keresztül letölteni), akkor kérem PM-ben jelezzen!!! -
A fifa street 3 valami siralmas x-ar az 1-2 hozzáképest ég és a föld
Koca képregényes mozdulatok ,stori mód = 0.,Az Army of Two az minőségi hangulatos grafó is tuti
.a fifa 09 Állat-király-zsír
.Burnout hát... kölcsönkértem mástol hogy milyen de már az elsö 10 percben meguntam
.
-
csoola #53906 én amd 450 Mhz-esen játszottam anno, legjobb!! :) bocs OFF
-
Én hamarosan újra játszani akarok a NFS3-al.
Remélem, a Win7-en futni fog. :D -
"Ha meg fos akkor NFS"
:D:D:D:D::D
(Visszasírom a NFS 1-2-3 mas időket =( ) -
Szerintem is fos az Army of Two. Haverral toltuk egy kicsit coopba (neki volt meg :D) De annyira unalmas hogy áh... Egyetlen játszató EA játék "mostanság" a skate. szerintem. -
Freedy #53902 Egyetértek szerintem is szartömb. Milyen játék az, manapság, ahol még sprintelni sem lehet??? Először még tetszett, aztán egysre jobban feltűntek az idegesítőbbél idegesítőbb dolgok. Fedezékrendszer sincs mint pl gowban, de még olyan sem, mint gta4-ben. szerintem nem kellett volna olyan sok erőfeszítés ahhoz, hogy egy igazán jó játék legyen army of two, dehát ez van.... van másik, jobb játék is... -
A másik félnek nem jön be a Gears, így az esélytelen... majd a Resident Evil 5. Az Armyof2 akkor is jó
-
Ezt a szartömböt nyomtátok coopban a Gearst meg nem? Atyaúristen 
Mi is végigszenvedtük Deeppel, nem emlékszem részre ahol nagyon jól szórakoztam volna.