176875

-
angliában pl. (meg máshol is gondolom) a GTA IV-hez is adtak 1hónap ingyen live-ot, egy kártyát kóddal, nálunk ez se volt benne -
Én talán jövő év elején tudnék venni egy alsó plasmát 150k környékén kb 500gbp mindkettő, esetleg van valakinek tapasztalata?
Samsung 42'
Pana 42' -
Jessus ez komoly? Ezt mind kivették a dobozból? -
Xtian #53987 Szánalom, ez az ország de leginkább a benne élő emberek egy része! -
Szerintem nem gagyi...én is ezt néztem ki.
Itt a legolcsobb.
-
Ragnar360 #53985 na akkor jóleszoptatja az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a magyar microsoft, mert elvileg nincsen kód a Limitedbe, se a Gold lancerhez, se az INGYENES, MINDEN EREDETI KÓPIÁHOZ JÁRÓ, 5 PÁLYA LETÖLTÉSÉRE SZOLGÁLÓ KÓD!annyát
Dom, Maria keepshake fotó sincs benne elvileg...
Még nem jött meg nekem, de nem egy embertől hallottam már, h vmi gáz van v. csak ő nem látott kódot a dobozban ?
Hogy a lófaszba jön az köcsög kis magyar ms ehhez... na hogy - azért mert nincs magyar live és kinemszarja le, a gold lancer benne van az ÁRBA, meg a másik kód is alap dolog...
:@@@
Már elnézést! -
Bőven elég egy 1360x768-as felbontású. LCD legyen. Vagy ha találsz értelmes áron plasmat ilyen felbontásban, akkor azt:) -
rx7tomy #53983 Sziasztok.
Szeretnék venni egy új TV-t, szeretnék véleményeket kérni, hogy milyet lenne érdemes venni(LCD-PLASMA) kb. 150eft körül, minimum 94cm képátlóval, vagy nagyobbal, és mindenképp kell-e FullHD, vagy elég a HD Ready, valamint T-home TV és DVD lenne rajta még nézve.
Köszönöm előre is.
Üdv. -
Most lesz 32"-es samu 79-é, valamék gagyiban. Annyit magér a szegínyeknek, akárminő fosch. -
teszkós tv 100 ropiért ? ... biztosss jó
-
Multkor is csak a te képzeletedben voltak problémák a HDD installal. -
LG 32LG2000
Szerintetek ez milyen? -
zs0ltee17 #53978 sziasztok! érdeklődni szeretnék hogy tudtok e valamit erről a november 19-ei dashboard update-ről? kell hozzá majd vinyó? mert nekem csak arcade pack-om van 256 megás memokártyával! köszi, zsolti -
Ragnar360 #53977 na gyerekek most szépen lefekszem - s aztán gears 2-re ébredek :P
legyen áldott az éjszaka, teljék el gyorsan
-
Te jó ég...
1. Nem chippelik, hanem "flesselik"
2. Tönkre nem megy tőle, de nem ajánlott. Bukod a 3év garit és a LIVE-ot (multi, marketplace, demók, filmek, témák, játékosképek, stb tehát a teljes netes szolgáltatást, véleményem szerint a 360 lényegi részét)
-
amdrula #53973 Elég láma gondolatolvasónak nézhetsz, ha tudtam volna, hogy ugyanazt írod, nem fárasztom magam :P -
Az átalakítás lényege, hogy a másolt játékot is eredetinek érzékeli. Innen már kitalálható a válasz... -
Te kis gondolatolvasó, szinte ugyanazt írtuk.
-
talti #53970 Köszi a gyors választ. Azt tudom hogy van saját vinyója nézegettem is de még gyüjtögetni kell rá. :) De a lényeg az hogy nem lehet csak úgy letölteni a játékokat és úgy játszani, mindenféle képpen kell az eredeti ha jól értelmezem. És ha átalakitott? Akkor is csak ezzel a módszerrel megy? -
amdrula #53969 Valszeg fórumról mailben fogsz segítséget kapni xd...
Ha nem eredeti lemezzel szándékozol játszani az nem fog menni, akármilyen wincsid is van. (anélkül, hogy a géphez nyúlnál)
Vehetsz 120-as HDD-t, ha xboxhoz valót veszel jó drágán arra majd tudsz lemezről játékot telepíteni nov 19. után (a lemez akkor is kell a gépbe játék közben, ha telepítve van)
Ha külső, usb-s wincsit akarsz rádugni, arról max filmet nézhetsz. -
igen van -
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35589
Szerintetek ezen van HDMI? -
A Nov. 19.-én megjelenő HIVATALOS frissítés lehetővé teszi, hogy az Xbxo 360HDD-re másold a játékaidat, de a lemeznek játék közben bennt kell lennie!
A 360-hoz egyedi HDD szükséges, így sajátot nem használhatsz. Külső USB-s HDD-ről pedig csak azt tudot lejátszani amit a FAQ-ból idéztél. -
talti #53965 Sziasztok. Kéne 1 kis segitség!!! Nekem hál istennek sikerült venni 30ért 1 360-at. Nem szeretném átalakittatni és ezért az lenne a kérdésem ha vennék hozzá 1 120GB-s vinyót és töltenék le játékot rá valahonnan és rátenném azzal tudnék e játszani vagy akkor is át kell-e alakitani? Olvastam a FAQ-ba hogy: "13.Használható külső merevlemez?
Igen, de csak a rajta levő képeket, zenéket, filmeket tudjuk megnézni, menteni rá nem tudunk." De láttam valahol a neten hogy lehet vinyóra játékot tenni és akkor gyorsabb is a töltés csak arról nem találtam semmit hogy ehez kell-e átalakitani. (mailcímem: [email protected])
Ha van valakinek GTA IV eladó szoljon.
Előre is köszönöm a segitséget!!! -
Egyáltalán nem láma kérdések, pont a hozzád hasonló kezdő konzolosoknak állították össze a FAQ-t.
-
Üdv!Tanácsot szeretnék kérni tőletek.Nem igazán értek a konzolokhoz, mindig is PC párti voltam,de úgy gondolom hogy ideje beruházni egy konzolra.Hosszas gondolkodás után az Xbox360 mellet döntöttem,most az 576 webshopba lehetne venni Gow 2-vel 69990Ft-ért.Viszont csak egy régebbi kis tv-m van.HDTV-t nem akarok venni mert kurva drága,így arra gondoltam hogy monitoron játszanék vele,csak az a baj hogy most egy crt monitorom van.Tudnátok ajánlani valami jó monitort amire rá tudom kötni?
Plusz még felvetődött bennem pár(láma) kérdés:
1.Ha monitorra kötöm akkor hogy lesz hang?(tudom nagyon hülye kérdés)
2.A mostani Xbox360 típusok mennyire strapabíróak (3 piros led,túlmelegedés+társai)?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Ragnar360 #53962 Ebből kettő nem warezos Alex Menrich és Rewmac Icon -
azjó -
a vízhűtés az jó?? -
Jah, azt amit azok az illetők 29900-ért vettek a Media-ban... XD -
Ha olyan TV-t veszel amin van VGA csati, és GVA kábellel rákötöd, akkor egész szép lesz, más módban gyengus a sima TV sztem. -
pite man #53957 haliztok,az a kérdésem lenne hogy divx filmekkel kapcsolatban.hogy utánanéztem hogy lehet lejátszani xbox 360on őket,és csak azt találtam hogy számítógéppel való összekötés által streameli a box és nézheto a tv-n,van e esetleg más mód erre,hogy lemezről lejátszhatóak legyenek?köszi hello -
tyrant71 #53956 bármikor nyomhatjuk -
(Y) Egyébként egyszer ha lesz idő már guitar herozhatnánk:D -
Baszki... Most láttam 40-ér zsír új arcade-okat :/ Fene vigye el, hogy pont most nincs péz -
Amúgy is eredetileg az első részét akartam meg venni elősször a box mellé, de így az majd későbbre marad. Bár ha kijövök az alacsony költségvetésből akkor még lehet, hogy bevállalolom azt is erre a hónapra. :) -
Én nem :) -
Tetszeni fog, eltalált egy játék
-
azért ne általánosíts.... Én pl amit letöltök azt csak egy dolog esetében nem játszom végig mégpedig azért mert SZAR! Ha meg olyan történik h neadj isten valami olyan akad horogra ami nagyon jó megveszem. Jó példa erre a Fallout 3 amiről tulképpen semmit se tudtam mert nem ismertem, csak nagy Hype volt körülötte gondoltam megnézem. Azóra meg már meg is vettem annyira tetszett.
Pl
Turok, képen demon jó teljes játék dögunalom...
mindegy ennek csak az a lényege h a köcsögöt azért túlzásnak tartom. -
Én is ezt mondom. De így jobb nekem, mert így megtudom venni részletre a gépet sajnos másképp nem megy.