176874

-
Aki játszott már a Stranglehold-dal multiban, írhatna róla pár sort. A Bullet-Time pl. hogy van megoldva? És a Tequila-Bomb mozgások? Veszek majd Gold-ot, azt tolhatjuk, csak azért kérdezem. -
Én is így gondolom.Azért írtam,hogy próbát megér:) -
Ha Boxon rámész a Media Center ikonra mi történik? -
akkor ezt a RGB kábelt rálehet kötni CRT monitorokra is?? -
Ezt értem, de a box nem találja meg a gépet és ezért nincs kód. -
Ezt csak úgy lehet megálapitani hogy jó vétel e,ha személyesen megy el az ember és meggyőzödik róla hogy valóban azt adják e mint amit reklámoznak...Igy látatlanba azt mondom hogy ez valami lehúzós trükk.
-
Az meg a haverod hibája!
-
Érdekes egyik haveromat sikerült megtéveszteni. -
Na, csak felidegesítetted magad...
Achievement Unlocked... -
Boxon:
Media Center > Ad egy kódot, írd le.
PC-n:
Start > WMC > Add Extender > Előjön egy varázsló, kéri majd a kódot.
A "media folder"-jeid ne feledd megosztani.
Lehet, hogy a routert is konfigurálni kell majd, ez márkától is függhet.
Így hirtelen ennyi jut eszembe, elméletileg pikk-pakk mennie kéne. Ha valami nem megy, írd le, megpróbálok majd segíteni. -
Vista Premium-mal vagy magasabbal megy csak az MC. -
Hehe, szerintem is az volt :) még a legolcsóbb helyen is 10ért láttam. Hülye hawer vett 3-mat
-
Hello!
Szeretném a számítógépen lévő zenéket, képeket, videokat boxon megnézni Media Ccenterrel. De a box nem találja a pc-t. A pc viszont látja a boxot. A gépen Vista van és a box bekapcsolásakor ki írja, hogy Extender eszköz található a hálózaton, de a box az istenért se látja a gépet. Mi lehet rosszul beállítva? D-Link routerem van. Kösz a segítséget! -
"Microsoft által beépített plusz gyári hűtés!!!"
azta
-
Egyik haver küldte a linket.Nem tudom milyen a bolt,kiszolgálás,hány darab van belőle stb,de ha ez így mindennel együtt van ahogy le van írva,akkor jó vétel lehet valakinek:)
Egy próbát megérhet.
XBOX 360 Elite Akció -
nem azok. akitől kapom ezeket már kaptam ezelőtt jópárat és azokkal semmi gond. az lehet probléma ha én nyomtattam rá? -
Hmmmm.... -
Újonnan tökéletes vétel, szedd le hozzá az ingyen kiegszítőt is a lájvról. -
Hé srácok , mennyit ér egy Burnout Paradise? :D Mert a media markt-be elárazták és 4000ért vettem egyet :D -
meg -
Köszönöm az invitálást. De előtte legyen meg a gépem és a játék. Remélem hamar megszokom majd a box irányíását és gyorsan kiismerem a gépet és a játékot is. :)
Tényleg, minap láttam a Crackdown nevű játékot az MM-be 4000-ért. Jó játék ez? Megéri megvenni? -
#54088 Okköszönöm! -
Ragnar360 #54087 Nahát gyerekek, nehéz értelmes szavakba beszélnem most...igazából nem is szeretnék sok mindent mondani, a tények magukért beszélnek!
Jó lett e a játék ?
A választ részemről úgyis tudjátok, de azért a friendlistákon 50 ember online !!! Ebből 47 Gears 2... vmi nub meg még pró sztrítezett OMG :DDD
Hihetetlen, nehéz bármit is mondani, AGYONÜT MINDENT! Ennyi...
Csá!
Ja és külön köszönet jár itt is (habár valszeg ők nem látják, de nevüket szeretném megemlíteni), annak a néhány embernek, akikkel méltó módon töltöttem el a "nyitóestét" [szerintem ők is így vannak ezzel, rég szórakoztunk ilyen jól]: Favre28, Cartman9001, Pupesz, Raptor C4RMINE
de a BŐSÉG ZAVARA mostis ott figyel ha ránézünk a friendlisztekre :P -
Akkor felrakhatod. -
#54085 mégegyutolsót:-) szóval ha nincs live-om akkor se rakjam fel a meglévő NXE dashboard-ot szerintetek, megbutulhat tőle a gép? -
xata #54084 the protector privi ment -
Ebben a topikban ez nem fog megtörténni. -
Korhatáros, régiózáras. Nem tudod leszedni. -
Scofield #54081 Valaki nem nekem segiteni?
Láttam hogy fen van live-on a Duke Nukem 3D demoja de nem tom leszedni mert kirja hogy nem tölthetem le :(
De ha én pontokból megveném akkor leszedné a tejest vagy azt is letiltaná? -
Hy.havernak gondja van ezzel a progival:XDVDMulletter.hibával kidobja.Tudnátok nekem linkelni egy jó verziót hozzá?Vayg elmagyarázni hátha vmit elhibázott.Haver nevében is nagyon köszönöm. -
#54079 akkor ennyi, de azért köszönöm a segítséget! -
Akkor azzal nem sokáig fogsz LIVE-ozni.... -
Na. Így sikerült a piszka. -
#54076 meg lett piszkálva, hogy írott lemezeket is olvasson és ezt az eladó mondta nekem, hogy max azzal lehet problémám, azért érdeklődtem. -
én az avatárjában éppen azt láttam mikor a kérdésedet olvastam, hogy "grand theft" :D -
csoola #54074 azért ez mégiscsak tulzás, észrevehetö ha egy játék másolt... plusz rajta vannak azok a nemtom milyen matricák, meg a folia... olyat nem fognak csinálni ;) -
Párdon.
elfelejtettem, hogy a vinyókon van account használhatod azt, ha nem akarsz saját nicknevet, és megfelel az a default is. -
Ruterből bevezetsz a gépbe egy csatit, és ennyi.
Csak felregisztrálsz mielőtt használhatnád a live-ot.
account nélkül sajna nem lehet rálépni a hálózatra. -
Igen, dugd össze és durr, megy.
Óvass -
FAQ