176874
banner
  • PoisonChihuahua
    Aki játszott már a Stranglehold-dal multiban, írhatna róla pár sort. A Bullet-Time pl. hogy van megoldva? És a Tequila-Bomb mozgások? Veszek majd Gold-ot, azt tolhatjuk, csak azért kérdezem.
  • Waczkor
    Én is így gondolom.Azért írtam,hogy próbát megér:)
  • PoisonChihuahua
    Ha Boxon rámész a Media Center ikonra mi történik?
  • Soldiers
    akkor ezt a RGB kábelt rálehet kötni CRT monitorokra is??
  • Örm
    Ezt értem, de a box nem találja meg a gépet és ezért nincs kód.
  • Smithie
    Ezt csak úgy lehet megálapitani hogy jó vétel e,ha személyesen megy el az ember és meggyőzödik róla hogy valóban azt adják e mint amit reklámoznak...Igy látatlanba azt mondom hogy ez valami lehúzós trükk.
  • butyokanime
    Az meg a haverod hibája!
  • DarkSector
    Érdekes egyik haveromat sikerült megtéveszteni.
  • theone91
    Na, csak felidegesítetted magad...

Achievement Unlocked...
  • PoisonChihuahua
    Boxon:
    Media Center > Ad egy kódot, írd le.
    PC-n:
    Start > WMC > Add Extender > Előjön egy varázsló, kéri majd a kódot.

A "media folder"-jeid ne feledd megosztani.
    Lehet, hogy a routert is konfigurálni kell majd, ez márkától is függhet.

Így hirtelen ennyi jut eszembe, elméletileg pikk-pakk mennie kéne. Ha valami nem megy, írd le, megpróbálok majd segíteni.
  • PoisonChihuahua
    Vista Premium-mal vagy magasabbal megy csak az MC.
  • butyokanime
    Hehe, szerintem is az volt :) még a legolcsóbb helyen is 10ért láttam. Hülye hawer vett 3-mat
  • Örm
    Hello!
    Szeretném a számítógépen lévő zenéket, képeket, videokat boxon megnézni Media Ccenterrel. De a box nem találja a pc-t. A pc viszont látja a boxot. A gépen Vista van és a box bekapcsolásakor ki írja, hogy Extender eszköz található a hálózaton, de a box az istenért se látja a gépet. Mi lehet rosszul beállítva? D-Link routerem van. Kösz a segítséget!
  • joshua
    "Microsoft által beépített plusz gyári hűtés!!!"

azta
  • Waczkor
    Egyik haver küldte a linket.Nem tudom milyen a bolt,kiszolgálás,hány darab van belőle stb,de ha ez így mindennel együtt van ahogy le van írva,akkor jó vétel lehet valakinek:)

Egy próbát megérhet.

XBOX 360 Elite Akció
  • Minas Tiris
    nem azok. akitől kapom ezeket már kaptam ezelőtt jópárat és azokkal semmi gond. az lehet probléma ha én nyomtattam rá?
  • Pacal17
    Hmmmm....
  • Istencsászár
    Újonnan tökéletes vétel, szedd le hozzá az ingyen kiegszítőt is a lájvról.
  • butyokanime
    Hé srácok , mennyit ér egy Burnout Paradise? :D Mert a media markt-be elárazták és 4000ért vettem egyet :D
  • Gunner
    meg
  • raven87
    Köszönöm az invitálást. De előtte legyen meg a gépem és a játék. Remélem hamar megszokom majd a box irányíását és gyorsan kiismerem a gépet és a játékot is. :)

Tényleg, minap láttam a Crackdown nevű játékot az MM-be 4000-ért. Jó játék ez? Megéri megvenni?
    Okköszönöm!
  • Ragnar360
    Nahát gyerekek, nehéz értelmes szavakba beszélnem most...igazából nem is szeretnék sok mindent mondani, a tények magukért beszélnek!

Jó lett e a játék ?
    A választ részemről úgyis tudjátok, de azért a friendlistákon 50 ember online !!! Ebből 47 Gears 2... vmi nub meg még pró sztrítezett OMG :DDD

Hihetetlen, nehéz bármit is mondani, AGYONÜT MINDENT! Ennyi...

Csá!

Ja és külön köszönet jár itt is (habár valszeg ők nem látják, de nevüket szeretném megemlíteni), annak a néhány embernek, akikkel méltó módon töltöttem el a "nyitóestét" [szerintem ők is így vannak ezzel, rég szórakoztunk ilyen jól]: Favre28, Cartman9001, Pupesz, Raptor C4RMINE

de a BŐSÉG ZAVARA mostis ott figyel ha ránézünk a friendlisztekre :P
  • DanielT
    Akkor felrakhatod.
    mégegyutolsót:-) szóval ha nincs live-om akkor se rakjam fel a meglévő NXE dashboard-ot szerintetek, megbutulhat tőle a gép?
  • xata
    the protector privi ment
  • DanielT
    Ebben a topikban ez nem fog megtörténni.
  • DanielT
    Korhatáros, régiózáras. Nem tudod leszedni.
  • Scofield
    Valaki nem nekem segiteni?
    Láttam hogy fen van live-on a Duke Nukem 3D demoja de nem tom leszedni mert kirja hogy nem tölthetem le :(
    De ha én pontokból megveném akkor leszedné a tejest vagy azt is letiltaná?
  • The Protector
    Hy.havernak gondja van ezzel a progival:XDVDMulletter.hibával kidobja.Tudnátok nekem linkelni egy jó verziót hozzá?Vayg elmagyarázni hátha vmit elhibázott.Haver nevében is nagyon köszönöm.
    akkor ennyi, de azért köszönöm a segítséget!
  • PoisonChihuahua
    Akkor azzal nem sokáig fogsz LIVE-ozni....
  • DanielT
    Na. Így sikerült a piszka.
    meg lett piszkálva, hogy írott lemezeket is olvasson és ezt az eladó mondta nekem, hogy max azzal lehet problémám, azért érdeklődtem.
  • Alwares
    én az avatárjában éppen azt láttam mikor a kérdésedet olvastam, hogy "grand theft" :D
  • csoola
    azért ez mégiscsak tulzás, észrevehetö ha egy játék másolt... plusz rajta vannak azok a nemtom milyen matricák, meg a folia... olyat nem fognak csinálni ;)
  • DarkSector
    Párdon.
    elfelejtettem, hogy a vinyókon van account használhatod azt, ha nem akarsz saját nicknevet, és megfelel az a default is.
  • DarkSector
    Ruterből bevezetsz a gépbe egy csatit, és ennyi.
    Csak felregisztrálsz mielőtt használhatnád a live-ot.
    account nélkül sajna nem lehet rálépni a hálózatra.
  • DanielT
    Igen, dugd össze és durr, megy.

Óvass
  • PoisonChihuahua
    FAQ