176865
banner
  • DarkSector
    Igen az jó.....
    d-a-r-k-S-e-c-t-o-r

• DarkSector
    Jah és halott valaki (ha már horror szóba jött) erről (ps2-es játék):
    Nem is értem, hogy miért nem folytatták.
    Vagy lehet hogy lesz következő része????

GHOSTHUNTER

Na ez is egy (szerintem) ütős játék volt, csak kevessen ismerik/ték.
  • Lizardman
    Hát a 4 az valamivel mégiscsak jobb voltszámomra mint az elődjei, ugyanis ez mondhatni a mostani időkbe játszodott... Viszont nem is figyeltem fel rá, hogy ez az uj rész szintén II. Vh.-s? Ha igen erősen megfontolom a megvételét...

Jah egyébként eszembe jutott még egy játék, a Dark Sector, anno Ps3-on játszottam vele haveromnál, nagyon tetszett :) Szerintem majd azt is bekostolom :)
  • csoola
    1el anno játszottam, de nem szerettem, nem vagyok akkora horror fan :) a Cold Feart viszont majdnem végigvittem
  • csoola
    Dead Space teljesen jo port, de a Far Cry 2 nekem ismét csalodás, és nem csak azért mert bughalmaz, amugy is egy unalmas üresjáratokkal teli önismétlö cucc lett
    és ezeket már kiismerve én is minnél elöbb Xboxot szeretnék :P
    már gondolkodtam h elcserélem a motort Xboxra meg egy baszott nagy LCD-re plusz valami normális hangrendszerre-de azért mindent ez sem ér meg:D
  • DarkSector
    Új resik valóban szarok de a régiek!!!
    tyűűű...papám...
    1-2-3-Zero meg persze az 1 felújítva....
  • DarkSector
    Tomb egy cseppet már szerintem unalmas, és teljes áron szerintem nem szabad megvenni, max olcsón használtba.
    PoP meg szerintem szarabb lesz, az eddigi részektől...de kitudja.
  • csoola
    én se vagyok oda a Resident Evilért de a Dead Space-t imádom :)
    a CoD 5 szerintem egy rokabör, nekem teljesen ugyanaz mint a 2 vagy 4, csak utobbihoz képest most megint mésodik vh. van... de a hangulat meg már nálam nem viszi el a játékot, csalodás, hogy nincs annyi uj ötlet benne, hogy uj részt érdemeljen, bezzeg a United Offensive anno, csak kieg volt mégis felért egy teljes résszel :)
    Quantum of Solace szintén fos, ráadásul kb 3-4 ora alatt kivégzed, attol függ mennyire darálsz, de se grafika se élmény, régen a Nightfireben voltak legalább kütyük meg ilyenek, ebben aztán semmi, nagy nulla Bond feeling, csak mész lösz (egyetlen jo ötlet a bedrogozottan juss a kocsihoz rész-1 perces kb :D)
  • DarkSector
    Faxa ez is csúszik.
    És még engem ugattak le sokan, hogy pc ellenes kárörvendő vagyok, mikor kijelentettem, hogy egyedi jó játékok nem nagyon jönnek pc-n, ha pedig jön portolás, akkor az is csúszik 90%-ban.
    Vagy nem, de akkor hibákkal lesz tele.

PL Far cry, meg Dead sem bugmentes. PC-n legalábbis.
  • Istencsászár
    Fable 2 mindenkép ajánlott, ha az első rész is tetszett, de ha nem láttad akkor is:). Hamarosan jön a Silent Hill 5, az is erősen ajánlott, bár az is a horror vonalat követi. Tomb Raider Underworld sincs már két hét ( van demo belőle, Mirror's Edgeből is van demo... ). Az új Prince of Persia is itt lesz hamarosan, december elején érkezik.
  • DarkSector
    Mirror's edge-ből a demo már régóta van konzolokon pc-re nem lesz.
    eredeti meg egyel lejjebb.
  • rambuu
    Mirrors Edge PC-re csak Januárba jön!
    Az EA valami közleménybe kijelentette.
  • DarkSector
    James bond türhető max 4-5ezret ér meg.
  • rambuu
    Dead Space-t én is ajánlom, ha szereted is valamennyire a Horror játékokat egy kis sci-fi beütéssel akkor kötelező!
    A Mirrors Edge-ről meg már van DEMO, ugy hogy kipróbálhatod!
  • DarkSector
    Condemned 2
    Ninja Gaiden 2
    Dead Space
    Battlefield
    darkSector
    Bourne Conspiracy
    To Human
    Silent Hill 5
    Condemned 2

és Mirror's Edge

Kapásból.

Mirror's Edge szerintem az év legjobb játéka mindenképpen.
    És ma jött ki mellesleg.
    PC-re holnap várható

:D
  • Lizardman
    Videók alapján:

- Dead Space - hát nemtom... nekem nem nagyon jött be a Resident evil sem (igen, tudom, hogy nagyon jo játék, dehát nincs mit tenni, ezvan), de attol függetlenül majd demo alapján eldöntöm, viszont most igy láthatatlanban videok alapján azt mondom nem jön be...
    Mirror's Edge - tetszik :D Ez a stílus már inkább bejön :) de persze ebböl is majd lesz demo ;)

Válaszokat még szívesen fogadok, viszont az eddigieket is köszönöm :)
  • koryne
    Ha majd meglesz a géped, mindenképpen ajánlom a Mirror's Edge demo megtekintését, eddig kb mindenkinek bejött, aki látta. Bár nem mászkálós-lopakodós-lövöldözős, hanem futkározós-ugrálós-közelharcos, de jónak tűnik.
  • Gabe18
    Bár nem az általad kért kategória,de a mostani megjelenések közül a Dead Space nagyon nagy játék.
    Ilyen horror,sci-fi-t képzelj el,játékmenetében talán egy Sci-fi Resident Evil-hez áll legközelebb.De nagyon jó darab,és magyar feliratot is kapott.
  • Istencsászár
    Dead Space
  • mateus33
    Fable 2, Mirror's Edge, Dead Space?
  • Lizardman
    Akkor valami jó kis mászkálós-lopakodós-lövöldözős játékot tudnál mondani? Mert ha a kettő közül egyik se, akkor is kéne vmi ilyesmi :)
  • Gabe18
    Gears 2 alap,ha az első tetszett.
    CoD5 nem rossz,ha a 2-3 rész tetszett akkor ez is fog,de túl nagy előrelépést ne várj.A hangulat viszont a régi,és ez sokmindenért kárpótol.
    Star Wars annyira talán nem lett jó mint előre hangoztatták,de mindenképpen az ajánlható kategória.SW kedvelőknek kifejezetten.
  • Alwares
    - Bourne Conspiracy - egynek jó, de sztem unalmas..
    - James Bond - na ez sztemvalami ritkaszar, pénzt erre ne költs
    - Star Wars - TFU - végülis ez még jó lehet mert vannak benne bizony igenjó dolgok.
  • Lizardman
    Sziasztok!

Szeretnék kérni egy szívességet!

Légyszi mondjátok el, hogy a fél évre visszamenőleg milyen box játékokat érdemes beszerezni! Fél évvel ezelőtt volt gépem, de megváltam tőle, és most megint annyi számomra "musthave" játék jött ki, hogy megint venni fogok egyet, de most mindent eredetiben nyomatok majd :) .

A következő játékokra gondoltam mindenképp:

- Assassin's Creed (már végigvittem anno, de nagyon tetszett)
    - Gears of War 2
    - FarCry 2
    - Call of Duty 5

Ezeknek az előző része nagyon tetszett, éppen ezért reménykedem, hogy a folytatások is elérték azt a színvonalat...

Ezekre meg véleményt szeretnék:
    - Bourne Conspiracy
    - James Bond - Quantum ...
    - Star Wars - Force ...

Kérésem tehát az lenne, hogy légyszi mondjátok meg mit érdemes, mit nem megvenni, vagy mit lenne érdemes még beszerezni!
    Köszi a válaszokat előre is!
  • csoola
    félreértette...
  • DanielT
    Nem.
  • DanielT
    Telepítve a játékot ugyanakkora a hangerő mintha demó menne a vinyóról. Ezen mi olyan érthetetlen?
  • DarkSector
    Igen tudtommal.
    De nem 100%.
  • DarkSector
    Játék pl ha lemezen van, akkor sípol mint állat, demo meg olyan mintha a menü menne csak. LOL
    Akkor vinyóra telepítve is lesz eltérés.
  • rambuu
    Hali all!
    Mirrors Edge-ből lessz magyar feliratos?
  • DanielT
    Na mesélj.
  • DarkSector
    Nem.
    Ez nem igaz. Én próbáltam már!!!
  • DarkSector
    bőven megér 10-11-et ME.
    Vedd meg.
    www.jatekaim.hu
    10-11-ért postával együtt a tiéd.

Az év játéka megjelent (2008.11.10) !!!!! --> http://www.mirrorsedge.com/
  • DanielT
    Van akinek nem terjed eddig logikája.
  • csoola
    jo neked... viszont én találtam 56ért arcadeot két olyan játékkal amit akarok hozzá :) persze ez nem az a megoldás amit te keresel, de nekem tutira onnan lesz ha veszek, viszont volt egy vicces szolása a fickonak egy másik embernek: "azért nem bannolják a flashelt gépet liverol, mert hideolja egy program" :D remélem nem volt nagy warezság ezt leirni, sztme vicces :P (ha meg nem akkor del plz)
  • koryne
    Sztem mindketten ugyan azt mondjátok...
  • raven87
    Hmmm... Neten már fent van a Mirror's Edge. Én meg várhatok, míg lejebb megy majd az ára.

De semmi baj a lényeg, hogy ha nem b*asznk ki velem akkor holnap már egy 360 boldog tulajdonosa leszek... végre. :D
  • signs
    "Xbox 360 Noise Test with the New Dashboard. When you install games onto your hard drive it will run quieter and cooler"
  • Waczkor
    Tényleg van itt olyan aki 22-es monitoron tolja és felrakta már az update-et?
    Leírhatná a véleményét a 16:10-es felbontásról esetleg kép is jöhetne.
  • Waczkor
    Ez a lényeg:)