176867

-
Én még csak a 2. pálályán az utazásnál tartok, de nagyon fasza játék. -
Háát nagyon remélem hogy igazad lesz.:P -
Olyan összképet kapsz a GoW2be hogy leesel a kanapéról, minden 20. percben űbereli az előzőt, és amikor azt hiszed ezt már nem lehet fokozni jön az újabb döbbenet. -
Nemsoká megkapom, mert megrendeltem.
És elhiszem hogy szép, de a Mirror's Edge annyira életszerű, hogy összességében én látvány terén jobbnak tartom.
Persze mivel más stílus, ezért ennek megítélése izlés szerint változhat.
itt nem textúra felbontásáról, vagy poligonok számáról van szó, hanem az összképre gondolok. -
Viszont gow2-nek is sok hibája van.
én nem vettem észre hibát harcnál.
Minden ment nekem, csak gyors reflexek kellenek.
És minek összeugrasztani a 2 játékot?
:P
Lehet mind a 2 játék az év játéka.
Vagy amennyit meg tudsz venni magadnak.
2 külön stílus.2 kategória. 2 állat játék. Vegyétek mindkettőt.
Jah és mivel imádtam a Bourne filmeket, most a demot megnéztem, és tudom, hogy egy akció játék, és nem egy nagy rpg, ami hónapokig elfoglal, de így a maga stílusában nagyot üt.
A harcok, az akcióelemek....brutálissak, vagy lehet csak filmrajongóként tetszik nekem annyira.
De ellenben az kijelenthető, hogy szép...nagyon szép. -
Valaki nem szeretne cserélni egy Naruto - Rise of a ninja játékot valami másra?! Bontatlan a játék. Ami érdekelne az: Soul Calibur 4, Gta 4, Beijing, Monopoly, DBZ-Burst Limit. Csak bontatlan játékra szeretnék cserélni. Ha valami mást adnátok érte írjátok le, hátha megalkuszunk :) Köszönöm. -
GoW 2 látványba csúnyán bebüntet mindent, itt nincs mese... -
Imádom a Mirrors Edge-t, de eddig látatlanban is azt mondom, hogy inkább a Gow 2 az év játéka.
Nade Mirrors Edge. Szerintem nagyon szép lett, vannak olyan részek ahol az államat keresem a padlón mert olyan monumentális a látvány. Az irányítás szerintem nagyon jó el lett találva, tényleg újrafogalmazza azt a képet bennem amit az FPS-ekről gondoltam. Máshol ilyen összetett mozgást, fps-ben nem tudtak és nem is mertek megvalósítani. A hangulat, nos szerintem magáért beszél. Csak ki kell próbálni. Egyedül amibe bele lehet kötni az a harcrendszer, mert néha elég zavaró, viszont jópofa kis pörgőrugásokat lehet benne abszolválni. Ha nem is egy 10 pontos játék, mert vannak hibái, bőven ott van a 9-esek környékén, kihagyni nem érdemes. -
Simán el leszek. Úgyis most majd délutános leszek 6 napig holnaptól, uh. max csak éjjel tudok majd 1-2 órácskát játszani és valszeg sokáig kifog tartani a GTA meg a GOW. :)
A GOW2-ben külön öröm, hogy kedvenc Jack Bauer... izé Kiefer Sutherland hangját hallhatom. :)
(24 Forever and Jack Bauer for President! :D) -
Igen, mert mirrors-ot még nem próbáltad...:P -
Grat!!!!
Sajnos szombat illetve vasárnap tudom valszeg legkorábban feltenni a demo-kat technikai problémák miatt.
Ha nem gond, akkor addig várni kellene majd.
Remélem addig elleszel.
:P -
Nagyon jó! Készülj rá, hogy a GTAIV iszonyat hosszú, nagyon bő játékmenetű, nem tudsz majd lecuppanni a képernyőről. A GOW2 meg nálam egyelőre az év játéka (bár a Mirror's Edge-t és a COD5 még nem próbáltam). Jó játékot! -
Köszi.
Nah sikerült mégis csak megvennem ma a boxot. Nagyon király, zsír állat. A GOW2 mellé meg vettem a GTA4-et is. Mind2 játék istenség. :)
Asszem holnap nagyon begyógyult szemekkel fogok dolgozni menni. :) -
Ehehehe:D -
intézem.
vagy ma vagy holnap privátba kapod az utasításokat.
:P -
:DDDDDDDDDDD
-
Próbálj már meg ember módjára nyilatkozni, az ISTENÉRT! -
Egy kis mosolyt csalt az arcomra :) Ápp!:D -
timantes #54364 gyors segítségre van szükségem!
1. Beakarom állítani a LIVE-ot az x360 arcade konzolomon , egyszerű sima hálózati kábelt rálehet kötni a gépre ??? vagy milyen kábel kell hozzá ? D-Link Router-em van itthon!!
2. Van a konzolnak audió kimenete ??? Lehet a headset-et közvetlenül a konzolra kötni ?
KÖSZI A VÁLASZOKAAAT!!!! -
Hmm az zsír -
csoola #54362 mondjuk belegondolva igy már értem, csask nekem fix IP-m van 
-
Dehogy. Mi értelme lenne? ADSL kapcsolattal naponta ötszáztizenhétmilliárdszor váltok IP-t. -
csoola #54360 IP alapján bannolnak itt nem? -
Szerintem is :D -
Nem regel másik accot, mert a bann a console-ra (alaplapra) vonatkozik nem az account-ra. -
óóó lazán. -
csoola #54356 jaja, de már néztem is 5 vagy 6 pénzért egy kábelt, Speedlink VGA kábel, csak ugye ez nem HDMI, a kérdés adott, ez van olyan jo mint a HDMI? -
őő nincs de lehet kapni. Hát berakod a hdmi felé, és csak a piros fehéret dugod be. -
csoola #54354 ezek szerint akkor, ha HDMI kábellel összekötöm am onitort, akkor ha bedugom az alap Xboxos kábelt is akkor a az Xboxoson fog menni a hang? meg amugy ezekhez az audio kábelekhez van jack átalakito? -
nembaj :D :D -
csoola #54352 

sryyyyy
-
úgy hogy pont előtted írják :C -
csoola #54350 nekem lenne egy buta kérdésem, biztos volt már, de azért hátha leirjátok/mutatjátok hogyan lehet megoldani
szoval az a lényeg, h teszem azt, veszek egy LCD monitort, ami HDMI-s, plusz ugye a box is az, szoval ha én mondjuk HDMI kábellel összekötöm (de akár lehet DVI-HDMI kábel is a monitorhoz), akkor a 2.1es hangfalamat a jack dugoval hogyan tudom összehozni h rendben müködjön? -
Itt minden le van írva
A drágább és a gányolós megoldás is. -
Ez olyan dolog,hogy attól hogy kibannolják még úgyis osztja majd az észt.Regel egy másik accot.
Ez ilyen dolog,ő már gyakorlatilag benne van a fórumban mint egy hiba,szal legjobb ha csak átsiklik felette a szemetek mit ír:)
A friss regesek lehet felháborodnak rajta mekkora paraszt,de akik régebb óta vannak azok már nem is látják mit ír.Ahogy a mátrix se csak egy kódsor egy idő után:P -
Tujm #54347 figyelmeztetést kapott már egy párat :D -
Van akinek 1-2 nem volt tiszta pl nekem... pl a foto feltöltés meg egyebek, de örülök hogy te tudod, ezek szerint neked nem kell még a linkre sem kattintanod. -
kiváncsi vagyok mikor kapja a ban-t 
-
Ez kész. Szerintem Ragnar beteg :( -
elég sok helyen írnak erről hogy szétkell vágni valamit...