176865
banner
  • arty
    pelican minőségi cucc, már a neve alapján is ... mért nem veszel akkor egy kommersz routert, ami lehet AP is?
  • CSOCSO
    mirror's edge re gondoltam
  • Sir Quno Jedi
    CsoCsokám, hidd el nekem: FÚRNI KELL! :D
  • deep
    Hát igen, ez sajna szopó. Rohadjon meg az MS(meg az összes konzolgyártó) ezek miatt a húzások miatt.
  • CSOCSO
    istenem... jol beszoptam.. vettem egy pelican nevu network adaptert mert nem akarom atfurni a hazat hogy osszekossem a gepet a ruterrel.

radugom az xboxra es csak az agybaj.. baszik mukodni.
    ugy ismeri fel mintha zsirorral kotottem volna ossze a ruterhez tehat wired es nem wireless.. sztan rajottem hogy ezt a szart fel kell telepiteni pc re ott megadni neki hogy melyik wifi hez csatizzon mi a wep key meg ilyenek es elmenteni az adapterre az adatokat es utanna ra lehet dugni az xboxra.
    megvolt, hurra.... csak az a baj hogy KIBASZOTT lassu az adapter.

jo.. millio eve nem voltam online (463 napja!!!!) de meg a live ra csatlakozas is kb 5 perc volt.. utanna ranyomtam a spotlightra es az 5 dolgot ami ott elojott volna alig birta betolteni... es leginkabb csak a szovegeket toltotte be.. semmi kepet.
    Elkezdtem tolteni az EDGE demojat dehat 10 percig toltott es meg mindig 1% volt :(((((((((((

mehetek vissza a picsaba :(
  • arty
    HD-ből még a MOV és MP4 (majdnem ugyanaz) is megy!
  • arty
    akyyy: dvd, avi, wmv(-hd) megy, de felirat csak dvd esetén van. usbről, lemezről is megy. persze usb kulcson/hdd-n a fat32 filerendszer miatt van 4 gigás fájlmérethatár is ... (hfs+ filerendszerre kell formázni esetleg)

médiacenternek a pc alkalmasabb!

wireless adapter 15-18ezer ft, szvsz nem akarsz venni :D
  • Zozo76
    Ja, nekem is WIFI router van itthon mert mind a 3 laptopnak ami itthon van kellemes igy, viszont volt egy hosszu kabelem, igy a BOX kabelen log a routeren. :)
  • deep
    Konzolboltokban, de kurvadrága:)
  • deep
    DVD, divx megy, utóbbi sajnos egyelőre felirat nélkül. HD filmeket csak wmv-t.
  • akyyy
    ilyet hol lehet venni?
  • akyyy
    én nem ismerme, azt se tudom eszik e vagy isszák, de majd jól meglesz, és jeah:D

amugy egy kérdés még:

xboxon lehet filmet nézni? dvdt? avit, divx-et, wmvket? hdket is?
    esetleg usbről?
  • DarkSector
    bár nem lepődtem meg, mivel ezt tudtam már a videókból is, meg az infókból.
    ez van nem lehet minden tökéletes.
  • DarkSector
    jah nem gondoltam, hogy a zombik majd fedezékharcokat fognak vívni.

én a csapatra gondolok.
    az nem nagy szám (részemről), hogy csak többen írtjuk a zombikat.
    ez lehet hogy coop mód, de én szerettem volna, ha ez nem egésszen ezt a játékmenetet takarta volna.

nem tudom több összjátékot reméltem.
    Ez inkább egy multira hajaz, ahol csak annyi eltérés van, hogy a-ból b-be kell eljutni.
  • Gabe18
    Hát de egy zombi nem jöhet SWAT alakulatokat megszégyenitő taktikával... Azért Zombi.Sokan vannak lassúak,és buták.Ez a Zombiság lényege. (igaz a lassú rész a Left 4 Dead-re nem áll)
  • DarkSector
    Valaki nyomta már a zombi módba a cod4-et???
    na ez kb olyan futnak feléd a botok és csak tüzelned kell.
    Taktikaát nem veszem észre
  • DarkSector
    Nem is mondja semnki.
    neked bejön.
    csak én többet várok egy koop játéktól.

Mert igaz csak demot néztem, de nem láttam, jelét hogy a társaim segítsége kéne, egy egy feladathoz.
  • Alwares
    Tudom, azok jók is, hétvégére remélem lesz nekem is Gow2-öm, már igencsak kíváncsi vagyok rá.
  • Istencsászár
    Hangulat kell co opba? GoW 1-2...
  • Alwares
    Army of Two-nak jó a harcrendszere ezt elismerem, viszont minden más nekem hiányzik benne.
    Ebben viszont látok egy kis hangulatot ami nekem már elég. Pedig rám aztán nem lehet mondani, hogy igénytelen játékos vagyok....
  • DarkSector
    igen.
    izlések.
    én csak azzal nem vagyok tisztában, hogy ebbe mit kell nézni, mitől tetszik.
    Mert az army of two-ban télleg coop van, és fedezni kell egymást.

Itt demoban, meg mentem előre ujjammal meg rátapadtam a tűzgombra, és ennyi.
    Vagy rosszul csináltam valamit?
  • Alwares
    Hát én ettől nem vártam sokat, de engem jobban meggyőzött mint az Amry of Two. Az nekem egy cseszett hangulattalan játék volt... De mindegy. Ízlések és pofonok.
  • DöflingR
    Gears of War 2 kötelező darab :)
  • DarkSector
    én elsírtam magam.háát nem az öröm végett.
    cod 4 coop, vagy army of two messze jobbak.
  • DarkSector
    Pc-re az lesz gáz, hogy nagy igénye lesz, és második hátránya, hogy 2009-ben lesz csak nagy igénye.
  • akyyy
    én most fogok venni boxot, néhány jónak tűnő játékkal, bár nemtudom gta-t megvegyem-e, sztem az csak marad pc-re:) muhaha. de veszek gow2-t, vegas2, fifa, valami fasza autóst, meg még valami toplistás játékot, mire ezeket végigviszem, megmegunom, eladom, és az árukból veszek újakat.:) vagy elcserélget.
  • Alwares
    Ki fogtok utálni, de nekem tetszik a Left 4 Dead. Coopba jópofa kis game.
  • DarkSector
    nem varezolunk x-re.
    várj még 4-5 napot és vedd meg.
  • deep
    Ha szereted cserélgetni, akkor pláne nem értem mi a gond! Én konkrétan nemhogy nem veszítek, de még nyerek az eredetivel való játékon:) Egyik hobbi, hogy jó ajánlatokért túrom a netet, külföldi oldalakat, e-bayt. Ennek eredménye, hogy áron alul kapok sokszor meg 1-1 játékot, végigtolom, és 1-2 ezressel többért el tudom passzolni:) Annyira szánom azokat, akik jönnek ezzel a 17000Ft egy játék boxra szöveggel...Új, bontatlan címeket itthon is be lehet szerezni 11-12k ért. Megjelenéskor. Ennyi.
  • PoisonChihuahua
    Nov.18 EU
  • LeWyTy
    kiatták má az NFS Undrecovert?
  • PoisonChihuahua
    "usb-s wifi cuccot lehet rádugni, mert itthon wifis router van?"

Igen
  • Cápafogxy
    Van.
  • Lizardman
    még igy is, hogy nem elég erös a forint, még igy is sokkal jobban megéri onnan rendelni a játékokat. Legalábbis sztem...

De majd meglátjuk hogy mi lesz, majd eldől...
  • arty
    jatekaim.hu

megveszed, 1-2 ezer bukoval eladod ami nem tetszik. pláne h 1-2 honap után az uj játékok az első vásárlok által kijátszva 7-8 ezrekért mennek. ujabb 1 honap után simán eladod 6-ért, ezen nagyot nem tudsz bukni :)

games is jo, csak most nem elég erős a forint :(
  • Lizardman
    nem hasra csapva beszélek, volt anno 2 boxom is, egyikkel se játszottam neten... De amugy eldöntöttem, veszek egy arcade packot, és games.co.uk-rol rendelek olcson játékokat :)
  • avengir
    Eredeti Premium + Live előfizu, az online játék ad akkora "élményt", hogy elég legyen mellé 2-3 db normál játék.
  • Mozes13
    Nem tudtok vkit aki megválna elite-hez kapott audió kábelétől? Haveromnak kéne és csak utolsó lehetőségként szeretné szétkapni a burkolatot a másik kábelről.
  • Lizardman
    Sziasztok!

Tudom, no warez van, meg minden, a kérdésem is csak egy minimálisat surolja a témát, de akkor is.

Szovalmost szeretnék majd vmikor venni Xbox 360-at, és kérdésem az lenne, hogy szerintetek a következőkben felsorolt érvekkel melyik érné meg jobban, a flashelt avagy a "bontatlan" gép?

- nem játszanék soha live-n, demok se érdekelnek
    - félek, hogyha eredeti játékokat veszek, nagyot bukok majd a továbbadásukban
    - speciel van pénzem most, szal az most nem számit :) (de annyira igen, hogy tudjam magamrol sok játékot kiprobálok, de nem sokat viszek végig)
    - nem szeretek egy játék mellett leragadni, szeretem cserélgetni öket...

Szóval? Vélemények?
  • arty
    vagy épp más az igényszint ;)