176865

-
Hali
A winchester miért jó ha van xbox360-hoz? Azon kívül,hogy tölthetek live-ról cuccokat rá -
még!
(flatout uc-ztem pár órát, utolsó 3 döntő kupa van hátra, és még mindig nem tudom megvenni a 2 legjobb kocsit az adott kategoriához :( sok értelme lesz ha a karrier után kapok kocsikat ... amugy viszont az egyik legjobb autosjáték :) ) -
egy csomóan mondták mégsincs megoldás -
Készítők oldalán vagy a kiadónál tuti van support rész. Ott ált fórumos felületen el kell nekik regélni a gond okát és a körülményeket. Aztán lehet imádkozni hogy javítsák. -
Ez egy olyan játék amit nem, hogy nem éri meg megvenni, de 1 kB adatforgalmat sem érdemes elpazarolni rá...(főleg ha játszottál már az előző részekkel) A tesztekben sem szerepel valami jól(pl. EDGE: 3/10). Ez csak egy újabb rókabőr, ami abból is látszik, hogy az EA minden lehetséges platformra kiadja(mint a többi hasonló lehúzós játékát).Komolyan már azon sem csodálkoznék ha pl. Atari 2600 és C64 verziót is csinálnának belőle.
Szóval ha valaki utcai versenyzést akar, akkor Midnight Club LA-t vegyen...SOKKAL jobb.
-
ebayről berendeled a 120ast, mondjuk egy huszasért.
20gigásodat eladod 7-8 ezerért.
12k és nem kellett baromkodni, nem kockáztattad az adataidat, normálisan migrálhatsz ... :) -
valaki tud valamit lécci írjon... Nem mellesleg tessék itt van hogy megveszi a vásárló a játékot és mit kap kézhez ?? egy játékot amivel egy ponton nem lehet tovább jutni a Bethesda is tudja és nem tesz ellene semmit.... -
Én már az underground 2 óta mondom hogy értékelhetetlen... -
Grizzly4x4 #54533 Gow 2 a legnagyobb és azt meg is vettem még polom is van -
Grizzly4x4 #54532 Szar fos hulladék a need for speed na látjátok az ilyen esetekben éri meg a warez mert ha ezért kiadtam volna akár 5000-et is kb fejem a falba verném ugy ídegesítene. játszhatatlan. Lehet baszogatni -
sziasztok
Amikor először leszedtem a fallout 3at egy bizonyos pontnál amikor az apámhoz kellett volna mennem a Jefferson memoryalhoz megakadt a játék. Befagyott a képernyő és sehogyse tovább újraindítás után is . Most megvettem eredetiben és a hiba ugyanúgy fennt áll. Tud nekem valaki valamit segíteni hogy most mi legyen. Kezdjem előlről a játékot és próbáljam úgy vagy micsoda ? Nekem már nincs ötletem... -
Ragnar360 #54530 Gears 2 Blood & Gore montage by BenBuja w bullshit music :D but funny -.-
-
Senki, ugyanis Nov. 18.-án jelenik meg....
-
Nem feltétlen,nekem van wireless adapterem az gyorsan tölt,más kérdés hogy ha multizok van hogy megszakad,perpillanat a laptopom wirelesset használom boxon a kábellel és így teljesen jó. -
Helosztok
csak azt szeretném megkérdezni hogy ki játszott a Need For Speed Undercover-er

-
ehhehehe:D -
Mondjuk én vinyót nem vennék onnan. :) Volt már hogy játék is úgy jött hogy a dobozának sarka meg volt repedve. Ilyen légbubis zacsiban. Akkor nem gondolnék bele mit kaphat egy vinyó. :s -
Ez tény pubi. :D Ha tetszik, ha nem. A fegyverek is el vannak mosódva pc-hez képest. -
Én megnéztem, de kizárólag az SCR-kód kimásolásábal és beillesztésével, ugyanis nagyon hidegen hagynak a GS-es kommentek és kommentezők. Nem kell részleteznem, hogy miért is. -
nemtom, 30ért találtam eddig rendes 120as winyót, 15ért meg veszek csak winyót, és kicserélem házilag -
Hi all
n00b kérdésem lenne:
Lehet valahogyan Live Gamertagból sima offline -t készíteni vagy copy -zni a mentéseket, achievements -eket az offline -ba? -
csak akkor drágábban jössz ám ki :) -
aki akard driftelgetni a GRID ben az vegyen fel
CSOCSO neven vagyok. -
pelican network adapter nem is olyan szar multizasra...
de letolteni eszmeletlen szar.
egy 12 megas mini packot percekig tolt... :(
mondjuk xbox-szal wirelessbe meg nem nyomtam.. csak wiredben.. ez tenyleg ennyire lassu barmilyen adaptert veszek?
egyetlen esely a gyors letoltesre ha wiredbe nyomom? -
én inkább kicserélném a 20ast barkácsmódban ^^ -
Pedig érdemes:) olyan szar bemutatókat tudnak csinálnihogy félelmetes. Kezdődik ott hogy végig sem játszotta a játékot!, ezt mondja is... co opot ki sem próbálta, a multiplayert detto, namost így hogyan lehet tesztelni, bemutatni egy játékot? semmi mást nem mondanak ebben a videóban csak azt amit szinte előre tudni lehetett a játékról, egy saját gondolatuk sincs hogy miért jó vagy rossz. Aztán a videó bemutató abból áll a GSnél hogy benyomják az első pályát és onnan mutatnak egy 5 percet, ami álltalában egy videónál elég unalmas hiszen még semmit sem mutat a játékból, leglább vágnának össze a többi pályából is egy kis gémpléjt, hogy mégis a júzer lássn is valamit.
Nem is értem mit erőlködnek, ezekkel, bár ezekszerint a tizenéves olvasói rétegüknek ez nagyon bejön... -
gamestar ... ovatosan! :D (én rá nem kattintok) -
Gears of War 2 videóteszt -
15-20ezer -
detoxic #54512 "boxon sokkal gyengébb a graf"
Valószinű.....
-
csoola #54511 teljesen egyetértek, nem tudom minek halogatták ennek a fejlesztését meg kiadását, mert ezt kb CS:S modban ki lehetett volna adni, szerintem voltak közel ilyen szintü modok már CShez, teljesen ingyen... -
Scooby87 #54510 nem tudja vki ebayről megrendelve kishazánkba mennyibe kerül egy 120gigás winyó a boxhoz? -
Ennek tökmindegy szrintem hogy néz ki.
a tunningot, meg a grafra szánt idejüket inkább más játékokra fordítsák.
szerintem. -
Itthon az 576ba 12 ezer pécére, Cdgalaxisban 11 ezer pécére, ennek semmi köze a forinthoz... kölföldről éphogy megkapnád 10 alatt. -
"Ráadásul neked annyira mindegy mert a boxon sokkal gyengébb a graf. "
szinte ugyan úgy néz ki, AA is van rajta dögivel...
Elsősorban nem az a bajom vele, hogy rossz a játék, hanem hogy teljes árú játéknak állítják be és pofátlan áron akarják eladni, lenyomni az emberek torkán, csupán csak ennyi a baj vele, nincs a hején kezelve, ez egy mod egy budget kategóriába tartozó játék. Amúgy a konzolos verzióban is már a 2. zombi ott szomorkodik falba lógó fejjel... nonszensz.
Itten e, ezt még a pécés demóból shotoltam...
-
Nemtom, haweromé, azt mondta ilyen,lehet kipróbálta és nemtetszett neki (a kis sunyi) :D de kb mennyit ér? zsír uj azt mondja.
-
kibontottad megnézni a dvd-t?
-
Mennyit ér egy battlefield 2? Gépbe még nem volt, de nem fóliás! -
Akkor ne is csodálkozz. Steamről nézd meg! -
(egyébként torrentről szedtem, vszeg az első fullbug verziot :( )