176864

-
Tujm #54664 googlebe rákeresel, amúgy a microsoft honlapján offline frissítésnél megfogod találni :) -
Amúgy honnan lehet leszedni az új dash-t,torrent és majd live-on kívűl(csak mert nekem még nincs live)? -
Itt egy youtube-os vid hogy kell vista alatt megoldani
Katt -
"Szal most először full büszke vagyok a Microsoft-ra, hogy ilyen frissítést full ingyen és rejtett kibaszások nékül adtak ki." 

Te kis naív... -
lemongrass #54660 undercover is available! -
A FAQ nem csak dísznek van ott! Direkt kiegészítettem egy "hálózati mini-FAQ-val"! Talán nézd meg mielőtt kérdezel. 
-
Nem ér semmit a hűtésmod, ami meg akar dögleni az azzal is meg fog. Az enyémbe volt fél évig, annyit ért, hogy csapágyasak lettek a ventik.. -
kriszadon1985 #54657 jogos:)kösz a tippet:)azóta finomítottál a beállításaidon? -
Amúgy ezért sokan anyázni fognak (előre is gratulálok nekik) de az új frissíésnek az egyik legpozitívabb előnye hogy mostmár mindent lehet "olcsóbb változatban" nyomni. Azaz egy GTA 4 hiába van szarul kiírva, pop up-októl bugoktól a winchesternek köszönhetően nem kell félni.. És végre az Oblivion is normálisan mehet. (az eredetiben is botrányos volt néha) Szal most először full büszke vagyok a Microsoft-ra, hogy ilyen frissítést full ingyen és rejtett kibaszások nékül adtak ki.
-
Nem kell, sőt nem is ajánlott mert több kárt okoz mint hasznot. -
minél nagyobbat kell méreteznie a tévének, annál több lesz a kamu-kitalált pixel, ami a játékban eredetileg nem létezett ... ha a játékban van AA, segit, de csodák nincsenek :)
pláne nálad 37", mégnagyobb az átmérő ... szvsz ülj messzebb :D -
Már nem csak a kutyát? Afene. Egyre keményebbek a feltételek! -
Igen. És a pöcsödet is le kell vágnod. -
Jaja. És a kutyádat is heréltetned kell sajnos. Szóval jól gondold meg a dolgot... Szegény blöki... -
liverpool123 #54650 Ha flashelem a gépet akkor kell végeznem hűtésmódosítást? -
kriszadon1985 #54649 HDMI-s, csak mega akartam nézni VGA-n is mert még így is, hogy Full HD-s a TV egy kicsit recések az élei, pedig azt a beállítást használom amit te is.
Nem vágom mi lehet a probléma...Lehet hogy a játékok főleg 720p re lettek csinálva nem 1080ra, azért lehet..
ötlet?
kösz,
üdv.
Krisz -
lehet h a boxon valami furcsa felbontásban maradt a dashboard. rá kéne kötni másik monitorra és ott átállitani 1024x768 60hz-re mondjuk! Vszeg amugy a frissités lesz a gond, nem a felbontás, mert nekem még ilyet nem irt ki ...
(656 megy nativan 1920x1080-ban több HDMI bemeneten is :) és igy már a digit átvitel azért jobb lenne szvsz - vagy nem hdmi-s a boxod?) -
kriszadon1985 #54647 Hi!
Arty! Kell valami átalakítás a VGA kábelemen, mert a TV-m (Samu 37A656) azt írja ki, hogy "not supported mode".(VGA-ra át van kapcsolva)
Valami 5let?
köszi,
üdv.
Krisz -
Scooby87 #54646 aki debreceni és akar most még van 29.990ért x360 arcade a saturnban. -
ezt érzem én is.. :-) -
toza #54644 vegyel olcsobban.. -
Nem tom lehet e már beszélni a FarCry2-röl... ;)
Igy az eleje felé tapasztalat: eléggé el lett cseszve vagy csak azért látszik a viz kb. 16 bitesnek mert sd tv-n nyomom? Azon kivül a farmergatyós pólós aligélös afrikai harcos önkéntesekre egy tárat kell kiengedni mintha a fejük is kevlárbol lennének.
Picit eröltetett ez a gyémánt keresés de gondolom azért rakták bele, hogy megmutassák, nagy a játék tér és mindehol meg van rajzolva (ami van, az igen is ott van).
Egyszóval nem egy pörgös gém. Aki szöszmötölni szeret, rácsodálkozni a mozgo élö füre, és néha puffogtatni kósza emberekre, annak ajánlott.
A Cod Waw. igaz hogy kötöttebb, de felüdülés utánna. -
Rendben, köszi. -
Jah így kicsit nehezebb lesz, de megoldható.
Egyik sráctól megkérdezem majd ha megtudom akkor írok. -
Igen. -
Tujm #54639 mindenképp :)) -
liverpool123 #54638 nincs lcd tv-m szerintetek vegyek vga kábelt 6ezerért hogy hozzá tudjam kötni a monitoromhoz(tft) a boxot? -
Vezeték nélküli routerem van, de az túl massze van ahoz, hogy azzal kössem össze a boxot. Így könnyebb lenne a laptopon keresztül használnom.
Nem akarom a lakótársam szobájába cipelni (meg zavarni) a boxot, ha liveozni akarok. Szóval ez lenne a legjobb megoldás. -
nincs rútered? -
Aki csinált már ilyet, leírná PM-be, hogy mit kell beállítani a Windowsba és a Dashboard-ba, ha a laptopra rákötöm az XBoxot netmegosztás miatt.
Előre is köszi. -
köszi
-
google a barátod -
Őszintén szólva még nem érdeklődtem sehol, jelenleg próbálom megtalálni a legjobb megoldást.
A lényeg a kamatmentesség - LIVE - HDMI.
Esetleg használt is számításba jöhet, de csak eredeti gép, nem kell flsah-elt. -
Amit sima multiba 2 joystick-al lehet jácani -
Léci mondjon már valaki pár offline co-op os game-t. 
a HALO1,2,3
a CoD WaW-on kívül -
rumkola #54629 bemész a mediába cetelemre azt csókolom
-
1. Nem a grafika romlik hanem a képminőség és az kettő.
2. Ha a játék támogatja a kooperatív vagy az osztott képernyős játékot akor igen.
3. NEM! -
most mi a bajod? csak 624,642.93 HUF
-
liverpool123 #54626 Cső!
Vennék boxot és lenne pár kérdésem.
Először is.
Ha nem lcd tv-hez csatlakoztatom a boxot akkor mennyiben romlik a graf?
Ha van 2 kontrollerem akkor tudok haverral játszani?
Kell hozzá hűtő vagy ilyesmi az alapgépen kívül?
Kb ennyi előre is kössz -
most találtam az árak