176864
banner
  • Tujm
    googlebe rákeresel, amúgy a microsoft honlapján offline frissítésnél megfogod találni :)
  • tesó07
    Amúgy honnan lehet leszedni az új dash-t,torrent és majd live-on kívűl(csak mert nekem még nincs live)?
  • Waczkor
    Itt egy youtube-os vid hogy kell vista alatt megoldani
    Katt
  • PoisonChihuahua
    "Szal most először full büszke vagyok a Microsoft-ra, hogy ilyen frissítést full ingyen és rejtett kibaszások nékül adtak ki."
    Te kis naív...
  • lemongrass
    undercover is available!
  • PoisonChihuahua
    A FAQ nem csak dísznek van ott! Direkt kiegészítettem egy "hálózati mini-FAQ-val"! Talán nézd meg mielőtt kérdezel.
  • Alwares
    Nem ér semmit a hűtésmod, ami meg akar dögleni az azzal is meg fog. Az enyémbe volt fél évig, annyit ért, hogy csapágyasak lettek a ventik..
  • kriszadon1985
    jogos:)kösz a tippet:)azóta finomítottál a beállításaidon?
  • Fido4life
    Amúgy ezért sokan anyázni fognak (előre is gratulálok nekik) de az új frissíésnek az egyik legpozitívabb előnye hogy mostmár mindent lehet "olcsóbb változatban" nyomni. Azaz egy GTA 4 hiába van szarul kiírva, pop up-októl bugoktól a winchesternek köszönhetően nem kell félni.. És végre az Oblivion is normálisan mehet. (az eredetiben is botrányos volt néha) Szal most először full büszke vagyok a Microsoft-ra, hogy ilyen frissítést full ingyen és rejtett kibaszások nékül adtak ki.
  • Fido4life
    Nem kell, sőt nem is ajánlott mert több kárt okoz mint hasznot.
  • arty
    minél nagyobbat kell méreteznie a tévének, annál több lesz a kamu-kitalált pixel, ami a játékban eredetileg nem létezett ... ha a játékban van AA, segit, de csodák nincsenek :)

pláne nálad 37", mégnagyobb az átmérő ... szvsz ülj messzebb :D
  • DanielT
    Már nem csak a kutyát? Afene. Egyre keményebbek a feltételek!
  • deep
    Igen. És a pöcsödet is le kell vágnod.
  • DanielT
    Jaja. És a kutyádat is heréltetned kell sajnos. Szóval jól gondold meg a dolgot... Szegény blöki...
  • liverpool123
    Ha flashelem a gépet akkor kell végeznem hűtésmódosítást?
  • kriszadon1985
    HDMI-s, csak mega akartam nézni VGA-n is mert még így is, hogy Full HD-s a TV egy kicsit recések az élei, pedig azt a beállítást használom amit te is.

Nem vágom mi lehet a probléma...Lehet hogy a játékok főleg 720p re lettek csinálva nem 1080ra, azért lehet..

ötlet?

kösz,

üdv.
    Krisz
  • arty
    lehet h a boxon valami furcsa felbontásban maradt a dashboard. rá kéne kötni másik monitorra és ott átállitani 1024x768 60hz-re mondjuk! Vszeg amugy a frissités lesz a gond, nem a felbontás, mert nekem még ilyet nem irt ki ...

(656 megy nativan 1920x1080-ban több HDMI bemeneten is :) és igy már a digit átvitel azért jobb lenne szvsz - vagy nem hdmi-s a boxod?)
  • kriszadon1985
    Hi!

Arty! Kell valami átalakítás a VGA kábelemen, mert a TV-m (Samu 37A656) azt írja ki, hogy "not supported mode".(VGA-ra át van kapcsolva)

Valami 5let?

köszi,

üdv.
    Krisz
  • Scooby87
    aki debreceni és akar most még van 29.990ért x360 arcade a saturnban.
  • trogerzsiger
    ezt érzem én is.. :-)
  • toza #54644
    vegyel olcsobban..
  • Ewergo
    Nem tom lehet e már beszélni a FarCry2-röl... ;)
    Igy az eleje felé tapasztalat: eléggé el lett cseszve vagy csak azért látszik a viz kb. 16 bitesnek mert sd tv-n nyomom? Azon kivül a farmergatyós pólós aligélös afrikai harcos önkéntesekre egy tárat kell kiengedni mintha a fejük is kevlárbol lennének.
    Picit eröltetett ez a gyémánt keresés de gondolom azért rakták bele, hogy megmutassák, nagy a játék tér és mindehol meg van rajzolva (ami van, az igen is ott van).
    Egyszóval nem egy pörgös gém. Aki szöszmötölni szeret, rácsodálkozni a mozgo élö füre, és néha puffogtatni kósza emberekre, annak ajánlott.
    A Cod Waw. igaz hogy kötöttebb, de felüdülés utánna.
  • raven87
    Rendben, köszi.
  • DarkSector
    Jah így kicsit nehezebb lesz, de megoldható.
    Egyik sráctól megkérdezem majd ha megtudom akkor írok.
  • Sephi
    Igen.
  • Tujm
    mindenképp :))
  • liverpool123
    nincs lcd tv-m szerintetek vegyek vga kábelt 6ezerért hogy hozzá tudjam kötni a monitoromhoz(tft) a boxot?
  • raven87
    Vezeték nélküli routerem van, de az túl massze van ahoz, hogy azzal kössem össze a boxot. Így könnyebb lenne a laptopon keresztül használnom.
    Nem akarom a lakótársam szobájába cipelni (meg zavarni) a boxot, ha liveozni akarok. Szóval ez lenne a legjobb megoldás.
  • DarkSector
    nincs rútered?
  • raven87
    Aki csinált már ilyet, leírná PM-be, hogy mit kell beállítani a Windowsba és a Dashboard-ba, ha a laptopra rákötöm az XBoxot netmegosztás miatt.

Előre is köszi.
  • LeWyTy
    köszi
  • Soldiers
    google a barátod
  • Riddick73
    Őszintén szólva még nem érdeklődtem sehol, jelenleg próbálom megtalálni a legjobb megoldást.

A lényeg a kamatmentesség - LIVE - HDMI.
    Esetleg használt is számításba jöhet, de csak eredeti gép, nem kell flsah-elt.
  • LeWyTy
    Amit sima multiba 2 joystick-al lehet jácani
  • LeWyTy
    Léci mondjon már valaki pár offline co-op os game-t.
    a HALO1,2,3
    a CoD WaW-on kívül
  • rumkola
    bemész a mediába cetelemre azt csókolom
  • PoisonChihuahua
    1. Nem a grafika romlik hanem a képminőség és az kettő.
    2. Ha a játék támogatja a kooperatív vagy az osztott képernyős játékot akor igen.
    3. NEM!
  • FZoleee
    most mi a bajod? csak 624,642.93 HUF
  • liverpool123
    Cső!

Vennék boxot és lenne pár kérdésem.

Először is.
    Ha nem lcd tv-hez csatlakoztatom a boxot akkor mennyiben romlik a graf?
    Ha van 2 kontrollerem akkor tudok haverral játszani?
    Kell hozzá hűtő vagy ilyesmi az alapgépen kívül?

Kb ennyi előre is kössz
  • Soldiers
    most találtam az árak