176864

-
Már 19-én 00.00-kor fenn lesz az nxe? mert akkor reggel benyomom a boxot:D -
FoToS #54703 holnap jön a nagy experience :) -
kriszadon1985 #54702 Jól teszed!:)Én is ezt teszem!
-
te ragnar hogy állsz? -
Ragnar360 #54700 Vardar, nem lehet mindenkinek mindent tudni, de ez már a butaság netovábbja...ááá hagyjuk is, csak én szégyeltem magam a helyedben, mikor látom alant miket írtál/kérdeztél... nc -
10 éve nem játszottam tomb radierrel, csak az első rész remékkel, szóval ép ideje volt egy igazán jó játékot kiadni a pár szemét után amiből ez egyik ilyen filmes promó játék lett, a többi meg szar.
@arty, valóban kicsit elmérték ezt, de ez legyen a legkevesebb... sok feadvány, igazi Lara kalandok, gyönyörű, gyors grafika ( konzolon szebb:) ), már alig várom! -
Nah én ugyan úgy csinálom az összeköést mint a srác a laptopos videón (EZ) de nekem a winfos kidob egy olyan üzit mikor bepipálom a megosztás,hogy már használatban van az IP és nem lehet csatlakozni továbbra sem a boxal. :(
Tegnap éjjel 3-ig ezzel szívtam, ugyh most már nem tudom mit is kéne csinálni. -
Emulálás szerintem is botrányos, nálam a GTA 3 csinálta ugyanezt hogy belassult néha mint az állatt. Mondjuk a grafika a PC-s verzióhoz képest álom volt. ELőször azt hittem hogy a PAl verzió miatt csinálta így ezért megsereztema játék NTSC verzióját ami viszont el se indult :D -
akkor avass be hogy miről nem tudok :D (live-ot nem használom mivel nincs is otthon netem, szal bannolni sehonnan se tudnának) -
sztem a mozgása nagyon gagyi (mintha fel lenne gyorsitva) - más hibáról még nem hallottam, de nekem ez éppen elég :( -
sokan mondják, hogy nagyon tuti. újra régi a kicsi Lara. -
128 -
Holnap 19.-e
:P -
nemigazán, inkább megpróbálom élvezni mostmár (megy!) :)) -
Akkor bocsánatot kérek. Mostanában nem néztem a FAQ-t és régebbibe pedig nem volt benne, ennek a leírása. -
~128 és memokártyán kell ennyi helyet hagyni neki. -
Áhh de jó! Xbox for president! -
Nekem karácsonyi ajcsinak jön :) -
Azért valamire jó a pécés szekció, napok óta nézegetem a Tomb Raider topikot és látom rajta h változatos jó gém, jó sok feladvánnyal, amin természtesen mindenki fennakad, be is rendeltem hétfőn meg lesz:) -
arról van info, hogy hány megás lesz kb. az új dashboard? -
pödig tetszik, nem lehet bent hagyni? mire elhelyezkedek pont lemegy a kellemes, felvidító zene :) -
Csak az első indításnál jön be. -
NXE Welcome Cinematic hangulatos, de remélhetőleg kikapcsolható, mert egyesek megőrülnek majd 1 perces indulástól:) -
Hagyjuk ez most :D -
-
Hivatalos Support
-.- -
Bocsimá hogyha nagyon
vagyok de kérhetek egy magyar leírás a media center beállításához?
-
Mi a baj a Vistával? -
Jah csak ezek egyre jobbak lesznek nem úgy mint a win (vista) :D -
Freedy #54675 igen -
Vardar #54674 Aha. Ehhez az operációs rendszerhez is vannak frissítések, mint a Windowshoz? -
Itt feltenni ilyen kérdést...:) -
Az xbox360 kezelőfelülete, mint PC-n az "asztal". -
Vardar #54671 Így se jött át:D mi az? -
akkor így: dashboard-ig :D
de mondhatom úgy is, hogy: "New Xbox Experience" :D -
Vardar #54669 Mi az a dashboarding? -
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e Xbox-ot venni.
És ha igen akkor melyik változatát éri megvenni. -
már csak 2 nap az új dashboardig
-
Freedy #54666 Az kimaradt, helytelen a képarány is(17"-os tft-LCD). Érdekes, ha lejjebb veszem a felbontást dashboardban, akkor jó a képarány, viszont az alacsonyabb felbontás miatt sokkal pixelesebb a kép... Ha a mostani nagy címekkel végzek, szerintem előkerítem a régi CRT tévénket:D -
Freedy #54665 Sikerült beszereznem a gta: trilogy-t. Hát mit ne mondjak, a vice city nagyon szarul fut. Csomószor belassul, valamikor meg túlságosan felgyorsul, ráadásul szellemképes is sokszor. San andreas sokkal jobb, bár elég nagy a pop up(vice cityben is), megvan a SA ps2 verzióban is eredetiben, és szerintem ott nincsen ennyi pop up:S Lenne még mit csiszolni ezen az xbox1 emuláláson....