176864
banner
  • DöflingR
    Már 19-én 00.00-kor fenn lesz az nxe? mert akkor reggel benyomom a boxot:D
  • FoToS
    holnap jön a nagy experience :)
  • kriszadon1985
    Jól teszed!:)Én is ezt teszem!

• trogerzsiger
    te ragnar hogy állsz?
  • Ragnar360
    Vardar, nem lehet mindenkinek mindent tudni, de ez már a butaság netovábbja...ááá hagyjuk is, csak én szégyeltem magam a helyedben, mikor látom alant miket írtál/kérdeztél... nc
  • Istencsászár
    10 éve nem játszottam tomb radierrel, csak az első rész remékkel, szóval ép ideje volt egy igazán jó játékot kiadni a pár szemét után amiből ez egyik ilyen filmes promó játék lett, a többi meg szar.

@arty, valóban kicsit elmérték ezt, de ez legyen a legkevesebb... sok feadvány, igazi Lara kalandok, gyönyörű, gyors grafika ( konzolon szebb:) ), már alig várom!
  • raven87
    Nah én ugyan úgy csinálom az összeköést mint a srác a laptopos videón (EZ) de nekem a winfos kidob egy olyan üzit mikor bepipálom a megosztás,hogy már használatban van az IP és nem lehet csatlakozni továbbra sem a boxal. :(

Tegnap éjjel 3-ig ezzel szívtam, ugyh most már nem tudom mit is kéne csinálni.
  • Fido4life
    Emulálás szerintem is botrányos, nálam a GTA 3 csinálta ugyanezt hogy belassult néha mint az állatt. Mondjuk a grafika a PC-s verzióhoz képest álom volt. ELőször azt hittem hogy a PAl verzió miatt csinálta így ezért megsereztema játék NTSC verzióját ami viszont el se indult :D
  • Fido4life
    akkor avass be hogy miről nem tudok :D (live-ot nem használom mivel nincs is otthon netem, szal bannolni sehonnan se tudnának)
  • arty
    sztem a mozgása nagyon gagyi (mintha fel lenne gyorsitva) - más hibáról még nem hallottam, de nekem ez éppen elég :(
  • VLB
    sokan mondják, hogy nagyon tuti. újra régi a kicsi Lara.
  • VLB
    128
  • DarkSector
    Holnap 19.-e
    :P
  • arty
    nemigazán, inkább megpróbálom élvezni mostmár (megy!) :))
  • raven87
    Akkor bocsánatot kérek. Mostanában nem néztem a FAQ-t és régebbibe pedig nem volt benne, ennek a leírása.
  • avengir
    ~128 és memokártyán kell ennyi helyet hagyni neki.
  • Alwares
    Áhh de jó! Xbox for president!
  • DanielT
    Nekem karácsonyi ajcsinak jön :)
  • Istencsászár
    Azért valamire jó a pécés szekció, napok óta nézegetem a Tomb Raider topikot és látom rajta h változatos jó gém, jó sok feladvánnyal, amin természtesen mindenki fennakad, be is rendeltem hétfőn meg lesz:)
  • Minstrel
    arról van info, hogy hány megás lesz kb. az új dashboard?
  • Istencsászár
    pödig tetszik, nem lehet bent hagyni? mire elhelyezkedek pont lemegy a kellemes, felvidító zene :)
  • DanielT
    Csak az első indításnál jön be.
  • Istencsászár
    NXE Welcome Cinematic hangulatos, de remélhetőleg kikapcsolható, mert egyesek megőrülnek majd 1 perces indulástól:)
  • Alwares
    Hagyjuk ez most :D
  • LeWyTy
  • PoisonChihuahua
    Hivatalos Support

-.-
  • LeWyTy
    Bocsimá hogyha nagyon vagyok de kérhetek egy magyar leírás a media center beállításához?
  • davidka003
    Mi a baj a Vistával?
  • Alwares
    Jah csak ezek egyre jobbak lesznek nem úgy mint a win (vista) :D
  • Freedy
    igen
  • Vardar
    Aha. Ehhez az operációs rendszerhez is vannak frissítések, mint a Windowshoz?
  • mateus33
    Itt feltenni ilyen kérdést...:)
  • rambuu
    Az xbox360 kezelőfelülete, mint PC-n az "asztal".
  • Vardar
    Így se jött át:D mi az?
  • FZoleee
    akkor így: dashboard-ig :D
    de mondhatom úgy is, hogy: "New Xbox Experience" :D
  • Vardar
    Mi az a dashboarding?
  • Patrucz
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e Xbox-ot venni.
    És ha igen akkor melyik változatát éri megvenni.
  • FZoleee
    már csak 2 nap az új dashboardig
  • Freedy
    Az kimaradt, helytelen a képarány is(17"-os tft-LCD). Érdekes, ha lejjebb veszem a felbontást dashboardban, akkor jó a képarány, viszont az alacsonyabb felbontás miatt sokkal pixelesebb a kép... Ha a mostani nagy címekkel végzek, szerintem előkerítem a régi CRT tévénket:D
  • Freedy
    Sikerült beszereznem a gta: trilogy-t. Hát mit ne mondjak, a vice city nagyon szarul fut. Csomószor belassul, valamikor meg túlságosan felgyorsul, ráadásul szellemképes is sokszor. San andreas sokkal jobb, bár elég nagy a pop up(vice cityben is), megvan a SA ps2 verzióban is eredetiben, és szerintem ott nincsen ennyi pop up:S Lenne még mit csiszolni ezen az xbox1 emuláláson....