176865

-
nem fogsz, nincs veszély -

Ha én már korábban telepítettem az NXE-t, akkor az mennyiben veszélyezteti a boxom legalitását? Nem moddolt a gép, soha nem is foglalkoztam ezzel, szal nem akarok egy ilyen banánhéjon elcsúszni... -
max felrakok egy járékot másnap törlöm mert már nem azzal játszom :D -
:o -
Tomy Lee #54741 XD -
Tujm #54740 te voltál legfelül :D -
Ezt mért írod nekem?:) -
Tujm #54738 én eliteot vennék ha tehetném, nem volt annyi pénzem, így jártam. -
Butaság -
Hátnemtudom, én kurvára le fogomszarni ezt az installt sztem :D -
Ez is embertől függ... töltök le liveról is, + a játékaimat nem szeretném, uninstallálni, reinstallálni és egyéb dolgokat sem szeretnék csinálni velük, aminek köze van valami tallálos szóhoz, ha megveszek egy játékot, azt felrakom, és ha játszani szeretnék vele éppen, akkor csak berakom a dvd-t és csöndben marad a gép játék közben. De mondom, ez is embertől függ, én nem bántam meg hogy Elitet vettem. -
60 gbosra olyan 6 játék fér rá ha 8 gb átlaggal számolunk, de inkáb egy játék 6 gb, namost nincs az az ember aki egyszerre ennyi játékkal játszik... fizikai képtelenség. -
Az teljesen embertől függ hogy kinek melyik tetszik, és azért a 120 G jobban hangzik, ha az új dashboarddal fel lehet majd telepíteni a játékokat -
Próbáld meg hogy kihúzod a routered és újra próbálod.Nekem vistan könnyen ment,xpn ott nem ment elsőre.Mintha ott írt volna ki ilyen hibát.Nézegesd youtube-on a videókat,kommenteket,lehet másikon máshogy csinálják.
Sajna annyira nem értek hozzá,csak végigcsináltam ami a videón volt -
Tomy Lee #54731 Lenne 1 kérdésem:
Olyan netem lesz a közeljövőben fél évig,hogy kapok 1 wi-fi vevőt(kis szürke kártyaszerüség amit a notebook-omba kell tenni,hogy fogjam a netet amit router oszt le).Na most,vihetem X360-omat és szerintetek tudok majd azzal is netezni valahogy?Köszi előre is... -
okok
köszi -
Csak a HDD nagyobb, és randa fekete a gép meg a kontroller... és persze drágább is, felesleges, 60 gb bőven elég. -
a 120Gb-os Elite nem jobb?
-
60gb-os premium. -
akkor kérdezem máshogy: melyik változatát érdemesebb megvenni?
-
Én pedig ausztráliában a northern capital territorin és az ottani Tatabányán lakom 2800-as irányítószámmal.. mindezt nyár eleje óta :D -
Mármint a LIVE adataim szerint. -
Én konkrétan Miami-i vagyok, és az Ass streeten lakom... Ennyit erről.
Ja és a magyar mobilszámom adtam meg. Mindezt 2 és fél éve. -
Tujm #54722 ja okééé :DDD akkor keresek én is valamit :D -
lol akko nekem elvileg lenne má dashom, ausztrál vok :D -
Hallod kinéztem egy kalifornia autómosó adatait és arra reggeltem. Ennyi. :) -
Tujm #54719 ezt még az előzőhöz bocsi, szóval nem gáz ha látják hogy magyar a számom? és amúgy nem kell hozzá liveos silver vagy gold kártya hogy regeljek? -
nesze itt egy kamu amcsi telefonszam: 954 345 5522 -
Tujm #54717 nem attól félek hogy felhív bilgéc de a számom alapján látják hogy magyar vagyok pl.. -
Lol, miért? Félsz, hogy felhív billgécc? Máshogy nem lesz kodeked, szóval adjad meg neki. -
Tujm #54715 akkor én is kérdeznék. van ugye a boxom. van netem otthon, múltkor nagy nehezen már sikerült beállítani a netet. tudnék csatlakozni, de nincs liveom, és egyelőre nem is akarok, nincs annyi időm hogy liveon játszak, örülök ha letudok ülni napi 10 percre :S
szóval azért filmet néznék rajta, de kiírja hogy nincs codec hozzá, de live account nélkül lelehet valahogy tölteni a codecet? és próbáltam regelni accountot, de kér telefonszámot, én meg nem akarom megadni a számomat és muszáj neki.. mit írjak be? :D thx a helpet előre is ^^ -
Rövidebben is írhattad volna.
Megy hagyományos Tv-n ha az támogatja a 60Hz módot. Ha nem támogatja, nem fog menni a Gears 2-sem.
Az MS kontroller a legjobb.
Nem tudni mikor lesz Live itthon, ne várj rá, felesleges.
Nem ingyenes, éves szinten kb 8-9 ezer ft.
Igen, bedugod(amennyiben dhcp-n jól bekonfigolt routered van) és megy.
Nincsenek választható szerverek, mindenki a nagy közösben van. -
Nem magyar idővel gondolkozom...-.- Egyszerű szövegértés. -
FlyingV #54712 Kedves XBOX 360-ozó fórumtársak!
Tervezem egy XBOX 360 vásárlását (XBOX 360 Premium, remélem ez jó, annyira talán nem is drága, a FAQban is azt írják, kisebb az esélye a hibás példánynak), azonban volna 1-2 kérdés, amit tisztázni kellene. Ebben kérem segítsegeteket - kérem nézzétek el felületességemet, de ~55ezer hsz elolvasására egyelőre nincs kapacitásom, illetve a neten sem kutakodtam túl sokat:)
Szóval először a legfontosabb: az XBOX 360 képes a 'régi' TV-mel is üzemelni (4:3-mas arányú, a szokott asszem 720*576 vagy mennyi. Szóval a 'sima' :) )? Illetve minden játék is? Konkrétan a Gears of War2 (ami miatt venném kb :) ) dobozán csak a 720p/afeletti felbontás volt írva, egyelőre nem szeretnék (nem is tudok) új TVt venni.. Bár egy HD Ready Bravia lehet, hogy belefér egy fél éven belül, de az meg sok idő:P
A másik: kontrollerek ügyében mi az általános vélemény? Mert ketten is szeretnénk együtt játszani.. Szóval ezek a Logitech kontrollerek jók/miben jobbak?, mint a Microsoft-é?
Harmadik, kéretik nem arcon talpalni, de várható még a mi életünkben (22 éves lennék :) ), hogy lesz itthon is hivatalosan XBOX Live?:)Csak mert akkor egyelőre nem regelnék (vagy lehet később módosítani? :O :) ) Evvel a szolgáltatással kapcsolatban: neten játszani ingyenes? Tudom, mi a Silver/Gold közötti különbség (legalábbis a FAQot olvasva annyit tesz, hogy a demokat csak 1 hét késéssel tudom letölteni.. ha mégsem, légyszi valaki pontosítson!). Na és egy olyan kérdés, ami miatt én kérek elnézést:) : a Live használata kb annyit tesz, hogy 'bedugom a madzagot', regisztrálok valami hasból írt USA címre (ezért járhat ban? :S csak mert nem akarok se moddolni se semmit ami miatt banolhatnak, illetve melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos-ötlet?) és kész?
Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket, előre is köszönöm a válaszokat, az idegesítő kérdésekért még1x elnézést!
Ja és hogy ne terheljük a fórumot, jöhet a válasz PMben is :)
Üdv mindenkinek! -
live only!
divx-re htpc (felirat, kompatibilitás) -
hurrá, akkor tényleg kissé túl sokat képzeltem a microsoftról.. mindenesetre külön a codec-et lelehet tölteni vagy kizárólag a lájvról ? nincs kedvem divx-es dvd-t venni ha kihozhatnám a boxból ugyanazt :D -
zsolti: passz
fido: a codec sosem volt benne frissitésben, csak lájvrol ment mindig! -
hát nálam még nem megy az avi support tehát néhány plugin biztos nincs abban ami a neten van most. -
Us vagy eng accal? -
Ne magyar időben gondolkozz. :)