176864

-
ha a végén kiírja azt a számsort akkor bannolva vagy -
Innen rendelt már valaki? :
http://www.supergamer.hu
Esetleg valami vélemény róla? -
Igen. -
terminator39 #54861 Hi all
honnann tuggyam hogy bannoltak-e liveról? mert a test connectnél azt írja hogy xbox live is up and running
és a network connect rendbenvan de az xbox livenál elakad -
ez csak nekem új hogy a Fable 2 full magyar felirattal rendelkezdik ? (néha akkorákat szakadtam a körözési papírokon..) -
Az mi hogy rendeltem egyIent és küldtek egy:
Ez egészbe az a poén hogy volt a vezeték nélküli kontrolerem...ehhez rendeltem a +kart +p@c kit-et(akkuval) +egy akku.
Mivel a hamisított vagy nemtom milyen P&C Kit csak ahhoz a szar akuhoz használható.
Az eredeti akku meg marad dísznek

Most mit csináljak
-
én is leszedtem volna egy demot, de hibát írt ki, el se kezdte a letöltést
-
Grizzly4x4 #54857 én se értettem hogy mi van mert nekemis megya live de mikor demot töltenék akkor meg hibát dob de tényleg biztos most sokan nyúzzák aliveot és azért lehet -
Jah. A letöltések se mentek még. Demót nem is tudtam szedni mert mind hibát dobott. -
Routerre rákötve már sikerült megcsinálnom lieot, de most nekem se akar rendesen működni.Délelőtt még jó volt. Gondolom a sok dashbard frissítés lassítja microfosékat.:) -
Dévids #54854 Sziasztok!
Nem tudjátok miért van, hogy fel akarok lépni a live-ra és amikor kiírja, hogy singing in akkor lefagy??
-
Arwenke #54853 Ha warezolsz az a te dolgod, de legalabb nem magyarazd meg, mert senkit nem erdekel a nyomorod. Ha a tobbi jatek csak szar, akkor minek kell egyaltalan foglalkoznod vele, ved azt ami jo es kesz. -
hát ez csudijó -
Grizzly4x4 #54851 köszi megprobálom
-
goldnarmz #54850 Balra fel a sziklán, aztán a tetején hátra felé át tudsz ugrani a szemközt lévő sziklaperemre. -
Grizzly4x4 #54849 Ja és még valami leszedtem a live-rol a tomb raider demot de sehogy nem tudok továbbmenni már a legeljén. Beugrottam a vízbe és flemásztam egy sziklára de ott sem tudok semerre se menni, meg a víz alatt van egy kis baralangszerűség de az meg be van zárva. Légyszi valaki mondja meg hogy merre is menjek köszi? -
Grizzly4x4 #54848 Lenne egy kérdésem: a tv-m tud 720p-t de probálgattam és tudja az 1080-i-t is most melyik a jobb mert nekem fogalmam nincs és elvileg 60 herzen nyomja pedig lehetne az 50 herzet is választani ez így jó szerintetek? 720p/60h -
Grizzly4x4 #54847 pacal te meg vedd csak a sok szart sok pénzért vagy lehet neked még anyuci veszi, képzeld nekem magamatól kell megélnem és fizteni a számlákat ugyhogy nekem nem fér bele minden hulladék játék pénzért de a jobbakat megveszem ugyhogy viszonylag tiszta a lelkiismeretem :) -
Ragnar360 #54846 BLOOD & GORE - HELL YEA!
-
Tegyél be egy játékot, indítsd el és hopp már tölti is az update-t ;) -
FoToS #54844 fel gondolom ,de én már az elit vincsit lassan telepakolom a gamákkal :) -
fittyfene #54843 Hali!
Flash-elt gépre is felmegy az új dasht?
Ha felrakom az új dasht nem lesz semmi hátulütője a dolognak!
Előre is THX a választ! -
Van tipp: várj! -
Toopac #54841 én ma már többször ujrainditottam, de még mindig nem updatelt! :( valaki valami tipp stb ????? -
Magyarokra nem vonatkozik. -
30 dolcsi? Ez még az MS től se sok. -
neked ment -
csá. nyomunk majd vmikor gow2-t coopban? kell az insane-s acsi
-
Remélem bannolnak :) -
Grizzly4x4 #54835 kurvajó most csináltam avatart tökk vicces figurákat ki lehet hozni belőle faszán megy a live ugyhogy most alaposan körülnézek hogy mik a lehetőségek -
luckyboi #54834 Szép és jó az új dash, könnyen átlátható, kezelhető, kellett a vérfrissítés! ( ja és az MS azt kihangsúlyozta, hogy INGYEN!!, uh még ingyen is van, habár sok kiadással jár ez az egész konzolpiac egy átlag magyar családnak, mindamellett, h nem egy átlag magyar családnak szánták szvsz) -
Grizzly4x4 #54833 már csak 1 perc és kész -
Grizzly4x4 #54832 nah megúsztam a bannt faszán megy a live legalábbis most tölti lefelél a frissítéseket mitn az állat eddig minden zsír -
7mb a frissités.
130mb az avatarok és a töbi tartalom a frissitésben. offline nincs szükséged avatarokra, hiszen sosem fogod látni másokét ... -
előbb lejött a 7megás dolog, most tölti a többi hülyeséget hozzá már az új kinézettel -
Ehhez igazból pontosan tudni kellene a szerződést amit a dhl kötött az ms-el. Gondolom ezen a szinten már így szokták. -
most jön valami ápdét, bár ez nem 130 mega, mert gyorsan jön -
Grizzly4x4 #54827 mondjuk ebben is van valami de a vonat nem a dhl tulajdona csak megbízza a szállítással míg mondjuk egy kocsi amivel országon belül szállítanak az meg a dhl-é így azért van különbség ugyhogy lehet ígyis ugyis majd kiderül:) Valaki megfizet :D -
Lehet hogy mégis. Gondolj bele ha feladsz valamit futárral onnan hogy a házadtól elment a kocsi, a csomag már nem a te felelősséged hanem a futáré. -
Grizzly4x4 #54825 Fene tudja engem nem zavar én régi theme-t használok egyébként amit még régebben szedtem le a régi dashra. elég érdekes látszik rajta hogy nem erre az újra tervezték de még így is jól néz ki. Egyébként nem tudom mi értelme volt ennek az új dashnak mert a régi szerintem jobb és gyorsabb is volt elég lett volna csak a firssitésekkel kibővíteni. de ugy sem a dash számít hanem a játékok ugyhogy majd megszokjuk