176875
banner
  • Soldiers
    bannolva van
  • dienesoft
    Ugyanez a bajom, kivéve, hogy az sor 001C-F003 és az ID: FFFF-FFFF....sztem ÉN vagyok bannolva.
  • Ragnar360
    Nóném kötsög vagyok!

[Kedves Ragnar, mivel nem vagy képes emberi módon kommunikálni, ezért eztán az ilyen jellegű hozzászólásaidat moderáljuk, hasonló módon. Jó szórakozást! SQJ]
  • Denes888
    Valami tűzfallal van baja.
  • Freedy
    100%, hogy nem bann. Valami beállítási probléma.
  • Soldiers
    te bizony bannolva vagy
  • Soldiers
    Nem kell félni, mert a november 19. után megjelenõ játékokon is rajta lesz ez a frissítés, ha máshonnan nem akkor onnan tuti betudod szerezni
  • Neogan
    Meglehet, hogy bannolva vagy, azért próbáld meg később.
  • Örm
    Hello!
    Nem tudok kapcsolódni a Live-hoz. A következő üzenet jelenik meg a test connectionnél a more info-nál:
    kép1
    kép2

Ha bannoltak volna akkor nem az lenne itt,hogy bannolva vagyok? A status code pedig ez:
    W: 0000-000B
    X: 0000- F001
    Y: 00A8-6840
    Z: 8015-190D
    ID: 0006-0000
  • MaSzKa
    http://www.youtube.com/watch?v=sfkDxF2kn1I&feature=related
  • Neogan
    Hát nem tom nálad mi lehet a gond, nem egy másik profillal jelentkeztél be véletlenül?

Grizzly: Pontosan már nem emlékszem, de asszem a What's new menünél van ilyen menüpont, hogy "Replay intro movie", vagy ilyesmi. Szóval meg lehet nézni.
  • lafaty80
    Sziasztok!

Költői kérdés azoknak, akik már az új dash-el nyomják....
    ha eddig 1 gammával dvd-ről jáccottál és feltelepíted hdd-re, akkor a mentéseidet hogy lehet átvinni? Mert nekem első "telepítés" után mintha teljesen új gamma ment volna fel....

Köszi!
  • Grizzly4x4
    Valaki meg tudná mondani hogy azt az extra bekapcsolást hogy lehet előhívni amit egyszer itt be is linkeltek video formájában. Arra gondolok konkrétan hogy mikor bekapcsolom a boxot akkor csak simán feljon az xbox felirat meg a logo mint régen de a videon amit láttam kb 1 percig ment egy ilyen látávnyos bekapcsolás és a végén jött a logo meg a felirat na azt hogy lehet bekapcsolni mert megnézném nagy felbontásban köszi
  • bubu13
    Nem jó most a live-om és le akarom tölteni az új dash-t és ha letölteném (7.5 mb-osat) akkor mennének a divx-s filmek?
  • avengir
    mkv az nem hd hanem kontainer fájltípus, *.avi a nyerő hd :)
  • Denes888
    Nálam a friends menübe, mikor nézelődöm és pl. joinolok egy társasákhoz, utána kifagy amikor ismét a többi játékos közt nézelődöm.
  • avengir
    - Meg tudom nézni az acheivmenteket játék közben (végre!) és a legtöbb infot/beállítást is, anélkül, hogy kilépnék a játékból. Van amihez persze ki kell lépni.
    - Kírja a kontroller(ek) töltöttségét (ez különösen tetszett, pedig nem nagy kunszt)

eddig is volt, ez nem a ps3 ;)
  • Grizzly4x4
    Meg még lenne egy olyan kérdésem hogyha mondjuk van egy nagyméretű pendriveom és teszek rá hd filmet akkor azt le tudom játszani boxon a pendrive-ről. Mert dvixel már csináltam de nem tudom hogy a hd-t is támogatja-e box például az ilyen mkv fájlokat meg nem tudom hogy még milyen létezik HDben köszi
  • Grizzly4x4
    Egy Sony bravia kds 4000 32-es méret. Nemrég vettem tulajdonképp még soha nem probáltam a boxot lcd tv-n ezért kérdem hogy mik a legjobb beállítások. Componens kábellel van jelenleg összekötve. Az is érdekelne hogy a Hdmi mennyiben jelente változást mert nekem componensel is nagyon tetszik. Egyébként a tv-m érdekes mert mikor boxot benyomom akkor a kép átállítodik normálról élénkre de viszont az élénk menüben sokkal kevesebb bállítás közül választhatok mint normálban, gondolom azért mert alapból sokmindent maxra rak, amiket enged változtatni azok is mind maxon vannak az élénk beállításon. Arty te hozzáértő vagy ugyhogy légyszi segíts hogy meglegyen a legjobb beállítás, meg hogy melyik kábel a legjobb és ha nem component akkor a hangot hogy oldjam meg köszi szépen.
  • DöflingR
  • Caine
    Új dash első tapasztalatok néhány óra nyúzás után:
    - Nekem nagyon tetezsik a megjelenés
    - Az vatarok is poénok (főleg amikor böfög, szédül vagy grimaszol)
    - Sokkal halkabb és mivel nem pörög folyton a DVD gondolom a hő is kisebb, ha ki van kapcsolva.
    - Sokkal gyorsabban és főleg gördülékenyebben futnak a játékok. Nem is a nagy dolgokban vagy nagy változás, a pályákat olyan 20-40%-al gyorsabban tölti, de pl. egyáltalán nincs megakadás mentéskor. Semmi. A menük is gyorsabban töltődnek.
    - Meg tudom nézni az acheivmenteket játék közben (végre!) és a legtöbb infot/beállítást is, anélkül, hogy kilépnék a játékból. Van amihez persze ki kell lépni.
    - Kírja a kontroller(ek) töltöttségét (ez különösen tetszett, pedig nem nagy kunszt)

Biztosan van egy csomó más minden is.
    Nekem tetszik. Csináltam avatart is :)
  • adamo911
    v kell hozzá live h nézhessek DivX-es filmeket???
  • GP2100
    ACHIEVEMENT UNLOCKED...

mondjuk megérdemeltem, de azért is: M$
  • arty
    milyen tv-d van? (kijelző faq megvolt? ;) )
  • arty
    itthon sehogy
  • Ray Z
    Emberek! Akinek megvan a GoW 1 és a Halo 3 az elküldené priviben a gamertagjét? Mármint azok, akik tolják is, bár akkor is elküldheted ha nem tolod, és nem baj ha felveszlek:P.
  • adamo911
    sziasztok... azt szeretném kérdezni h a DivX-es filmeket nektek egyből viszi??? csak felraktátok a dashboard, update azt csókolom...mert én hiába raktak fel, update-eltem, de a DivX-et akkor sem viszi.. kérlek segítsetek
  • Freedy
    ennél vidámabb tanácsot sajnos nem tudok adni:( Ha rendesek, akkor kicserélik, ha meg nem, akkor....:( Írtál már nekik? Mert lehet, hogy csak véletlenül küldtek ilyet.
  • LeWyTy
    Komolyan kösz a jóindulatú választ.Egy fokkal jobb kedvem lett
    Amúgy innen rendeltemwww.konzolozz.hu
  • drater
    Hali a netflix-et hogy lehet működésre bírni?
  • peter31
    tesztel le és ahol elakad ott more info és kiírja, hogy mi a baja.
  • trogerzsiger
    jajj tényleg azt is tudja :D
  • Homaly
    Hello Mindenki!

Abban kérem a segítségeteket, hogy vajon miért nem látja a box-om a számítógépemet, amióta újratelepítettem a Windowst! Előtte ment jól, amit megosztásba helyeztem a Media Playerbe, azt lejátszotta a box, de most nem látja a gépet.
  • Freedy
    Milyen jó, hogy betartják, ami a bannerban van: "Warez-> instant BANgenerator ACTIVATED" Úgy emlékszem ez a felhasználó(Krisztofer45) már többször átlépte a határt...
  • Krisztofer45
    tudna vki küldeni xbox sky meghívót tudok adni érte én is vmi??
  • kill3r21
    franko ez a dash. végre a divx et is viszi a cucc....mostmárcsak aztkéne megtudni mien felirat fileokat támogat a progi
  • Zozo76
    Nyomjatok le a jobb oldali analog kart amikor a fenykepezo gepet hasznaljatok az avataroknal. Boffent egy nagyot! :)
    Ha meg korbe-korbe rangatjatok a bal analog kart elszedul es jojoznak a szemei... :)
  • Freedy
    Ez lószar.... Írj nekik mailt normális hangnemben, hogy kibontottad, és akkor jöttél rá, hogy nem ezt rendelted. Ha meg leszarnak, akkor meg így jártál:(:( Én platinumshopból rendeltem egyszer wireless kontrollert, és egy használtat küldtek. Jeleztem nekik, és kicserélték. Még a postaköltségemet is állták(mondjuk ez alap).
  • SHADOWEYES7
    lenne egy kérdésem:
    az nxe avatar creator-t honnan lehet letölteni? mert live-om nincs és az nxe-t máshol is le lehetett tölteni, aztán pendrivera raktam és meg is van az nxe. de az avatar creator-t csak live-al lehet letölteni vagy máshol is megvan?
  • PoisonChihuahua
    A "kép csak illusztráció" tipikus esete.
    Ezért szoktam én fényképet kérni, ha rendelek valamit a netről...