176864

-
Mert a warezzal romboljátok a gamer közösséget, azért. Magad alatt vágod a fát, mert ha nem veszel játékot, nem fognak neked csinálni. És leírtam, hogy ingyen van az eredeti gyakorlatilag(szemben a verbatimmal, amit nem tudsz eladni, mert értéktelen), de nem fogja fel a sok majom (mint te), csak a download gombot tudja nyomkodni ész nélkül. -
ecneb #55063 kemények vagytok minta szikla :O -
Why? -
Ragnar360 #55061 idiot -
reménykedni lehet... -
Remélem máshol is elhajtanak. -
jól van nem warezolok.bocsi megpróbálom máshol hátha azért kösz -
itt 'NO WAREZ' van :) máshol kell ilyesmi után érdeklődnöd -
Segítek: NE WAREZOLJ! Bukod a garit, bukod a live-ot és különben is, csak a buzik warezolnak. Ha nővéred úgyis angliában van, olcsón tudsz küldetni vele játékokat, amiket végigjátszás után ugyanannyiért, vagy drágábban el tudsz itthon adni. Nem éri meg a warez. -
az az igazság h ajándékba kapom nővéremtöl és már megvette és most az a kérdés h valahogy hogy lehetne módosítani...??sima X-Box 360 Arcade ha tudsz segíts már légszives -
Mi a vérvalagnak akarsz onnan venni? Postával drágább lesz, mintha itthon vennéd, 40-42ért itthon is van... -
Ragnar360 #55053 Best Gears 2 montage yet
Song: Bon Jovi - its my life -
Sziasztok!lenen egy kérdésem.Angliábol szeretnék venni egy X-Box 360 Arcade-ot 129 font-ért olyan 37-38 ezerért bolbol teljesen újat.Csak azt nem tudom h ebbe milyen Drive van benne és h modolható e valahogy.Előre is köszi a segítséget. -
jozz #55051 Kittel lettek áttéve.Valószínüleg lemaradt az x1-es partíció!Ezt satával nem lehet házilagosan megoldani valahogy mert a kitt nem az enyém volt?!A 20-as még megvan hozzá. -
az adatok atrakasat csak siman atmasoltad pc-n, sata-ra dugva? mert akkor az a gond ... régi 20gigáson megvannak még az adatok? :) -
Grizzly4x4 #55049 A cod waw gyönyörűszép, jobban néz ki mint a 4 de hangulatában meg játékélményben nálam a 4 a nyerő mert szerintem hülye húzás volt visszamenni a második vh-ba. Azért a WAW is egy kurvajó játék én pl már végeztem is vele és faszán végig lehet nyomni akár coopba is. -
jozz #55048 Sziasztok!
A 20gb-os vinyót kicseréltem 120-asra az adatokat átrak
tam rá.Ezután frissítettem az új dash-ra és azóta nem mennek az eddig működő xbox1-es gammák!Van valami ötletetek?Lehet hogy lemaradt valami adat ami nem került át esetleg?Minden más jól működik!
köszi
-
Én is ápdételtem a rendszert. Igy elsöre kicsit furi...mintha ideiglenes lenne az egész de igy jol elkülönithetöek az oldalak. Nem gondoltam volna hogy ennyire megváltoztatják a menüt.
Most tolom a Dead Space-t. Hangulatában a Bioshock-ra hasonlit csak annál 100x jobb. Legalábbis ami a játszhatóságot és az ellenfelek (ugyan ugy mutánsok) megjelenitését illeti. Aki gondolkodik a megvételén, és kényes a szinvonalra, nyugodtan megveheti.
A Cod WaW kissé visszaesés de csak a Cod 4-hez képest. -
Nekem az utángyártott vga kábelem szellemképes volt, az MS nem. Vszeg mellényultam :) -
nekem nem tünt fel hogy lenne különbség... -
Minőség? Hogy érted? A originel MS kabel semmivel sem jobb mint a utangyartott. Nem? -
Ban ellenőrzése -
kvanta #55042 Nekem is ez volt mikor megvettem a boxot. Sajnos kifutottam a 3 napos azonnali gariból. De hívtam asz ügyefélszolgálatot és cserélték egy újra. Egyértelműen a régi táp hibás volt cseréltesd! -
vga kábel
(máshol, más márka/minőség létezhet olcsobban is) -
Mit kell vennem ahoz hogy monitoron (VGA) rátudjam kötni és azon tudjak játszani nagy felbontásba , mert a tv-n az apró betűk néha olvashatatlanok, csomó játéknál rá kell jönni hogy melyik gomb mire való, pedig ki van irva csak hát:S
alapból meg nem volt benne ilyen vga-s kábel.
hivatalos oldalon meg nem találtam ilyet.
meg persze mennyiért lehet venni? -
nekem kiirja hogy az aktuális letöltést lepausálta:S -
Ha játszanál is töltené a háttérbe ;) Legalábbis nekem szokta :D -
EasyLife #55037 nekem kb 5 perc volt míg lejött :)
bár utánna live csiga lassú volt :S
kb 5 perc volt míg bejött az avi fáj frissítése oldal de utánna a letöltés már csak kb 1 perc volt :D -
Zozo76 #55036 Ha visszaolvastal volna lathattad volna hogy nekem is pont 15 perc volt mire lejott. :)
Ahogy mas is irta most a sok frissitendo gep miatt sok adatmozgatas van, meg ha mar uj a felulet akkor az emberek nagy tobbsegeben gondolom vagyat erez hogy juszt is toltson valami hulye demot, az meg plusz trauma a halozatnak... :) -
http://x-media.xel.hu/comment.php?comment.news.310
New Xbox Experience update
-
Mi? -
Pár napig ez még ilyen lesz. A frissítést még most is sokan szedik. Meg amúgyis a magyar net (tegnap este pláne) eléggé be van lassulva. Szégyen szemre mért, mert kinn van interneten az új NFS... Az már más kérdés, hogy az a játék egy darab verbatimet nem ér.... -
Nem torzít semmit se...
A 22"-es monitorokon tesz alulra meg felülre egy kb 1cm-es fekete csíkot és akkor áll pontossan a kép! Me régebben amikor még a 22"-es monitorokon az 1280*760 vagy mennyit kellett be állítani akkor ugyan ezt a képet szét nyujtotta, hogy teljes képernyőn legyen. -
tök lassan tölt most liveről demot:S
netem olyan, hogy 1 gigának 15 perc alatt vigan le kéne jönnie de 800 megát két és fél óra alatt nem tudott leszedni:S
ráadásul ha játszanék, kilép a letöltésből és abbahagyja. nem lehet beállitano h gy akkor is töltse? -
Gsx-r #55030 A filmeket is fel lehet masolni a hdd-re? -
de.. de honnan veszed hogy nem ?:D -
hát, neked ugyse számit:D -
ja és szépen torzul.... -
Faxa az új dashboard.
És végre 1680x1050-et is támogat!!!
-
és vmi magyar honlapot nem tucc ahol lehetne ilyet venni?