176864
banner
  • Gunner
    mivan? ismered tibit? :D
  • Zsolcz
    ja, nem vettem figyelembe:D
  • amdrula
    "Project Gotham Racing 3 és 4"
  • Zsolcz
    és a PGR 4?
  • Cápafogxy
    Tényleg nagyon jó az nfs a kedvenceim:
    Mindig utolsó helyről indulsz a versenybe
    300-al mész és a sima utcai rendőrautó utolér
    300-al földúton lazán veszed a kanyart
    Tudom hogy arcade, na de ennyire?
    Mellesleg, mint már mások is írták sok helyen szépen leesik az fps még vinyóról futtatva is.
  • Cápafogxy
    Azért, mert olyan szinten van mint az nfs ...
  • Denes888
    Én eddig szerettem az nfs-t, még a Pros streetel is játszottam, de ez az undercover, télleg piszok szar lett. Semmi hangulata nincs, ráadásul nagyon akad, és egy Burnout vagy Midnight club 100x szebb és hangulatosabb.
  • aricsi
    Cool, köszi. Beszerzek egy ilyet.
  • aricsi
    Online újságok is lehúzták elég durván,ráadásul szaggat mint állat,irányíthatatlan.Főleg ps3-on vannak kemény framarate gondok,de 360on is.
  • trogerzsiger
    Hát gyerekek eggyik cimbim azt mondta hogy jólett az nfs nagyon, jó irányjtás szép a játék... Nem lehet hogy már csak simán lehúzzátok az nfst? Sztem látatlanban nem lehet rosz, csak jöhetne demó....
  • DanielT
    Vicces, de TÉNYLEG mind jobb mint ez az okádék NFOS.
  • Istencsászár
    + Burnout
  • Freedy
    Midnight Club:L.A-t kihagytad:D
  • arty
    az nfs szériánál CSAK jobb autos játékok vannak az utobbi években :)

Flatout: Ultimate Carnage
    Sega Rally
    Project Gotham Racing 3 és 4
    Forza Motorsport 2
    GRID
    DIRT
  • arty
    a vezetéks és a vezeték nélküliek is mennek 360on és pécén is

vezetékes az sima USB-s
    vezeték nélkülit a box alapbol támogatja, pécéhez kell venni egy 'Wireless Receiver'-t, amit bedugsz usb-re és onnantol ismeri az MS wireless eszközeit. 4-5ezer ft.

http://www.argep.hu/product_523925.html
  • aricsi
    Kösszi.
  • DanielT
    Kuséinnet.
  • skate00
    HY

valaki megmondaná hogy ha venni akarok Xbox 360 at akkor menyért flesh elik és hogy ahoz szét kell szedni vagy az csak egy program?

az jó ha olyat veszek hogy 1 év garancia de már Flesh el és ÚJ "csak felsh miatt lett kibontva" ?
  • butyokanime
    Tudtok adni egy linket az NXE-hez? Haver fel akarja rakni, de netet nem tud most rákötni. Nem az kellene ami kijött idő előtt, hanem az uj! Vagy nincs is új?:) csak az?
  • DanielT
    Teszkó.
  • GP2100
    Nem fogja tönkretenni... A M$ (is) egy lehúzós cég, azért írnak ilyeneket(hogy pl. tönketeszik a tölthető ceruza akksik a kontrollert), mert a sok hülye elhiszi és már megy is a pénz a M$ kasszájába.
  • maffia79
    Felraktam az Új Dash-t ! A gépem bannolt! Honnan tudnám beszerezni az avatar készletet?
  • Waczkor
    Bocs a sz*r linkért

Egy ilyen kell:Katt
  • Waczkor
    Veszel egy Wireless Gaming Receivertfelrakod a hozzá kapott drivert,fel az usb-re és már menni is fog.
  • aricsi
    Hi. Lehet egy nyominger kérdésem? Az xbox360 wireless controller-t lehet használni pc-hez,és ha igen hogyan? Megnéztem keresővel de így kerek perec nem találtam választ,jó lenne ha csak egy mezei usb kábel kellene és kész. Még nincs konzolom,egyenlőre a controller érdekelne a pc-hez,mer nincs semmilyen gamepadom és ezt próbáltam és állati jó.De a vezetéknélküli verzió kellene,mer konzol is lesz előbb utóbb.
  • Soldiers
    te is jóóóvagy írod
    Pedig mondom, nem voltam fent már vagy 2 hónapja wehehehehehe
    kitudja előtte hányszor voltál fent
  • rambuu
    H't ugy néz ki még is bannoltak a Live-ról, pedig nem voltam fent vagy 2 hónapja, és most meg amaikor fel akartam menni frissíteni a Dash-t akkor már az a bizonyos kód várt...
    Pedig mondom, nem voltam fent már vagy 2 hónapja.

OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De van valami progi az Infectus amivel ki lehet oldani tán, vannak rolla videók hogy a csávó megoldja.
  • Minstrel
    live-ról szedi
  • Soldiers
    ami a neten van dash a 8mb-s abba vannak témák vagy azt is a live-ről szedi le??
  • drater
    Sztem nem teszi tönkre, ahogy én tudom az aksi túl van 3000mAh-en.
  • Ray Z
    Nekem a leggyengébb az Duracell 2500-as, meg van két GP 2700-asom. Parázok hogy nehogy tönkretegye.
  • drater
    2000mAh-esek (Energizer) és 1 töltéssel 2-3 hetet is le lehet játszani. természetesen nem non-stop használat mellett.
  • Zsolcz
    hát szerintem 3led, de majd holnap kiderül
  • Ray Z
    Hát... ha valami nem stimmel vele és garis, akkor mindenképp vidd MS szervizbe, hisz azért vannak, hogy javítsák a hibát, akármi is az.

Drater: és hány mAh-s elemek?
  • Zsolcz
    nagy rá a valószínűség, kicsit zörgött, mostmegmár a kép is szar tulajdonképpen bug-os, de nemhiszem hogy a játék miatt... a képen fehér villogó foltok vannak meg ilyesmi
  • drater
    Én tölthető elemmel játszom már lassan 1 éve és nem érzékelek változást.
  • Ray Z
    Nem tudom. Amúgy honnan látod?
  • Ray Z
    #55176 és #55179 még mindíg
  • Zsolcz
    ha látom hogy 3 ledes lessz a gépem, de még nemaz akkor addig még játszak hogy azlegyen, és küldhessem szervízbe??
  • akyyy