176864
banner
  • PoisonChihuahua
    Igen.
  • PoisonChihuahua
    Ennyire nehéz megtalálni a banner alatti linkeket???

Gamerscore
  • Soldiers
    még 1 kérdés holnap jön meg a boxom és ha egyből felmeek live-ra akkor egyből kérdezni hogy hogy frissiti a dash-t??
  • james69holden
    achievmenteket kapsz, amivel növeled a "gamescore"-jaidat (játékospontszám)
    később ha fellépsz Live-re természetesen hozzá fognak íródni
  • akyyy
    most hogy codozok, kapok néha ilyen pontokat vagymi a fenéket, ha megcsinálokbizonyos feladatokat küldetés közbe.

de mi van akkor ha épp nincs net, és ugy játszok, akkor a pontok utolag felirodnak, vagy azokat bbbhatom?
  • Grizzly4x4
    kompozit meg az rgb az sd képes tv-khez van a hd-s hez a hdmi a legjobb
  • tesó07
    Én eddig úgy tudtam hogy hdmi-vel a legjobb,én azzal is kötöttem össze,vagy nem így van akkor?
  • james69holden
    nem
  • arty
    kompozittal szar, RGB-vel jobb
  • jaszy
    Görbe......... ennyi buta kérdés
  • Soldiers
    ha a cachet törlöm semmii fontosat nem töröl ki?
  • liverpool123
    és ha nem lcd tv-hez hanem a katódsugaras tv-hez kötöm akkor milyen lesz a kép minőség?
  • DarkSector
    Minden LCD+PLAZMA 99%-ban tartalmaz VGA bemenetet, amin szerintem a HDMI-től is szebb képet lehet kapni.

Azért 99%-ban, mert én eddig még nem hallottam VGA bemenet nélküli tv-ről, de kivételek lehetnek, amiről nem hallottam még.
  • DarkSector
    Persze 4:3-as monitoron még nem néztem, hogy milyen képe van, de max kitakarja a két szélét.
    Valamit látni fogsz, de akkoris 16:9-es fog kelleni, hogy normálissan lásd a képet.
    Azaz 16:10-es. Mert monitorok 16:10-esesk, és uj dashbord megy 1440x900 és 1680x1050-ben végre ami a 16:10-es méretarányt jelenti monitoroknál.
    Nálam élesebb lett a kép.

Végy 3000-ért egy vga kábelt, és tégy egy próbát.
    Veszíteni nem fogsz vele, mert utána a vga kábel mindenhez jó lesz: TV + Monitor....
  • liverpool123
    de tévéhez is hozzá tudom kötni a boxot?
  • DarkSector
    Bármelyik monitorhoz.
    Ps3-at csak HDCP-s-hó.

röviden ... tömören... METRO...
  • DarkSector
    Nagyobacska videó???
    avinál nagyobb a dsvd, mivel mkv-t nem tud lejátszani.
    nem hinném, hogy tíz ms-nél többet kéne várni a betöltésére.

• liverpool123
    ás bármelyik nem lcd tv-hez hozzá tudom kötni a boxot?
  • DarkSector
    Mindegyiken tudsz. De legjobb volna, egy 16:9-es monitor, mert ezen torz lesz a kép.
  • DarkSector
    Na akkor kezdjük ott, hogy ezt xp sp2-őn hogy kell feltenni?
  • liverpool123
    hello!

monitorom van
    Ehhez hozzá tudom kötni a HDMI kábelt és tudok ezen boxozni?
  • Soldiers
    ha a cachet törlöm semmi fontosat nem töröl ki?
  • james69holden
    XX, LB, RB, XX

http://www.youtube.com/watch?v=giBQp8UzxLc
  • Zsoltika 007
    Állítsd be a Media Centert! Ott már bármelyik könyvtárat megadhatod a gépen. N-es wifin nekem átmegy simán az 1080-as hd film.
  • akyyy
    érdekes, tegna még nem de ma már látszódott a megosztott könyvtáraim a videóknál. az egész C: látszódott, böngészhettem benne.

csak egy nagyobbacska videót megniytva fél-1 percenként nekiált tölteni és igy elég hülyeség nézni.
    marad a pendrive:D
  • arty
    a gépen a windows media playerben hozza kell adni a "megosztott" mappákhoz a többi könyvtárat! (konkrétumok most nem ugranak be ...)
  • Dosia
    Üdv!
    Egy kis segítséget kérnék,hogy lehet az xbox360 cache üríteni !!
  • akyyy
    megcsináltam azt, hogy ami gépen van videó, meg képek, azt szépen megnyitba a box mindenféle kiirogatás, pendrivre másolgatás helyett, ami nagoyn jó:)

a gond az, hogy csak a dokumentumokba látja ezeket, és többnyire nem ott tartom zenéimet, videóimat, szinte semmit:D

Hogyan csinálhatnám meg azt hogy egy bizonyos könyvtárt lásson videókba, zenékbe, eg képekbe? (vagyis D: Torrent, meg C:letöltés mappa
  • Minstrel
    a 6600GT-n ki se tudtam próbálni, hogy élvezem-e a cod5-öt, mert 800x600-ban olyan ronda volt, mint a cod1 low-on és még szaggatott is, a cod4 sp meg 1440x900-ban is elment mediumon, akkor láttam, hogy ezt már csak xbox fogja bírni nálam is
  • Jissi
    Sziasztok,

lehetséges hogy leszedték a Left 4 Dead demót a marketplace-ről? Nem találom semerre, pedig még az xbox.com szerint is fent kellene lennie...
  • Alwares
    Ezzel én is így vagyok...
  • akyyy
    he-he-he
  • DarkSector
    ha-ha-ha.
  • akyyy
    elmegyek megnézem de ha nem lesz, akkor ezt kifizeted nekem :)
  • DarkSector
    sőtt.
    nekem nem ilyen van, hanem bonyolultabban.
    Van egy hasonló kábel, de annak mindkét vége dugós. (a hegyes végű)
    és van egy kis toldó, aminek mindkét oldala ajzat. És ez köti össze a 2 kábelt.
    :P
    Több megoldás is van.
  • DarkSector
    Te most viccelsz???
    Ez minden electronikai eszközzel foglalkozó üzletben lehet kapni.
    TV-DVD-Hifi illetve Számítástechnikai szaküzletekben.
    Vagy veszel darabonként, és forrasztasz 1-et.
  • Ewergo
    A Fable 2-ben zavaró a karakterek "csúszkálása". És tul lágy az irányitás.
  • Ewergo
    Hát öcsém bejött a papirforma.....a folytatásosak közzül csak a Gears of War hozza a szinvonalat....kegyetlen mint mindig.
    Ez ugy össze van rakva, hogy nem kell neki ujat mutatni már az is elég, ha hozza magát.
  • akyyy
    ilyet miskolcon hol veszek?
  • akyyy
    xboxot ugye most ugy használom, hogy rákötöm tv-re és jeje. csak a hang a tv-n elég szar. van viszont dvdlejátszó, abba dugtam bele, és nagyon jól szólt...

a gond az, hogy tűl rövid a kábel, és kúrva nagy rendetlenséget kell ehez csinálnom, ami kicsit macerás minden játék végén visszatenni, játék előtt ujra elővenni...

nincs valami hoszabb kábel rá?:S