176864

-
"Az itt locsogók 100%-nak(így nekem is) van fleshelt box-a, viszont van mellette egy nem flashelt tiszta is"
2db 360 egyszerre??? Bárcsak úgy lenne! Szerinted ha valaki warezol akkor költ flash-re, meg KETTŐ boxra. Ez valószínüleg csak a Te fejedben létezik amivek próbálod azt megmagyarázni, hogy az itt jelenlévők hogyan játszanak LIVE-on és warezolnak egyszerre. Na persze... -
Onnantól hogy te irányítod az már a végjáték. -
STAR=START -
Szeretem amikor a sok nagytudású, aki havonta max 1 db komment erejéig jön ide, így ismer itt mindenkit... O_O 
-
System Settings
és keress AUTO STAR-ot, asszem így van írva...és válaszd ki a Dashboard-ot. -
Az itt "locsogók" 100%-nak nincs flashelt boxa.
Ugyanúgy nekem sincs.
---
A GOW2-ben a Kerntaur-ral való bohóckodás után mennyi van még hátra? -
Azt hogy neked igen az nem jelenti azt hogy mindenki más, szóval a nyomorodat ne húzd rá a többiekre és ezzel próbálod igazolni a warezolásodat. -
detoxic #55626 Hülye kérdés....A villamosnak is van kereke,mégsem megy a betonon....Azaz mehet,de ott akkor már gáz van :D -
Tujm #55625 oké, szóval meglehet csinálni, csak tróger módszer :) köszi a kielégítő választ :)
ha van valakinek olcsó xboxba való vinyója az írjon rám plz :) -
Balynt #55624 Na végre megjött a gow2 a sendit.com-ról, hát nem kapkodták el. De végülis örülök, jobb később, mint soha.:) -
Gundark1234 #55623 Nem warez. Nem kell beszarni. Az itt locsogók 100%-nak(így nekem is) van fleshelt box-a, viszont van mellette egy nem flashelt tiszta is. Jómagam most szerzek be szintén egy vadiúj elite-et. Szal mindenki álszent amikor azt írja hogy "fujj fujj warez" meg "igyjártál hogy bannolnak ha flashelsz" meg stb. Mert tapasztalatból beszélnek, viszont ugye a káröröm a legszebb öröm(magyaroknál meg pláne). Hogy a kérdésedre is válaszoljak: NEM lehet csakúgy mindenféle HDD-t rákötni a box-ra(illetve lehet de csak max mp3 meg filmlejátszás céljából). Van lehetőség arra hogy bizonyos márkájú,elsősorban notebook-ba vagy laptop-ba való HDD-ket(ugye kb 120GB KELL lennie), egy spéci xbox-os firmware-al frissítve majd spéci partícionálóval felosztva, használni lehessen. De ez már erősen buheramátrix kategóra, szal tudnod kell hogy mit is csinálsz. Szóval inkább gyűjts össze egy kis pénzt és vedd meg a jövő évben azt a 60 vagy 120GB-os eredeti xbox hdd-t. A játékok meg úgysem szaladnak el, azért mert nincs nagy vinyód. -
Bale123 #55622 és ha veszek egy nem ms os merevlemezt azt hova kell bekötni? -
mármint az elején felpörgeti a lemezt :) -
hdd-ről olvassa, a dvd csak amolyan "ellenőrzés" -
még 1 kérdés ha feltettem egy játékot hdd-re és ha beteszem a dvd és az automatikus indul el akkor a hdd-ről olvassa a cuccokat mert nem pörög a meghajtó? -
és ott a disc-re kell állítani? -
Tujm #55617 nem tom warez-e nem warez-e ha igen akkor ezer sry!!
szóval olyat nem lehet hogy van egy nem xbox360hoz való hdd-m és azt kötöm valahogy az xboxhoz? szóval csak annyi a gond hogy nincs most 15-20 ezre, 60 gigás xbox360hoz való hdd-re. szal ha valaki tud ilyesmiről akkor plz privibe vagy ide is jó a válasz persze ha nem warez :P
ha ezt is nagy warezolásnak nézitek akkor ezer sryy !!!! -
Másolás, felsselés, warez, lopás és minden egyéb szavak amik értelmesen kivehetően warezra való utalásokat tartalmaznak azonnal törlődnek, legyen az írva mikró bötükkel, spojlerbe, láthatlan szinekkel stb...
Egyedül a demok letöltésére és kiírásra vonatkozó hszek megengedettek ebben a témában. -
Bale123 #55615 de bármilyen fajtát tehát nem kell microsoftosnak lennie ugye? -
Ragnar360 #55614 max 1 terra -
Bale123 #55613 Bármilyen vincsit belehet rakni a boxba? -
nekem igy volt, ha bent volt egy lemez, akkor általába a játék boritója volt ott, meg hogy PLAY. -
Asszem startup. -
mert feltettem egy gamet hdd-re és én onnan akarom futatni de amikor beteszem a lemezt elindul magától és lusta vok mindíg kilépni -
és azon belül -
Dehogynem. System settings. -
Egy ban is könnyen intézhető, még egy ilyen szöveg. -
skacok oat nem lehet hogy ne induljon el automatikusan a játék?? -
lol kitöröltétek a kommentem ? :D -
terminator39 #55604 köszi a segítséget:D kihúztam a routerből azt a kábelt ami a modemből jött ki bedugtam a boxba és a test connectnél az internetre sem tud rákapcsolódni:S azt írja hogy: Can't obtain an IP address from your router or modem. ha a routerbe visszadugom akkor a networkre rámegy az internetre is de a livenál elakad, ha van még valami megoldás akkor szóljatok pls az eddigi válaszokat is köszi -
Nem tuom mitől lehet, de nekem egy fura dolog történt a menüben, és fingom sincs miért.
a MY XBOX-nál a feltelepített Dead Space-t ha beteszem lemezt, akkor eddig egy zöld felületen volt a "Play Dead Space" felirat.
Most viszont egy Kép van helyette!!!
Fekete háttérrel, a faxi szemből és mögötte 3 monsterral!
Ez valami újdonság???
Tán grafikussan tudja jelezni, hogy milyen játéklemez van a meghajtóban?????
-
nem sűrűn... -
Gta 4. az magyar feliratos game? -
inkább köcsög nem ? 
télleg. nem nyomunk majd vmikor egy gow2 coopot? -
nem jön magyar felirattal -
baddog #55598 Hello!
Megszeretném kérdezni, hogy a falout 3 mikorra várható magyar felirattal a játék x360-ra??tudtok valamit róla?előre is dánke -
PJay #55597 http://www.chadledford.com/?p=50
Tipp a barkácsoláshoz! -
díler? -
ja. ekkora
-öt. és még képes is volt felhívni...

-
Lehet az az asszisztens pont nem értett hozzá. Mondd meg neki, hogy olyant kapcsoljon, aki otthon van a kalózkodásban.
szeva, sok sikert.