176864
banner
  • PoisonChihuahua
    "Az itt locsogók 100%-nak(így nekem is) van fleshelt box-a, viszont van mellette egy nem flashelt tiszta is"

2db 360 egyszerre??? Bárcsak úgy lenne! Szerinted ha valaki warezol akkor költ flash-re, meg KETTŐ boxra. Ez valószínüleg csak a Te fejedben létezik amivek próbálod azt megmagyarázni, hogy az itt jelenlévők hogyan játszanak LIVE-on és warezolnak egyszerre. Na persze...
  • Istencsászár
    Onnantól hogy te irányítod az már a végjáték.
  • DarkSector
    STAR=START
  • PoisonChihuahua
    Szeretem amikor a sok nagytudású, aki havonta max 1 db komment erejéig jön ide, így ismer itt mindenkit... O_O
  • DarkSector
    System Settings
    és keress AUTO STAR-ot, asszem így van írva...és válaszd ki a Dashboard-ot.
  • raven87
    Az itt "locsogók" 100%-nak nincs flashelt boxa.
    Ugyanúgy nekem sincs.
    ---

A GOW2-ben a Kerntaur-ral való bohóckodás után mennyi van még hátra?
  • Istencsászár
    Azt hogy neked igen az nem jelenti azt hogy mindenki más, szóval a nyomorodat ne húzd rá a többiekre és ezzel próbálod igazolni a warezolásodat.
  • detoxic
    Hülye kérdés....A villamosnak is van kereke,mégsem megy a betonon....Azaz mehet,de ott akkor már gáz van :D
  • Tujm
    oké, szóval meglehet csinálni, csak tróger módszer :) köszi a kielégítő választ :)
    ha van valakinek olcsó xboxba való vinyója az írjon rám plz :)
  • Balynt
    Na végre megjött a gow2 a sendit.com-ról, hát nem kapkodták el. De végülis örülök, jobb később, mint soha.:)
  • Gundark1234
    Nem warez. Nem kell beszarni. Az itt locsogók 100%-nak(így nekem is) van fleshelt box-a, viszont van mellette egy nem flashelt tiszta is. Jómagam most szerzek be szintén egy vadiúj elite-et. Szal mindenki álszent amikor azt írja hogy "fujj fujj warez" meg "igyjártál hogy bannolnak ha flashelsz" meg stb. Mert tapasztalatból beszélnek, viszont ugye a káröröm a legszebb öröm(magyaroknál meg pláne). Hogy a kérdésedre is válaszoljak: NEM lehet csakúgy mindenféle HDD-t rákötni a box-ra(illetve lehet de csak max mp3 meg filmlejátszás céljából). Van lehetőség arra hogy bizonyos márkájú,elsősorban notebook-ba vagy laptop-ba való HDD-ket(ugye kb 120GB KELL lennie), egy spéci xbox-os firmware-al frissítve majd spéci partícionálóval felosztva, használni lehessen. De ez már erősen buheramátrix kategóra, szal tudnod kell hogy mit is csinálsz. Szóval inkább gyűjts össze egy kis pénzt és vedd meg a jövő évben azt a 60 vagy 120GB-os eredeti xbox hdd-t. A játékok meg úgysem szaladnak el, azért mert nincs nagy vinyód.
  • Bale123
    és ha veszek egy nem ms os merevlemezt azt hova kell bekötni?
  • FZoleee
    mármint az elején felpörgeti a lemezt :)
  • FZoleee
    hdd-ről olvassa, a dvd csak amolyan "ellenőrzés"
  • Soldiers
    még 1 kérdés ha feltettem egy játékot hdd-re és ha beteszem a dvd és az automatikus indul el akkor a hdd-ről olvassa a cuccokat mert nem pörög a meghajtó?
  • Soldiers
    és ott a disc-re kell állítani?
  • Tujm
    nem tom warez-e nem warez-e ha igen akkor ezer sry!!
    szóval olyat nem lehet hogy van egy nem xbox360hoz való hdd-m és azt kötöm valahogy az xboxhoz? szóval csak annyi a gond hogy nincs most 15-20 ezre, 60 gigás xbox360hoz való hdd-re. szal ha valaki tud ilyesmiről akkor plz privibe vagy ide is jó a válasz persze ha nem warez :P
    ha ezt is nagy warezolásnak nézitek akkor ezer sryy !!!!
  • Istencsászár
    Másolás, felsselés, warez, lopás és minden egyéb szavak amik értelmesen kivehetően warezra való utalásokat tartalmaznak azonnal törlődnek, legyen az írva mikró bötükkel, spojlerbe, láthatlan szinekkel stb...

Egyedül a demok letöltésére és kiírásra vonatkozó hszek megengedettek ebben a témában.
  • Bale123
    de bármilyen fajtát tehát nem kell microsoftosnak lennie ugye?
  • Ragnar360
    max 1 terra
  • Bale123
    Bármilyen vincsit belehet rakni a boxba?
  • akyyy
    nekem igy volt, ha bent volt egy lemez, akkor általába a játék boritója volt ott, meg hogy PLAY.
  • DanielT
    Asszem startup.
  • Soldiers
    mert feltettem egy gamet hdd-re és én onnan akarom futatni de amikor beteszem a lemezt elindul magától és lusta vok mindíg kilépni
  • Soldiers
    és azon belül
  • DanielT
    Dehogynem. System settings.
  • DanielT
    Egy ban is könnyen intézhető, még egy ilyen szöveg.
  • Soldiers
    skacok oat nem lehet hogy ne induljon el automatikusan a játék??
  • Fido4life
    lol kitöröltétek a kommentem ? :D
  • terminator39
    köszi a segítséget:D kihúztam a routerből azt a kábelt ami a modemből jött ki bedugtam a boxba és a test connectnél az internetre sem tud rákapcsolódni:S azt írja hogy: Can't obtain an IP address from your router or modem. ha a routerbe visszadugom akkor a networkre rámegy az internetre is de a livenál elakad, ha van még valami megoldás akkor szóljatok pls az eddigi válaszokat is köszi
  • DarkSector
    Nem tuom mitől lehet, de nekem egy fura dolog történt a menüben, és fingom sincs miért.

a MY XBOX-nál a feltelepített Dead Space-t ha beteszem lemezt, akkor eddig egy zöld felületen volt a "Play Dead Space" felirat.
    Most viszont egy Kép van helyette!!!

Fekete háttérrel, a faxi szemből és mögötte 3 monsterral!
    Ez valami újdonság???
    Tán grafikussan tudja jelezni, hogy milyen játéklemez van a meghajtóban?????
  • DarkSector
    nem sűrűn...
  • tesó07
    Gta 4. az magyar feliratos game?
  • rastaman
    inkább köcsög nem ?
    télleg. nem nyomunk majd vmikor egy gow2 coopot?
  • james69holden
    nem jön magyar felirattal
  • baddog
    Hello!
    Megszeretném kérdezni, hogy a falout 3 mikorra várható magyar felirattal a játék x360-ra??tudtok valamit róla?előre is dánke
  • PJay
    http://www.chadledford.com/?p=50
    Tipp a barkácsoláshoz!
  • Pacal17
    díler?
  • rastaman
    ja. ekkora -öt. és még képes is volt felhívni...
  • Shan
    Lehet az az asszisztens pont nem értett hozzá. Mondd meg neki, hogy olyant kapcsoljon, aki otthon van a kalózkodásban.

szeva, sok sikert.