176864

-
most arról nem tehetek hogy egy srácnak pénz kellett és motivált ár plusz játékkal. És én szelebnek a 15000 forintos játékot egy hét 6 ezerért ad el és nincs kedve postázni részre válaszoltam. -
Bármit csinálsz, és azért nem fizetsz, akkor igen károsítod őket, és mikor eljön az idő, amikor kijön a sok NFS-hez hasonló játék, na akkor meglátod minket is fogsz.
Én Dead Space-t szó nélkül megvettem.
Tudom naívan hangzik, de sok kicsi sokra megy én lelkiismeretem tiszta marad, ha folytatást kapunk rajtam nem múlott.
És lesz folytatása..már aki végignyomta az tudhatja! -
Gabe18 #55671 Lehet hogy te ezen csak röhögsz,de mikor az első bann hullám megvolt múlt év nyár elején,nem egy ember írta még ebbe a topikba is ha jól emlékszem hogy így fog tenni.
A 100.000 full pc mitől jobb amúgy?Ma már ha pc-n normálisan akarsz multizni,oda is eredeti játék kell.Egy CoD4-5-be a rengeteg csaló miatt,egy CS:Source,Battlefield,WoW-ba és társaiba meg a multi felépitése miatt,ami a warezban nehézkes vagy értelmetlen. -
szeleb #55670 bocsi a helyesírásért elfelejtettem átolvasni -
Igen ez igaz. KIFOGÁS nincs de OKA az van... És 10ből 8 embernek a PÉNZ az. Én is ha lenne annyi zsebpénzem hogy havonta 2 játékot megvehessek valszeg nem warezolnék... De mivel a havi egyre sincs inkább gyűjtögetek és igen warezolok mert vannak olyan játékok amik érdekelnek és inkább letöltöm minthogy belerohanjak egy szar gameba... ÉS akkor itt a FALLOUT 3 ahol az EREDETI játékban olyan törés van hogy nem lehet tovább vinni a főszálat. Az eredetimben...ennyit eről -
szeleb #55668 Igazad van dark sector.Nagyon kevés a fizetés a játékok meg mondjuk úgy....megkérik az árát de valóban ha lenne rá pénzem én is megvenném.A filmek tudom hogy nem olyan drágák :)nem is gondoltam rá de amugy egy úgy film 3000-4000ft-ban van nem?De az is drága de 2000ft-ot már kiadok egy jó filmért.DevilhandX-nek meg jó a kakaóscsiga hasonlata bár az egy kicsit olcsóbb.Bár nálunk a suliba ilyenekről is folyik a vita:)
Én igazából nem látok semmit a játékokban, értékes gyűjtemény semmiképp de értelmetlennek sem mondanám.Valahol a kettő között.imádom a játékokat, van egy grim fandango tetoválás a fél vádlimon tehát nem mondhatja senki hogy nem vagyok megszállott.:)AKYYY pedig nem akartalak megbántani örülök hogy ilyen becsületes vagy de komolyan szívből mondom.Csak valahogy nem értettem sose az ilyen embereket.de ez már az én hibám:)Úgy gondolom hogy ez a téma egyébként eléggé öszetett ahhoz hogy egyszerűen választ lehessen rá találni.Én is csak egy vélemény vagyok a sok közül.
Amúgy mindenkinek jó játékot kívánok!! -
"8-at leszedsz, amivel károsítod a fejlesztőket, hoszzútávon meg magadat illetve a társainkat is"
Tegyük fel:
Sok száz Xbox játék van, amit nem vettem meg életemben, akkor én is károsítottam a fejlesztőket? Igaz nem is játszottam velük sosem.
Egyet letöltöttem, de nem írtam ki sosem, károsítottam őket?
Kiírtam, de nem tettem be a gépbe, hanem a polc mélyén van, károsítottam őket?
Játszottam vele de csak az introt néztem végig, aztán kiléptem. Károsítottam őket?
Félig végigvittem, azzal károsítottam? Ha teljesen végigvittem, csak az számít lopásnak? Ha a főszörnyt nem nyírtam ki, akkor nyugodt szívvel aludhatok? Hol a határ? -
Talán 2009 eleje... valamikor január, február környékén remélhetőleg. -
Az faxa áron van.
sima 10-11e -
Grat.
nincs ezzel gond, amíg nem halljuk az " itt mindenki úgyis álszent"
gondolatot.
gut gémet neked is.
-
már bocs de ezekkel inkább csöndbe maradnék... bárhol megszerzed 5-6000 FT-ért... az új játék a lényeg. a legtöbb ember ha vesz valamit jobb szereti nem használtan. És ebben a fórumban az a lényeg amin vita is van és amiért rengetegen warezolnak /köztük én is és nem is szégyenlem/ hogy a magyar helyzethez képest drágák a játékok... bár pl én most rendeltem meg a Prince limited editionját 13 000ért magyar boltból mivel ezt így korrekt árnak tartom....
-
Akinek van 2 x-re pénze, és melette néhány gémre pénze.
az akkor nem hazudik. ....lehet...az szánalom.
Bocs...de ez van...hülyeség, és egyeltalán nem fogom tudni soha megérteni ha valóban létezik ilyen.
Én ha warezolnék akkor nagyívbe tennék a eredetiségre.
Ha meg multizni akarnék, és nem jutott volna előbb eszembe, hogy ez bannal jár, akkor vennék 100000-ért egy full pc-t erre.
Vagy nem is tudom...lol
ez számomra hihetetlenül hangzik.
bocs de ezen még én is csak röhögni tudok. -
Nekem is 1 boxom van, és az Flashelt. Ellenben azok a játékok amik nekem tetszettek azok ott figyelnek eredetiben a polcon, mert ezzel supportálom a készitőket. Ugyanigy vagyok dvd filmekkel is. Ami igazán jó az ott figyel a polcomon eredetiben. -
asszem te nagyon szimpatikus bácsi vagy :-) -
Gabe18 #55659 És te milyen alapon döntöd el hogy hazudik-e?
Az gondolom nem jut eszedbe hogy volt egy gépe,amit kibannonltak.De ettől függetlenül szeretne multiban játszani,és esetleg a multiban sok órás szórákozást nyújtó 2-3 játékért még a 15 ezret is kifizetné eredetiben,így erre vett egy új gépet,amihez nem nyúlt.A többi "egy éjszakás kaland" játékra meg maradt a flashelt gép. -
még mindig nem tudjátok mi van az EU-s Silent hill homecominggal ? -
Jogos.Egyetértenék veled, csakhogy a videójáték nem létszükséglete az emberi életnek.
Csak egy választható hobbi.
Ha nincs más megoldás, akkor várni kell amíg munkád lesz.
Bár a barátnőd ha szeret, akkor megérthetné, hogy ez fontos neked.
vegyél egy virágot neki és ennyi.
Ezt neked kell eldöntened.
Mielőtt félreértenél, én nem megszabni akarom hogy akkor most ne játszá.
Felőlem varezolhatsz. Váljék egészségedre.
Csak rávilágítanék, hogy kifogás nem létezik a warezra.
A rosszat könnyebb megszokni és művelni. Az illegális dolgok vonzák az embert.
de KIFOGÁS NEM LÉTEZIK RÁ. még ha nem ismered a törvényeket, AKKOR SEM.
Remélem nincs harag.
Jó gémszet...HY.
-
Nekem ez a hobbim én erre költök, te meg arra. Ennyi. Egy kakaóscsiga evőt sem fogsz tudni meggyőzni, hogy egyen túróstáskát, mert az jobban megéri. Apám Matchbox-okat gyűjt még a mai napig is. Van aki értékes gyűjteményt lát benne, van aki pedig értéktelen gyermekjátékot... 
-
hát így 16 éves vagyok, és van 9 eredeti játékom 5500-ért vettem pgr4-et fn3-at fifa07-et és table tennist, 8-ért fóliás fifát felesbe vettem a nővérem pasijával Csak ügyesnek kell lenni.. a fifán kívül egy gow1-emet vettem újonnan, szinte mindegyikhez cserével jutottam hozzá, 2 ezret még kértem minden cserénél azt még jól is jártam... Ennyit erről. -
nekem csak 1 xboxom van, és aznem flesselt, szal kössz hogy igy rágalmazol, nagyon szarul esett :'(((((((( -
15ezret ne is adj ki!!!
11ezer újjonnan.
6-7ezer pár hónapossan használtba.
filmek sem 15ezerbe vannak. soha nem is voltak 15ezerbe....MAX a gyüjtői váltözatok!!!!
Erre kifogás amúgy sincs.
És párszor én jeleztem már...biztos unalmas hallani.
NEM A JÁTÉKOK DRÁGÁK....HANEM A FIZETÉS KEVÉS!!!
De ez van. nincs mit tenni! -
szeleb #55652 Kedves avengir.nem szerettem volna senkit megbántani csak azt mondtam hogy értelmesebb dolgokra is lehet költeni a pénzt játék helyett.Mivel nekem még se gyerekem se feleségem ezért a barátnőmmel példálóztam mert szerintem sokkal jobb megajándékozni bárkit akit kedvelesz vagy szeretsz mint egy drága játékot venni magadnak aminek a szavatossága eléggé rövid.
De amúgy tudom hogy valakinek nagyon fontos hogy játszon és erre költi a havi zsebpénzét(idősebb munkavállalókra természetesen nem vonatkozik) de ezzel én nem értek egyet.mivel én még nem dolgozok(minden nap)azt a kis pénzt is jobbnak látom értelmesebb dolgokra költeni.Bár kinek mi az értelmes.de nem akartam senkit megbántani, csak egy vélemény volt.Amúgy meg sokat lehet tanulni a játékokból úgy általában ha mást nem angolt.Ezért ment olyan könnyen a nyelvizsga:) -
Azzal, hogy az nem hazudik. -
igazad van.
Bocsesz, nem rosszindulatból mondom...de akkor miért nem vele játszol, ha az valóságossabb élményt nyújt??? -
Amúgy lehet..biztosra én sem tudom, mert nem ismerek én se senkit, ahogy ti sem.
De amíg nem látom valakin, hogy warezos, addig az én szememben "tiszta".
Bár az sem hatna meg ha csak warezos lenne.
De pl legtöbb cuccról van demo pc-vel ellentétben.
Monnyuk NFS-ről (még) nincs. (monnyuk nfs-et egyből a kukába dobnám, úgyhogy őszintén ezt nem csodálom hogy senki nem veszi meg!!)
Viszont videó meg topic, hsz-sokkal igen.
De mint mondtam engem nem zavar.
Csak annyi zavar, ha hárítni akarják a saját helyzetüket, olyanokra, akikről semmit nem tudnak.
Gondolom ebben az egyben egyetérthetünk.
-
FoToS #55648 meg van hozzá minden doboz mindn ami kell nagyon megkimélt darab kisfiamé volt,de ő nem játszott rajta. -
FoToS #55647 bocsi,hogy ide irom van egy eladó Gitar Hero 2 hitárom játékkal és adom hozzá a GH3 mind a 2 eredeti 25.000 az ára. -
Gabe18 #55646 "NE AKARJON SENKI SE OLYAN DUMÁVAL JÖNNI, HOGY: " VAN A FLASHELT XBOXOM MELLETT EGY NEM FLESHELT"
Mert ez rosszabb mintha azt mondanád, hogy te warezolsz azt kész."
Aztán ez mitől rosszabb mint akinek csak flashelt van? -
Ez a szöveg 10 éve volt divat :) Ma már a nagy többségnek van barátnője/felesége esetleg egy gyerek is becsúszott már, szval próbálj meg kicsit kreatívabb lenne, ha az itt fórumozókat akarod bántani...
-
szeleb #55644 Ja tényleg így van csak az a gond ezzel hogy tényleg nincs pénz játékra mert minek???minek adjak ki 15000ft-ot egy játékért amivel ha minden nap egy órát játszom kiviszem egy hét alatt?utána mit kezdjek vele?végigjátszom esetleg mégegyszer ok.2hét.és utána?szarakodjak azzal hogy adjam el 6ért mert már használt?meg még postázzam is meg rohangáljak utána.csak a gazdagoknak van pénz játékra vagy aki nem warezol és becsületes akar lenni meg geccsöljön hogy az összekuporgatott zsebpénzéből vegyen egy rohadt játékot.Inkább vegyen belőle 30db DL-lemezt ami 30 játék.sokkal jobban megéri.ha megtehetném és nem lenne hova rakni a pénzem akkor vennék eredeti játékokat.de így sokkal racionálisabb döntés 2db játék árából venni egy xboxot és még 2ből megflashelni és kész.annyit játszol meg töltesz amennyit nem szégyenlsz(nemtudom hogy kell leírni bocsi....szégyellsz talán).Aki meg nem így csinálja akkor áldásom rá,tényleg becsületes ember hogy csak originalba tolja de én nem sok értelmét látom ha van egy olcsóbb út is.mindenki arra törekszik hogy olcsóbban jöjjön ki és ez szerintem nem bűn.(A microsoft meg költsön olyan fejlesztésekre hogy ne lehessen a következő konzoljukat megbuherálni)ha meg tudja oldani hát legyen és a többi pénzét más dolgokra is tudja költeni.az már más kérdés hogy vannak emberek akik azt a pénzt is ami megmaradt baromságokra költik el gondolok itt a pówer pc-re(minek?ha már van box akkor gondolom nem játékra kell akkor meg mi a bú bánatnak?)Inkább a maradék pénzemből veszek a barátnőmnem 2hetente valami apróságot meg elmegyek a barátokkal sörözni egyett és nem azon aggódom hogy ááááááááááááááá lesz pénzem megvenni a gears of war kettőt?Az meg hogy két box meg power pc nem mondok semmit...burzsulykodás az egész.Amúgy meg kit érdekel kinek milye van,senkit..én sem írom le.a játék szeretetéért kell játszani nem azért hogy rajoljunk egymásnak.akinek van pénze vegye meg eredetibe azt mondom, akinek meg nincs töltse le sztem nem gáz márcsak azért sem mert ha nincs pénze ne élvezze a játékot vagy ne szeresse?hülyeség.ez olyan minthogy ma már tökmindegy milyen hülye vagy ha van pénzed bárhova felveszek és kitúrod azokat akik szeretnének tanulni de viszont nincs pénzük.Így kell nézni sztem.Vett xboxot eredetibe:)az sem olcsó.Amúgy meg ha lesz pénzem a legjobb játékokat amiket szerettem ugyis megveszem eredetibe mert így illik és így helyes.Nem mindegy hogy warezolok?ha nem warezolnék a legjobbakat úgyis megvenném most így meg majd pár év múlva.a többit meg se így se úgy nem venném meg tehát akkor az nem veszteség senki számára.a filmekkel amugy dettó...a legjobbak ott vannak a polcomon eredetibe, ami meg szar nem érdemel egy fillért se! -
Grizzly4x4 #55643 Azért Dark Sector ne hidd azt se el hogy itt mindenki eredetivel tolja. Elég sok itt az álszent ember, aki azt vallja hogy csak eredeti meg minden, nem kétlem hogy valaki boxot cserélt és jó útra tért. Emlékszem amikor még jó 1 éve vettem a boxot akkor is nézegettem a forumot és minden második kérdés az volt hogy írjunk ki lemezt meg melyik a legjobb író meg progi meg hogy ki honnan tölti a játékokat, sőt a FAQ olyan szinten tele volt warezzal hogy még az analfabétákat is megtanította box játékokat kiirni, pedig abban az időben az itt forumozók 80 százaléka simán itt volt és részt vett ebben. Én nem tagadom hogy warezolok de veszek játékot, de csak azt ami nagyon tuti. PL hétfön vettem meg a lipset két mikrofonnal és igenkirály, előtte Gears 2 meg Cod 5 is eredetibe lett beszerezve de azért a jamesbondokat meg az nfs-eket simán lewarezolom mert azért valamennyire kiváncsi vagyok hogy milyen lett de pénzt nem adnék értük az fix. -
Minek gold? megjelenéskor kellett volna vadászni utána, most már boltba annyiért kapsz amennyi, vagy használtan veszel egyet. -
Szorrí...de ez nem igaz.
Igen vannak álszentek.
DE!
Én például nem tagadom, hogy pc-re warezolok.
De x-re minden gémszem eredeti.
Viszont attól függetlenül, hogy engem nem zavar, hogy más mit kezd az életével, vagyishogy warezol-e vagy sem...NE AKARJON SENKI SE OLYAN DUMÁVAL JÖNNI, HOGY: " VAN A FLASHELT XBOXOM MELLETT EGY NEM FLESHELT"
Mert ez rosszabb mintha azt mondanád, hogy te warezolsz azt kész.
Sőtt pláne, hogy ez ugyanaz, mivel attól független, hogy veszel 2 eredeti-t, utána 8-at leszedsz, amivel károsítod a fejlesztőket, hoszzútávon meg magadat illetve a társainkat is.
ÉS LÉGYSZÍVES LEGKÖZELEBB NE ÁLTALÁNOSÍTS A WAREZZAL.
NEM MINDENKI ÁLSZENT, AHOGY TE GONDOLOD.
EZ MINDÖSSZE A KÖRNYEZETEDBŐL KIINDULVA ÁLLÍTHATOD, DE NEM E TOPICNAK LEGTÖBB TAGJÁRA.
Ennyit kérek csak.
Előre is THX.
További jó játékot...
-
EasyLife #55640 én meg eközben végigjátszom otthon és utánna elviszem barátnőmet 14e ből moziba és vacsizni :))) (valóságos élmény + barátnőmnek is tetszene ne múgy mint egy játék) :D -
EasyLife #55639 sztem egyértelmű hogy nagyobb ezen a fórumon azoknak az aránya akiknek nem flashelt a boxa! Mivel fele annyi játékuk van amivel játszhatnának így marad fórum és a warezosok lecseszése amiért néha beírják hogy úúúúh de fasza ez az új mittudom én mondok egy példát GOW3 ami még nem jött ki hivatalosan :)) (mielőtt bele kötnétek ez csa kegy hülye példa volt) -
Jó is lenne ha így működne a dolog... -
Azért mérget ne vegyél rá, ment már tönkre vízhűtés is, ráadásul valakié itt a fórumon... -
Én meg itt spórolok, hogy vegyek egy kib@szott Bad Company GOLD-ot, mert ugye minden bolt 14000Ft-tól adja...
Már megjelenés óta meg akarom venni ezt a játékot, gondoltam legalább karácsonyra veszek magamnak egy bontatlant, valszeg ebből is használt vétel lesz. Utána meg ott a LIVE GOLD ami még plusz egy tizes. :((((
-
tom235 #55635 "de rakatnak bele 20 ezrekékért minden szart, de ha végleg meghal már veszi is az újat "
20 ezerért már kapni bele vízhűtést is, ami után tuti hogy többet már nem kell új 360-at venni, legfeljebb új meghajtót ha elkopik a fej. -
Hidd el ez így működik a legöbb esetben, mert mindenre van pénz ( pówer pécére, 2 xboxra ami 4szer elromlik, de rakatnak bele 20 ezrekékért minden szart, de ha végleg meghal már veszi is az újat és már flesselteti is ki 20 ezrekért ). Pénz csak játékokra nincs... sajnos ez a helyzet.