176864
banner
  • DarkSector
    (sejtettem)
    Jah azért mondom, hogy ez automatikus...vagyis ha már csatizva lett volna a live akkor nem lett volna ebből gond.
    Sajnos ubdate-khoz net kell!!!

De ezekszerint van live-od, csak abból a gépből, amin most irogatsz dugd át az xbox-odba, vagy valahová vidd el a konzolt, ha nem otthonról írsz.

Rádugod hátul lant.
    Neten keresztül fel tudsz már regisztrálni.
    Ekkor használhatod LIVE-ot.

Beraksz egy avi-t lemezen vagy pendrive-on.
    Frissítesz 1x és visszadughatod a kábelt a helyére utána, ha már nem kell live a multiplayerhez, meg demók képek videók letöltésére.

Ennyi.
    Remélem sikerül megoldanod.
    hy.
  • PoisonChihuahua
    "Jelen topikban a tagadás/hárítás = beismerés"
    Ekkora baromságot is rég hallottam...
    Úgy látszik tőled értelmes hozzászólást már nem kapunk. De próbálkozz csak.
    Legalább jót röhögünk.
  • Istencsászár
    Kevés vagy te még ahhoz, hogy ilyeneket írkálj itt nekem.
  • pite man
    koszi szépen,csak sajna nincs liveom.de akkor igyekszem majd megoldani.
  • DarkSector
    egyszerű.
    Csatlakozz live-ra.
    és kezdj el nézni DivX-et..
    ha elkezded nézni, és nem lenne hozzá codek, akkor azonnal rákérdez hogy "Update....?"
    Nyomsz egy "YES"-t és ha feltölt a csik akkor el fog indulni a film.
    Ez auto update.
    Nem lehet egyénileg letölteni, mint pc-n a drivereket.
  • Gundark1234
    Jelen topikban a tagadás/hárítás = beismerés szal 1-0 ide. De próbálkozz csak.
  • amdrula
    Nem tudom hallotál-e már az xbox liveról... ott megtalálod...
  • pite man
    nem tudjátok hol lehet letölteni azt a frissítést hogy divxet lejátszon az xbox?már mindenutt kerestem.
  • Gideon Wieth
    amikor megvettem beraktam nem is tudtam volna update-olni mert a kábelt csak akkor dugom be ha kell valami a marketplace-ről... De már írtam a Bethesda-nak persze nem válaszoltak, írtam a fórumra ott ajánlottak egy két dolgot de nem segített. És a legtöbb embernek is ezzel a Jefferson Memoriallal van gondja :S mint nekem
  • Gideon Wieth
    nem update-oltam még

ezért várom h milesz...
  • Gideon Wieth
    várom h mi lesz. a 4 nagyon tetszett 14 órát nyüstöltem :) bár a végére már ráuntam de végigvittem :)
  • DarkSector
    Ne pach-el!!!!!!!!!!!!!!!
    Sokaknak állítólag szarabb lett.
    Néhol tönkrevágta a gépeket.!!!

Lehet mikor először megvetted, akkor is az első update volt a probléma nem???

Olvasd .....!!!!
  • DarkSector
    Nem te montad asszem.
    énsem mondtam hogy te montad.
    :P
  • Gideon Wieth
    ilyet nem mondtam hogy az vagy... én egyszerűen csak szeretek játszani kiváncsi vagyok sok mindenre de nekem nem minden ér meg tizenezreket. TE ellentétben Velem tudod hogy mit akarsz, eltudod dönteni tetszik-e stb. Nálam pl jo példa h a fallout 3 azt se tudtam milyen letöltöttem megtetszett nem is kicsit megvettem azt tess az eredeti nem müxik pedig már ki is lett cserélve....ezekután már csak remélni tudom h lesz patch...
  • DarkSector
    Bazz...KIRÁLY

Katt!!!
  • DarkSector
    Nembaj.
    nem fontos hogy mindenki mindent tudjon.
    "Csak ne beszéljen mindenki mindenről, amiről semmit nem tud".

Ősi dakota közmondás...
  • DarkSector
    Ahhogy mondod.
    Warez az warez.
    csakhogy ez X360-as topic.
    és az "álszent" dumára ugrottunk/tam.

Vagyis zenét én netrádiókon hallgatok.
    a sok viva, meg mtv-s nyálas zsaroktól elkap a hányinger.
    én zenével nem szoktam foglalkozni.

Filmekben is csak kevés érdekel.
    Nem mindegyiket veszem meg eredetiben.
    Sőt ROBOTZSARU első részét NEM TUDTAM megvenni. Mert sehol nem találtam!!!

De a fontos, hogy nem függ össze a kettő!!!
    Ha én aszzondom eredi játékokat veszek X-re..akor ne monnya senki hogy álszent vaok. ENNYI. nem több...
  • Gideon Wieth
    ez így van és ezt nem érti meg sokmindenki
  • FZoleee
  • Gideon Wieth
    mellesleg könnyű kiforgatni más emberek szavait...Dark. Véleményem szerint egy JÓ játék megér 10 000-t.//Persze nézőpont kinek mi a jó.//
    Én kiadtam 15 000et Assassinért kiadok most 13000-at prince-ért de pl nem adnék ki 2000-t sem NFS-ért Darkért az 4000-t is csak nagyon vonakodva mert egyszerűen csak érdekes.... De pl ott az Assassin én imádom a középkort a kardozást ugrabugrát... nekem ezek megérik a pénzt. De ugyanmár.. egy 4-5 óra alatt végigvihető game ma már semmivel nem ér szerintem többet mint egy 3-4 órás film ami mellesleg 4-5000 ft..Ahhoz nagyon jónak és nagyon egyedinek kell lennie a játéknak...ez mondjuk az én értékrendem.
  • DarkSector
    LOl
    Ugyanarra gondolunk???
  • DarkSector
    Na-na-na!!!
    Nem ... itt tévedés van!!!

NEM lopás.
    Nem lopsz.

Megkárosítod.
    Vagyis elveszed azt a lehetőséget, hogy a terméküket megvedd.
    Magát a lemezt nem lopod el, hanem csak pénz kiesés miatt fognak kárt szenvedni, mert a te összeged nem térül nekik meg.

Ez nem LOPÁS...hanem WAREZ

A szoftvereket ha letöltöd. WAREZ-olsz.
    Ha egy tárgyat eltulajdonítasz, ....LOPSZ!!!

Nem ugyanaz. Még a törvény szemében sem!!!
  • FZoleee
    Flame off, htxbye
  • Gideon Wieth
    sztem ezt be lehet fejezni...töltesz filmet ? igen ? na és zenét ?? igen vagy bármi mást amit pénzért árulnak ? teljesen más minden nem ezekkel jönni...
  • Gabe18
    Ha ellopsz a kereskedésből egy autót,onnan hiányozni fog egy autó.
    Ha én letöltöm az akármit,az még ugyanúgy ott marad a boltban,aki akarja megveheti.
    De én már tudom mi lenne erre a válasz: "igen,de a készítő-kiadó nem lát belőle pénzt"
    De én meg nem venném meg sok ezerért ha csak azt lehetne.

Ugyanazokat a köröket futjuk már évek óta...
  • DarkSector
    Jah de x360 nem veszi be...
    amúgy az télleg faxa volt.
    utána neten 7-8ért árulták.

Na de a tesco is belátta, hogy az év legfaxább játéka.
    És ezúton köszönjük a Tesco gazdaságnak, hogy ezúton is kompenzásásal segítette az eladásokat az EA Dead Space-t fejlesztő brigádjának, hogy elősegítse a következő epizó minnél színvonalassabb fejlesztését!!!

Hogy megtudjuk minnél hamarabb, hogy mitörténik ezután a gépszerelő barátunkkal a hajón!!!
    :P
  • avengir
    PCre elárazva :D
  • avengir
    Én komolyan nem értelek. A játék szerinted nem értelmes, de a warezolás igen? Azaz mondjuk a wc-papírt te nem a boltba veszed, hanem mindig lopod valahonnan? Nem a warez a lényeg, mert nálunk balkánon k***ba drága minden, hanem az, hogy hirdeted, hogy ne játszatok, mert az rossz.
  • trogerzsiger
    ááá dehogy csak körül kell nézni..
  • Gabe18
    Nem,mert a pc-s a Tescóban 3000 volt...
  • DarkSector
    DS 15990 a boltban és 11000-ért rendeltem...ez akkor nem olcsó???
  • DarkSector
    Nekem akart menni a hsz. :p
  • DarkSector
    Demo van..
    mindegyik mész ölsz játék.
    kivéve szimsz
    Meg sport.
  • DarkSector
    Ez nézőpont kérdése.
    Ahhogy érzitek engem nem zavar...én megveszem amit jónak gondolok azt ennyi.
    Lehet sokaknak gondot okoz, de valami uton módon eddig nekem elég volt egy ingémvideó részlet, hogy megállapítsam egy játékról, hogy milyen lesz, mennyire érdekel, és mennyit adnék ki érte.

Sokan lebattak, hogy előre szapultam, a Far Cry 2-őt, a Need for Soeed-et, stb.
    Mondogattam a topicokba, hogy ne nagyon akarják előrendelgetni, mert rábaszás lesz.
    Azt ugye gondolhatod miket dobáltak rám.

Na most mi van?
    Far 2 a várthoz képest szerintem szar és bugos lett, meg ismerőseim is ugyanezt mondták, 1-1 ig..pedig far rajongók nagyzámmal vannak köztük.
    +
    NFS meg....NO COMMENT. Egyszóval SZAR lett

Meg Az a Fallout 3 sem egy nagy szám...bár ez biztos elvetemült rpg-seknek bejön majd.

Legenday is amúgy egy full átlag fos lett.
    Tomb meg csak egy textúrákkal lecserélt Annyversary....ami meg olyan volt mint annak elődje.
    Kéne lassan valamit újjítani is benne, nem csak a helyszíneket.
    Nem cyborg lara-ra gondolok az űrben...bár így belegondolva tán jobb lett volna ettől... :(

A többi játék meg max féláron venném meg....
  • szeleb
    Jaaa...lopjunk autót:)
    Jigglerrel kell.Van külön minden márkához küldjek linket?
    Persze csak viccelek:)
  • szeleb
    Igazad van dark.fel lehet hozni sok kifogást, meglehet a legtöbb vagy talán egyik sem helytálló.Ezt választani kell.valaki vagy csinálja vagy pedig nem.ilyen egyszerű.Azt pedig hogy melyiket választja az ember döntse el mindenki maga a saját értékrendje szerint.de a legjobbakat még mindig azt mondom hogy vegye meg mindenki(saját magamnak is mondom).Ez amolyan íratlan szabály:)De nem szabad elítélni senkit csak emiatt szerintem, vannak sok más, fontosabb dolgok is az életben.Szóval emiatt ne vesszen össze senki.Inkább élvezzük a játékokat.
  • DanielT
    Új autót is. Lopsz?
  • Gideon Wieth
    nem bántani akartalak csak rávilágítani hogy nem ugyanaz a két dolog. Új játékot nehezen lehet olcsón megszerezni...szőt szinte lehetetlen
  • Gabe18
    Őőő...ez miért nekem jött?

Ez amúgy szintén régi kérdés.Ha van egy játék amit amúgy nem vennél meg,de letöltöd,akkor azzal mit kárositasz meg?
    Persze a warez ellenes nézet egyből azt mondja,hogy te hazudsz,mert ha nem lenne warez megvetted volna.
    Ez olyan mint a jogdíj az üres lemezen,mert nem,te hazudsz és nem esküvői képeket írod rá hanem a új James Bond-ot.És ez igy el van döntve...
  • Gideon Wieth
    nekem mondjuk ez a játék nem tetszett. letöltöttem kipróbáltam //mivel persze demo nincs miért is lenne/// és összességében nem tetszett... tucat játék. mész ölsz...