176864

-
Én is így látom.
szerintem a silent hillnek jobb a stílusa, de grafikailag ez messze odaver.
És kíváncsi leszek majd, hogy a resident 5 hogyan fog vizsgázni ezekután.
:P
Csodálkoztam én is a történeten, télleg egy horrorfilm, meg ilyen befejezést bakker. csak eddig filmekbe tapasztaltam. :P -
Nekem nem volt egyszer sem benne semmi hiba.
Amúgy sztem egyik legjobb horrorjáték a Dead Space,nagyon nagy sztori,grafika,vannak benne fosatós részek is,minden ami kell,én csak ajánlani tudom. -
Bár sokszor eszméletlen durva elgondolkodni azon, hogy azért nyomasztó egy horror játék, mert poligon figurát irányítva félünk más poligon-ból összeállított figuráktól, amik a képen megjelennek.
Pedig még néha bugossak is lesznek.
BÁR EZ RITKA, de nekem volt, hogy egyik embrió csak úgy megjelent az egyik nagy ajtó sarkában, mielőtt átmentem volna rajta, és hollott azon a területen nem is jöhetett volna ellenfél. Bezzeg előtte volt egy rész, ahol meg 2 embrió közül csak az egyiket kellett megölni, és a másik tűnt el a teremből.
Biztos bepótolta a gép egy teleportálással...:P
Hogy meglegyen a darabszám ... LOL XD -
Nem tetszhet minden mindenkinek.
Vannak sokan, akik az új NFS-re v..rik ahhogy hallom.
Én nem.
Mind más emberkék vagyunk.
Unokabátyám is elismerte, hogy faxa, de ő nem nyomatja, mert kellemetlen ez az atmoszféra neki, és ezt elismerem, hogy eléggé nyomasztó tud lenni a játék.
De én ezt szeretem és horrorbuzi vaok.
Én meg a filmet nem nézem meg, mert szerintem szar.
Mármint kinézetre, nem story...
-
és az xbox? -
Nincs wifi antennám a boxhoz. Még anno vettem egy USB-s wifit az asztali gépemhez, ami azóta meghalt. És az is rávan dugva a laptopra. Viszont a laptopon ugye van is alapból wifi. Nos, az USB-s wifit a laptop LAN bemetével hídba raktam, és a sima wifit szabadon hagytam. Így működik egyszerre az USB-s és a sima wifi is egy laptopon. Erre azért volt szükség ugyan is az alap laptop wifit sehogy sem sikerült megosztásra kényszeríteni. De most megy minden.
Most viszont a média megosztás nem akar működni, de azt már valahogy túl élem. :) -
akkor hogy oldottad meg, mert nem értem pontosan.
vagy van wifi antennád boxhoz?:Ö
nekem szoba közepén megy át a nagy kábel:D -
Scooby87 #55869 ???....crt-n is van....azért gondolom,hogy nem a kijelző a ludas....mivel a crt-nek 0.....a monitor meg 6ms-es... -
az a kijelző miatt lehet esetleg -
Scooby87 #55867 az az xbox360 sajátotsága,hogy van egy kismérétkű utánhúzás a játékokban?....pölö far cry2ben a fekete egy nagyon kismérétkben olyan mintha útánhúzna..... -
De sikerült és most tök büszke vagyok magamra. 
---
Lesz is szedtem a Dead Space demóját. Nah ez az a játék ami sokaknak tetszik, nekem viszont nem. Pedig a fim után kíváncsi lettem volna a továbbiakra, de ezt kihagyom. -
Jah az durva.
Nálam FÉLÁRON kapható!!!
Ha valakinek kell csak szóljon. XD -
jah vágom.
semmiből télleg kuvanehéz várat építeni
XD -
Van router, csak éppen a másik szobába és nem szeretném oda mindig átvinni a boxot, ha liveozni akarok. Így olyan megoldást kellett találonom, hogy a már meglévő cuccokból össze tudjam hozzni a dolgot és egy fillérembe se került. :) -
Nem, annyi volt én is döbbentem néztem, fogtam, vittem a vonalkód leolvasóhoz hogy wát thö fák iz det, de annyi volt 1 évvel a megjelenés után. -
Sima rutek kell.
nem kell szívni.
Csak ha másképpen nem jutsz pénzhez, hogy végy egy rutert.
XD
"sorry nem hagyhattam ki." -
huh, nagy nehézségek árán végül is sikerült elérnem hogy manjen a laptopról a live és netezni is tudjak közbe. :)
Az alap laptop wifiről a gépen netezek az USB-s wifimről pedig a box megy. :D
Ennyit szívni egy kis multiért és demókért. :D Jah meg a DivX Updateért. :D -
Mármint gears of war 20eft a tesco-ban.
nemá ez valami elírás. -
plz vegyen fel aki tud
gamertag : Lewyty007
Szeretnék egyet partizni még ma gta4 pl :D
live on leszek de pc-nél ma már nem. -
nekem GeOW1, 1 éves játék, 19999ft, tesco - ez a csucs :D -
Pénzért lehet. Meg van 4 asszem ingyen. -
Jut eszembe jót röhögtem rajta, mikor láttam 576-ba a Civ:Rev-et 17900-ért :D -
akinek a boxában van vízhűtés azon van rajta hogy Low Speed és High Speed ezek arra valók hogy mennyire hűtse le a boxot??? -
IGEN. -
Nem nagyon???
A red alert 3 például mi?
Command & conquer 3 például mi? -
Ha UPC-s a neted:
A.) Közvetlen modemes kapcsolat:
A szolgáltatód figyelheti a számítógéped MAC címét. Mivel a 360 MAC címe ugye nem egyezik a PC-ével így nem enged majd fel. A 360 MAC címe "átírható", így a beállításoknál megadhatod a PC-d MAC címét és így már menni fog.
Alternatív MAC address megadása:
Nyitsz egy parancssort és beírod:
ipconfig/all
A MAC addresst a "Fizikai cím"-nél találod (ha több van akkor értelemszerűen azt a hálózati eszközt válaszd ki amelyikel a netre kapcsolódsz).
Ezután az Xbox-on belül a Settings fül/Network Settings/Advanced Settings-nél tudod beállítani a MAC címet.
Ha nem UPC-s, akkor nem tudom pontosan mi lehet a gond, de az biztos, hogy ha az IP címet se tudja levenni akkor valami/valaki korlátozza, szal kérdezt a szolgáltatót milyen korlátozások vannak.
DivX lejátszáshoz pedig frissíteni kell (Media Update), de ezt CSAK és kizárólag Live-on keresztül tudod megtenni! A frissítés offline nem elérhető, mint pl. a Backward Compatibility Update (régi Xbox-os játékok lejátszásához). -
szerintem a Tűz a legerősebb benne, de amúgy mindegyiket meg lehet tanulni... Aztán harcnál mindenképp fejlessz ellentámadást, mert jól néz ki... Attól függ merre mész el, am vegyél sok tapasztalat lötyit és akkoor az összeset megtanulhatod -
Amelyik szimpatikus, varázslás nélkül is végigvihető. -
Persze.
xbox360warez.netoccselle.hu -
Óóó ez itt a legjobb hely, jópár címet kapni fogsz az tuti ;) -
Rossz helyen jársz...
-
Miért nem a Fable2 topikban kérdezed meg? -
Aki játszik a Fable 2-vel milyen képességeket érdemes megtanulni???? -
Használt olcsóbban is van. -
Grizzly4x4 #55841 Figyu inkább néz körül konzolboltok oldalain ott van fennt a lista a bannerban, aztán amelyiknek tetszik az ára ott kérdezd meg hogy vállaják e flasht-t. Nem vagyok Flash ellenes de az oldal ha tetszik hanem warezmentes és itt nem fog neked senki infokat adni a flash-ről vagy akármikről ami a warezzal kapcsolatos -
krys002 #55840 oksa, kösz, egy kicsit bezsongtam mer úgyhallottam, h a csippelés kb 6k, meg akkor boltban 60k a gép, deh átgondoltam és téll nem éri meg:D most van egy arcade 33k-ért, az megérné az árát? -
ha flesselt, nem éri meg. máshol veszek olcsobbat ugyanilyen, jó, nem adnak hozzá warez játékot, de hát azt le tudod te is tölteni.... -
krys002 #55838 jah igen ezt néztem én is, de ez nem flashelt, meg nem fifa 09-et meg mirrors edge-t adnak hozzá:)a flash, vagy csipp ahogy teccik az plusz 6k asszem meg még a játék:) -
Tujm #55837 hatvanér' -
Aki játszik a Fable 2-vel mien képességeket érdemes megtanulni??