176864

-
Sziasztok!
Pont így karácsony elött, meghalt a gép (3LED, 0022 hibakód = GPU hiba). Nem használtam az utóbbi napokban, valszeg a mostani változékony időjárás tett be neki. A gép NEM flashelt, viszont a 3 éves RROD gari már lejárt (bizony, ilyen öreg volt már!). Ilyenkor mi a teendő, ki mit tanácsol? :((((( -
ami ugyanannyit ér, mint a 12Vs venti -
ha flaselt a géped "vízhűtés" -
ez a topik 'no warez' ;)
(egyébként a 12V amellett, hogy örjítően hangos, nem ér szart sem. ha jönni akar a 3LED, nem ezen fog mulni) -
??:) bocsi, de tudatlan vagyok ezen a téren -
Szerintem az összes warez-os nak van 1-1 db -
kurutz #55910 Ha érdekel valakit írjon privátba! -
kurutz #55909 Eladó egy vadiúj liteon philips drive! -
Faxa egy gém.
Régen foglalt le ennyire játék.
És bármennyire gondolkodom, de ettől jobbra én sem tudtam volna megcsinálni, vagy újjabb ötleteket belevinni.
Szerintem itt nincs olyan hogy valakinek hiányérzete legyen.
szinte mindent kiaknáztak a fiúk.
Max egy cseppet többet lettem volna kint a hajó felszínén, de ugye majd a következő részben..
:P
Már alig várom!!! -
azért kell a másik wifi ugyanis a laptop wifijével nem engedte megosztani a netet a laptop és híd kapcsolásnál nem lehetett volna neteni a laptopon és liveozni a boxon egyszerre. Már mindenhogy kipróbáltam, de csak így működött a cuccos. -
Űrhajóban elég nehéz lenne nem lineárisan előre haladni, amúgy a DS messze nem lineáris mert szinte mindig kell oda-vissza haladni az adott területen. -
na látod.
próbáld térkép, és B nélkül... na akkor lesz egy pár + kilóméter.
:P -
Igaz, nyomogatom... -
Szerintem pont jó.
És így a Lehetetlen fokon nem is bánom, hogy nem kell bonyolultabb labirintusokat bejárni.
Egy űrhajóbol kihozták a lehető legtöbbet szerintem.
A doom3-ban a marson voltál, az ahhoz képest télleg lineáris.
Ez nem. XD -
Fogalmam sincs.
áruld el.
Lineáris???
Tán ne nézz térképet, meg ne nyomogasd a B gombot. -
egy kettő három : HAHA -
Dead Space témához, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy szerintem is egy igen kellemes játék, nagyon jó ötletekkel, sztorival, kiváló grafikával, csak elég lineáris, és ami engem a legjobban idegesít benne, az az, amiért a Doom-mal sem játszottam. Kitaláljátok?
-
egyiket se -
Eggyezzünk meg abban, hogy ez nagyon-nagy hülyeség... -
basszus h csak jövőre lesz Silent Hill Boxra :-( ez annyira kibaszás, PC-n is kinnt van már csak gyenge a proccesszorom hozzá :( -
szerintem a legjobb ha oldalt is tud , de két centiméter bőven elég szerintem :) -
Krisztofer45 #55895 olyan lehetséges hogy a játék a tv miatt fagyon le mert nem bírja vagy ez hülyeség??? -
Háát asszem 12 jobban hangzik -
Sziasztok!
Melyiket érdemes választani a 8v vagy 12v-os hűtést?
Köszi előre is! -
Scooby87 #55892 üdv
ha fektetve van a box akkor elég oldalt 1-2cm hely...? Hátul teljesen jól tud szellőzni...
[___] ilyen a polc....tehát csak oldalt van fa....és kb 1-2 cm van még oldalt.... -
adamo911 #55891 köszönöm szépen a tipp-et -
Letöltesz mkv-t, és átkonvertálod wmv-be Sony Vegas-al. -
adamo911 #55889 thx... :D na de most komolyan.. -
Vegyél egy HD kamerát, és csinálj Te! -
adamo911 #55887 mert ugyebár az .mkv kiterjesztéseket nem viszi még, ugye?? -
adamo911 #55886 sziasztok..tudnátok egy olyan oldalt mondani ahol lehet HD-s filmeket letölteni, persze amiket vissza a box...előre is kösz -
Huh emberek szerintem ez a Midnight Club nagyon jó kis játék lett. Egyáltalán nem könnyű, de épp ezért jó. -
akkor ehez mindk két wifi kártya? :) a laptop wifije kapcsolodik a routerhez és annak internetét osztod meg az ethernet port felé ... de minek pluszba a másik wifi kártya? (nem kell!) -
Az xbox azzal a patch kábellel van rákötve a laptopra amit hozzá adtak. -
Scooby87 #55882 akkor lehet a kábel a ludas....mivel amúgy is vhol megvan törve,mert hol érzékeli,hol nem. -
Freedy #55881 Én nem találkoztam ilyesmi hibával.Szerintem vagy a megjelenítővel van gond, vagy a kábel minőségével. Vagy cask képzelődsz:D -
nincs. -
Scooby87 #55879 far cry 2ről van szó ezért kérdem....ott nem tudom,hogy van-e blur. -
Jah de miért ctr-ezünk?Ez nem általános.
Eredetileg HDTV-kre találták ki.Ha valaki monitorra köti, valszeg akkor sem crt-re.
Nem csoda hogy csíkoz egy régi monitoron.
:P -
fekete/sötét háttér előtti fényesebb dolgok sok CRT-n is kőkeményen csikot húznak ...
nem lehet h játékban van blur? :D