176864
banner
  • DarkSector
    biztos azon nem játszanék.
  • Örm
    Ma láttam a MM-ban egy Sharp 230cm-es plazma tv-t 35M ft-ért. Azt mondta az eladó, hogy 1-et már eladtak belőle. Biztos jó lehet rajta játszan bár sose fogom megtudni.

• DarkSector
    Először is menj el a warezoddal a topicról
    Utána meg vegyé eredeti cuccokat, akkor majd jobban jársz.
    És ezt a flashelt szart, meg add el alkatrésznek.
  • james69holden
    már (megint) miket találtok ki? minek kell tüzet szítani?
    fanboyok...
  • Smuge
    Mit értesz az alatt hogy felrobbant? :) Mi füstölt el pontosan?
  • avengir
    És a felrobbant BR lejátszókkal mi a helyzet? -.-
  • Smuge
    "jóhír": ps3-akat is visznek szervízbe gpu felszakadásos problémával:D természetesen sokkal kisebb mértékben, mint xboxot. egy szervízestől tudom, elvileg megbízható az info, de ne vagyétek 100%-ra."

És ez miért jó hír ? Annyira érezni az iróniát abba a kijelentésben hogy az már fáj. Inkább szomorú hogy manapság már ilyenek miatt kell szervizelni a gépeket . Nem tudom milyen szervizestől van ez az infó , de az vagy idétlen, vagy hülyeséget mondott és keverte az x360-al. Ilyen hibárol még sehol sem írnak, hogy ott felszakadna a gpu. Kéklézer problémák előfordulnak hogy nem olvassa be a lemezt, de ezen kívül más nem igen jellemző az esetek 85%-ba. Szóval nem kéne ilyeneket bekamuzni, "elvileg megbízható az info" - már itt sántít a dolog. Hiszem ha látom, mert ilyet még nem láttam!
    ( legszebb öröm a káröröm ugyebár :) )
  • Freedy
    több lehetőség van:
    1. átbasztak, éskidobtál az ablakon jó pár ezer ft-ot
    2. véletlen egybeesés, kicseréli neked, akitől vetted
    3. szarul írtad ki a játékot
    ezért kell eredeti gépet venni, és ott nincsenek ilyesféle problémák

"jóhír": ps3-akat is visznek szervízbe gpu felszakadásos problémával:D természetesen sokkal kisebb mértékben, mint xboxot. egy szervízestől tudom, elvileg megbízható az info, de ne vagyétek 100%-ra.
  • liverpool123
    ma jött meg a flashelt xboxom és berakom a letöltött játékot faszán beolvassa aztán csapatválasztásánál befagy.Még 2-szer megcsinálja berakom újra aztán már be se olvassa.
    Mi a teendő?
    előre is kössz
  • DarkSector
    Háát az undercoverben csak az autók jók, csak a többivel van gond.
  • arty
    dehogynem, lehet!

LordAndrew: ha az NFSUC szép, akkor Midnight C: LA mi? Csoda? :D

• DarkSector
    XP-n a natív-ot a monitor határozza meg.
  • DarkSector
    Törd fel a malacperselyt, vagy még ha az első reged, akkor még 2 új regisztrálással nyersz 1-1 hónapot.
    Használd ki!
  • GP2100
    Akkor jó nagy bant kaptál...
  • Fido4life
    maradjak fél süket ? :D
  • dienesoft
    Nem vehető észre.
  • dienesoft
    A baj az, hogy XP-m van. XP-ben ilyet nem lehet csinálni? :SAmúgy a natív az azt jelenti, hogy a lehető legjob kép pixelátméretezs nélkül? Akkor nekem a natív felbontásom 1920x1080? Csak mert a többinél sokkal rosszabb volt a képminőség de 1920x1080 beállításban szép volt csak nagyon pici. Xboxon pedig nem tudok róla rosszat mondani, talán a legszebb képminőség, amit valaha láttam, ez egyértelmű. Nagyon ajánlom a konzolhoz.
  • PoisonChihuahua
  • DarkSector
    A szép graf, és az izgalmas versenyekkel tudnék vitatkozni!!
  • LeWyTy
    Lejárt a goldom :D
  • Freedy
    Persze, ezzel tisztában vagyok, de valamely megjelenítőknél jobban szembetűnű, valamelyeknél kevésbé. Rosszul fogalmaztam meg az előző hsz-emet.
  • trogerzsiger
    lcdn eléggé.
  • LordAndrew
    Vistában tudsz (a gyengénlátó opciók között) DPI-t állítani. Állítsd be kedved és igényed szerint. A natív felbontás marad Full HD, de a kezelőelemek, feliratok (minden) nagyobb lesz. Mintha kisebb felbontásra álltál volna át.
  • Freedy
    Sajnos nem tudok segíteni, de nekem is szinpatikus a monitor(nekem is kéne venni egy újat) Szóval lenne egy kérdésem: milyen a fekete szín a monitoron? ha pl van egy teljesen fekete kép, észrevehető a háttérvilágítás?(itt-ott világosabb)
  • raven87
    Engem is folyamatosan dobál le liveról, szóval van valami, most microfoséknál, megint. :(
  • trogerzsiger
    hát ilyen baszott nagy felbontásban ez van :D
  • dienesoft
    Sziasztok! Nem szorosan kapcsolódik az Xboxhoz, de még is valamennyire.
    Kaptam egy BenQ 2200HDA típusú monitort. Gyönyörűszép Xbox alatt, eszméletelen képe van a játékoknak, nagyon jó. Ellenben a Windowsban 1920x1080-ban is nagyon gáz képe van, a weboldalak kicsik, és ha rájuk közelítek mozzilában, összeesnek. Valaki tud valami segítséget? Köszi szépen!
  • trogerzsiger
    írd le ide mit ír..
  • LeWyTy
    Bár itt jó a net.
    Nem frissíthetnek valamit liveon amié nemjó?
  • LeWyTy
    Videót tok nézni meg mutat minden liveosat.
    Csak minden játék azt írja hogy... nmtok angolul, de valami játékos felhasználó izét nemtalál.
    MIVAAAAAAAAAN?
  • LeWyTy
    És a teszt csatlakozás is megáll a live-nál.
    Lehet csak ideiglenes nethiba vagy valami?
  • trogerzsiger
    fel se tudsz lépni livera.
  • LeWyTy
    Ha bannolnak az milyen?
    Live on vagyok és mutatja is hogy be vagyok lépve, de nemtok jáccani.??
  • DöflingR
    Én már csak azért járok fel gta-ni,hogy meglegyen az a k?rva 10-es rank. Már csak 1.900.000 $ kell durván :DDD
  • LordAndrew
    Még mielőtt a vezetési élményt említenéd: leegyszerűsített arcade. Minden kanyar bevehető 300-zal, ha kis féket pöccintesz előtte. Hátsókerekes autók nem törnek ki, ha visszaveszed a gázt kanyarban... Szóval a valósághoz nincs sok köze, viszont (ami nagyon fontos a magam fajta fáradt kocajátékosnak) instant sikerélményt garantál. És ez a fő.
  • LeWyTy
    X360 GamerTag: Lewyty007
    Vegyen már fel valaki aki minden nap van live-on és szeret plGTA4-ezni :D
  • LordAndrew
    Popup: létezik, látszik, de csak néha zavar.
    Rece: közelről nézve az autót a tükröződéseken, autómatricákon látszik. A pályán, városon én nem nagyon vettem észre.
    Framerate: nekem jobb eddig, mint a Pro Street, ami akkor is akadozott, amikor csak két csoffadt kaktusz volt a képen. Itt nekem csak akkor szaggatott be, amikor több versenyzőtárs volt előttem... Ez viszont tényleg zavaró
    Grafika: nekem tetszik (lehet, igénytelen vagyok, de bejön ez a csudaszínes, tükröződős, fénylő utas, napfelkeltés álomvilág a tengerrel, magas szállodákkal, a NFS-es boldog békeidőket idéző countryside-dal.)
  • LeWyTy
    Először kéne utána néznem és cs utána kérdezni :D
  • Istencsászár
    Ugye ez nem EA fizetett hírdetés akart lenni? a szép szó egy kupac szarra jobban illik, a frém rét gondok meg meg folyamaotsan jelen vannak, egyfolytában AKAD, tök mindegy hogy hány autó van a képen, ha több akkor SZAGGAT ha pedig effektek is akkor játszhataltan.

"Szóval szavakba önteni ezt az élményt nem lehet.

Az első képkockánál már a hányinger kerülgeti az embert a színektől, a kidolgozástól, az atomvillanástól vagy aminek ez látszani szeretett volna, és persze már itt akad, de még annyira nem és persze totális AA hiány, ilyen zizit, recedzsungelt én még életemben nem láttam.

Indul a játék, indulok én is, vagyis akadozok előre, mert szó szerint egy másodperc tiszta pillanata nincs a játéknak amikor folyamatos a frém, ugrál össze vissza, ebből én csak annyit látok hogy akad, ugrál stb... mondom magamban ez annyira szar hogy minjárt összeomlik az egész mert ez még bétának is rettenetes, meg is lett elkezdett tölteni amit 10 perc után lelőttem mert sosem töltötte be a pályát...

Játék elindít újra, valahogy megjegyezte hogy hol tarottam, nyomtam még 4 versenyt, az utolsónál egyszerűen kiléptem a játékból mert annyira szaggatott folyamaosan hogy nem tudtam az úton maradni, nem volt több 10-15 fpsnél olyan 150-200 körül tempónál ahol durván kellett volna szlalonozni a tereptárgyak közt.

Popup hegyek, előttem a nagy zizibe és recedzsungelbe tűnnek elő az objectek, pl egy egész toronyház, amire 1 seccel később még egy texturát is rápakol:). Még ha szép lenne, de az csomány Pro Street szép volt, ez ocsmány csak hogy érezzük a különbséget. A Pro Streeten volt AA, ezen nincs, vagyis van de az is mínuszban, mert ilyet én még nem láttam.

Zenék jók, történetvezetés hangulatos lenne, élő szereplős átvezetők korrektek, de ennyi... játszhatatlan, teknikailag az semmi, 1 pontot nem ér ez a szarkupac amit ide hánytak.

Megértem miért nem adott ki az EA demot ebből, ez egy katasztrófa, így marad az öngyilkosság azoknak akik erre kiadtak 10 ezret és ez nem vicc."
  • GP2100
    Pontosan ilyen kábelem van és tökéletesen működik. PC hangszórót RCA-jack átalakítóval rá lehet kötni.