176864
banner
  • theone91
    Mert egy párhuzamos világban üresek a Halo-szerverek...
  • Ewergo
    Ebben az AV-ben van optikai kimenet. Ezt csak a hang miatt csatolod a boxba alá meg bemegy a HDMI. Feltehetö hogy neked is reszelni kell mert különben nem fér alá a HDMI csati. Nyugodtan faraghatsz vagy vághatsz az AV csatibol aljábol (sarkábol). Persze mindezt SF. :)
  • AntiHero
    csak a hej ahol dolgozik:) Gondolkodom rajta mit is csináljak:P:D
  • trogerzsiger
    Címe megvan? Bézbólütő..
  • Fido4life
    vajon a beggin' klippjében miért alszanak be boxozás közben ? :D
  • Display

Az lenne a kérdésem megint, hogy megoldható-e egy UK-s XBL Gamertag átregisztrálása pl egy német Live-ra? Ha igen akkor feltételezem hogy a lakcímet kell átállítani ill. az ehhez kapcsolódó adatokat. Thx 4 the answers
  • Dave500
    aha, és megéri?
  • AntiHero
    pontosítok mert elírtam:D

Valaki nem ismeri a JUMA nevü tagot a jatekekaim.hu-ról?

Sikeresen átvert egy cserével így buktam 1 dead spacet
  • Grizzly4x4
    Mert ha elolvasnád a FAQ-t akkor rájönnél hogy mekkora baromságot kérdeztél. Még jóhogy mindegyik xbox 360-on elfut minden játék csak kiegészítőkbe van különbség
  • Dave500
    milyen jó a fórum az ember kérdez vmit de nem kap választ:D
  • Tujm
    ha valaki tud 20 dollárért belső vinyót szóljon nekem is :D
  • AntiHero
    Valaki nem ismeri a JUMA nevü tagot a jojatek.hu-ról?

Sikeresen átvert egy cserével így buktam 1 dead spacet
  • deep
    HDMI-t nem fogad az erölködőd?
  • PJay
    Így meg lehet oldani a hdmi + optikai kábel problémát:
    hdmi + optikai barkács

Vagy lehet venni ms kábelt drágáért!
  • DarkSector
    Na ez jó húzás... pirospont az ms-nek... :P
  • DarkSector
    Van hdmi kábel, amin van optika leágazás???
    Jah akkor szorri.

• Dave500
    CS all! Szerinetek megéri venni egy Xbox360 arcade-t? ugyanugy fotna rajta a game-k
  • greyfox
    de lehet.
  • DarkSector
    mert nem lehet.
  • greco
    Hi!
    Volna egy kis gondom. Hdmi kimenetes boxon (hdmi-s vezetékkel is használom) hogy tudom megoldani az optikai kimenetet a dekóderbe? Mert így csak a tv-n van hangja. Korábban a vga kábelen (DVI) volt ilyen kimenet de most így hdmi-vel nem tudom összehozni.
  • DarkSector
    Igen nagyot ütött, ahhoz képest, hogy egy új sorozatról van szó.
    Iszonyat ötletes végig a játék.
    És a helyszín, valamint karakterek végett igen látványos tud lenni.
    A végén a nagy szörnynél már-már cg-közeli látványt nyújt.
  • DarkSector
    Nekem?:

Dead Space
    Gears of war 2
    Dead Space
    Gears of War 2
  • Grizzly4x4
    Assa credd kurvajó én második nekifutásra untam bele egy kicsit de azért majd valamkor be akarom fejezni, amikor először megvolt szinte nem is játszottam mással amig végig nem vittem. A Gow 1-2 alap. Ahhoz képest hogy a Gow2.t jobbnak tartom a Gow 1 is végignyomtam singleplay-be meg coopba is. A Gow 2 megy egyszeri single módba normálon. meg kétszer kópba egyszer kökeményen másodszor meg insane fokozaton
  • Grizzly4x4
    hát szerintem nem lehet bár ez nem biztos. De miért nagy probléma ez? csinálsz egy új profilt és kész
  • Ewergo
    A GoW2-t ne ird mert az Alap. (kötelezö cucc). Szerintem a nagy meglepetés a Dead Space...minden egybe van én is meglepödtem
  • Display
    Hi all!

Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e egy UK-s XBL Gamertag átregisztrálása pl egy német Live-ra? Ha igen akkor feltételezem hogy a lakcímet kell átállítani ill. az ehhez kapcsolódó adatokat. Előre is köszönöm a választ!
  • deep
    Hát ja. Én imádom ezt a környezetet, meg a "kardozós" játékokat. Ráadásul ebben kurvajól meg volt valósítva. Igaz, hogy kicsit repetitív, de bőven kárpótol az animáció, meg a fightok:)
  • Istencsászár
    1. Lost Odyssey
    2. Dead Space
    3. GoW2, Tomb Raider, Alone 5, Fifa09, Top Spin 3 :) ( nem tudok dönteni mert mindet imádom egyformán )

• LordAndrew
    Tök jó, hogy ahány ember, annyifélét mond egy-egy játékról... Szép a sokszínűség.

Nekem speciel az Assassins az egyik legunalmasabb játék volt Xboxon. Kb a második fő küldetésig vittem el, aztán annyira meguntam, hogy abbahagytam. Repetitív játékmenet sok felesleges mászkával.

Viszont ez a legeslegszebb játék amit életemben valaha is láttam. Mozgás, grafika, fények, világ megvalósítása, életszerűsége: egyszerűen tökéletes. Már csak a grafikája miatt érdemes egyszer megnézni, mert valami hihetetlen jól néz ki. (Nálam mindentverő)
  • deep
    Lost Planet egynek jó. Assassins iszonyú jó, kétszer toltam végig, Dark Sectort felejtsd el, nem valami hűdenagy, be se fejeztem. Stranglehold jó kis lövölde, teljesen rendben van. GTA4 alap. Dead Rising is zsír, ha ráérzel, azt is kétszer nyomtam végig.
  • tesó07
    Olvastam teszteket,Lost Planet,Assassins-t ezeket be fogom szerezni,jók lehetnek,meg még a Dark Sectoron gondolkozok,de ez így már sok lenne....
  • LordAndrew
    Stranglehold: megfáradt embereknek nagyon jó kis hent, napi fél órára. Minden roncsolható, rombolható, az idő belassítható. Minden van benne, ami kell: ripityomra lőhető világ/emberek és sok vér. Szerintem nagyon élvezetes, csak egyszerre nem szabad vele 30 percnél többet játszani, mert akkor tényleg unalmassá válhat.
  • Torry
    Sorrendet nem nagyon tudnék állítani, de ezzekkel játszottam/játszom a legtöbbet:
    Geors of War 2
    Battlefield:Bad Company
    NHL 09
    COD 4

Egyébként Stranglehold demo régiózáras, legalábbis nálam nem lehetett letölteni. De mondom, sorrendben legyen az utolsó szerintem. Grafika is elég ócska, meg monoton nagyon.
  • narumon
    Minden x egyforma belül, játékok ugyanúgy mennek mindegyiken. Memóriakártyára csak mentesz. Miért akadozna? :o
  • narumon
    Az én listám szigorúan 2008

1, Fable2
    2, Fallout 3
    3, GTAIV
  • LordAndrew
    Ilyen régen volt már? :) Szalad az idő. Akkor legyen csak simán GTA4. Idén nem volt több nagyon emlékezetes játék számomra.
  • DanielT
    GTA 2008
    HL EP2 2007
    Bioshock 2007

Ez egy érdekes "év szavazása" :DD
  • LordAndrew
    Ha már homár: csapjunk egy év játéka szavazást? Kinek melyik?

Nekem: GTA4 (második helyen Half Life EP2, harmadik helyen Bioshock)
  • DarkSector
    persze izlés kérdése.
    planet télleg néha be tud alakítani.
    de azért érdemes megpróbálni...ólcsópénz mindegyik, meg használtba is könnyen megszerezhető.

Érdemes azért neten demók után nézni előtte, és aszerint tájékozódni (mármint ez nem neked szól!)
    Lost Planet+Assassin+Stranglehold+Kayne and Linch demo van neten
  • Torry
    Hát nem is tudom.
    Stranglehold szerintem kihagyható, nagyon gyorsan meg lehet unni.
    Assasin's Creed szintén.
    Lost Planet tényleg jó, csak eléggé nehéz.
    Amit én ajánlanék az a Kane and Lynch. Szerintem nagyon kellemes kis játék.