176864
banner
  • norfeus
    Hi,azt szeretném kérdezni hogy hol tudom megnézni hogy mikor gyártották az xboxomat? 60 gigás pro,mult héten vettem!jolenne tudni hogym ikor gyártották,most nincs nálam,azon kívul hol tudom megnézni?
  • arty
    xbox játékok nagyrésze 1280x720as. (és utolag lesz a tévéd felbontására méretezve) emiatt konkrétan semmivel se szebb a fullhd tévén a box képe, sőt ...

tehát ha főleg konzolozni vennéd a tévét, nyugodtan vedd a hdredit :)
  • Morphin
    köszönöm...olvasok olvasok, de nem mindig tudok a gép előtt ülni, sok most a teendőm. és nem veszek észre ilyen szembetűnő dolgokat sem
  • Freedy
    Boxnak elég a 1366 x 768. Vga kábellel csatlakoztasd a tv-hez, vagy esetleg hdmi-vel, ha a tv támogtja azon is a natív hajtást.
  • PoisonChihuahua
    Ezt pont neked találták ki! És képzeld, ott van a banner alatt is!
  • Morphin
    ti milyen TV-n játszotok és milyen felbontásban?? mert karira vennék/kapnék...még nemtom h lesz a money...szal 100körül csak HD ready Tv-ket találtam, amik csak 1366 x 768 felbontásúak...ez elég?? mert olvastam h a box-on pl nemsokkal szebb 1080p-ben mint 768p-ben...köszi
  • PoisonChihuahua
    Amióta először megkérdezted (15:48) azóta háromszor is kipróbálhattad volna...

Egyébként ha fagy, szerintem nem az install-tól fagy. :((
  • Grizzly4x4
    Lehet persze bármit tud fogadni ugy minta drágább kiszerelések csak ugye azokat nem kapod meg alapból
  • Grizzly4x4
    Én a boxox verziotol váltam meg olyan 8 körül de ez még nyáron volt. Megvettem mikor megjelent elvittem egy jó ideig már az egész terület bejárható volt de valahogy mindig vártam valami igazi jó küldetésre meg, valami olyanra amilyena bankos meló volt és nemjött ígyhát beleuntam. Arra meg hogy a városban kocsikázzak van jobb játékom is meg a valóság ugyohgy eladtam. A Gears 2-t sajnáltam volna lewarezolni de a Gta-t megbántam hogy nem tettem. Pedig tetszenek az ilyen témájú játékok. Remélem a Maffia 2 (nem tudom hogy áll a fejleszté) majd odaver mert annak a játéknak tényleg volt stílusa. ÓÓÓÓ amennyiszer az 1-et végigjátszottam
  • Soldiers
    a ha egy game lefagy egy reinstal aztán uninstal megoldaná szerintetek??
  • roli33
    ja és még annyi hogy lehet-e az Arcade-hoz vinyót venni??
  • Smithie
    Mennyié' adtad el?Én is szabadulnék a hulladéktól...
  • Riddick73
    ELADÓ

- 1 db bontatlan, eredeti MS 256MB-os memóriakártya: 5000,-
    - 1 db bontatlan, eredeti MS composit/AV kábel 3000,-
  • Istencsászár
    20 csigásat már nem kapsz, max használtan az meg nem egy életbiztosítás, szóval rakj még hozzá egy 15 ezret és vegyél egy 60 gbos prémiumot ami olyan 53-54 körül mozog + veszel hozzá egy VGA kábelt ami olyan 4 ezer ( csak ezzel tudod a monitordra kötni ), hangot pedig utána arra kötöd amire akarod, max átalakítókat kell hozzá venned, de azok meg filléresek.
  • Soldiers
    ha egy game lefagy egy reinstal aztán uninstal megoldaná szerintetek??
  • REPS0L
    Üdv!

Nálam is ugyan ez a helyzet, csak nekem nincs még xboxom :( :)
    Segítenétek? olyan 40 körül gondoltam, jó lenne ha egy 20gigás hdd lenne hozzá, és ne legyen flashelt :)
    Jah és még valami! Megoldható hogy monitoron használjam az xboxot? hogyha monitoron használom, hang is kreálható valahogy? (mivel a monitorba nincs hangszóró:)

Előre is köszönöm
  • arty
    tehát vettél pc-re drágán egy gta4-et, ami szaggat és ronda is a gépeden + aktiválgatni kell.

ahelyett h 7 ezerért megveszed boxra és szarsz a világra ...

:O

miééééért? :)
  • Grizzly4x4
    Rajt a gép hátulján hogy mikori asszem a tápkábel csatlakozó mellett
  • Grizzly4x4
    Egyébként a játék maga 360-on is ratyi mert nekem abszolút nem jött be, teljesen mást vártam, hála istennek sikerlt túladni rajta
  • Grizzly4x4
    Nah basszus nem bírtam ki hogy be ne nézzek a GTA4 pc-s topikba, pedig előre szóltak egyketten. hát ami ott megy az csúcskategórás. Akinek jó a játék az köcsögli a többit hogy biztos warezzal nyomja és neki azért nemjó (pedig nem igy van). A másik meg azt nemérti hogy 4magos ultra4gigás háromventillátorral felszeretl videkártyás gépén nem fut csak mediumon? És akkor valaki megemlítette nekik innen hogy ps3-on meg boxon is fut rendesen és graf se marad el semmivel, akkor meg nekiálltak elégedetlenkedni hogy ez nem igazság és hogy őket tuti direkt szopatják. Én csak annyit írtam be nekik hogy nyugalom és forza xbox360
  • pite man
    amguy azt honnan tudom meg hogy milyen fajta az xboxom,mikori gyártású?mert én mostanában vettem másfél honapja és csak ugy kivancsi vagyok:)
  • theone91
    Cuki az AA... -.-

:D
  • theone91
    Vazz. Én is ugyanakkor vettem... :O :)
  • DarkSector
    sajnos nem pedig ez volna faxa.
  • DarkSector
    sok helyen.
  • Xtian
    oks, köszi, reméltem hogy hivatalosan is felkerülnek valahova, de akkor marad a torrent vadászat!
  • Alwares
    Torrent oldalakról letölthetőek, aztán kiírod DVD-re és onnantól csak beteszed a konzolba és a demok között meg fog jelenni.
  • akyyy
    mindenhol azt irják, hogy nem BT-n küldi a jelet, hiába van BT a laptopba, kell hozzá venni azt a szart.
    olcsobb ha veszek vezetékes controllert, úgy kettő is lesz legalább és rádugható gépre
  • Xtian
    csao, lehet valahonnan demokat letölteni a live-on kivûl?
  • Alwares
    3led a mostani új gépekkel remélhetőleg már teljesen feledhető dolog :)
  • Smithie
    Én adom is el a picsába gta4-et,kell a hóhér f@szának hogy egy eredeti játék 2 óránként fagyjon...Meg nem is jött be!"Mucsász grászie" mexikói f@szkalapok!:DD

Akinek kell szóljon,10-be lehet vinni,2 napos cucc.
  • akyyy
    BT????????

Há de nekem van bluetooth a gépbe:O
  • HD JOHNNIE
    Értem! Köszönöm a válaszokat!
  • Tujm
    nagyon nagyon, de pár játékóra után belelehet szokni :)
  • Lateralus
    Először szokatlan lesz. Nézegetni fogod az egér+billentyű megoldásokat. De egy idő után már nem. Vagy eladod a boxot, mert nem lesz türelmed. Aztán jó esetben átfordul a dolog és kényelmesebbnek érzed a kontrollert.

Megszokás kérdése mindkettő. Már ott tartok, hogy néhány régi PC-s játékomhoz tervezgetem a box kontrollerét használni. Sokkal jobban bejön már, mint a kényelmetlen egér-billentyű.

Egérrel kb. a realtime stratégia, na meg az aknakereső kényelmesebb.

Az elején azért szar lesz...nagyon.

• PoisonChihuahua
    Annak a controllernek sima USB a vége. Beledugod PC-be, netről lehúz egy drivert és már kész is.
  • avengir
    Rátudod dugni, a vezeték nélkülihez az a szar amit rádugsz egy BT vevő -.-
  • akyyy
    én azt akarom tudni ha veszek egy olcsóbb vezetékes kontrollert, akkor azt rátudom dugni PC-re is, vagy kell hozzá valami szar? vezeték nélkülihez tudom hogy kell, de én nem vennék.) csak a gta elején itt virit hogy hú de támogatja az xbox vezérlőirányitást.
  • akyyy
    játékban még nemsikerült, jha meg végülis az egeret sem.

csak a billentyűzetet ismerte fel, azt is csak szöveg gépelésre lehet jól használni
  • Pacal17