176864

-
Mi a különbség az Arcade, Elite, Premium között?????????? -
Elég jó a videó mnősége is.
Amúgy mivel rögzítetted? -
egy kis Resident evil 5 demo végigjátszás videó (2 részes!):
1. rész (1. map)
2. rész (2. map) -
Nem -
Fontos kérdés srácok : Az új update által a kis gép kezeli már a feliratot is a divx filmehez? -
csoola #56433 GPS térképnél nézelödj, ott tudsz elöhozni statot -
liverpool123 #56432 hol tudom megnézni hogy hány százaléknál tartok az Undercoverbe? -
#56431 Helló nem akarok zavarni de aki tud 1 ledes hibát javítani Szeged környékén az dobjon már meg egy püvel!! -
Az x360 média lejátszója szar. A PS3omé jó. -
amíg valamit letöltesz, mert zene film kép megy faxán konzolon. :P -
köszi a válaszokat :) -
Játékra konzolt! Minden másra PC ;) -
igen
persze ez inkább érdemes konzolt venni játékra akart lenni.
PS3 vagy X360 az igény szerint. -
az igen érdemes-t azt mire értetted? :D
arra hogy érdemes xbox360-at venni? -
Nem felhív ingyenes microsoft vonal, ami a benne lévő kemény a4-es lapon van és kijönnek elviszik, kicserélik. és állítólag 3 hét mire visszahozzák. -
Itt minden le van írva:
Katt ide. -
különb a garf.sokszor csak itt van grafika.
igen érdemes. -
Pár kérdés:
Mennyivel különb a grafika mint PC-n?
Érdemesebb egy jobb pc-re beruházni mint egy x360-ra? -
Semmi bajod nem lesz, ha hagyományos tvn játszol, csak emberibb mérete legyen, ne ilyen 19"-22" monitor nagyságú. doboz különbségek
3 Ledes hiba az első generációra volt jellemző. -
ToM1113 #56419 értem kössz!
Hallottam viszont még vmilyen 3 ledes hibát is vagy mit.... hogy sok gépnél ez van és kuka ienkor... ez valóban gyakori? -
csoola #56418 jelentösen elrontja a látványt, ráadásul kiégeti a szemed a kicsi képfrissitési frekvencia (50-60Hz), szoval a fejed szétesik ha ugy használod... LCD tv vagy monitor sajna az alapkövetelmény -
ToM1113 #56417 hy!
a közeljövőben szeretnék venni egy xbox 360 at, tanácsokat szeretnék tölletek kérni, Van ugyan is ez az xbox360 alapgép olyan 40-50 ezer körül, ez miben különbözik egy 80 ezres xboxtól?( merevlemez nagyságán kívül,) alapvető kábeleket tartozékokat tartalmazza? Valamint még azt szeretném kérdezni hogy lehet e csatlakoztatni a boxot egy régebbi fajta tv hez, tehát nem lcd tv hanem még az a régebbi,nem is síkképcsöves (szoval értitek:D:D:D), és ez a tv jelentössen elrontja a látványt?
elöre is kösz! -
csoola #56416 köszi, pont ilyen kell, csak magyar honlapokon nem találtam, de keresgélek, gondolom nem egy nagy tétel :) ez a kimenete, a boxhoz valo kábelen meg am onitoron is a másik (male) bemenet van, ugy egyszerü, hogy azok a tüsek
RCAhoz meg gondolkodom, hogy lehetne akár csinálni is, bár ezt még megnézem -
köszönöm a válaszokat...most kezdem csak észrevenni mennyire nincs ám elhanyagolva a konzolpiac(értem az elhanyagolás alatt h : itt a cd játsz köcsög...),rendes support,meg élet van ahogy látom ezalatt a pár nap alatt folyamatosan a konzol világot. márcsak venni kéne egyet! -
Én nagyon szeretem a Bad Companyt és tolják is multiba egypáran.. -
Morphin: Downloadable Content - letölthető tartalom. extracucc játékokhoz. néha csak egy dashboard téma, néha egy avatar, de sokszor plusz pályák, kocsik, karakterek, stb -
csoola:
de lehet neked apa-apa kell (nem pedig a képen is láthato anya-anya)
RCA kábellel kapcsolatban ajánlanám, hogy menj el egy boltba és vidd el a kábelt és mond meg h milyenre szeretnéd, ha átalakitokat adnának ... -
mi az a dlc?? én először demo-ra gondoltam. de a postokból vélve vmi kiegészítő lehet... -
csoola #56410 megint szégyen vagyok, de nem tudok a VGA témán kiigazodni, szoval, két dolog van: 1. a vga kábelnek amit boxhoárulnak pont olyan a csatlakozoja, mint amivel a monitort kötöm a szgépre, tehát bemenet, és nem kimenet; 2. plusz az RCA-részéhez a kábelnek sem találtam olyan átalakitot, ami RCA bemenetet jack bemenetre alakit, hogy a jacket rá dughassam a kábelre
nagyon balfasznak érzem is magam, szoval ha valaki megtenné, hogy megmutatja, fényképpel, hogy hogyan van összekötve neki a cucc, azt megköszönöm! (és régen láttam egy olyan különállo hütöhöz hasonlo dolgot, amit a gép hátuljához a box kimenetén keresztül kapcsoltak, de lefedte az egész hátulját, ott szellözést ez a fajta cucc akadályoz? vagy érdemes ilyet venni? keresek képet és beteszem!) -
konkrétan itt mit kell látni? kiemelnéd vhogy egyik képen?
nekem ez "normálisnak látszik", fényképen persze van moire, de az gondolom élőben nem látszik -
forzához, pgr4-hez is van bőven ... -
A GoW 2-vel live-on lehet olyat hogy 1 az 1 ellen deatmatch és ha igen akkor melyiket kell választani??
Amúgy aki szokott játszani Fifa09 vagy a Gears-el az felvehetne:JOZSY07
Vagy küldje el a nevét fel vehetem én is... -
burnout* -
Van azért bőven pl bournout paradise -
nem ingyenes.
sőtt nem is láttam eddig ingyenes dlc-ket. -
400 MS pont -
sziasztok!
Nem tudjátok ha force unleashed DLC ingyenes-e ? még nem vok otthoon. Plz válaszoljatok mert ha nem veszek feltöltő kártyát :) -
mármint a képminőségben nem.max az anyaga, vagy a márka, amit bélekarcolnak. -
nem hinném. -
eredeti Microsoft és utángyártott (pl. Dragon márkájú) VGA kábelek közt van valami minőségbeli különbség? egyik 6, másik 3ezer Ft...