176864
banner
  • GP2100
    "ugyanakkora eséllyel lesz 3 LEDes vízhűtéssel is"
    Ez az orbitális hülyeség... Szerinted mikor jobbak az esélyek? Alulméretezett gyári gpu borda + ramokon, hana chipen no borda + nagyobb belső hőmérséklet, vagy gpu vízhűtés(ami jól lehűti) + ramokon, hana-n borda, kisebb belső hőmérséklet?
  • koryne
    Szokott itt valaki Castle Crashers-ezni?
  • koryne
    Torrenten van néhány (Resi5-öt onnan szedtem).
    Letöltöttem a Crash demot, kipróbáltam... hát... nálam a Braid nyert. Szép színes, teljesen rendben van a graf egy ilyen játékhoz, de annyira... asszem a bugyuta a legjobb szó rá :/ A Marioval sincs egy szinten, pedig én személy szerint azt sem tartom sokra.
  • Morphin
    jogos...
  • sith7
    erről beszélek...
    már csak néhány link kellene...
  • mateus33
    Letölti netről, kiírja lemezre és kész.
  • sith7
    úgy hallottam vannak fenn demo-k néhány helyen, amit ki lehet irni dvd - re és onnan is lehet játszani vele ? rosszul tudom ?
    amúgy igen karácsonyra kéne a nagyobbik gyerek is értékelné, ha lenne...
  • Morphin
    de ha arcade-ot veszel arra nemtudsz demot tölteni...ha pedig családos ember vagy, akkor várj vele kicsit. v karácsonyra kéne?? sztem nagyobb helyeken, pl media markt adják hitelre is. nem egy nagy vasziszt..nemsokkal kerül többe a végösszeg...és nem egyben kell. dönts ahogy neked a legjobban megérné én azt mondom. vagy vegyél jót, vagy ne vegyél(jó az arcade is,csak nem éri meg annyira a pro-hoz képest)
  • sith7
    Ezekkel én mind tisztában vagyok, de 2 gyerek mellett + lakástörlesztés, ez a + 10 -es is sokat nyom a latba...
    Szóval demokat hol keressek ?
    Torrenten ?
  • avengir
    Azért orbitális hülyeségeket se írjunk már, ugyanakkora eséllyel lesz 3 LEDes vízhűtéssel is.
  • Morphin
    énis az arcade-ot néztem 40-45ért...de ha már 50-55között van a premium akkor inkább adok érte még egy tizest...csak a vinyo több 10nél újonnan. van még füles is,bár nemtudom milyen a minősége :S meg vmi extra kábel, ha jol emlékszem. kábelek ára is 5ezer fölött van már. szal 1 szó mint szát a premium v pro éri meg jobban!
  • koryne
    Ja, csak így nincs hova menteni :/
  • FZoleee
    az internetről ingyen letöltheted, akármilyen géped is van :)
  • sith7
    rendben, már csak az a kérdés honnan lehet demo - t leszedni ?
    /arcade gépre futja csak... /
  • Adi
    ha szimulátorosabb dolgokra vágysz akkor forza 2.
    a grid elég árkádos.
    a PGR 4 az időjárás jó nagyon szerintem, meg lehet motorozni. Hó, jég stb.. :)
    szerintem mind három más és más. :)
    ha 2 választhatnék akkor pgr 4 és forza 2 ha 1-et akkor nem tudnék dönteni:D:D
  • koryne
    Sztem vegyél egy bogzot, szedd le mind a kettőnek a demoját és így ő el tudja dönteni.
    Jelezz majd vissza, hogy melyik jön be neki jobban. :)
  • sith7
    megnéztem a Youtube - on egy gamaplay - t róla.. elég elvont...
  • sith7
    hát nem az a kitartó fajta... bizonyos dolgokban...
  • Adi
    Braid rohadt jó..
    sztem olyan mint a Mario gondolkodósabb és sötétebb változata:D
    Emo mário:D:D
  • koryne
    Ehh, nem bízol benne, hogy meg tudja csinálni? :)
  • sith7
    köszi, de egyszerűbb kellene
  • DeerHunter01
    Xbox 360 arcade-ot megéri venni?
    vagy ha van 50 ezer körül flesselve pro akkor linkelje már valaki plz ha tud ilyet.
  • davidka003
    Én is Pro-t ajánlom. 60GB-os vinyó szerintem elég.
  • koryne
    Arcade-ok közül a Braid elég jó kis platformnak tűnik (kissé elvont, nem az a kimondott Mario :)) Sztem tipikusan olyan, ami az egyébként nem gamer nőknek bejöhet. Csak piszok nehéz.
  • Freedy
    Szerintem nyugodtan megveheted a PRO változatot!
  • sith7
    köszi megnézem őket, milyenek...

Demo - ra valaki ?
  • kidboy
    Igazad van. Akkor melyik gép szerinted? (Pro, Elite, vagy várjak 65nm gépre?) Vízhűtés nélkül természetesen, és akkor elnézést, hogy warezoltam, már ha ezt annak lehet venni.
  • davidka003
    Kit izgat a 3LED? Garancia azért van.
    Játékokat meg lehet vinyóra másolni és akkor halkabb a gép.
  • kidboy
    Azért hogy ne legyen olyan hangja mint egy repülőnek, másrészt meg nem lesz 3led es soha.
  • davidka003
    Ha meg nem warezolsz akkor minek hűtés? Garancia szerinted minek van?
  • kidboy
    a vízhűtés mióta warez? a hűtés miatt aggódom én csak.
  • GP2100
    "még nem találkoztam olyan elite pack-al amin vízhűtés van"
    OMFG Gyárilag egyik gépen sincs vízhűtés, de bármelyikbe lehet tenni, mert csak színben és felszereltségben térnek el. Az alaplapok is gyártási idő szerint térnek el és nem a felszereltségtől függően(egyébként minden alaplapra lehet vízhűtést tenni, úgyhogy no para...) Az új 65nm-es(jasper lapos) gépekben csak a gpu új, de a ramok és a hana chip(ezek is gyakran hibásodnak) ugyanolyan veszélyben vannak. Ha flasheltetni akarod, akkor szvsz mindegy, hogy falcon vagy jasper lapos gépet veszel(vízhűttéssel). Ha eredetivel fogsz játszani, akkor meg ott a M$ garancia...
  • avengir
    1. Ne warezolj
    2. Ne akarj hűtéstmódosítani a gépen és akkor nem veszted el a 3 év garit
    3. Aggódjanak a melegedés miatt az MS mérnökök és ne te
  • kidboy
    Annyi kimaradt, hogy a 8db ramchip 1 re lehet rakni hűtőbordát, így pontos a mondat, elnézést az elírásért.
  • kidboy
    üdv mindenkinek. Szeretném a segítségeteket kérni. Most olvastam hogy megjelent a 65nm Jasper kódjelű xbox360. Én most konzolvásárlás előtt állok. 4 féle verzió között hezitálok.
    1: xbox360 pro pack 60GB
    2: xbox360 pro pack, vízhűtéssel szerelve
    3: xbox360 elite pack
    4: xbox360 pro pack (65nm) de ez kérdéses hogy mikortól lehet kapni hazánkban

Az elsővel a hűtésgondok vannak ugyebár, a második verziónak a hűtése kiváló, ám de megjelent az új dashboard és fel lehet másolni a játékokat a gépre, hogy ne rongálja az olvasófejet, de hátrány hogy kevés játék fér rá. A harmadik esetben az van, hogy elég nagy a winchester, de én még nem találkoztam olyan elite pack-al amin vízhűtés van, és kérdéses a hűtése. A nagy kérdés hogy érdemes-e várni a 65nm-es gépre, jobb-e annyival a hűttése? És sajnos ismét 8 db ramchip van a 65nm es gépekbe, aminek a hűttése eléggé hát kétséges.Ezekből csak 1 re lehet rakni, a többi 7et meg bízzuk a vak szerencsére hogy nem lesz baja. Na szóval ezzel a dilemmával állok és nézek ki a fejemből. Várom észrevételeiteket. Előre is köszönöm mindenki véleményét. Szép estét mindenkinek.
  • Freedy
    Nők általában viva pinata-ért nagyon odavannak(vigyázz, lehet utána odasem enged a géphez!) Van még crash bandicoot, amiről tudok, arcade-ok között meg szerintem biztos találsz még ezeken kívül jó néhányat.
  • sith7
    fent ...
  • sith7
    Sziasztok

Segitségeteket szeretném kérni a következő dologban.
    Konzolvásárlás előtt állok, és szeretném ha a családi béke se borulna fel, aminek az az ára, hogy az asszonynak kellene valami máriós féle , ugrálós, pénzgyűjtős játék, viszont emiatt semmi kedvem Wii - t venni, mert X - et szeretnék.
    Szóval , tudtok olyan játékot mondani Xbox 360 - ra (lehet arcade is), ami hasonlit a fennt említett máriósra ???

A másik kérdésem pedig az lenne, hol találok a neten letölthető demo - kat ? /valószínű arcade verziós Box-ra futja csak/
  • csoola
    ha tulélöhorror, akkor Silent Hill, mondjuk 2, az elég komoly kihivás, kell hozzá ész+gyomor+idegek
  • tesó07
    Jah,ez mondjuk elég érdekes....de attól függetlenül kötelező,mondjuk én nagy Resi fan vagyok,bár ez a túlzott akció beütés nem annyira tetszik.Legjobb a 2.rész volt!!