176864

-
Jah, nem a kontrollerre gondoltam, hanem a sima kábelre. -
Számomra elég nyilvánvalónak tűnik, hogy vett egy filléres fejhallgató szerű headsetet amit a kontrollerbe dugva akarja a játék hangjait hallani. -
most a zs0ltee17 a tv-be dugta a fülest vagy a boxba?? sztem ha tv-be dugod akkor mennie kéne minden hangnak... -
A kontrollerből a hang? Az meglepne.
"7. Will I be able to listen to game audio using the Xbox 360 headset so that I can have my privacy while playing games?
Unfortunately, the Xbox 360 headset is still intended for voice communication purposes (and that’s why it has only one earpiece) so you won’t be able to use the headset as a headphones." -
RCA-Jack átalakító és szólni fog. ...szerintem. :) -
Azon neked nem fog más hang átmenni... a headset nem erre való. -
zs0ltee17 #56712 Sziasztok! Én most vásároltam egy valamiféle utángyártott fejhallgatót azért hogy a hangot ne a tv-n keresztül halljam hanem a fejesen keresztül! De nem adja át a hangot csak amit a mikrofonban a másik mondd! A Preferences -> Voices menüben beállítottam hogy a Play trough headset de még így sem jó! Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni? Köszönöm, Zsolti -
Pont a 8-9. fejezetben van a kihvás hogy nem használsz fegyvert!, odáig eljutni lövés nélkül nem nehéz. -
ha van laptopod akkor megoldható hogy annak a wifijét használod a boxhoz adott kábelel össze kötöd a lapitopit meg a boxot. Ugyan így asztali géppel is megoldható, ha van usb kulcsos wifid, csak egyetlen hátránya, hogy a gépnek is folyamatosan mennie kell a box mellett. -
Grizzly4x4 #56709 Pont tegnap délután fejeztem be a mirrors-t. Nekem nagyon bejött a játék és nem bántam meg egy rááldozott percet sem. Nem túl hosszú a story mód de én elég sokáig elhülyéskedtem vele. kb háromnegyedéig nem használtam fegyvert, de a végén agyonlöttem a szemeteket mert már nem bírtam idegileg. Elég adrenalinpumpáló helyzetek tudnak kialakulni néha már kicsit féltem is hogy mindjárt utolérnek és akkor ellátják a bajomat. Elég összerakott játék én 8.5 pontot simán dobnék rá 10-ből, elég egyedi a cucc -
Zseniális a játék, nagyon élvezetes. Ajánlatos (nagyon) úgy végigvinni, hogy fegyvert nem sütsz el benne, úgy adja az igazi zamatát a cucc :) Aztán hard fokozaton újrajátszva már lehet lövöldözni, ha nagyon bizsereg valaki ujja, meg mert normalon is elég nehéz néhol, nemhogy így :)
-
Sima Wlanos usb stick nem jó, de még 1 wlan router segítségével ki trükközhető, ami megvan ~5-8kból. -
omg emberek most nézegetem a mirrors edge-t...eddig nem foglalkoztam vele, mert azt olvastam h alig adtak el belőle,és h szar lett.
hát a videók alapján én nem ezt mondanám...ilyen játékélmény,adrenalin még a prince of persiaban se volt(a rohanós részeken)bár csak az első,másodikkal játszottam...szal nekem musthave a game úgyérzem...remélem nem rövid a story,gameplay.vki játszott már vele?(gondolom igen) és mennyire unható?mikor lesz egysíkú,ha lesz... -
norfeus #56705 Ez engem is érdekelne mert nem akarok 23000forintot kiadni az xbox wifi adapterért,meg lehet oldani sima usb-s cuccal? -
Tujm #56704 próbálkoznak, csak szép hazánkban nem megy :( -
háát igen ez durva azért.
sebaj tán lehet olcsósítanak majd mikrobiék.
-
Tujm #56702 én pl ezek miatt nem tudok neten játszani a burnout paradiseal, mert kéri a frissítést ahhoz hogy tudjak játszani liveon, csak persze vinyó nélkül 500megát letölteni nem tudok :( -
Jah igen ...párdon. -
Caine #56700 Ugyan itt Last Remnant 25 Fontért. Hmmm ...
Rendeltél már tőlük? -
Tujm #56699 meg ott vannak az ingyen elérhető frissítések a játékokhoz. -
crow #56698 Sziasztok!
Új XBOX-os vagyok, ezért kérdezném, hogy a Microsoft WLAN adapter helyett nem jó a sima WLAN USB stick?
Nem lehet valamilyen trükközéssel megoldnai?
Köszi!
-
ez a gari rá. :P -
jepy #56696
-
EZ a jó link... de ebből hol derül ki h lesz 3?? csak azt írta hogy jók az eladsái statisztikák...ami végülis utalhat köv. részre
-
Lesz GOW3 és lesz FABLE3. XD -
Ha csak játszani akarsz.
háát másra nem is tuod használni a vinyót.
Mármint avi filmeket nem tudsz rátenni.
Ha felpakolsz egy játékot, az kicsit kissebb mint 7GB. Átlagban.
Ezzel kíméleg a vinyót.
Demók meg max 2GB lehet.
Számolj. -
a 20ezres különbségből inkább vegyél +2 játékot ... ;) -
Aki vágja, hogy miért nem frissül ez a lista, az kérem szóljon.
THX
Itt a lista! -
amdrula #56690 120-60=60Gb a különbség... meg a színe...
Ha nem sok a különbség érdemes a 120-ast venni, de 60assal is bőven jó vagy, max. kevesebb játékot tudsz felinstallálni egyszerre. -
kapis68 #56689 Sziasztok! Mi a különbség a 60Gb-os és a 120Gb-os xbox között? Ha csak játszani akar valaki rajta elég a 60GB-os? Árban nem sok a különbség, de érdemes-e megvenni a nagyobbat? -
amdrula #56688 Ezt gondold át :D -
olyan mindegy, hogy hogyan van, csak legyen körülötte elég hely a szellőzés miatt -
A meleg levegőt ki tudja fújni magából a konzol, vízszintbe kerül a dvd-olvasó és a winyo. -
Úgy miért jobb? -
Fektetve a nyerő. -
csoola #56683 felmásolod a játékot a gépre, kiveszed a lemezt és felállitod:D -
állva vagy fekve célszerű használni a boxot? azt olvastam hogy ha állva használjuk akkor az olvasó hamar elromlik, de fekve meg a winyo nincs vízszintben...namost mi a tényállás?(mert winyonak se jo ha nem vizszintben van) -
összefoglaló a jelenleg kapható x360 csomagokrol, részletesen -
Egyértelműen Premium vehetsz Arcade-t is, de hamar rájössz majd, hogy kell a winyo és akkor sokkal drágább lesz, mint így. -
Fallout3 : 6000ft + posta : ha vkit érdekel