176864

-
amdrula #56798 Úgyérte, amit játszottam is és emléxem rá :D -
sorry nekem kéne, de médiamárktban 24ezer. -
érdekel valakit egy 120gigás winyó, sértelten garimatricával, alig használt állapotban? 25e Ft, Budapest -
Full Auto
NFS
Burnout
Fallout
Juiced
Nascar
Stuntman Ignition
Sega Rally
-
jupa #56794 Hello!
Lenne 1 kérdésem, Burnout Paradise-al játszok multiba, és ha beállítom hogy keressen "race" típusú játékot állandóan bedob freeburnbe. Egyszer volt hogy valóban tudtam versenyezni. Illetve mindig csak 1 szobát/szervert lát. Ez miért lehet? -
amdrula #56793 Autósból, 4 demóra emléxem:
-Forza2: Egy 3 körös verseny, de legalább 20 különböző kocsit kipróbálhatsz. (és asszem 4 classt)
-Dirt, Grid: Asszem 2-3 rövid pálya, adott kocsikkal.
-TDU: Valahány kocsi és a szigetnek csak egy kis része járható be.
Tehát, mint általában a demóknál, teljesen változó. -
VAgy időkorlát, vagy pályalimit, vagy karakterlimimt+időkorlát, ilyesmi, de nagyon jók arra, hogy eldöntsd a játékról, hogy kell-e! -
Autós: 1-2 pálya, 1-2 autótípus, általában több játékmód is elérhető (idő ellen, gép ellen), ezt már játéka válogatja
Bunyós: Pár választható karakter (2-4), jellemzően 1-1 pálya, és csak vs vagy gépi ellenfél mód.
-
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy a demo - k mekkora betekintést adnak egy - egy játékba ?
Pl.
autósnál mehetsz 2 kört ?
verekedősnél van egy karakter 2 percig, amivel küzdhetsz ?
Vagy azért ennél komolyabbak ? -
Victorpictor #56789 A boxon optikai kimenet van, ha azt tudja fogadni az erősítőd, akkor nem lesz gond. -
Sziasztok! Xbox 360 tulaj lettem két napja végre én is. Egy apró technikai kérdéssel fordulnék a "profikhoz". LG LH-T550TB típusú házimozirendszerem van. Rá lehet bírni valahogy :) az xbox-omat arra, hogy 5.1-ben muzsikáljanak a játékok? Ugye jelenleg komponens kábellel van összekötve a 70"-es Samsung TV-m a géppel. Van a box-on egy másik kimenet, illetve a dvd lejátszó hátulján egy AUX bemenet? Otthon természetesen tüzetesebben megvizsgálom a rendszert, de nagyon érdekel a téma. Persze, lehet hogy nem is annyira bonyolult a dolog, mint ahogy én azt gondoltam. Előre is köszönöm a megtisztelő válaszokat. -
Én úgy csináltam, hogy a boxhoz adott komponens kábelről lepattintottam a műanyag borítást (hogy beférjen a hdmi fölé). A tv-t hdmi-vel kötöttem rá, a komponens hangkimenetét meg a hangfalba. -
norfeus #56786 nah valahogy sikerult szóra bírnom a házimozit,a TV audio kimenetét osszekotottem a házimozin találhato AV3 bemenettel így már szólnak a hangfalak,mondjuk ez nem ad igaz 5.1et az tuti. -
Gyureszka #56785 törölni lehet Live accountot? :D véletlen elrontottam :D b*szhatom azt felh nevet? :D -
Gyureszka #56784 rendben, de most küszködök a live!-al :| :D -
Nah, frissített a mygamecard!
He-he-he...
-
#56766-nak -
más játékkal is csinálja? ha igen, gariba vele ... ha nem, akkor ... menj lájvra, hátha van peccs hozzá :) (lájvos profillal inditod a játékot, automatikusan frissiti majd) -
Ragnar360 #56780 RE 5 - katt az 1-re a gyertyával !!! -
Felhasználói szempontból elkúrták. Mint ahogy azt is, hogy kezdetben nem volt HDMI kimenet a gépeken. -
amdrula #56778 Loool, te tényleg azt gondolod, hogy nem azért, hogy MS hdmi kábelt vegyél, amihez adnak olyan cuccot, ami befér mellé??? -
Több más mellett ezt is csúnyán elkúrták. -
ez kinek ment? -
vagy ird ki a homlokodra, hogy "nem tudok bannert olvasni, ne báncccsatok" -
:] -
norfeus #56773 azért ez is mekora már a microsoftol,eredetileg miértnem tudták megcsinálni hogy mindketto kábelt be lehessen szurni egyszerre. -
audióként írd ki -
Ja,jó bele akármilyen.Én is egy 2700-es tölthető akksi-val(elem) használom. -
Caine #56770 Csak optikával, ha szeretnéd élvezni az 5.1-et.
Az van az eredeti komponens kábelen, de ha hdmi-t használsz, akkor vagy faragsz, vagy egy ilyenre van szükséged:
Én pont most vettem ilyet a Médiában, 5990-ért. -
pompi60 #56769 Ez is egy jó ötlet!
Csak azt nem nagyon olvassa be a gép.
Esetleg valami használhatóbb ötlete valakinek?! -
norfeus #56768 a controlelbe akármilyen AA elem jo? vagy kell vennem olyan play&charge-t? -
Filctollal. -
pompi60 #56766 Hello mindenki!
Neroval hogyan lehet kiirni boxra játékot? -
skate nagyon nagy! Online tolod? Ha gondlod felvehetsz livera. -
Gyureszka #56764 rem nem lesz többet :| -
Gyureszka #56763 hát nekem már volt ma 3 :@ -
Nem tudom, random fagyás szökőévente 1x előfordul. -
Thx :D -
Gyureszka #56760 oké nope, de az enyémre nem tudsz választ? :D -
Vazzeg, te válaszoltál nekem, utána meg összekevertelek a hangos gépessel :D