176864

-
amdrula #56838 em=sem -
utóbbi. fényerősséget, kontrasztot lehet sztem állítani, mást nemnagyon... -
amdrula #56836 Természetesen nem lehet állítani szinte semmit a játékon belül.
Felbontást az xbox menüjében állíthatsz, de teljesítményre az em lesz hatással. -
benkoszabi #56835 üdv. mivel még nem igen volt dolgom konzolhoz, ezért a kérdés lehet kicsit sutának fog tűnni....
szóval...a konzolokra, jelen esetben az x360-ra készült játékok főmenűjében van-e olyan opció, hogy Grafikai beállítások..és ugyanugy lehet állitano dolgokat (felbontás, minőség, látótávolság, képfrissités, aa, stb..) mint pc-n, avagy mivel ezek a konzolok fix hardvernek számítanak, ezért a játékfejlesztők is ugy csinálják a játékot, hogy az már alapból maximális grafikával, részletességgel, aa-val stb.-vel fusson?
-
csoola #56834 köszi mindkét választ :)
monitoromban bizok h olyan lesz h nem kell majd hozzá cuccot venni, de még nem tudom, mert jelenleg a posta buzi -
Jó estét, az mitől lehet, hogy egyik pillanatról a másikra játék közben kidobott liveról és most nem hajlnadó csatlakozni , azt mondja hogy a kapcsolatommal van probléma, pedig minden be van állítva? Csak eredeti játékokkal játszom nemrég vásároltam a boxot is és a 3 hónapos livot. Valakinek van 5lete? -
amdrula #56832 Ennek a vége tűs, de ha bontatlan, akkor a "buzi" MS szépen csomagolt mellé átfordítót is és RCA->jack átalakítót is, nemúgy mint a BUZI többi cég akik gyártják az utángyártott cuccokat. -
ruleyB #56831 Nem lesz új Xbox, sokan arra tippelnek, hogy 2010 vége felé kezdhetünk majd megint "next-gen"-ről beszélni. De nyugodtan vegyél X360-at, egyrészt mert nagyon olcsó jelenleg, másrészt meg az új konzolok megjelenése után is még jó pár évig aktívak lesznek. -
Szerinted honnan? Én pl. a zöldségesnél vettem...
Komolyan: számítógépes és egyéb elektronikai dolgokkal foglalkozó boltokban tudsz venni. A buzi(egyébként tényleg az) M$ azért csinálta így, mert a TV-k és a TFT monitorok(nagy része) nem fix kábeles. -
csoola #56829 ennek a vége tüs? az a baj, h nemtom honnan a picsábol veszek VGA F/F toldót hozzá, buzi MS miért ilyenre csinálta... -
Igen, de ezt is csak háromszor játszhatod el. -
dehogynem akarom :D
csak még egy kis pénz kéne hozzá.
de remélem karácsonyra meglesz :) -
Xtian #56826 thx -
Régebben írták itt hogy meglehet hosszabbítani az 1 hónap ingyen úgold-ot?És hogy,űj accot kell csinálni és annyi?Csak akkor elvesznek a pontok,igaz? -
Valakit nem érdekel egy MS X360 VGA kábel? Zsír új, bontatlan.
link
3K + PK -
Gyureszka #56823 na végre sikerült bereggelnem a live-om :D délután nem volt elérhető o.O :D na mind1 :D -
~180 mega és rámegy memkarira, de ha nem liveozol és nincs winyo a gépedbe csak akkor éri meg felrakni, ha monitoron játszol a felbontás miatt. -
Xtian #56821 köszi,
az avatarokat egyellőre kihagyom mert nincs netem. -
a 100+ megás avatarost is rá lehet tenni, bár sztem nem érdemes, mert sokat elvesz a 256 megából -
és akkor addig nem játszanál??? :O
nem akarod te ezt a konzolt eléggé ... nyomás ramot bőviteni, pécébe önteni a zsét ;) -
Xtian #56818 ennyi erővel akár válaszolhattál is volna
.... -
Xtian #56817 a 29ezres saturnosat vettem pár hete, szoval még nem az van rajta!
és f*ngom sem volt hogy a hd-re tenné-e vagy máshova.
Szoval ha jól értem akkor a memkarira rá lehet tenni a 7megás alapot? -
köszi. -
csoola #56815 ha most veszel, akkor már az van rajta valszeg
ha meg nem, akkor sztem elfér memoriakarin -
tom235 #56814
-
elvileg 2011-2012ig nem lesz semmi új...most ezenfelül megtörténhet akármi. -
Xtian #56812 az uj dashboard-ot fel lehet tenni arcade gépre? -
Pár éven belül nem tervezik hogy lesz új xbox ugye?
mert ha pl. 1 éve múlva lenne "XBOX 999",akkor most nem vennék 360-at -
köszi,faxa -
maradnak a pecsek, igen -
vki megmondaná,hogy a game patchek hova kerülnek?én gondolom,hogy a vinyóra, de nem tom biztosan,csak ugye ez amiatt lenne érdekes,hogy ha átrakom a vinyót másik gépre marad-e a patch?
nem DLC-re gondolok, patchre
köszi -
35misi a westend mediamartkban...27x cm átló...Sharp TV...én ennyiből veszek vagy 20 fullos kivetítőt..ami ugyanugy csak full hd-s :D ez a vicc bmeg, 35milla, és csak 1080p. -
Tekken 6!!! -
70"az 2méteres átló...:P
magyaroknak ilyen nincs. -
70centi az. -
flatout...
bakker mindig elírom...:P -
70"??? tehát 70colos? nem cm-re gondoltál? -
amdrula #56801 Vágom már :D
Amúgy a Fallout nem autós játék :P -
Ezekre én emlékszem csak összegeztem a haverunknak.:P -
Köszönöm a demo - val kapcsolatos kérdésemre kapott válaszokat mindenkinek.