176864

-
Teljesen. Így van kitalálva. Mozgásérzékelős overcoolt raktak a gépedbe. -
jupa #57037 Ha valakit érdekel van eladó Burnout Paradise-om, 6ezerért, csere érdekel. -
ruleyB #57036 Köszi a választ, srácok :) -
Sergey06 #57035 Hello!
Az lenne a kérdésem ha kikapcsolás után kicsit is megmozgatom a gépet normális ha leáll az overcool? -
na akkor jól emlékeztem! respect neki...ha lejár a goldom majd, énis tőle veszek, eléggé jó a referenciája. 
-
detoxic #57033 
-
Pontosan...
Én is tőle vettem. Nagyon korrekt és megbízható srác, csak ajánlani tudom mindenkinek. Vettem tőle MS pontot is, kaptam némi kedvezményt is.
Itt a címe érdeklődj az aktuális árakról.
[email protected]
-
vaterán és PH-n is van egy srác asszem Iceakos a neve, de nem biztos, ő 9,5ért árulja az 12+1hónapost asszem, és minden mást is tud, ms pontot,gold kártyákat, meg miegyéb...keresd PH-n,konzol topikban! -
lehet melegedik a hana chip v mi, meg a többi dolog...de azok miatt eddig nem volt hiba(v csak én nem olvastam eleget)de biztos nem gyakori, 3LED csak a gpu miatt volt eddig nem?? valszeg ezértsem foglalkoztak velük M$-ék. új Jasper sokkal kevesebbet fogyaszt,igy nemis melegszik annyira,szal nemnagyon lehet már ilyen hiba -
Grizzly4x4 #57029 hali mindenkinek lenne egypár kérdésem. Hol lehet manapság jó áron goldot venni a livehoz mert az egyetlen elérhető üzlet a közelemben az 576 és ott a három hónapos keröl 7000-be szerintem ez egy kicsit sok. Valami megbízhato bankártyás fizetéses dolog érdekelne de ha nincs semmi tipp akkor megveszem itthon végül is 2300/ hó még kibirható köszi szépen a választ
-
nem fog az de akkor se értme miért nem megy aletöültés? -
inkább a fejlesztők, mint én -
ram és hana hiba tudtommal nem javithato (alaplapcsere = uj gép ára, semmi értelme)
ruleyB: 1 év gari van a boxra, kivéve arra a bizonyos 3LED-et okozo hibára, arra 3 évet ad. Tehát ha a dvd olvaso hal meg 1 év után az bukó, ha 3ledes lesz 2 évesen, akkor javitják.
a garit az MS-nél tudod érvényesiteni, nem a teszkoban. azaz felhivod az MS ügyfélszolgálatot és ők futárral viszik/hozzák a javitando gépet. teszkoba nem kell visszavinned!
-
Nyáron az én szobámban is gyakran volt 27-28+ fok, főleg, hogy a box és a pc is fűtött mellettem. Folyt is rólam a víz rendesen, de szerencsére a box megúszta. :D Ma pl. nyitott ablak mellett játszottam és kb. 2 óra játék után a cpu felől hideg, a gpu felől nagyon enyhén langyos levegő jött. Ilyen szempontból szeretem a telet(egyébként utálom mint a...). -
miénk ez a gyorsépítésű fa...lennt kecihideg van nyáron, de a tető miatt fennt nem olyan jó a szigetelés :S a földszint felett azért csak beton van, azon nemnagyon jön át a meleg 
mind1 kitalálok ezügyben ugyis vmit!!! A BOX NEM FŐHET MEG
-
tom235 #57023 Ez úgy működik, hogy 3 ledre 3 év gari van, minden másra pl.: hana, ram pedig 1 év. -
ezt ne nagyon csináld szerintem, mert bepárásodik, aztán akkor meg attól megy gallyra
-
csoola #57021 nekem YTONGbol van, jelenleg az én szobám a leghidegebb, nyáron rem,élem faszán fog szigetelni :) -
én meg parázok előre a nyártól :(
a szobám fele tetőteres,mmint egyik fal ferde ugye...és annyira nem jó a szigetelés mint lennt. nyáron 30fok...boxnak az nem vmi jó, meg a tv-mnek se. szal sztem nyáron leköltözök vele mutterék szobájába v nemtom. de az tuti halál ha itt nyomom vele, vagy max este 10től,hajnalig ^^ akkor nincs csak 25fok nyáron
-
csoola #57019 tényleg bizom benne:D már csak lenne itt a karácsony, meg a gép:P -
ruleyB #57018 Jól döntöttél :) Én is hűtés mod nélkül gyepálom a gépemet, volt, hogy hosszú éjszakákat játszottunk végig a haverokkal, és semmi jelét sem mutatta annak, hogy több hűtés kellene neki :) -
csoola #57017 nagyon bizok benne, hogy nem lesz baja, nem szeretnék majd rá költeni, netán másikat venni... elég egyszer, azért válaszottam ezt pont a PC-vel szemben :) (no meg ennyiért kaptam volna egy közepesen jo videokarit meg 2-3 giga ramot:)) -
ruleyB #57016 Amúgy srácok, ez a 3 éves garancia hogy is van? (A garancia füzetecskében 1 évről írnak csak) Hála az égnek sosem kellett még használnom, de gondolom az újakba is ez van. Tegyük fel, hogy le akarom cserélni a régi boxomat, mondjuk a tescoban veszek egy gépet, akkor arra is szól 3 év garancia? "Sajnos" nem vagyok jártas a témában. -
én kinyitom erkélyatót, jön be a hideg levegő, nesze neki hűtés
-
csoola #57014 hát, végsö soron nem lett semmilyen hütésmod a gépbe szerelve, remélem, hogy igy jo lesz sokáig
amugy, ha esetleg hana chip vagy ramok elszállnak, akkor még megjavittathato a gép? (garin tul kérdezem persze, mondjuk alaplap cserével vagy ilyesmivel) -
tom235 #57013 3 leddel lehet hogy nem, de hana chip és ramhibákkal annál inkább
-
Valaki segítsen, töltenék le demokat ugye, meg egykét játékokhoz kiegészítőket (pl codhoz adtak valami kódot ami ad 4 új mappot, vagy azt amit akarok, még én se értem, de amég van Live-om, letöltöm kihasználom:)
A gond az, hogy bármivel játszok, megáll a letöltés, csak akkor tudja letölteni ha kint vagyok a menübe kilépbe mindenből, de közbe mit tudok csinálni, semi lófaszt se:(
Pedig írtátok hogy más, aki játszik, játék közbe is tudnia kéne töltenie, nekem mégse tölti.
Mit holl kéne beállítanom, hogy játékok közbe is töltes?
az oké ha netes játék közbe nem akadja lassítani, de ha egy offline játékdemonál se menjen, már szemétség.
Szeretnék azért az árramma spórolni is ha lehet:) -
A ma kapható 360-ak teljesen megbízhatóak, sajnos az első szériás Xbox360-ak 3LED-es meghibásodásai megbélyegezték a konzolt, de mint írtam a most kapható Falcon, ill. a hamarosan kapható Jasper alaplappal szerelt gépek már nem fognak 3LED-es hibával elhalálozni. Ha mégis, akkor ott van a direkt emiatt meghosszabbított 3 éves garancia! -
hát akkor miért nem keresel rá gugliban?
[URL=http://support.microsoft.com/kb/906652/hu]"Négy vörös fény villog a fénygyűrűn"[/URL] -
martin01 #57009 mer most akarok venni egyet és azér jó lenne tudni ilyen dolgokat. :) -
martin01 #57008 és hogyha mind a 4 led világít? Amúgy ez gyakran történik az xbox ok nál? -
3 ledes hiba -
martin01 #57006 hello. azt szeretném kérdezni hogy mi az hogy 3 ledes? és mér baj hogyha az? -
ruleyB #57005 Amúgy szvsz nyugodtan dobj nekik egy emailt, biztosan válaszolnak a kérdéseidre. -
Dave500 #57004 Akkor jó erre voltam kíváncsi thx! -
ruleyB #57003 Ehhez nem értek sajnos, de általában azt mondják, hogy a 2008-as gépek már elég megbízhatóak. -
Dave500 #57002 Aha az jó lessz hozzá! És a 2008 július az jó gép? vagy nem? -
hy all
link
szerintetek ez a tv paszolna az x-hez ?? ahogy látom 106cm,full hd-s és 200E ft .Szerintetek ?? -
ruleyB #57000 Valószínűleg ez lesz, biztos ami biztos, nem akarok kockáztatni... Egy új gép +20-25k és 3 év teljes körű gari azért nem semmi... -
ruleyB #56999 Egyik barátom rendelt onnan november elején, és 2008 júliusi gyártmányt kapott.