176872

-
Kösz az infot, meg is rendeltem :) -
Miután visszaért a szervízből újra kezdődik a garancia emlékeim szerint... -
azaz akkor már copyban elérhető, kösz. -
Assassin's Creed-nél úgyse jobb. -
Balynt #57162 Prince of Persia most csak 19.89 font a game.co.uk-n. Aki még nem szerezte meg annak itt egy nagyszerű lehetőség.
-
Balin #57161 hello!
emulátorokat lehet rátenni?:)
pl nintendo64?
köszi. -
csulaba #57160 SZIASZTOK!tudna nekem valaki segíteni???nemtudom hogy kell csatlakoztatni a konzolhoz az internetet!valaki tudna küldeni egy beállítást a "[email protected]"címre!!!!most van elöször xbox360on szal sajna nem akar összejönni...és senki nem tud segíteni:(
ha valaki netán mégis segítene HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM NEKI!!! -
Köszi Freedy, kipróbáltam de sajna nem csinál semmit. Valószínűleg erre az esetre (módosított alaplap) nem érvényes.
Megnéztem úgy is hogy már bekapcsoláskor nyomom a gombot, meg úgy is hogy előtte bekapcsolom és rögtön megnyomom. Ez utóbbi esetben el is kezd futni körbe-körbe a zöld ledeken a fény, de ugyanúgy az E80 hibaüzenetes képernyő jön be. 1 percig még nyomva tartottam, de no effect. Asszem marad a forrasztás. (vagy megpróbálhatom legariztatni, de mindkettő erősen kétesélyes. Pláne hogy csak a 3 piros ledre van 3 év gari, a gépem meg eredetileg 2006 novemberben vettem)
Azért köszi. -
Grizzly4x4 #57158 Hát mindenesetre köszi a segítséget, végül is nem bántam meg hogy vettem meg azért nem is volt túl drága és amit ad 720p-ben az meg nekem tökéletesen megfelel. -
Olcsi2 #57157 addig meg Haunting Ground az oreg PS2-n? Ha meg nem volt... ;) -
Olcsi2 #57156 A Silent Hill lesz az elso ilyesmi. Amcsiban mar megjelent regen, a sztori izgalmas, a rejtvenyek nem tul bonyolultak, de azert megis megvan a kello kihivas es a harcos reszek is ülnek, olyan 12-14 ora volt egy vegigjatszas, 5 kulonbozo vege van, szal a tobbszori vegigjatszas is benne van. EUban asszem februar elejere van kiirva. -
Na, a láthatatlanságom még mindig működik grat.
-
elviekben akár jobb is lehet a képed igy! az a kérdés, h melyik méretez szebben: box vagy a tv :) (általában a box, de ez nem igaz minden kijelzőre!!!)
egyébként meg ha Te nem látod gyengébbnek, kit érdekelnek az "elvek" ? :) nincsenet egyetemes szabályok, csak ajánlások! -
ruleyB #57153 Köszi a választ, végül rájöttem, hogy az CRT monitoromhoz kell egy adapter is! Azt már be is szereztem 600 forintért.
Torry: Elvileg ki volt bontva, de nem használta. Mivel eléggé megbízható a srác, így hiszek neki. :) -
Grizzly4x4 #57152 Az a lényeg hogy a komponensnél jobb,aztán majd lehet hogy kijátszogatok valami jó beállítást natív hajtás mellett, csak most így a vizsgaidőszak alatt nem volt idegem meg energiám ezzel tökölni. -
Grizzly4x4 #57151 sajnos nem nativnál csak a szöveg meg a video profilt engedi, abból is videon belül lehet részletesebben állítani a dolgokat, de a legszebb mód az élénk csak az a baj azon belül nem lehet állítani semmit. Lehet hogy a videon belül majd próbálkozok és akkor valami hasonlót sikerül kihozni belőle de egyenlőre 720p és expanded ami a legjobban tetszik a szinmélység meg rgb-re van állítva. Amugy igy szerinted mennyivel gyengébb a kép mintha natívban nyomná? végül is csak egyszer méretez. -
igen, a legtöbb játék képe 1x méreteződik: a tévé skálázza fel a játékokat 1360x768-ra (1280x720-ról)
amugy, ha nativan hajtatod a tévét, olyankor nem tudsz az izlésednek megfelelő szintelitettséget kézzel ráállitani? (élénk vagy mittoménmilyen profilt emlitettél -> ezt nem lehet bekapcsolni nativ hajtás esetén?) -
Freedy #57149 "Ha a frissítés menet közben valamiért leállna akkor a hibás telepítést a szinkronizáló gomb nyomva tartásával és az xbox360 bekapcsolásával törölni lehet.Egész addig kell nyomva tartani a szinkronizáló gombot a gépen amíg a dashboard be nem töltődik. " -
sci fi horror hááát kösz de inkább kihagyom sci fi-t csak akkor tűrök el ha Bioware-ről van szó.. meg horrorban is inkább az olyat szeretem ami ilyen csapatjátékos, és nem kifejezetten a ijesztegetésre hajt, hanem a szituáció megoldására.. (aki játszott az obscure-al érti milyenre gondolok) -
Freedy #57147 Ne kezdj el forrasztgatni! Előfordul, hogy "félrefrissíti" magát a box. Van valamilyen gombkombináció, ami megoldhatja a problémát. x-media fórumán többekkel előfordult, hoghy rosszul frissítette megát a gép. Megpróbálok utánanézni, hogy mi a gombkombináció -
Grizzly4x4 #57146 nem tudom milyen az Obscure de a DEAD SPACE elég jó game-nak tűnik. Demot probáltam, kellően fosatos és nem is fps hanem tps -
Valami feelinges horror jelent már meg erre a konzolra ? Olyan Obscure félére gondolok, amiben egyaránt van gondolkodás meg aprítás is.. (mondjuk az se baj ha nem szörnyes sőt, csak ne fps legyen) -
Grizzly4x4 #57144 nekem 3 HDMI kimenetem van mind a hármat végigprobáltam és mindnél tudtam volna választani a nativot. -
Grizzly4x4 #57143 nemtudom lehet hogy a tv-d nem tudja a natívot hdmi-n keresztül, az enyém tudja viszont nekem meg a 720p sokkal jobban tetszik mert sokkal szinekkelteltebb a kép mint a natívba a tv beállításai miatt. Nem tudom én nem látom recésebbnek a képet viszont tényleg szebb mint componensen a színek egyformán jók viszont sokkal élesebben látok olyan dolgokat amiket eddig nem. Eddig két játékot probáltam így a FIFÁT meg a PGR-t nem volt recés egyiksem. -
Nekem is van hdmi kábelem, de a box nem ajánl föl semmi optimális felbontást csak a 720p-t, így meg recés a kép, eddig vga kábelt használtam azzal sokkal szebb. Valahogy nemlehet a boxot rábírni hogy hdmi-n is a tv natív felbontását állítsa be? -
Grizzly4x4 #57141 na sikerült vennem egy HDMI kábelt fasza áron 2m=2400 és aranyozott is volt ugyohgy szerintem megérte. Össze is dugtama tv-mmel és ott felajánlotta a display menün belül hogy optimális felbontás, ha arra megyek akkor 1360x764-be rakja a képet. Elvileg ahogy a kijelző FAQ-t olvastam ez lenne az otimális szép is a kép meg minden de a képbeállításnál az jelenik meg hogy szöveg vagy video (a tv menüjében), átraktam 720p-be és ott egyből átvált a tv beállítás élénkre és ott egyértelműúen sokkal színneltelitettebb a kép mint a nativ felbontásnál. Szoval most a 720p-t hassználom, a kérdésem az lenne hogy ebben az esetben is csak egyszer méreteződik át a kép ugye? -
Grizzly4x4 #57140 Ja havernak is olyan a régi CRT-je hogy fix benn a kábel,azátn mikor még én is tft-n nyomtam nem értettem mért nem elég neki a sima VGA kábel mondtam neki, hogy hülye vagy mert csak egy kábel kell, aztán én is néztem nagyokat mikor láttam hgoy igaza volt. míg a tft--men simán be kell csak dugni a kábelt a másik helyére -
Ha olyan CRT monitorod van amibe nem fixen beépített a kábel akkor igen. Ha beépített akkor kell egy pár forintos adapter.
Viszont, csak 60Hz-en fogja járatni a monitort ami közelről meglehetősen vibrál, tehát nem a legkellemesebb nézni. -
Torry #57138 Ugye nem használtat akarsz venni? -
Torry #57137 Ez mondjuk tényleg kemény... -
Na leírom mi történt velem, hátha másnak is hasznára lesz:
A boxom 1 éve járt gariban az MSnél. Visszakaptam, hurrá.
Tegnap haverom áthozta a Pure nevű gamét meg a HDDjét (a kimentés miatt)
Berakom a lemezt, kiírja update nélkül nem megy.
Update után box resetel, aztán indulás helyett:
Fekete képernyő ezzel a szöveggel: Error. Contact Customer Service. E80
Kigugliztam mi a fene lehet ez. Szal vmi dashboard downgrade vagy mihez egy ellenállást ki kell forrasztani a box alaplapjából.
Az update meg lecsekkolja megvan-e, és ha nincs akkor ezt a hibát írja ki, használhatatlanná téve a boxot.
DE ÉN NEM SZEDTEM KI SEMMILYEN ELLENÁLLÁST !!!
Na aztán beugrott. Hogy a garizásnál össze-vissza cserélgetik az alaplapokat, és gondolom vmi jó kis hacker alaplapját rakták be az én boxomba.
Hát kíváncsi voltam, megnéztem. És tényleg, ahol lennie kéne ott nincs semmi.
GRATULA MS, A TI HIBÁTOKBÓL HASZNÁLHATATLANNÁ VÁLT A BOXOM.
Szal itt van, mindenki okulására. Ha járt már a géped az MSnél garizáson, nem játszhatsz az új játékokkal.
Állítólag egy 10 ohmos ellenállás berakása megoldja, holnap kipróbálom.
De mégis csak vicc, hogy az MS szerint mindenki elektroműszerész kell legyen ha az új játékokkal akar játszani.
Mert nem hinném hogy gariban megjavították volna, azt mondanák én szedtem ki. De még ha le is gariznák, 2-3 hétig legyen oda a boxom az MS faszsága miatt???
No comment ... -
ruleyB #57135 Tehát, ha rendelek egy szabvány Microsoft VGA-kábelt, akkor egyből köthetem is CRT monitorra? -
Azért írják, mert a CRT-k nél elég gyakori volt, hogy beépített kábellel volt szerelve a monitor amihez kell az adapter, míg az LCD-k nél a kábel külön van a cucctól és be lehet dugni másikat a helyére. -
ruleyB #57133 Értem, már csak egy dolgot nem. Ha a CRT és az LCD monitoroknak ugyan olyan a csatlakozója, akkor miért úgy reklámozzák a kábelt, hogy LCD monitorhoz nem kell gender changer, CRT-hez kell. Biztosan nagyon buta kérdés, de sajnos nagyon 0 vagyok műszakilag. :( -
én is így gondoltam, de tényleg nem vagyok otthon a témában, csak szemet szúrt a dolog -
Csak olyan van ami nem DVI-s. -
ruleyB #57130 Köszi szépen! :) -
A Box-hoz VGA kábelt lehet venni, ami nem egyenő a DVI-vel. Átalakító van, de kifejezetten DVI-s kábelről nem tudok:)
Itt egy kép amin a kétfajta csati van:
-
ruleyB #57128 Hallottatok már olyan Microsoft VGA-kábelről, ami nem DVI csatis? Most szeretnék újat venni és PH-n egy sráccal épp tervezem az üzletet. Ő mondta, hogy a kábel nem DVI-s, hanem egyből tudom csatolni CRT-re. Lehetséges? :) -
csoola #57127 mivel nincs benne a témában, elnézönek kell lenni, egy nem elég :)