176864

-
Tujm #57278 van a dobozon kis nyílás, ott betudsz kukucskálni, oda ahova a konzolra van írva hogy mikor gyártották -
Ragnar360 #57277 Ha pesti vagy bemész szépen Überkonzolba pl. (ezt a helyet ajánlom) és szétnézel etc. segítenek választani, jó hely - értenek hozzá!
Keletitől nem messze van - www.uberkonzol.hu -
Ragnar360 #57276 Már mindenhol az van, onnan :D -
Ragnar360 #57275 na feljött ez a majom msn-re, leoltottam, mondom azonnal küldjed tesó mert baj lesz, aztán küldte is :D -
és honnan ismerem meg, hogy az újabb az??? -
Ragnar360 #57273 lol, dehogyis, az újabb csak biztonságosabb, ennyi - újabb konstrukció -
amúgy régen hallottam hogy van xboxból is valami régi és újabb verzió, a régi jóval gyengébb. igaz ez?? -
igen, TV is, rendes tv kapcsolót is kaptam hozzá, de én monitorként használom :) -
Ragnar360 #57270 Katt!
Nézzétek meg, én ebbe nem kételkedtem, elolvastam a feedbackek szöveges magyarázatát nemrég, legtöbbje jó és dicséri etc. - meg mondom nagyon rávoltam kattanva, aztán ez fullos NEM KISPÁLYÁSNAK tűnt... na mind1, még lehet megjön a kód -
Ragnar360 #57269 :DDD -
lowdog #57268 srácok, komolyan mondom hagyjátok az online rendelést, nem nektek való 
Ragnar: meg kell nézni kitől vásárolsz ennyi. ha nem kapod meg a kódot az ígért időn belül, indíts eljárást ebay-en keresztül, a paypal-al véd a buyer protection tehát elvileg visszakapod a pénzt, ha nem te voltál a hülye (ezt majd ők eldöntik, én nem kommentálnám inkább).
Morphin: a paypal ingyenes. mikor regisztrálsz, csinálnak egy úgynevezett "$1 check"-et, vagyis egy dollár (vagy más egy egységnyi pénz) levonását engedélyeztetik a számládról. a tranzakció azonosítóját be kell írnod a paypal webes felületébe, így ellenőrzik, hogy a kártyához tartozó számla valóban a tied. az engedélyezett egy dollárt természetesen visszakapod általában 2 héten belül, mivel csak engedélyeztetik, de nem terhelik a számládra. -
Ragnar360 #57267 Én egy Pro (prémiumot) ajánlok, van hozzá 60gigás vincsi (lol:D) - headset, és MINDEN TARTOZÉK, neked pluszba semmilyen kábelt nem kell venni - hacsaknem HDMI-be akarod rákötni, akkor kell külön venni HDMI kábelt, pár ezer Ft - de szerintem a Komponens is tökéletesen elég, tudod nyomatni HD-ba
lol, ja most nézem, h monitor - de szerintem 24" fullhd az már nem lehet only monitor, szal végülis ugykéne lennie ahogy leirtam, nem kell plusz kábelt venni, max 1-et, attól függ h akarod... -
Nekem meg pont az tetszett benne, egyik világért se vagyok túlságosan oda, de így hihetetlenül bejött, ráadásul a folytatás elött is rengeteg lehetőség maradt nyitva a készítőknek. -
ruleyB #57265 Ez így van, a Paypal legnagyobb előnye! Belőlem is próbált már 1-2 alak hülyét csinálni ebayen, főleg eltűntek szó nélkül fizetés után. Aztán amikor jött a claim, hirtelen előtűntek a semmiből... -
Ragnar360 #57264 Ugye csak viccelsz - 2 hét ? Nekem azonnal kellett volna az a kód wazz...majd beszélek a sráccal akivel vetettem nézünk akkor másikat...vagy nemtudom
-
sziasztok! végre vettem egy 24"-os fullHD monitort (Samsung T240HD). Ez már olyvá tűnik alkalmas a konzolhoz is :)
megkérhetnék vlakit, hogy írja össze nekem mire kell vigyázni Xbox360 vásárlásánál, illetve még mit vegyek (káblek, ectr...) mert full amatőr vagyok... hálás köszönetem :) -
Grizzly4x4 #57262 Egyébként Arty sikerült natív hajtás mellett is ugy beállítanom a képet ahogy alapból tudta ugyhogy most nativba hajtom a kicsikét. egy picit még jobb is lett a kép szerintem, mondjuk elég sokat tököltem vele -
Olcsi2 #57261 ha PayPal-al fizettel, akkor nem kell aggodnod, nem veszik el a penz. Ha ket heten belul nem kapsz semmi kodot, akkor nyithatsz egy un. "claim"-et, ahol leirod, hogy nem kaotal termeket, tobbszor figyelmeztetted az eladot arra, hogy meg nem kaptal semmit, stb... ha ezutan nem kapsz kodot vagy nem fizeti vissza, akkor a claim atkerul a PayPalhoz, akik megvizsgaljak az esetet es ilyen esetben levonjak a csavo szamlajarol a penzt es visszafizetik neked. Csak ezt nem jatszhatod el a vasarlas utan par oraval. Adj neki idot, ne zargassad folyton, ha ket nap mulva sincs kod, kuldj egy ebay-es emlekeztetot, aztan ha utana ket nap mulva sincs semmi, akkor johet a PayPal claim.
-
Grizzly4x4 #57260 Ragnar mi a fasznak rendelsz az e-bay-ről ilyen dolgokat ráadásul nem is magyar. nekem kb 3 napja van újra goldom előtte feljöttem ide a forumra megkérdeztem hogy nem e tudnak valakit tudtak mondták hogy jó magyar srác 4500 volt három hónap. hétvégén utaltam a pénzt szóval konkrétan még csak át sem ment mert ugye hétfon torténik a tranzakció de amint küldtem neki a screenshotot rá 5 percre itt is volt a kód! :) meg írta hogy válaszoljak hogy biztos jó e meg minden. mondtam hogy jó meg köszi ő meg írta hogy szivesen. ennyi magyarok vagyunk így meértjük egymást, te meg képes vagy külföldivel ilyet intézni -
A Bookline üzleteiben, közvetlenül lehet játékot venni? Vagy csak online? -
"rácsatlakoztatom a tv-re és kész?"
Nem. Még fel kell rakni a videókártya, a hangkártya, a hálókártya driverét, továbbá a legfrisseb DX-et.
U.I.: Igen... ^^ :D -
Hi!
Azt szeretném ha elmondanátok a véleményeteket az Xbox 360 arcaderól, érdemes-e venni ha csak gta 4-ezni akarok rajta. És ha megveszem annyi h rácsatlakoztatom a tv-re és kész? köszi a választ -
Nemhagyom magam oltogatni!:D -
-
amugy a te géped már a Menü rendszerbe - mármint alap xbox dashboardon is szétakad:):): mitvártál a gémbe jobb lesz?:) -
Hát már sorry de nekem a TDU is ugyanilyen szinten akadt, sőt azon észre is vettem hogy meg-megakad... -
(azt utána visszautalja a paypal, csak lecsekkolnak!) -
Ott a pont:)
Ez a beszólás minimum egy msn tiltás egy napra:D -
van olyan paypal-on h chargeback...visszalehet hívni a pénzt valahogy...ne kérdezd hogy,nemtudom. régen egyik netes játéknál igy csaltak sokan. nekem vmiért nem fogadja el a kártyám a paypal. felhívtam cib-et aztmondták aktiv a netkártyám. mondom ok,de paypal nem enged regelni. erre mondja h kérés jött paypaltól, 1 dollár levonás. mondom a csajnak, de ez elvileg ingyenes(mmint a reg PP-re) mondja hogy lehet csak ellenőrizni akarták h van-e rajta pénz. ekkora szarságot...mind1 majd utalok rá egy ezrest,megnézem ugy engedi-e -
"Nyugi, nekem is baromira bejöt a gém. Nekem alig svappelt meg akadt vagy mittomén, szval semmi baja nemvolt"
Neked is ugyan olyan szarul ment, csak te annyira ezekre nem vagy kényes. Egy ép pillanata nincs a játéknak amikor stabil az fps és folyik a kép... nincs, tehát szar. -
Ragnar360 #57248 Asszem nemvoltam elég körültekintő :) - dehát ha vki megnézi az Item adatlapját, amit linkeltem még lentebb- akkor nem kispályásnak tűnik, etc.
Szóval lehet visszahozni a pénzt paypalra ? Elvileg kéne, csávó tel.száma is megvan, nem én vettem a kódot, hanem vetettem...feltudjuk keresni ezt a majmot, ha ma sem jön meg a kód... -
gecccc vezsem is :D -
Olcsi2 #57246 80 ertekelesebol mar van egy rakat negativ... ennel sokkal megbizhatobb ebay-es sellerek is vannak. Lehet, hogy egy-ket dollarral dragabbak, de legalabb biztos lehetsz benne, hogy lesz kodod. -
Nyugi, nekem is baromira bejöt a gém. Nekem alig svappelt meg akadt vagy mittomén, szval semmi baja nemvolt. Bár én feltelpitettem a wincsire.
Amugy meg a sztori nagyon jól előre vitte a gémet, és szinte eccer se volt unamas. Pont jó a carrier time, nem unod meg. Változatos és nekem kifejezetten bejött a bossok összetörése rész.
Szval nekem is bejött a gém. -
Olcsi2 #57244 Midnight Club LA, PAL kompatibilis verzio 3500 ft ujonnan a play-asia-n:
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-3yh1-71-dw-49-de-84-j-70-2wcv.html -
Olcsi2 #57243 ugyan lehet, hogy elerheto, de nem regiomentes. -
Ragnar360 #57242 De csak van vmi money back guarantee - legalábbis kéne lenni vminek nem ? És akkor visszajön a pénz -
Az autólista annyira jó az undercoverben,bmw-k,izomautók,mitsubishik stb de a többi része a játéknak:(
Na mind1 én maradok a tdu-nál meg a most wantednél. -
Most Wanted-ot még PC-n játszottam végig anno. Kétszer. Szerettem is, de abban kevesebb volt a vidéki és több a városi futam. Én meg sokkal jobban szeretem a kihalt vidéki utakat és szép környezetet. A szereplők tényleg jobbak voltak a MW-ban, de még a Carbonban is... Ez van. (Egyébként a szereplők érdekelnek ebben a legkevésbé. Éljenek a nagyvasak. A vezethetetlen, benzinzabáló Chargerek, Challengerek, HEMI Cudak és a többi csodás régi disznó
)
-
Kis csicska vagy,ha saját kereseted lesz,és nem anyuci adja a zsebpénzt akkor majd pofázhatsz,ja és amugy is kussolnék a helyedben te warez majom!