176864
banner
  • AntiHero
    Amúgy itt van mit árulok és mennyiért:MS LIVE + MS PONT!

Bocs a reklámért!
  • AntiHero
    9500ft 12+1hónap
  • Adi
    12 havisat mennyiért adsz?
  • Adi
    Achievement nevét nem tod véletlenül? Nagyon nem írtak ki semmit se a végén. Csak kaptam vmi 60G acsit.
    Végig vittem a játék story részét. Elég jó játék.
    Én annyit mondok, h ilyen játék nincs még egy se. Egyenlőre. Maximum a POP hasonlíthat rá. :)
  • AntiHero
    Pl tőlem vehetsz!
    Küldök PÜ-t. Adtam már itt és gamer 365-ön is el kódokat!
  • akyyy
    Hol vehetek gold kártyás előfizetést miskolcon vagy neten keresztül otp-s bankártyával lehet?
  • Cubemaniac
    Nem ezé csináltam öt acc-ot. Az eggyik offline me akkor még nem tudtam a live-ot megcsinálni, a Másik meg Live-os me nagynehezen megbírtam csinálni a frissitések miatt. (avi lejáccás). Nem is tolom neten, nem vok én akkora májer... csak ha már van netes acc-om gondoltam hátha egybe lehet, de Nem. köszönöm válaszod
  • BuktaXbox360
    Szánalom ahogy fröcsögsz itt a fórumon. És nem veszed magad észre már hetek óta
  • PoisonChihuahua
    Amikor szó van egy Xbox 360-as profil létrehozásáról, valamelyik barom mindig benyögi, hogy "De csinálj hármat, mert akkor három hónapig ingyenesen LIVE-ozhatsz", erre a csóka vérszemet kap és eszeveszettül csinálja a Gamerprofilokat, amikor meg rájön, hogy ezek el vannak szeparálva egymástól teszi föl a kérdést, hogy "Help plíz, hogy kell átrakni a mentést meg a Gamerpontokat"...
    Az én gépemen is csak 2 profil van, egyik az enyém, másik meg az öcsémé. Csinálhatnék egy harmadikat, de könyörgöm MINEK?
    Ja, tudom már: Há' me' ingyé van!
  • Klemice
    nemtudtam, máskor nem írok ide bocs :D
  • DanielT
    De keményen ám! :)
  • PoisonChihuahua
    NEM!
    A hozzád hasonlók mindig beszopják a "három profil, három hónap ingyenes Gold" dumát...
    Így jártál haver.
  • PoisonChihuahua
    Egyetértek!
  • PoisonChihuahua
    Leaderboard-okhoz ("eredménytáblákhoz"), ill. mutatja az előre haladásod. Minden játékban 1000G van, ha sikerül megnyitni mindet, akkor fullra kijátszottad a játékot.
  • Kaplan
    Sosem sem voltam acsi fájter és nem is leszek, de minden esetre el kell ismerni, hogy egy-egy jól eltalált acsi lista, sok-sok plussz órát belevisz a játékba, felruházza kihívásokkal és ezáltal a szavatosság is magasabb szintre lép. ;)
  • akyyy
    lol
  • koryne
    Nem lehet levásárolni! Az a MS pont! Az acsik csak azért vannak, hogy más is megnézhesse, mekkora májer vagy.
  • avengir
    kockaság mérőként szolgál
  • Klemice
    kapsz érte pontokat amiket utána le tudsz vásárolni, úgy tudom, de nincs boxom
  • tom235
    erre én is kíváncsi lennék.
  • norfeus
    az lenne a kérdésem hogy mire jók azok az achievementek? mindíg kapok a játékban ilyeneket? jók ezek valamire?
  • Olcsi2
    sehogy, a mentesek az accounthoz vannak kapcsolva, ket account kozott nincs mentescserelgetes. Minek egyaltalan ket account??
  • csoola
    köszi
  • Morphin
    nemtom tilos-e itt ilyeneket csinálni
  • csoola
    valaki plz küldjön egy linket ahonnan a végleges NXE-t leszedhetem, mert nem találom :(
  • csoola
    picsába gondoltam :( na mindegy, most épp azt keresem honnan lehet végleges verziot leszedni :)
  • Morphin
    Átvezetésnél csak a sima bankszámláról,és a megtakarításiról lehet indítani."Érkezési" oldalon viszont mind3 ott van...(sima,megtakarítási,netkártya)
  • koryne
    Sztem kérdezz rá, lehet, h csak vmi el van állítva vagy mittomén :)
    Nem hiszem, hogy nekem azért menne, mert olyan régi jó ügyfél vagyok :)
  • Morphin
    fog reklamálni! elvileg nemcsak live-ról lehet lekapni az NXE-t, de hogy honnan én azt megnem mondom neked :S (nemtudom^^)
  • csoola
    srácok, Live nélkül fel tudok tenni NXE-t a boxra? nem tudom feltolni Live-ra, meg nem is akarom de a másolásos cucc érdekelne (HDD miatt)
    jah és mégegy, ha ismeös hoz játékot és felmásolom HDD-re, akkor egyáltalán nem kell majd a lemez ahhoz h játszak? tudom buta kérdés, de ugy értem, h nem fog reklamálni ha nincs benne lemez?
  • Morphin
    aha...nekem még nem engedi...sebaj.1 hónapja van kb :S
  • koryne
    Végülis az, csak amikor én nyitottam, még "start"-nak nevezték... Egy darabig nem lehetett, aztán kb év eleje óta engedi nekem a netszámláról a normálra átvezetést.
  • Morphin
    CIBEZZ számlád van??
    eseti átvezetésnél nekem nem enged csak megtakarítási számlára visszautalni...
    nekem azért jó a CIBEZZ mert ritkán használom, és abszolut ingyenes
  • ski22o
    Sziasztok!

A közeljövőben tervezek Xbox-ot venni, hátha tudtok segíteni!
    1: ha találkozott valaki itthon már jasperes alaplappal szerelt box-szal kérem ossza meg velem
    2: jó áru premium, vagy GoW2 pakkos premium érdekelne, megköszönném ha ajánlanátok üzleteket
  • koryne
    Ez fura, én netkártyáról is tudok visszautalni a simára...
  • arty
    menj el a CIB banktól ... :)

grizzly4x4 - akkor mostmár végre boldogság van, h a lehető legjobb képet élvezheted ;)

theone: megrendeled online és személyes átvételt jelölsz be fizetésnél. aztán eccercsak be kell menned átvenni.
  • Morphin
    uu köszi, akkor átrakok netkártyára 500ft-ot, az elég lesz...
    amugy jónagy szopás a cib-bank, mert netkártyáról nem lehetvisszautalni a bankkártyára...csak oda lehet, vissza már nem. szal ha mondjuk vmi netes fizetést oda kérnék,akkor azt csak levásárolhatom ha úgy nézzük
  • csoola
    na skacok itt a box, elkezdtem a burnout paradise-t, sajna az LCD TV-n scartos csatival játszom mert a srác akitöl vettem elfelejtett VGA kábelt csomagolni... igy sem rosz, csak azért kicsi a felbontás, de probálozom
  • Cubemaniac
    Hy all. Lenne 1 kérdésem. Van 1 offline meg 1 live--os accountom. Az lenne a kérdésem h-h bírom az offline acc-ból a mentéseket átteni a Live-osra?
  • G1nic
    akinek xbox 360 arcadeja van pls vegyen már fel msn-re párat szeretnék kérdezni. [email protected]