176867
banner
  • Voltan
    Igen, szeretem tönkretenni a játékélményt, ez a hobbim.
    Tehát van ilyen program?
  • theone91
    A minek csítelsz, tönkreteszed a játékélményt...

• Voltan
    Tud valaki 360-ra univerzális cheat-programot? Nem kódokról beszélek, hanem afféle memóriában futó trainerről, cheatről. Mint pl. PSP-n a CWcheat. És nem, nem live-on akarok cheatelni, Off-line accountom van.

("A minek csítelsz, Tönkreteszed a játékélményt" stb. jellegű posztokból nem kérek, kösz :D)
  • arty
    Forza2 - imádom, iszonyat sok sok órám van benne. Legjobb nem-teljesen-árkád autosjáték boxon.
    Viva Pinata - pár napot ezzel is elvoltam, magyar szinkron is van rajta. Jópofa, de inkább kissebbeknek és nőknek jön be.
    Lego Indiana Jones - zseniális, mint minden Lego játék. Gondolom ezt is lehet ketten coop játszani.
    KungFu Panda - Na ez nem fogott meg. Tul sok verekedés, szép grafika, viszonylag egyszerű játékmenet. Ezerötért megválnék a saját példányomtól, ha érdekel valakit ... (bundle lemez)
  • csoola
    ez engem is érdekelne, csakhogy a regisztrálás szünetel...
  • Morphin
    lehet nem értetted mire gondolok. ha veszek egy premiumot akkor adnak hozzá 2 játékot. namost ez a két variáció lenne amit leírtam. mivel a játékokkal még nem játszottam, így dönteni sem tudok. sztem ez a viva pinata,egyből kb kuka.csak pár képet láttam róla,de az alapján nem az én világom. a forza 2 meg hát gameplay alapján az sem nagy szám. a kungfupandával, meg indiana jones-al el lennék egy ideig szerintem. ezért várok olyat akik játszottak mind a 4el nagyjából, és tudják melyikkel lehet ellenni.
  • xAttilax
    torrenten meg emule-on van 1pár
  • Morbiusz
    Csak Audio lemezt lehet felmásolni az Xbox-ra ,érdemes abban ki írni.
  • Morbiusz
    Google be írd be: Xbox-Sky
  • tesó07
    Nyugi,karácsony előttre írják mindenhol,tehát még kedd-ig van idő..:)
  • Morphin
    tényleg, sztetek melyik a jobb választás? a Forza2+Viva Pinata(v mi) vagy pedig a KungfuPanda+LegoIndianaJones??
  • zeki
    Sziasztok!
    Meg tudjátok mondani,hogy honann tudnék demókat le tőlteni?
    Live-ot nem haszálom.
  • Morphin
    akkor kövhéten megyek veszek egyet...áresés volt?^^ ez a híres decemberi csökkentés.én nem tapasztaltam még.bár legutóbb 2 hete néztem át a boltok árait,lehet azóta van vmi...
  • Grizzly4x4
    nem tudja valaki esetleg hogy mikorra várható a Race Pro demoja? elvileg valamikor mostánra igérték mindenképp karácsony előttre ha jól tudom valaki tud konkrétabbat? Ja és még valami az Army of Two-ba van system link?
  • Grizzly4x4
    nem értem minek kell a jasperre ennyire várni ugyanolyan jó ami előtte volt az is. ugyis mindig lesz valami baja ha nem háromled akkor majd más pl hana chip. én leszarom ha tönkremegy majd megcsinálják aztán kész. Egyébként nekem régi 220W-os arcadeom van és több mint egy éve semmi baja ugyhogy kár a híres tutimegbizható jasperre várni. A Boxból is csak a legelső széria volt szar a többi már elfogadható meghibásodási rátával bír
  • james69holden
    arra várhatsz még akkor...
  • Morphin
    van már valami hír a jasper-ről??a tv-m megvan már, de box is KÉNE MÁR!
  • james69holden
    lehet, de szerintem már nem sokan nyomják...
  • Zsolcz
    Your DNS server can't resolve the names of the Xbox LIVE servers or Xbox.com. Turn your router or modem off and back on, then wait 30 seconds. Have you restarted your router or modem?
    Yes, I1ve performed this step
    No, try another sugestion

Namostakkor ki kéne kapcsolni a modemet/router-t, utána be, és várni 30s-t? vagy mit ír? nemtok nagyon angolul
  • Minstrel
    húzd ki a konnektorból is
  • GP2100
    Szétszeded a gépet, leveszed a drive burkolatát és kiveszed a lemezt.
  • detoxic
    Bocs,valami szösz volt az é-n,azt babráltam....miért nincs szerkesztés gomb?
  • detoxic
    Ha kikapcsolod a gépet,hogy veszed ki a lemezt?
    Ez valami beugratós kérdés?éééééééééééééé
  • Zsolcz
    há pedig valami elg szar
  • GP2100
    Sehogy.
  • Gyureszka
    Sziasztok
    valaki help plz, nem tudok rájönni, hogyan kell pendrive-ról, mp4-ről felmásolni a zenéket, valaki segítsen! köszíí előre is.
  • xAttilax
    na leszedtem a megman 9 demoját. 1pálya..... szerintem 1 hónapig eleszek vele....
    Fight Night Round 3-at lehet játszani live-on? valaki nyomatta/nyomatja?
  • Sergey06
    szerintem én is attól vettem akitől te és nekem is azt mondta csak azt nem értem hogy vegyem ki úgy? mert ha megnyomo az ejectet akkor bekapcsol a gép...
  • arty
    Sergey06: lehet és ha nincs más lejátszod, akkor érdemes is. Azért egy normál asztali halkabb ...

Mdavide5: felesleges kivenni én sosem szoktam és nem látom okát az eladód aggodalmainak :)
  • Mdavide5
    Bocs a láma kérdésért.
    Vettem egy xbox 360 elitet és akitől vettem azt mondta csak akkor vegyem ki belőle a lemezt ha kikapcsoltam a gépet. Szerintetek?
  • Sergey06
    hello!
    x360-on lehet dvd-t nézni?gondolom lehet csak hogy ajánlatos-e?
  • arty
    ezt tuti nem lájvra kapcsolodáskor irja ki (hanem ha mediafájlokat akarsz pécérl nézni)
  • Torry
    * TCP 80
    * UDP 88
    * UDP 3074
    * TCP 3074
    * UDP 53
    * TCP 53
    Ezeket engedélyezd, csak hasznod lehet belőle.
  • Zsolcz
    Nemigaz.. nemjó a Live-om, tegnap még működött, ugyanúgy csinátam mint tegnao, és most nemjó, utána meg tesztelem a cuccost, s azt írja ki ho PC Not Listed: Search the network for PCs. Allow 30 seconds for your PC to appear before selecting this option
  • Morbiusz
    Helló, A napokban ki próbáltam az Xbox Live-ot de laggolok olyasmik a tünetek hogy ha valakit pl. fejbe lövök CoD:WaW -ba akkor ilyen 2-3 másodperc múlva esik csak össze,routeren keresztül jön a Live a PC ki volt kapcsolva ja és 8MB-os a net.

- Valaki tud valami megoldást?
    - Esetleg engedélyezni kéne a routeren valami portokat?
  • akyyy
    nem, csak kaptunk pannontól egy webkamerát, nah mondom akkro jó lesz boxhoz. csak persze nem jó:)

Vehetnék fel akár HD-természetfilmet, mert van HD kamerám:)
    canon hv30
    /**épp most probálom meg feltenni youtubra HD-be egyik filmemet, amivel megnyertem egy bajnokságot, de az istennem nem megy)
  • theone91
    Csak nem HD-természetfilmet készülsz forgatni?
  • PoisonChihuahua
    Pedig ha kamerázgatni akarsz akkor nincs más választásod. Egyébként miért lenne szar? Azt tudja amit tudnia kell, amire tervezték, ennyi elég is.
  • PoisonChihuahua
    Ha Silver-es vagy az még nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem használhatod a LIVE!-ot ill. annak szolgáltatásait. Mint mondtam ilyenkor csak a Multi-ról kell lemondanod. A toplisták ill. az eredményeid feltöltése nem számít multiplayernek.
  • akyyy
    a webkamera.