176876
banner
  • GP2100
    A felszereltség és a szín. A bannerban katt az Xbox 360 kiszerelésekre és ott a táblázatban részletesen le van írva.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Azt szeretném kérdezni h mi a különbség az XBOX 360, elite és a premium között?:D
  • DarkSector
    nekem csak lemezről megyx demo.
    még penről sem működött.
    nem egyszerűbb egy cd-re tenni, pláne, hogy stikket tudtommal nem lehet boxra csatlakoztatni, max usb-házzal.

majdnem 500mb a demo 1 cd-re rámegy.
  • DarkSector
    Ez érdekes.
  • Waczkor
    Van itt olyan ember,aki tdu-zik rendszeresen?Krúz,versenyek stb boxon?

Pc n elég durva a közösség,jó lenne időnként boxon is egy-egy krúzolás,vagy akár verseny többen is.
  • arty
    ahol olvastad ezt a butaságot ott kérdezz utána ;)

(csak lemezről megy, lájvon ne legyeél amikor inditod)
  • arty
    párszáz.
    neve?? nézd meg a csatikat a boxod vga kábelén és nézd meg a hangfaladon .. a kettő közé szvsz el tudod képzelni h mit mire kell alakitani ;)
  • gator
    Skacok a Resident Evil 5 Demojat ti hogy inditottatok el ?
    Olvastam valahol hogy USB Stickre is ra lehet valahogy tenni. Valaki tud segiteni hogyan rakjam ra stickre hogy beolvassa?
  • vmvr
    és egy ilyennek mi a neve? mennyibe kerül?
  • arty
    MM-ben vagy bárhol, ahol vannak kábelek/csatlakozok/átalakitok
  • arty
    korai megmondani, ez csak 1 játék ... lemez nem karcos? installálni probáltad?
  • vmvr
    na vettem egy utángyártott cuccuot, ezzel jó is a monitoros összekötés:)és igen, most jött az, hogy na, akkor mivan a hangal?:D szóval egy ilyesmi hangfalam van, nem pont ilyen, de nem találtam azt ami nekem van, de azis genius ilyen hangfal. egy ilyen átalakító mennyibe kerül? és hol lehet kapni?
  • james69holden
    nekem van egy fölös utángyártott VGA kábelem ha érdekel...
  • Ewergo
    PDZ a legjobb 4 játékos progik egyike. Szerintem a legtöbb fegyver, változatos és találékony.... Társaságban, ünnepekre tökéletes stuff.
  • ruleyB
    Szerintetek az normális, hogy a Fifa 09 egy kicsit (észrevehetetlen szinte, csak animációknál) akad, és 4 óra játék alatt egyszer lefagyott?
  • csoola
    legtöbb konzolboltban lehet kapni, lehet hogy van MMben is de mint irták a legtöbb helyen lehet, hogy elküldenek most :(
    jah és arra figyelj, hogy az utángyártott kábel is teljesen jo, de nincs hozzá átalakito, tehát ird meg milyen a hangfalad és megmutatom mi kell a kábel mellé, meg majd akinek eredeti microfos kábele van, az plz irja meg, hogy amellé jár-e valami átalakito, toldo vagy ilyesmi
  • Apus
    sanszos, bár kérdés mennyire vannak lerabolva így ünnepek elött.
  • vmvr
    aha, köszi. ilyet lehet kapni mondjuk egy media marktban?
  • Apus
    bocs az elöbbi fos, nemlátszik mindkét vége.
  • Apus
    ami a pc-hez van az nemlesz jó hozzá. spec xbox360 vga kábel kell neked.
  • vmvr
    hát vga kábelem van, nem? az köti össze a monitort a számítógéppel.
    ezt próbáltam belenyomni az xboxba is, de nem találtam olyan helyet, ahova bement volna. de lehet hogy cska béna vagyok:D de akkor felteszem a kérdést, hova kell dugni a vga kábelt az xboxba?
  • Zsolcz
    VGA kábel kéne
  • Apus
    én ugyan tv-n tolom, de nem egy vga kábel kellene neked?
  • vmvr
    sziasztok! ma vettem egy xboxot, és természetesen kiszeretném próbálni:D de a monitoromhoz sehogy nem tudom csatlakoztatni, mi lehet a gond, mit cisnálok rosszul? a monitorom ilyen, elvileg nem hdmis:D szóval mit cisnálok rosszul, vagy mi kéne?
  • GP2100
    Egyébként az ismerősödnek van egyáltalán xbox-a, vagy csak egy idióta pc-s aki megpróbálja lejáratni a konzolokat?(elég f.szláma módon)
  • kem001
    Ez tuti hülyeség :D Én napi 3-4 órát használom, ilyen gonddal nem találkoztam még. Pedig az enyém 3 hetes
  • dddaviddd
    Én is azért kérdezem,hogy lehetséges e ez mert szerintem hazudik.
  • GP2100
    Vagy berakta a sütőbe és úgy használja, vagy hazudik...
  • GP2100

• dddaviddd
    Szerintetek olyan létezik,hogy egy új 360 3órányi használat után az alaplap,ledek megolvadnak?Egyik ismerősöm ezt állítja...
  • Freedy
    Milyen karácsonyi ajándék?
  • Freedy
    A játékok mint dobozosak, csak ugye steamen kresztül játszhatok csak velük. Remélem konzolra sohasem fog elérni az ilyesfajta keretprogram.
  • amnesia
    Ma megérkezett a karácsonyi ajándéka minden boxosnak 1 nappal előbb mint ahogy ígérték. Respect TEAM JUNGLE!
  • Freedy
    Igazad, van, elnézést, csak ideges lettem, hogy buktam x ezer forintot a túlzott biztonság miatt, és persze a feledékenységem miatt.
    Köszönöm a játékajánlásodat!
  • davidka003
    Szvsz a Steam hülyeség. Letöltésért fizetni? Ezer helyről lelehet tölteni mindent ingyen. Nekem sok eredeti játékom van, de az mind dobozos. Szeretem ha kézzel fogható dolgot kapok a pénzemért+a játékok doboza is jól néz ki a polcon+nyomtatott kézikönyv.
  • amdrula
    Helyedben megnézném, a Kameo-t, új Prince of Persiát. Ha 2D-s platformot szertnél, akkor arcade játékok között nézz szét, pl: Braid, szintén Prince of Persia, Sonic, stb...

Az egyéni f******odat azért ne hozd már fel egy platform ellen.
  • Freedy
    Tudnátok ajánlani valami jó kis játékot? Valami olyasmit, mint pl mario:D Valahogy kedvet kaptam az ilyen ugrabugrálós játékokhoz:D

OFF//Emberek.. Faszom ki van a pc-vel. Újraraktam a gépet, akarok bejelentkezni steam-en, rossz felhasználónév, vagy pass. Jólvan mondom, rámegyek az elfeledett jelszóra, no problem. Várpom, hogy megjöjjön az e-mail, nem jön... Eszembe jutott, hogy hátha egy régi e-amil címemet adtam meg. Jólvan, próbálok belépni, nem lehet... titkos kérdés: hogy hívják legnagyobbik lányodat. WTF?! nincs is lányom! Jah, hogy törölték a fiókomat, és már más használja. Jó, természetesen az én hibám is, hogy nem jegyeztem meg az adatokat, de konzolon nincs ekkora nagy geciság. Főleg azért idegeskedem, mert volt vagy 10 játék az accountomban. Nem hiszem, hogy valaha még viszontfogom látni:'(
  • arty
    switch-el és hub-al is lehet netet osztani ... aztán magyarázunk itt napokat, miután kiderül, h nem is az van otthon.

legalább azt tudjukmá' h mivel mit szeretnénk ;)
  • Apus
    Srácok a Perfect Dark Zero jó játék? Úgylátom elég olcsó, és kéne valami laza kis fps az ünnepekre:)
  • Fido4life
    kb 5 perc.