176867
banner
  • Pilutika
    az ms szerintem azonnal észre veszi hogy másolt a game. de azt nem tom hogy letudja e figyelni hogy chipelt. magyarán eredeti játékkal chiplet xboxon lehet livozni, nem?
  • Waczkor
    Mid van?:)
  • koryne
    Kb ja. Meg hogy a MS fenntartja magának a jogot, hogy bannoljon live-ról.
  • koryne
    A my xbox menüben a legelső lapon (play game) Y-t nyomsz, majd ott install to hard drive. Csak akkor működik, ha új dessbórdod van.
  • G1nic
    jav.: ps helyett xbox
  • G1nic
    jah és a chippelt ps annyiban különbözik az eredetitől hogy a chippelten mennek a másolt játékok is? semmi más nem változik meg?
  • G1nic
    Xboxra fel lehet valahogy másolni a játékokat h onnan fusson? ha igen hogy?
  • koryne
    Én is felveszlek, néha lenne kedvem Forzázni, de elképesztő amatőr vagyok :D
  • koryne
    A főmenübe kilépés pl minden esetben a guide gomb (az a nagy zöld x-es középen).
  • Grizzly4x4
    Arty milyen autósra gondoltál? Egyébként felveszlek már csak azért is mert sokat segítettél a tv beállításában :)
  • PoisonChihuahua
    Sziasztok!
    Boldog Karácsonyt és sikerekben, játékokban gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
    DevilhandX
  • Morphin
    nem néztem végig
  • REPS0L
    látatlanban is azt mondom hogy a kézikönyvbe :D
  • istvans
    Sziasztok!
    Hol találok alap infókat xbox360, pl.: hogy kell(milyen kombinációval ) kell egy játékból kilépni a főmenübe(dasboard).

Köszi!
  • red13
    Mirrors Edge-vel játszok sima régi 8-10 éves tv-én. A főhősnő kezén vannak ilyen sötétebb árnyalatok ami néha elég csúnya. Ez a tv miatt van? Tomb Raider Underworld-nél is tapasztaltam párszor hogy a csaj arcán néha megjelentek ilyenek, de csak amikor valami jelenet ment. Valamint vannak olyan épületek, tereptárgyak amiknek a szélei ilyen recés. Ez a tv miatt van?
  • ruleyB
    Szerintetek van megoldás olyankor, ha egy lépcsőházban 2 felé van elosztva az internet, a földszinten van a router, az emeletre felvezetve és így akarom a live-t használni? PC-n is be kell állítani a vezérlőpiltban, hogy menjen a net, viszont a box így egyáltalán nem érzékeli. Sajnos csak most lett így megoldva a dolog, és nem tudom, így mit lehetne tenni.
    Arty, köszi a tegnapi tippet, a telepítés után már nincsen fagyás és akadozás :)
  • arty
    ha valaki valami autóssal versenyezgetne, vegyen fel, beregeltem az ingyen goldomat: arty1977 - pró-k kíméljenek :D
  • Waczkor
    http://digiex.net/games-downloads/768-resident-evil-5-demo-download-xbox-360-a.html

Ennek megfelelően írtad ki?
  • Waczkor
    Race Pro megjelenés átcsúszott februárra,egészen pontos február 13-ra(péntek)

Sajna a demó is csak januárban jön:(

• Apus
    sok jót hallok erről a mirror's edge játékról, januárban mindenképp megveszem :)
  • james69holden
    megnyomod a Back gombot (balra nyilacska) és ha ott azt írja ki hogy:
    "So far, you have not fired a shot at anyone"
    akkor még él az az acsid ;)
  • csoola
    srácok, van egy "érdekes" kérdésem
    szoval nyomom a Mirror's Edge-t, rohadt nehéz igy h nem lövöldözök, viszont véletlenül nem a ledobást nyomtam meg egyszer, hanem a lövést, és pont ellöttem egy kommandost :S utána egyböl egy hordoba löttem mellettem igy ujra kezdtem azt a részt, majd ugy csináltam meg, hogy senkit nem bántottam fegyverrel
    szoval a kérdés, hogy most hogy egyszer véletlenül belelöttem, de ujrakezdtem a részt és megcsináltam puffogtatás nélkül, ha a végéig nem lövök akkor megkapom az acsit vagy nem? nem lenne fasza hogy egész eddig nem lövöldöztem most meg véletlen balfaszság miatt szurjam el xD
  • REPS0L
    annak örülnék a legjobban :)
  • arty
    mi az hogy "azt ismer fel"? mit csinálsz, mi történik?
    milyen játék nem megy emiatt, mit ir ki?
    pontosan ird! :)

van egy bug pár játékban/demoban, h sima kompozit kábellel is össze kell dugni és áttenni 60hz-re, bizonyos játék csak akkor indul el vga/hdmi-n!

ha nálad nem ez a gond, allitsd be ujra a felbontást. tedd át 1024x768ra, aztán vissza 1360x768/720p-re és nyomj rá, amikor látod a tesztkérdést a 60hz-re
  • Ewergo
    Szerintem nem fogod kikapcsolni...
  • Apus
    szép látvány és az a jókis hardwerillat ami doboznyitáskor megcsapja az embert. :)
  • REPS0L
    akkor jó :D
    csak mert általában alvás előtt bedobok egy filmet, most gondolom xboxozás lesz előtte, aztán hogy ne keljen felkelni, kikapcsolom joyról
    [lusta]
  • Istencsászár
    Xboxról, joyról, hálózatról, paksi erőműből stb... :D
  • REPS0L
    én nem tudom mire várok, én fizettem az egészet, meg én is rendeltem meg
    najó, így jobban fogok neki örülni :D

joyról ki lehet kapcsolni a boxot?
  • Morphin
    én már nézem a tv-met egy hete...mmint én azt kaptam(részben) karácsonyra.merthogy én fizetem ki a nagyját...anyuék csak megvették meg adnak bele egy kicsit és törleszthetem LOL...na mind1 a képe,élménye mindent megér.a boxot meg megveszem én kp-ra.hétvégén.intézkedem már^^
    visszatérve a tv-re.nem gondoltam volna h ilyen bokánhugyozós élmény lesz a hd film...a bourne trilógia van meg eddig,meg a transformers fele...most jön le a második lemez...és eszméletlenül szép. a box milyen formátumokat ismer fel??vhogy megkéne oldani h ne a gépet kelljen a tv-re kötni.
  • REPS0L
    akkor ha psen kress bendikútoztam, itt kungfumedve leszek :DDD

jöhetne már a jézuska :CCC
  • Apus
    jóféle mindkettő, Indiana szerintem baromi jóra sikerült, a Panda meg szép is és ha kamázod a mászkálós gémeket, bejön.
  • Liverpoolgeri
    Hali, szerintetek megy az xbox360 monitorTV-n??
  • gizzda
    "gator"

RE5-öt Demóját én sem tudtam elindítani.... hiába írtam ki Dvd-re...
    Mixed-disc ként ismeri fel ....az istenér nem akar elindulni...
    Nem találtam meg sehol sem , hogy el tudjam indítani manuálissan...sem a demók között sem sehol...Szóval passz
  • gizzda
    Sziasztok!

Az új dasboard-hoz le lehet valahonnan témákat tölteni....vagy azt csak live-on keresztül lehet?
    Jó lenne valami dasboard-téma...mert ha simán egy fényképet tesz be az ember háttérképnek akkor abból nem sok minden látszik...

Valakinek van valami ötlete?
  • theone91
    Persze, csak nem mindenkinek van internet-hozzáférése.
  • Morphin
    igen
  • REPS0L
    frissíteni liveon keresztül is lehet?
  • theone91
    Igen. De demót/játékot nem tudsz róla futtatni. Képeket, videókat tudsz nézegetni, frissíteni stb.
  • Wanted
    Hdmi.
    Mi lehet a gond?
    Más:
    usb 2.0 pendrive-ot tudok használni a box-al?