176867

-
Pilutika #57960 az ms szerintem azonnal észre veszi hogy másolt a game. de azt nem tom hogy letudja e figyelni hogy chipelt. magyarán eredeti játékkal chiplet xboxon lehet livozni, nem? -
Mid van?:) -
Kb ja. Meg hogy a MS fenntartja magának a jogot, hogy bannoljon live-ról. -
A my xbox menüben a legelső lapon (play game) Y-t nyomsz, majd ott install to hard drive. Csak akkor működik, ha új dessbórdod van. -
jav.: ps helyett xbox
-
jah és a chippelt ps annyiban különbözik az eredetitől hogy a chippelten mennek a másolt játékok is? semmi más nem változik meg? -
Xboxra fel lehet valahogy másolni a játékokat h onnan fusson? ha igen hogy? -
Én is felveszlek, néha lenne kedvem Forzázni, de elképesztő amatőr vagyok :D -
A főmenübe kilépés pl minden esetben a guide gomb (az a nagy zöld x-es középen). -
Grizzly4x4 #57951 Arty milyen autósra gondoltál? Egyébként felveszlek már csak azért is mert sokat segítettél a tv beállításában :) -
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt és sikerekben, játékokban gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
DevilhandX -
nem néztem végig -
látatlanban is azt mondom hogy a kézikönyvbe :D -
istvans #57947 Sziasztok!
Hol találok alap infókat xbox360, pl.: hogy kell(milyen kombinációval ) kell egy játékból kilépni a főmenübe(dasboard).
Köszi! -
red13 #57946 Mirrors Edge-vel játszok sima régi 8-10 éves tv-én. A főhősnő kezén vannak ilyen sötétebb árnyalatok ami néha elég csúnya. Ez a tv miatt van? Tomb Raider Underworld-nél is tapasztaltam párszor hogy a csaj arcán néha megjelentek ilyenek, de csak amikor valami jelenet ment. Valamint vannak olyan épületek, tereptárgyak amiknek a szélei ilyen recés. Ez a tv miatt van? -
ruleyB #57945 Szerintetek van megoldás olyankor, ha egy lépcsőházban 2 felé van elosztva az internet, a földszinten van a router, az emeletre felvezetve és így akarom a live-t használni? PC-n is be kell állítani a vezérlőpiltban, hogy menjen a net, viszont a box így egyáltalán nem érzékeli. Sajnos csak most lett így megoldva a dolog, és nem tudom, így mit lehetne tenni.
Arty, köszi a tegnapi tippet, a telepítés után már nincsen fagyás és akadozás :) -
ha valaki valami autóssal versenyezgetne, vegyen fel, beregeltem az ingyen goldomat: arty1977 - pró-k kíméljenek :D -
http://digiex.net/games-downloads/768-resident-evil-5-demo-download-xbox-360-a.html
Ennek megfelelően írtad ki? -
Race Pro megjelenés átcsúszott februárra,egészen pontos február 13-ra(péntek)
Sajna a demó is csak januárban jön:(
-
sok jót hallok erről a mirror's edge játékról, januárban mindenképp megveszem :) -
megnyomod a Back gombot (balra nyilacska) és ha ott azt írja ki hogy:
"So far, you have not fired a shot at anyone"
akkor még él az az acsid ;) -
csoola #57939 srácok, van egy "érdekes" kérdésem
szoval nyomom a Mirror's Edge-t, rohadt nehéz igy h nem lövöldözök, viszont véletlenül nem a ledobást nyomtam meg egyszer, hanem a lövést, és pont ellöttem egy kommandost :S utána egyböl egy hordoba löttem mellettem igy ujra kezdtem azt a részt, majd ugy csináltam meg, hogy senkit nem bántottam fegyverrel
szoval a kérdés, hogy most hogy egyszer véletlenül belelöttem, de ujrakezdtem a részt és megcsináltam puffogtatás nélkül, ha a végéig nem lövök akkor megkapom az acsit vagy nem? nem lenne fasza hogy egész eddig nem lövöldöztem most meg véletlen balfaszság miatt szurjam el xD -
annak örülnék a legjobban :) -
mi az hogy "azt ismer fel"? mit csinálsz, mi történik?
milyen játék nem megy emiatt, mit ir ki?
pontosan ird! :)
van egy bug pár játékban/demoban, h sima kompozit kábellel is össze kell dugni és áttenni 60hz-re, bizonyos játék csak akkor indul el vga/hdmi-n!
ha nálad nem ez a gond, allitsd be ujra a felbontást. tedd át 1024x768ra, aztán vissza 1360x768/720p-re és nyomj rá, amikor látod a tesztkérdést a 60hz-re -
Szerintem nem fogod kikapcsolni... 
-
szép látvány és az a jókis hardwerillat ami doboznyitáskor megcsapja az embert. :) -
akkor jó :D
csak mert általában alvás előtt bedobok egy filmet, most gondolom xboxozás lesz előtte, aztán hogy ne keljen felkelni, kikapcsolom joyról
[lusta] -
Xboxról, joyról, hálózatról, paksi erőműből stb... :D -
én nem tudom mire várok, én fizettem az egészet, meg én is rendeltem meg 
najó, így jobban fogok neki örülni :D
joyról ki lehet kapcsolni a boxot? -
én már nézem a tv-met egy hete...mmint én azt kaptam(részben) karácsonyra.merthogy én fizetem ki a nagyját...anyuék csak megvették meg adnak bele egy kicsit és törleszthetem LOL...na mind1 a képe,élménye mindent megér.a boxot meg megveszem én kp-ra.hétvégén.intézkedem már^^
visszatérve a tv-re.nem gondoltam volna h ilyen bokánhugyozós élmény lesz a hd film...a bourne trilógia van meg eddig,meg a transformers fele...most jön le a második lemez...és eszméletlenül szép. a box milyen formátumokat ismer fel??vhogy megkéne oldani h ne a gépet kelljen a tv-re kötni. -
akkor ha psen kress bendikútoztam, itt kungfumedve leszek :DDD
jöhetne már a jézuska :CCC
-
jóféle mindkettő, Indiana szerintem baromi jóra sikerült, a Panda meg szép is és ha kamázod a mászkálós gémeket, bejön. -
Liverpoolgeri #57928 Hali, szerintetek megy az xbox360 monitorTV-n?? -
"gator"
RE5-öt Demóját én sem tudtam elindítani.... hiába írtam ki Dvd-re...
Mixed-disc ként ismeri fel ....az istenér nem akar elindulni...
Nem találtam meg sehol sem , hogy el tudjam indítani manuálissan...sem a demók között sem sehol...Szóval passz
-
Sziasztok!
Az új dasboard-hoz le lehet valahonnan témákat tölteni....vagy azt csak live-on keresztül lehet?
Jó lenne valami dasboard-téma...mert ha simán egy fényképet tesz be az ember háttérképnek akkor abból nem sok minden látszik...
Valakinek van valami ötlete? -
Persze, csak nem mindenkinek van internet-hozzáférése. -
igen -
frissíteni liveon keresztül is lehet? -
Igen. De demót/játékot nem tudsz róla futtatni. Képeket, videókat tudsz nézegetni, frissíteni stb. -
Hdmi.
Mi lehet a gond?
Más:
usb 2.0 pendrive-ot tudok használni a box-al?