176875
banner
  • james69holden
    felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, bediktálod az ügyfélszámot vagy a szerződésszámot (elvileg rajt van a havi számlán) és elkéred a felhasználóneved meg a jelszavad...
  • james69holden
    1 db content mappába rakhatod a 3 játékot
    (csak értelemszerűen content mappába már ne rakj még egy content mappát!)
    Games Library-ból tudod majd futtatni az Xbox-ban
  • Márió18
    Huuu... Köszi Szépen!!!

Nem tudom hogy honnan fogom megszerezni mert nincsenek meg ezek a dolgok...Sajnos sikerült eltüntetni azt a papírt:@
  • james69holden
    "az Internet szolgáltatónál lévő felhasználónevem meg jelszavam is meg kell adni ahoz hogy sikeres legyen a Live beállítása?????"

igen, meg kell adni
    (persze csak ha router nélkül csatlakozol)
    de ezek szerint mégsem olvastad el figyelmesen az oldalt:
    http://xboxlive.uw.hu/szukseges.html
  • Márió18
    Sziasztok!!

Karácsonyi ajándékként hozzá jutottam a nagyon várt Xbox 360 -hoz! Ez mind szép és jó , csak sehogy sem sikerül a Live-ot megcsinálnom rajta...Néztem a sokak által belinkelt honlapot is , de az alapján sem tudtam beállítani a dolgokat! Arra lennék kíváncsi , hogy az Internet szolgáltatónál lévő felhasználónevem meg jelszavam is meg kell adni ahoz hogy sikeres legyen a Live beállítása?????
  • koryne
    Van egy elméletem, de ahhoz le kéne bontanom a jelenleg oly szépen felépített hálózatomat, hogy tesztelni is tudjam :) Sajnos közel sem biztos, hogy működik... De azért leírom, hátha...
    Tehát jobb gomb a pppoe kapcsolatra, tulajdonságok, speciális fül, pipa a megengedem más felhasználóknak, hogy ennek a gépnek az internetkapcsolatát használják. Otthoni hálózat kapcsolata legördülő menüben jelöld ki a box kapcsolatát. Ha esetleg így sem működne, akkor megpróbálhatod ugyanitt a "beállítások" gomb alatt a pipázgatást (különös tekintettel az UPnP(TCP) és az UPnP(UDP)-re, esetleg a dhcp-ket még megnézheted, de nemtom, segít-e...)
    Ha ez sem jó, javaslom egy router beszerzését és a sz.pássorozat abba marad.
    Most viszont mentem aludni, mert holnap korán reggel kelek :S

Jóccak mindenki!
  • zzeN
    na így néznek ki alapból a kapcsolataim:

a 2.-at le tiltottam h az óra mellett ne legyen ott a sárga ! jeles miniikon, csak ezt a 2 kapcsolatot tudom kijelölni és hidat létrehozni közötte, a digissel nem engedi mindkettőt kijelölni...kezd bonyolódni:S
  • koryne
    Sziv, aztán több sikert holnap...
  • G1nic
    így csináltam, nah köszi azért
  • DarkSector
    régi menüben nem volt itt az a középpontja a menönek.
    rögtön az ugrik be.
  • koryne
    Ok, azt nem tudtam, hogy a diginet pppoe :P Akkor ezek szerint valahol mégis csak van egy modem (azaz helyesen dsl bridge)
    Bontsd le a 2 helyi kapcsolat közti hidat és hozd létre a diginetessel és azzal a helyi kapcsolattal, amibe a box van dugva.
  • koryne
    Ez így eddig okénak tűnik...
    És alapban kikapcsolt gépbe tetted be a lemezt? Tehát lemez ki, gép ki, eject gomb, lemez be? Ezután kéne neki működnie.
    /Sajnos csak arra tudok hagyatkozni, amit a tutorialban látok, én lájvról frissítettem. Ha ez nem segít, akkor kénytelen leszel megvárni, amíg feljön valaki, aki így frissített./
  • zzeN
    PPPOE rendszeren keresztül...
    itt egy kép h mi történik a híd létrehozása után:
  • G1nic
    http://kepfeltolto.hu/i/?320765&t=img
  • koryne
    Akkor a diginetes és aközött a hálókártya között képezz hidat, amibe a box van dugva. Vagy eddig is ezt csináltad?
    Szerk.: a diginet milyen kábelen csatlakozik?
  • koryne
    küldenél egy szkrínsotot a cd-n lévő mappákról? Mondjuk intézőset?
  • zzeN
    2 hálókártya?alapból ugye 1 van az alaplapban...

meg csináltam ezt a híd létrehozását, lett egy hálózati híd(MAC-Híd miniport), van 2 helyi kapcsolat, az egyik le van tiltva(engedélyezéssel se történt semmi se) meg egy dmcc home-apa, meg a diginet.
    most több ideig keresi a netet, de még így se találja
    ezt a hibát kapom meg:
    W:0000 - 000B
    X:0000 - F001
    Y:0000 - 0000
    Z:8015 - 1904
  • G1nic
    igen
  • koryne
    Hülye kérdés következik:
    újraindítottad a gépet? :)
  • G1nic
    http://static03.instructables.com/id/S7SCG2MFC2E8RU3/
    e szerint megcsináltam de csak mixed media disc-ként ismeri fel
  • REPS0L
    gta4et én kitolom pcn mostmár, nem akarok rá költeni külön konzolra. (:
    amúgy valamilyen "muszáj kipróbálni" játékot tudtok mondani? bár már a bad companyre is alig van pénzem :D
  • koryne
    Ja, igen, nekem ölég gyengécske deszktop píszím van :P
    #58025-re: na, ilyet még nem próbáltam, próbáld meg újraírhatóra.
  • koryne
    Tehát 1 db utp kábel megy a gépedhez? Mert ebben az esetben 2 hálókártya kell a gépbe és létre kell hoznod egy hálózati hidat. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a hálózati kapcsolatokban kijelölöd a 2 hálókártyát egyszerre, jobb klikk -> hálózati híd létrehozása. Ezzel szüttyög pár mp-et, majd ha mindegyik kiírta, hogy csatlakoztatva, akkor teszteld le először a gépen, hogy megy-e a net, majd boxon. Nekem 2 perccel ezelőtt így is működött a live.
  • Morphin
    még olyat akartam kérdezni, hogy lekaptam a Resi5,NinjaGaiden2,meg a MirrorsEdge demoját torrentől.namost mind3nak van egy Content nevű mappája és azon belül a dolgok.hogy kell ezt a 3at egy dvd-re kiírni?sima adatként? 1db Content mappába mind3at vagy hogy??
  • Morphin
    a legoszar meg kungfuszar közül? azok csak ilyen kirpóbálás szintű játékok szvsz...meg unaloműző...bad company-t majd énis beszerzem,de egyenlőre a gta4re állok rá...

jah koryne: sikerült konvertálnom.egész jó ez a GOTSent program.majd ha lesz időm nekifogok,de most megyek.hnap rokonok látogatása...nincs fél óra ez...negyed óra alatt max simán átkonvertálta...
  • REPS0L
    nah játszottam egy órát, és arra jutottam hogy nekem egyik játék sem jön be ^^,
    de tesóm eljátszik rajta, én meg intézkedek jatekaim.hu-n egy Bad Company után
  • G1nic
    meg nem hiszem el h csak 7 mega egy egész főmenü
  • G1nic
    csak ezt a nevű fájlt kell a cd-re írni? su20076000_00000000
  • zzeN
    na akkor mégegyszer, Digis netem van mellesleg...
  • G1nic
    köszi
  • koryne
    Jaja, csak ennyi.
  • G1nic
    rendben letöltöm kiírom egy cd-re és fel lehet rakni?
  • Morphin
    fél óra az jó sok...egy film mondjuk két cd-s kétszer 4-5gb...1óra csak az átkonvertálás hmm. de megéri valszeg az élmény miatt^^ nekem nagyon megtetszett ez a HD mizéria.uj tv-men a régi filmek a kis felbontás miatt nem olyan szépek(mmint a filmek felbontása kicsi) de nem vészes.a 720p-s transformers-től meg lehugyoztam a bokám alaphangon^^
  • REPS0L
    igazából nem ez lesz a végleges helye, hanem itt a gépnél a monitorom mellett, de itt biztosan csak állva fér el, remélem nem akkora gond
  • koryne
    Igen, ez a régi. Tedd fel az újat. Ha nem tudsz lájvozni, akkor torrenten fent van, 7 mega avatarok nélkül, asszem 70 avatarokkal.
  • koryne
    Nem kell konvertálni... Az mkv csak egy konténer. Szedd ki belőle a képet + 1 hangsávot és máris boxban lejátszható filmet kapsz. Néhányszor linkeltem már a progit, de senki rá sem sz@rt: Gotsent.
    Ez pont ezt csinálja meg, kb fél óra egy film ilyetén átalakítása. Ha nagyobb, mint 4 GB, akkor azt is be tudod állítani, hogy darabolja. Eddig tökéletesen működött nekem.
  • G1nic
    ez akkor valami régebbi amin nem lehet másolni?
  • G1nic
    http://www.youtube.com/watch?v=F697fpsLKnI
    nekem ilyen a menü
  • Morphin
    mkv-t nem játsza le...de akkor 720p-s filmet hogy nézzek rajta? átkonvertálgatni mp4-be kicsit sok idő lenne :S
  • koryne
    Igen. És viszont!!!44!!negz!5