176875

-
felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, bediktálod az ügyfélszámot vagy a szerződésszámot (elvileg rajt van a havi számlán) és elkéred a felhasználóneved meg a jelszavad... -
1 db content mappába rakhatod a 3 játékot
(csak értelemszerűen content mappába már ne rakj még egy content mappát!)
Games Library-ból tudod majd futtatni az Xbox-ban -
Márió18 #58046 Huuu... Köszi Szépen!!!
Nem tudom hogy honnan fogom megszerezni mert nincsenek meg ezek a dolgok...Sajnos sikerült eltüntetni azt a papírt:@ -
"az Internet szolgáltatónál lévő felhasználónevem meg jelszavam is meg kell adni ahoz hogy sikeres legyen a Live beállítása?????"
igen, meg kell adni
(persze csak ha router nélkül csatlakozol)
de ezek szerint mégsem olvastad el figyelmesen az oldalt:
http://xboxlive.uw.hu/szukseges.html -
Márió18 #58044 Sziasztok!!
Karácsonyi ajándékként hozzá jutottam a nagyon várt Xbox 360 -hoz! Ez mind szép és jó , csak sehogy sem sikerül a Live-ot megcsinálnom rajta...Néztem a sokak által belinkelt honlapot is , de az alapján sem tudtam beállítani a dolgokat! Arra lennék kíváncsi , hogy az Internet szolgáltatónál lévő felhasználónevem meg jelszavam is meg kell adni ahoz hogy sikeres legyen a Live beállítása????? -
Van egy elméletem, de ahhoz le kéne bontanom a jelenleg oly szépen felépített hálózatomat, hogy tesztelni is tudjam :) Sajnos közel sem biztos, hogy működik... De azért leírom, hátha...
Tehát jobb gomb a pppoe kapcsolatra, tulajdonságok, speciális fül, pipa a megengedem más felhasználóknak, hogy ennek a gépnek az internetkapcsolatát használják. Otthoni hálózat kapcsolata legördülő menüben jelöld ki a box kapcsolatát. Ha esetleg így sem működne, akkor megpróbálhatod ugyanitt a "beállítások" gomb alatt a pipázgatást (különös tekintettel az UPnP(TCP) és az UPnP(UDP)-re, esetleg a dhcp-ket még megnézheted, de nemtom, segít-e...)
Ha ez sem jó, javaslom egy router beszerzését és a sz.pássorozat abba marad.
Most viszont mentem aludni, mert holnap korán reggel kelek :S
Jóccak mindenki! -
na így néznek ki alapból a kapcsolataim:
a 2.-at le tiltottam h az óra mellett ne legyen ott a sárga ! jeles miniikon, csak ezt a 2 kapcsolatot tudom kijelölni és hidat létrehozni közötte, a digissel nem engedi mindkettőt kijelölni...kezd bonyolódni:S -
Sziv, aztán több sikert holnap... -
így csináltam, nah köszi azért
-
régi menüben nem volt itt az a középpontja a menönek.
rögtön az ugrik be. -
Ok, azt nem tudtam, hogy a diginet pppoe :P Akkor ezek szerint valahol mégis csak van egy modem (azaz helyesen dsl bridge)
Bontsd le a 2 helyi kapcsolat közti hidat és hozd létre a diginetessel és azzal a helyi kapcsolattal, amibe a box van dugva. -
Ez így eddig okénak tűnik...
És alapban kikapcsolt gépbe tetted be a lemezt? Tehát lemez ki, gép ki, eject gomb, lemez be? Ezután kéne neki működnie.
/Sajnos csak arra tudok hagyatkozni, amit a tutorialban látok, én lájvról frissítettem. Ha ez nem segít, akkor kénytelen leszel megvárni, amíg feljön valaki, aki így frissített./
-
PPPOE rendszeren keresztül...
itt egy kép h mi történik a híd létrehozása után:
-
http://kepfeltolto.hu/i/?320765&t=img -
Akkor a diginetes és aközött a hálókártya között képezz hidat, amibe a box van dugva. Vagy eddig is ezt csináltad?
Szerk.: a diginet milyen kábelen csatlakozik? -
küldenél egy szkrínsotot a cd-n lévő mappákról? Mondjuk intézőset? -
2 hálókártya?alapból ugye 1 van az alaplapban...
meg csináltam ezt a híd létrehozását, lett egy hálózati híd(MAC-Híd miniport), van 2 helyi kapcsolat, az egyik le van tiltva(engedélyezéssel se történt semmi se) meg egy dmcc home-apa, meg a diginet.
most több ideig keresi a netet, de még így se találja
ezt a hibát kapom meg:
W:0000 - 000B
X:0000 - F001
Y:0000 - 0000
Z:8015 - 1904 -
igen -
Hülye kérdés következik:
újraindítottad a gépet? :) -
http://static03.instructables.com/id/S7SCG2MFC2E8RU3/
e szerint megcsináltam de csak mixed media disc-ként ismeri fel
-
gta4et én kitolom pcn mostmár, nem akarok rá költeni külön konzolra. (:
amúgy valamilyen "muszáj kipróbálni" játékot tudtok mondani? bár már a bad companyre is alig van pénzem :D -
Ja, igen, nekem ölég gyengécske deszktop píszím van :P
#58025-re: na, ilyet még nem próbáltam, próbáld meg újraírhatóra. -
Tehát 1 db utp kábel megy a gépedhez? Mert ebben az esetben 2 hálókártya kell a gépbe és létre kell hoznod egy hálózati hidat. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a hálózati kapcsolatokban kijelölöd a 2 hálókártyát egyszerre, jobb klikk -> hálózati híd létrehozása. Ezzel szüttyög pár mp-et, majd ha mindegyik kiírta, hogy csatlakoztatva, akkor teszteld le először a gépen, hogy megy-e a net, majd boxon. Nekem 2 perccel ezelőtt így is működött a live. -
még olyat akartam kérdezni, hogy lekaptam a Resi5,NinjaGaiden2,meg a MirrorsEdge demoját torrentől.namost mind3nak van egy Content nevű mappája és azon belül a dolgok.hogy kell ezt a 3at egy dvd-re kiírni?sima adatként? 1db Content mappába mind3at vagy hogy?? -
a legoszar meg kungfuszar közül? azok csak ilyen kirpóbálás szintű játékok szvsz...meg unaloműző...bad company-t majd énis beszerzem,de egyenlőre a gta4re állok rá...
jah koryne: sikerült konvertálnom.egész jó ez a GOTSent program.majd ha lesz időm nekifogok,de most megyek.hnap rokonok látogatása...nincs fél óra ez...negyed óra alatt max simán átkonvertálta... -
nah játszottam egy órát, és arra jutottam hogy nekem egyik játék sem jön be ^^,
de tesóm eljátszik rajta, én meg intézkedek jatekaim.hu-n egy Bad Company után -
meg nem hiszem el h csak 7 mega egy egész főmenü
-
csak ezt a nevű fájlt kell a cd-re írni? su20076000_00000000 -
na akkor mégegyszer, Digis netem van mellesleg... -
köszi -
Jaja, csak ennyi. -
rendben letöltöm kiírom egy cd-re és fel lehet rakni? -
fél óra az jó sok...egy film mondjuk két cd-s kétszer 4-5gb...1óra csak az átkonvertálás hmm. de megéri valszeg az élmény miatt^^ nekem nagyon megtetszett ez a HD mizéria.uj tv-men a régi filmek a kis felbontás miatt nem olyan szépek(mmint a filmek felbontása kicsi) de nem vészes.a 720p-s transformers-től meg lehugyoztam a bokám alaphangon^^ -
igazából nem ez lesz a végleges helye, hanem itt a gépnél a monitorom mellett, de itt biztosan csak állva fér el, remélem nem akkora gond -
Igen, ez a régi. Tedd fel az újat. Ha nem tudsz lájvozni, akkor torrenten fent van, 7 mega avatarok nélkül, asszem 70 avatarokkal. -
Nem kell konvertálni... Az mkv csak egy konténer. Szedd ki belőle a képet + 1 hangsávot és máris boxban lejátszható filmet kapsz. Néhányszor linkeltem már a progit, de senki rá sem sz@rt: Gotsent.
Ez pont ezt csinálja meg, kb fél óra egy film ilyetén átalakítása. Ha nagyobb, mint 4 GB, akkor azt is be tudod állítani, hogy darabolja. Eddig tökéletesen működött nekem. -
ez akkor valami régebbi amin nem lehet másolni?
-
http://www.youtube.com/watch?v=F697fpsLKnI
nekem ilyen a menü -
mkv-t nem játsza le...de akkor 720p-s filmet hogy nézzek rajta? átkonvertálgatni mp4-be kicsit sok idő lenne :S -
Igen. És viszont!!!44!!negz!5