176872

-
de te általánositasz, attól hogy neked nem tetszik, meg esetleg a haverodnak, lehetnek olyanok akiknek tetszik, legfeljebb te nem ismered őket, és állitgatsz itt mindent mindenkiről, általánosítasz, ami nem szép dolog
-
Akinek a Porsche Unleashed az etalon az nincs tisztában az NFS mivoltával. Porsche Unleashed egy külön álló rész, ami már ott kezdődött hogy csak Porsche autók vannak benne és nem az a kimondottan árkéd játék, tehát nem NFS, az NFS mindig is árkéd játék volt. UG1-2, MW részekkel semmi gond nincs, Carbon, Pro Street sem rosszak... igaz én ezekkel alig vagy semmit sem játszottam, mert volt jobb. -
Hát igen, néha nem szokott találni a szemét:D -
Yeeeeppp -
Az a bajunk, h viszonyitunk, mondjuk PGR 4-hez... -
norfeus #58246 Hi! Gears of waral szeretnék neten játszani,LIVE gold van!a játék eredeti,box nem flashelt.amikor a játékban rámegyek a tobbjátékos modra és zatán a keresésre,csak keres de nemtorténik semmi,nemtalál senkit,hogy kell? -
...unalmas, jellegtelen, szarfoshugy fizika, onismetlo, otlettelen, nem melto a nagy elodokhoz(unleashedig). -
Jaja, EA csak kiadja. A Black Box a hibás ebben :) Bár ők már nem fognak kiadni játékot:D (Skate2 februárban az utolsó játékuk) -
Akkor is ő felel azért hogy szar. Vissza kéne dobni még fejleszteni, de ugye a sok hülyének mindegy, mert megveszi.
-
csak a NFS-t hányja oda (meg a PC-s sportcuccait)
Konzolra jókat dobnak ki ( ugye Mirrors, skate, L4D, Dead Space stb) -
EA csak kiadja. -
Ezt azért nem mondanám,hogy csak odahány.. Mirror's Edge, L4D :)
De az nfs-t télleg odahányták:D -
Pontosan. -
Grizzly4x4 #58238 akkor sorry félreértettem -
Csak annyi hogy szar, és az EA évek óta csak odahány valamit a 90% ban 10 év körüli játékosrétegnek.
Test Drive Unlimided volt az utóbbi idpk legjobb autós cucca szvsz. -
attól hogy nekem nem tetszik? Senkinek nem tetszik aki már kezdetek óta játszott az nfs-el :) -
Csak annyi hogy ronda, rece-zizi, akad, szaggat, más semmi... -
attól hog yneked nemjön bemásnak bejöhet az u2 most wanted, ps vagy akár az undertróger is, bár azt nem proibáltam ps meg nekem nem tetszett:) -
Nem is tudom mi bajom van vele..
-
Szarvagy döván:D
Gyökerek= nfs3-tól nfs u1-ig :) -
ruleyB #58231 Mi a bajotok a Need for speed-el?? Szerintem az egyik legjobb arcade-autós játék, főleg ha többen játszotok. Egy kormánnyal nagyon fasza.
Arty: A Kameo-t nem néztem, hogy osztott képernyős-e :( -
Gyökerek = Undercover-buzik. ;D -
Én szűkítem a kört ezekre,hogy könyebb legyen választani!:D
Call of duty 4
DEAD SPACE
Gears of War 2
Tomb Raider Underworld
NFS már rég elásta magát, felejtsük már el:)
[Aki meg nfs-ezni szeretne az térjen vissza a gyökerekhez] -
ma vettem még 1 joyt, és amikor bekapcsolom az egész kör világít rajta, pár másodpercenként, ez mitől lehet? rossz alapból? nem áll meg, nem a bal felső része világít -
:DD
azért írtam mert el van csúszva 205*54-es kép van betéve és el van torzulva 150*50-es méretre -
Grizzly4x4 #58226 hagyd tizéves kisköcsög mire autóhoz jut már addigra már Golf 10 lesz. Csak azért írkál mert neki soha az életben nem lehet ilyen kocsija. Egyébként a Golf király nekem 5-ös van. -
Bocs de nekem ez van.....talán gondot okoz? -
tyrant71 #58224 aktiv a star power
2x szorzó, igy lehet rövid ideig akár 8x pontokat gyüjteni -
65nm-es GPU, alacsonyabb fogyasztás (150W), 256MB-os belső memória.
A linken ez is le van írva, nem kell hozzá (különösebb) angol tudás. -
Hát akkor az enyém nem az :) (175W) És egyébként ez miben jobb?
[Nem tud angolul, azér nem olvasta el a linket] -
köszönöm! -
Az Xbox 360 alaplap-revíziói kódnévvel vannak ellátva. Több infó itt.
MSN-t az Xbox Guide (kalauz) gomb megnyomása után a Chat alatt találod. Ugyanúgy használható mint PC-n, láthatóak a kontakatjaid, stb.
Azzal a címmel jelentkezik be amivel LIVE!-ra regisztráltál, ha PC-n eddig más MSN címmel nyomultál akkor Account Management > Windows Live ID alatt írd át azt a címet és jelszót amivel MSN-re jelentkezel be. -
Ha a táp 150W-os akkor Jasperes. -
azmi :D
msnt hol találok? :O -
Hy!
Azt hol tudom megnézni, hogy Jasper e a konzolom? -
nem tudja valaki guitar hero 3-ba mit jelent amikor ilyne kék lesz minden, meg kék villámn van a két szélen?:D -
Santee #58215 Sziasztok!
A Lips-hez adott vezetéknélküli mikrofonokat lehet valahogy a Pc-hez csatlakoztatni? Hogy adott esetben az ottani karaoke programot azzal tudjuk énekelni?
A helpet elöre is köszönöm. -
Ha csak annyi lenne a baja,hogy kör alakú.Probléma még annyi,hogy az az idióta amelyik megtervezte a kontrollert,egy olyan szintű arcbalépést érdemelne,amit még az unokái is örökölnének az arcukon.
Fasza dolog,hogy körbe van kerítve a d-pad a műanyag szegéllyel,így még ha rendesen is érzékelné az irányokat,nem tud mozogni,mert beleütközik a szegélybe.Nem tudom de néha úgy érzem,hogy azok akik valamiért is felelősek,legyen az politika,közlekedés irányítása,város vezetése,vagy ez,a józan,paraszti ész olyan szinten hiányzik,hogy ennyi erővel egy cserép föld is elláthatná az a területet.
Lehet hogy veszek egy kormányt(autós játékokhoz),youtube-on van egy érdekes értékelés egy sráctól.Miközben ecseteli hogy milyen fasza a kormány,megemlíti hogy rendesen működik rajta a d-pad(legalábbis jobban)
Vicces lesz a kormányon mortalozni,hogy minden kivégzést megtudjak csinálni:)
-
próbálom belőni ez a Windows Media Center-t, de sehogyse jó...
megcsináltam mindent, engedélyeztem a media playerben az xbox360at, megvan a 8jegyű kódszám, de utánna azt írja hogy állítsam be a www.xbox/pcsetup-on látott dolgokat, dehát azt már beállítottam :o
vki vmi okosságot tud? köszi -
amdrula #58212 Nem lehet, és ezt nem itt kellene megtárgyalni...